Ima li hrvatski store ikakvu korist od Passbook?
(1 korsinik/a gleda/ju temu) (1) Gost

Ima li hrvatski store ikakvu korist od Passbook?

11.01.2014 | 14:42
Zasad mi se ta aplikacija čini relativno beskorisnom. Znam da treba skinuti neke extra programe kako bi aplikacija znala koji kod ide za što (?), ali sve u svemu - koristite li vi Passbook aplikaciju i u kojim situacijama?
11.01.2014 | 18:25
koristim samo za booking.com, iako slobodno mogu i bez nje....
11.01.2014 | 18:57
Nikad nisam shvatio koja bi bila korist od tog Passbooka. Nakon inicijalnog čačkanja i istraživanja, završio mi je, skupa s drugim aplikacijama koje Apple ne da skinuti s telefona, a ne služe ničemu, u folderu "govna" na zadnjoj stranici springboarda.
11.01.2014 | 19:03
Smayoo, ja DITO.
11.01.2014 | 20:20
Ja ga koristim jel zivim u Americi. Super je stvar, zbog toga sta mozes stavit od gotovo vecine ducana (Dounkin Dounats, Starbucks, itd.), Delta Airlines i kino ulaznice. Ides u kino, kupis kartu preko moba i samo ti mob skeniraju na ulazu, nema cekanja. Coffee shopovi stavis novce na njihove kartice i isto ti skeniraju na blagajni, ne trebas nosit novce. Isto je i sa Deltom nema papiranatih karata.
11.01.2014 | 20:33
OK? Ali kakve to veze ima s Passbookom? Imam i ja takve aplikacije i sve mi baš isto tako radi bez passbooka...
Cinestar npr.
11.01.2014 | 20:58
passbook ih objedinjuje, pa su sve na istom mejstu, ako netko npr ima preko 100 aplikacija, i 25 od njih imaju takve kupone, pa zamisli traziti kupon za jendu stvar sada, passbook stavis na homepage i voila. ne bi se zalio koristiti to ali eto jbg, nismo amerika
11.01.2014 | 21:12
Radi li Cinestar aplikacija s Passbookom? To mi se čini zgodno, ali sumnjam da bismo se mi toga sjetili. Iskoristiti Passbook.
11.01.2014 | 23:23
Aha, kužim... Mda... Neće meni to u ovom životu trebati... Kad u Konzumu ili na Tisku pokušam platiti onom m-kupi aplikacijom od Zabe tete koje tamo rade me suznih očiju kume i mole da ne radim to. Čak mi je jedna ponudila da uzmem robu i ne platim, samo da je ne tjeram da čita upute kako se naplaćuje preko mKupi....
12.01.2014 | 09:59
smayoo kaže:
Aha, kužim... Mda... Neće meni to u ovom životu trebati... Kad u Konzumu ili na Tisku pokušam platiti onom m-kupi aplikacijom od Zabe tete koje tamo rade me suznih očiju kume i mole da ne radim to. Čak mi je jedna ponudila da uzmem robu i ne platim, samo da je ne tjeram da čita upute kako se naplaćuje preko mKupi....

U svakom zlu nešto dobro....kažeš da nećeš to koristiti ako odete na kavu...pa zbariš koju tetu
12.01.2014 | 12:19
Vrlo korisna aplikacija, koristio sam ju kad sam išao u Ameriku. Stavio sam avionsku kartu na iPhone i samo na terminalu skeniraju, nema glupih papirnatih karata. Letio sam sa Lufthansa.

Volio bi da toga ima i kod nas! Recimo Cinestar da ima ulaznice bilo bi super za početak ili da glupi ZET ima karte, samo oni su pre zadrti protiv novih tehnologija koje predlažu korisnici, a gdje oni nemaju nikakav profit.
12.01.2014 | 13:43
Opet - letio sam avionom nebrojeno puta, karta mi je bila u mobitelu (QRcode ili kako god), a nije mi za to trebao passbook. Nisam čak niti imao iPhone.
12.01.2014 | 19:50
e taj mzaba kupi, pa to nitko nezna korisiti, nebrojeno puta sam pokusao platiti tako ali ne. to niej to, vi lazete, ja to neznam koristiti, pa zar to postoji? hjoj ljudi. ako mogu koristiti one digitlne vage u billi i konzumu za voce i povrce ne vidim zasto tete neznaju skenirati kod s mobitela.
12.01.2014 | 19:58
Po meni je ovo drek na kvadrat. Više nema kontakta. Samo mašine s nama pričaju. Birtije budu definitivno propale jer si budemo konjačić drito u venu ušpricali i to naravno na nekom automatu u pothodniku.
Frend bio u Norveškoj i na aerodromu osim automata nema ništa drugo. Menio je ovo malo strašno.
12.01.2014 | 20:50
Za Norvešku ti je to normalno jer im kardinalno fali radne snage. A ima ih koliko i nas 4M i sitno, razvučeno na zemlju koja je jedno 6-7x veća. Mi smo se bili vozili nekih blizu 700 km, a da nismo živog čovjeka vidjeli. Benzinske pumpe su sve bez posade (self service). Ali to nema veze s otuđenošću. Više su ljudi otuđeni u velegradovima gdje jedan po drugom gaze.
13.01.2014 | 16:04
ma nema cinestar to, molio sam ih da stave kad je izašlo,
ač ošli su na QR kodove mailom...
a sad i iphone aplikacijom, koja je dok nisam napisao stranu bugova bila koma. sad radi..
Moderatori: Bertone
  • Stranica:
  • 1

Vikalica™

Zadnja poruka: pred 4 dana, 8 sati
  • dpasaric: Osvrt je na naslovnici...
  • dpasaric: Ja bih samo Siri koja radi kako treba.
  • stefanjos: pa nije da ikome treba, ali radije bi to nego iakkav AI image generator haha
  • drlovric: Top je stvar. Razmazi oci i plus dobijes par sat i baterije usput.
  • dpasaric: Kome to uopće treba? :)
  • drlovric: Slazem se. Natjerala ih AI blamaza a ne dobra volja :)
  • stefanjos: 120hz na obicnom iphoneu. Napokon!
  • stefanjos: Drpongrac. Nema uvrede. Autoagnostik sam ali volim svoj polo :)
  • drpongrac23: Bez uvrede, isprika svakome, imao san bekutanera kockici m3, golfa 4 i polo sdi - sve redom šrot!!!!
  • drpongrac23: @stefanjos - fauwe = krampwagen! Hyundai rulez!!!!
  • drpongrac23: Uskoro event! Euforija počinje!!!! Gemišti na hlađenju!!!!
  • stefanjos: @yonkis, a stvarno je tino haha. samo fauve :P
  • Borisone: [link]
  • Borisone: Kao i svake godine u rujnu, nova generacija iPhona, te eventualno AirPodsi, Apple TV, i sl.
  • Yonkis: A što se predstavlja?
  • dpasaric: Danas Appleov Keynote u 19 sati po našem vremenu!
  • Yonkis: tino1 mora pješke jer ga izdao Bayerische Motoren Werke :)
  • stefanjos: ?
  • Yonkis: [link] tužno
  • smayoo: Rijeka je treći grad u Europi po godišnjoj precipitaciji. Prva je Genova u Italiji, a drugi je Nikšić u Crnoj Gori
  • smayoo: Nije istina. London ima više kišnih dana godišnje, ali Rijeka ima veću godišnju precipitaciju (kumulativnu količinu padalina u mm po m2)
  • hal9000: @yonkis • Navodno je.
  • Yonkis: Jel' ovo istina za Rijeku? [link]
  • smayoo: Riječani i ostali zainteresirani, kavica i ćakula ovu subotu (30.08.) ujutro u 10h u gradskoj kavani Renard
  • drlovric: @vanjus: Barem si imao mogucnost izbora. Odaberes banku koja ima Apple Pay i cao :) biH je doslovce prije tjedan-dva dobila Apple Pay, nije uopce bilo dostupno u drzavi.
  • VanjusOS: pa znam da je Apple pay bio dostupan preko PBZ-a već godinama, ali tek od jučer je to moguće i preko HPB.
  • Yonkis: @smayoo - mogli bi subotu ujutro. Ima li još zainteresiranih, gdje je tino1?
  • Yonkis: @VanjusOS - to misliš kao "napokon" tj sarkastično?
  • smayoo: @yonkis - ja mogu u subotu ujutro. U nedjelju popodne-navečer možda također, ali nisam siguran.
  • VanjusOS: ljudi, tehnološka revolucija! od danas Apple Pay i preko HPB-a!!
  • Yonkis: Jel netko za kakvu kavu ovaj vikend? U Ri mislim :)
  • Yonkis: Glede Tita.. u Splitu: [link]
  • smayoo: @drlovric, nema na čemu, drago mi je. :)
  • mbp2009: Titini kriteriji: onaj koji je bio protiv njega. Kao i kriteriji svakog drugog kriminalca i diktatora :)
  • drlovric: @Smayoo: Isli u plavo bijeli. Sasvim pristojna hrana. Nismo uopce razocarani. Hvala :)
  • jura22: Da, tocno tako. Sakupljao po ulici! Zene, djecu, starce. Po redu. Bez kriterija.
  • smayoo: U samom Osijeku, nažalost, po mom iskustvu ništa nije baš trajno na visokom nivou. Ako bih morao preporučiti bar jedno mjesto, to bi bio "Plavo-bijeli". Klasični restoran, kad vidiš kako su konobari odjeveni, izgleda kao da su još osamdesete, ali hrana je konzistentno vrlo dobra. Ali to je nekakav standardni restoranski jelovnik, nema nekih baš tradicionalno slavonskih jela
  • smayoo: Varga u Bilju, pojeli smo zbilja dobar čobanac prije koju godinu. Još je bolji u Sokaku u Đakovu, kod ergele, ali to ti nije blizu Osijeka
  • drlovric: Sutra sam u Osijeku. Molim lokalce za preporuku za dobru slavonsku hranu.
  • Air: U protivnom je imao vanzemaljsku sreću da je baš smaknuo one koji su mu smetali.
  • Air: @jura22 ja sam nekoj logici siguran da je Tito imao kriterije po kojima je to činio.
  • smayoo: Kako misliš - da je nekog dao smaknuti bez kriterija? Skupljao je nasumično ljude po ulici pa ih vodio na smaknuće?
  • Yonkis: Što je kriterij?
  • jura22: “kriterija”
  • smayoo: Što je krizerij?
  • jura22: Danas se sjecamo svih koje je Tito dao smaknuti bez krizerija.
  • Bertone: e da je ufatiti svu tu struju nekako i pospremiti je za kasnije ;D
  • smayoo: Leleee... :)
  • Yonkis: Evo par slika od jutros, slikano iPadom: [link]
  • mbp2009: Sve ok, pbz radi na beti

Za vikanje moraš biti prijavljen.

Prijava

Prisutni jabučari

Novo na Jabučnjaku

Teme

Oglasi

Komentari

Anketa