Ima li hrvatski store ikakvu korist od Passbook?
(1 korsinik/a gleda/ju temu) (1) Gost

Ima li hrvatski store ikakvu korist od Passbook?

11.01.2014 | 14:42
Zasad mi se ta aplikacija čini relativno beskorisnom. Znam da treba skinuti neke extra programe kako bi aplikacija znala koji kod ide za što (?), ali sve u svemu - koristite li vi Passbook aplikaciju i u kojim situacijama?
11.01.2014 | 18:25
koristim samo za booking.com, iako slobodno mogu i bez nje....
11.01.2014 | 18:57
Nikad nisam shvatio koja bi bila korist od tog Passbooka. Nakon inicijalnog čačkanja i istraživanja, završio mi je, skupa s drugim aplikacijama koje Apple ne da skinuti s telefona, a ne služe ničemu, u folderu "govna" na zadnjoj stranici springboarda.
11.01.2014 | 19:03
Smayoo, ja DITO.
11.01.2014 | 20:20
Ja ga koristim jel zivim u Americi. Super je stvar, zbog toga sta mozes stavit od gotovo vecine ducana (Dounkin Dounats, Starbucks, itd.), Delta Airlines i kino ulaznice. Ides u kino, kupis kartu preko moba i samo ti mob skeniraju na ulazu, nema cekanja. Coffee shopovi stavis novce na njihove kartice i isto ti skeniraju na blagajni, ne trebas nosit novce. Isto je i sa Deltom nema papiranatih karata.
11.01.2014 | 20:33
OK? Ali kakve to veze ima s Passbookom? Imam i ja takve aplikacije i sve mi baš isto tako radi bez passbooka...
Cinestar npr.
11.01.2014 | 20:58
passbook ih objedinjuje, pa su sve na istom mejstu, ako netko npr ima preko 100 aplikacija, i 25 od njih imaju takve kupone, pa zamisli traziti kupon za jendu stvar sada, passbook stavis na homepage i voila. ne bi se zalio koristiti to ali eto jbg, nismo amerika
11.01.2014 | 21:12
Radi li Cinestar aplikacija s Passbookom? To mi se čini zgodno, ali sumnjam da bismo se mi toga sjetili. Iskoristiti Passbook.
11.01.2014 | 23:23
Aha, kužim... Mda... Neće meni to u ovom životu trebati... Kad u Konzumu ili na Tisku pokušam platiti onom m-kupi aplikacijom od Zabe tete koje tamo rade me suznih očiju kume i mole da ne radim to. Čak mi je jedna ponudila da uzmem robu i ne platim, samo da je ne tjeram da čita upute kako se naplaćuje preko mKupi....
12.01.2014 | 09:59
smayoo kaže:
Aha, kužim... Mda... Neće meni to u ovom životu trebati... Kad u Konzumu ili na Tisku pokušam platiti onom m-kupi aplikacijom od Zabe tete koje tamo rade me suznih očiju kume i mole da ne radim to. Čak mi je jedna ponudila da uzmem robu i ne platim, samo da je ne tjeram da čita upute kako se naplaćuje preko mKupi....

U svakom zlu nešto dobro....kažeš da nećeš to koristiti ako odete na kavu...pa zbariš koju tetu
12.01.2014 | 12:19
Vrlo korisna aplikacija, koristio sam ju kad sam išao u Ameriku. Stavio sam avionsku kartu na iPhone i samo na terminalu skeniraju, nema glupih papirnatih karata. Letio sam sa Lufthansa.

Volio bi da toga ima i kod nas! Recimo Cinestar da ima ulaznice bilo bi super za početak ili da glupi ZET ima karte, samo oni su pre zadrti protiv novih tehnologija koje predlažu korisnici, a gdje oni nemaju nikakav profit.
12.01.2014 | 13:43
Opet - letio sam avionom nebrojeno puta, karta mi je bila u mobitelu (QRcode ili kako god), a nije mi za to trebao passbook. Nisam čak niti imao iPhone.
12.01.2014 | 19:50
e taj mzaba kupi, pa to nitko nezna korisiti, nebrojeno puta sam pokusao platiti tako ali ne. to niej to, vi lazete, ja to neznam koristiti, pa zar to postoji? hjoj ljudi. ako mogu koristiti one digitlne vage u billi i konzumu za voce i povrce ne vidim zasto tete neznaju skenirati kod s mobitela.
12.01.2014 | 19:58
Po meni je ovo drek na kvadrat. Više nema kontakta. Samo mašine s nama pričaju. Birtije budu definitivno propale jer si budemo konjačić drito u venu ušpricali i to naravno na nekom automatu u pothodniku.
Frend bio u Norveškoj i na aerodromu osim automata nema ništa drugo. Menio je ovo malo strašno.
12.01.2014 | 20:50
Za Norvešku ti je to normalno jer im kardinalno fali radne snage. A ima ih koliko i nas 4M i sitno, razvučeno na zemlju koja je jedno 6-7x veća. Mi smo se bili vozili nekih blizu 700 km, a da nismo živog čovjeka vidjeli. Benzinske pumpe su sve bez posade (self service). Ali to nema veze s otuđenošću. Više su ljudi otuđeni u velegradovima gdje jedan po drugom gaze.
13.01.2014 | 16:04
ma nema cinestar to, molio sam ih da stave kad je izašlo,
ač ošli su na QR kodove mailom...
a sad i iphone aplikacijom, koja je dok nisam napisao stranu bugova bila koma. sad radi..
Moderatori: Bertone
  • Stranica:
  • 1

Vikalica™

Zadnja poruka: pred 1 dan, 3 sati
  • dpasaric: [link]
  • dpasaric: 50 godina Applea u srijedu u 19.30 u Pikiju!
  • jura22: Nema mjesta za ekspanziju jer je tako Apple odlucio. Sigurno bi se mogla graficka ustekati ili vise njih. Mozda memorija i nema smisla.
  • vjeko1: Realno me ne čudi ovo za Mac Pro jer desktop lineup nije imao previše smisla sa Studio i Pro. S druge strane, arhitektura sa Apple Silicon je takva da nema previše mjesta za expanziju tako da.. RIP
  • Piko: Samo da velim da sam "ukrao" ideju za vikalicu .... i napravio svoju implementaciju na [link] ....
  • Soffoklo: Apple odustaje od Mac Proa - [link]
  • Yonkis: @CoffeePod koristiš li ono punjenje do 80% ili si light user? Moj iPhone 15 je nakon 26 mj izgubio samo 6% a 2 različita SIMa (priv posl). Tako da 1% je sasvim ok.
  • drlovric: @Coffe: Po gruboj racunici moze ti trajati do kraja stoljeca taj telefon. Nista ne azuriraj :)
  • CoffeePod: Ja sqm i dalje na iOS18 i ne planiram jos updejtat. Nakon 9 mjeseci baterija na 16PRO pala je samo za 1% od max kapaciteta
  • ZoPaj: eh, da je bar više tih OS updatea bez novih featuresa:) optimiziranih i očišćenih od bugova pored famoznih sigurnosnih patcheva.. mislim da Snow Leopard nije imao ni jednu jedinu novost? 26.4 mi se čini brz i stabilan...
  • miomika: 26.4 je vani, ali ništa od Geminija. Samo APlle Music i fora s koncertima. Neznam dal je vrijedno i skidati
  • Borisone: [link]
  • Borisone: Jel to Apple MD dostupan od 14.4. u HR? [link]
  • zoranowsky: @rak21, ja nisam, upravo sam dobio info da mi je narudžba stornirana zbog ograničenih količina. Netko je očito zeznuo kalkulaciju...
  • Yonkis: WWDC26 June 8–12, 2026 [link]
  • rak21: Je li netko ulovioacbook pro M5 pro za 2200 u instaru? Baš me zanima jel prošla narudžba ili su stornirali jjer su bili jeftiniji 500€ i više od drugih.
  • smayoo: Ja sam nedavno imao tako raspadnut prikaz oglasa u Firefoxu, ispalo je da je problem bio u Ghosteryju
  • CoffeePod: Probao sam Tahoe na M4 MBP i M2 Airu i ono je sramotno na sto lici i kako performa
  • CoffeePod: Ima netko da i dalje odbija preci na Tahoe i iOS26?
  • drlovric: Na iPadu u Sagari oglasnik se raspao. Tekst se preklapa i necitljiv je ispod fotografije artikla.
  • zoranowsky: Kod mene na firefoxu i safariju sve ok s oglasima
  • Yonkis: [link]
  • Yonkis: Jedino na Braveu izgledaju normalno. Firefox, Edge, Safari ne.
  • smayoo: Što se desilo? Meni izgledaju normalno.
  • Yonkis: Što se desilo sa Oglasima? Npr.[link]
  • superstric: obavljeno
  • Yonkis: Obavio svoje
  • dpasaric: Imenso, obavljeno! :)
  • Djuro genijalac: rješeno. Bilo bi lakše da si objavio i točne odgovore, but here we are ;-)
  • imenso: Hvala!
  • Sarek: Riješeno i podijeljeno dalje
  • zoranowsky: Ispunjena anketa
  • smayoo: ispunjena
  • imenso: Svaki glas je važan i hvala unaprijed svakome na rješavanju i(ili) dijeljenju linka. To mi je za sina, za diplomski
  • Yonkis: Nema nas 200 ovdje, samo 300!!!
  • imenso: Ekipa, molio bih ako imate pet minuta vremena da riješite anketu, ne treba više od 5 minuta, moraju skupiti barem 200 odgovora: [link]
  • Djuro genijalac: Meni najbolje: Sori kume, samo Hajduk živi vječno!
  • Ender: chuck norris je pobedio zivot :)
  • smayoo: Rak je prebolio Chucka Norrisa... :)
  • Yonkis: [link] P.U.M Carlos Ray Norris
  • zoranowsky: R.I.P. Chuck Norris
  • Yonkis: generative AI apps paid Apple close to $900 million in App Store fees last year - [link]
  • cariblanco: [link]
  • drlovric: Team MacBook Pro M. Deremo. Ovo je jedna od rijetkih situacija gdje sam ja u vecini :)
  • dpasaric: Anketa je ažurirana novim modelom, znači i dalje ima smisla, govori nam što tko koristi ovdje.
  • Yonkis: p.s. kad će neka nova anketa? :)
  • Yonkis: Može netko Tim Apple pitati što je sa ovim AirDropom, jesu magneti u pitanju ili atmosferski pritisak u pitanju da radi kako je oglašavano?
  • dpasaric: Juhu za Poguea! :)
  • Yonkis: Ajde napokon da se tu nešto slatko pojede, neka bude i kalorijska bomba, preživjeti ćemo :)
  • Performita: Javio mi se David Pogue, pripremam poslasticu za Jabučnjak ????????

Za vikanje moraš biti prijavljen.

Prijava

Novo na Jabučnjaku

Teme

Komentari

Anketa

Koji Mac koristite?

Page Speed 0.61 Seconds

Provided by iJoomla SEO