iOS 7 - je li pročišćen?
(1 korsinik/a gleda/ju temu) (1) Gost

iOS 7 - je li pročišćen?

22.12.2013 | 19:47
Pitanje za sve korisnike iOS7.x.x. Da li su do sad počistili bugove i probleme? Svi koji su prijelazom na 7 iskusili neke probleme, da li su ti problemi dosadašnjim updateovima riješeni?

Bottom line - ja sam još uvijek na 6.0.nešto. Ništa od unaprijeđenja na iOS7 mi zapravo nije bitno, bitno mi je samo da mi sve radi pouzdano i stabilno, kao što sada radi. Da li ću se zaj****i ako napravim update na 7?
22.12.2013 | 20:14
Mislim da komotno mozes preci na iOS 7,sve radi kako treba.Na iP5 leti i stabilno je te donosi par korisnih stvari
22.12.2013 | 20:22
Kod mene se na iOS7 već dugo ruši Notes app kad nešto označim da bih negdje drugdje to zalijepio. Ponekad čak i Mail app.
No, to je na iPhone 4S. Mislim da 5ice nemaju tih problema.

Ostalo radi super i ne mogu se sjetit nijednog drugog buga...
22.12.2013 | 20:44
I je i nije. Ja sam na 7mici, ali sam danas dobio natrag svoj ipod touch 4.generacije( naravno ios6) i jos uvijek mi se taj sustav cini stabilnijim i brzi. a taman sam se navikao na 7micu pa sam opet ugledao 6
22.12.2013 | 20:50
Ja sam naučio; Ono što radi se ne dira i ne gleda zašto radi. Meni je iPhone 5 na iOS 6.1.2 i ne mislim tako brzo dizati na sedmicu.
22.12.2013 | 21:06
U nekom času ću možda morati radi nečega, a onda će možda aktualna biti neka njanja verzija pa mi je bolje sada. Računam nekako da ovi što rade jailbreakove čekaju da izbace jailbreak za neku konkretnu verziju zbog procjene da je to trenutno optimalna verzija. Sada sam na toj verziji iOS6 (6.0.4 čini mi se). Sad su izbacili JB za 7.0.nešto i čini mi se da je vrijeme potegnuti 7.0.nešto prije nego apple izbaci 7.1.nešto. Eto zato.
22.12.2013 | 21:26
iPhone 5 i 5S oba na 7.0.4 i do sada nisam primjetio nikakvih problema. Sve radi lijepo i fluidno. Isto vrijedi i za iPad Mini koji radi picikato na najnovijem iOSu. Na Miniju su mi se na 6.1.2 neke aplikacije znale rušiti, a sada na 7.0.4 se to više ne događa. Doduše nakon nadogradnje na Miniju je bio problem sa rotacijom, ali je ponovno pokretanje rješilo i taj problemčić.
22.12.2013 | 22:31
Ja sam još uvijek na šestici, koliko čitam na Macrumorsu korisnici bete 7.1 kažu da je stabilnija od sadašnje verzije te da donosi daljnja poboljšanja i po pitanju trajanja baterije i ispoliranosti sistema... Samo prenosim dojmove drugih, konkretnih iskustava nemam... Planiram ostati na šestici dok god to bude moguće.
22.12.2013 | 23:18
Hvala svima na mišljenjima!
23.12.2013 | 12:09
na 4s se zna nekad iz čista mira kada krenem u neku aplikaciju (1 u 7-10dana) samo pojavi jabuka na crnom ekranu, poslje toga sve ok, mada to se na 6.x nije dešavalo.

nekada kada želim ući u phone app samo crna slika bude,ne prikaže kontakte, pa 'ubijem' app, onda ok bude.

nekada zna također dosta laga tog nekog bit odjednom, po par minuta, pa poslje ok bude.
23.12.2013 | 13:23
Obzirom da imam 4S, ispada da se ne isplati prelaziti na iOS 7 jer dosta korisnika ima problema. Medjutim pitanje je kad cu morati zbog nekog drugog SW-a. S druge pak strane sad je zgodno napraviti upgrade je postoji JB i jos par dana ce se moci izvuci SHSH blobovi. Neznam, nemogu se odluciti. Najveci je problem sto SHSH blobove za tekucu verziju 6.0.x na 4S nemam pa povratka nema.
23.12.2013 | 18:27
4s ios7 radi bezprjekorno
23.12.2013 | 19:15
Eto, stavio sam 7.0.4. Uistinu jest donekle praktičniji. Wifi je jednako loš kao i na 6 (vjerojatno je problem u previše metalnom kućištu, a ne u OSu). Baterija se troši jednako brzo. Bluetooth audio je i dalje pobrkan (iphone ne zna razlikovati BT audio i BT handsfree veze koje ima uspostavljene s mojim autom). Usporio se mobitel nije, ali memorije troši više.
Pitanje: na početku me obavijestio da je unaprijedio sigurnost i da sada treba unijeti pin (lozinku) da bi se isključilo find my iphone i još par tih điđa koje su povezane s krađom/gubitkom. Pa sam onda trebao definirati pin pa me sad traži taj pin prilikom svakog otključavanja, a to ne bih. E, sad, ako isključim to, da li je i dalje funkcionalno ono ostalo?
23.12.2013 | 19:44
da
Moderatori: Bertone
  • Stranica:
  • 1

Vikalica™

Zadnja poruka: pred 4 dana, 8 sati
  • dpasaric: Osvrt je na naslovnici...
  • dpasaric: Ja bih samo Siri koja radi kako treba.
  • stefanjos: pa nije da ikome treba, ali radije bi to nego iakkav AI image generator haha
  • drlovric: Top je stvar. Razmazi oci i plus dobijes par sat i baterije usput.
  • dpasaric: Kome to uopće treba? :)
  • drlovric: Slazem se. Natjerala ih AI blamaza a ne dobra volja :)
  • stefanjos: 120hz na obicnom iphoneu. Napokon!
  • stefanjos: Drpongrac. Nema uvrede. Autoagnostik sam ali volim svoj polo :)
  • drpongrac23: Bez uvrede, isprika svakome, imao san bekutanera kockici m3, golfa 4 i polo sdi - sve redom šrot!!!!
  • drpongrac23: @stefanjos - fauwe = krampwagen! Hyundai rulez!!!!
  • drpongrac23: Uskoro event! Euforija počinje!!!! Gemišti na hlađenju!!!!
  • stefanjos: @yonkis, a stvarno je tino haha. samo fauve :P
  • Borisone: [link]
  • Borisone: Kao i svake godine u rujnu, nova generacija iPhona, te eventualno AirPodsi, Apple TV, i sl.
  • Yonkis: A što se predstavlja?
  • dpasaric: Danas Appleov Keynote u 19 sati po našem vremenu!
  • Yonkis: tino1 mora pješke jer ga izdao Bayerische Motoren Werke :)
  • stefanjos: ?
  • Yonkis: [link] tužno
  • smayoo: Rijeka je treći grad u Europi po godišnjoj precipitaciji. Prva je Genova u Italiji, a drugi je Nikšić u Crnoj Gori
  • smayoo: Nije istina. London ima više kišnih dana godišnje, ali Rijeka ima veću godišnju precipitaciju (kumulativnu količinu padalina u mm po m2)
  • hal9000: @yonkis • Navodno je.
  • Yonkis: Jel' ovo istina za Rijeku? [link]
  • smayoo: Riječani i ostali zainteresirani, kavica i ćakula ovu subotu (30.08.) ujutro u 10h u gradskoj kavani Renard
  • drlovric: @vanjus: Barem si imao mogucnost izbora. Odaberes banku koja ima Apple Pay i cao :) biH je doslovce prije tjedan-dva dobila Apple Pay, nije uopce bilo dostupno u drzavi.
  • VanjusOS: pa znam da je Apple pay bio dostupan preko PBZ-a već godinama, ali tek od jučer je to moguće i preko HPB.
  • Yonkis: @smayoo - mogli bi subotu ujutro. Ima li još zainteresiranih, gdje je tino1?
  • Yonkis: @VanjusOS - to misliš kao "napokon" tj sarkastično?
  • smayoo: @yonkis - ja mogu u subotu ujutro. U nedjelju popodne-navečer možda također, ali nisam siguran.
  • VanjusOS: ljudi, tehnološka revolucija! od danas Apple Pay i preko HPB-a!!
  • Yonkis: Jel netko za kakvu kavu ovaj vikend? U Ri mislim :)
  • Yonkis: Glede Tita.. u Splitu: [link]
  • smayoo: @drlovric, nema na čemu, drago mi je. :)
  • mbp2009: Titini kriteriji: onaj koji je bio protiv njega. Kao i kriteriji svakog drugog kriminalca i diktatora :)
  • drlovric: @Smayoo: Isli u plavo bijeli. Sasvim pristojna hrana. Nismo uopce razocarani. Hvala :)
  • jura22: Da, tocno tako. Sakupljao po ulici! Zene, djecu, starce. Po redu. Bez kriterija.
  • smayoo: U samom Osijeku, nažalost, po mom iskustvu ništa nije baš trajno na visokom nivou. Ako bih morao preporučiti bar jedno mjesto, to bi bio "Plavo-bijeli". Klasični restoran, kad vidiš kako su konobari odjeveni, izgleda kao da su još osamdesete, ali hrana je konzistentno vrlo dobra. Ali to je nekakav standardni restoranski jelovnik, nema nekih baš tradicionalno slavonskih jela
  • smayoo: Varga u Bilju, pojeli smo zbilja dobar čobanac prije koju godinu. Još je bolji u Sokaku u Đakovu, kod ergele, ali to ti nije blizu Osijeka
  • drlovric: Sutra sam u Osijeku. Molim lokalce za preporuku za dobru slavonsku hranu.
  • Air: U protivnom je imao vanzemaljsku sreću da je baš smaknuo one koji su mu smetali.
  • Air: @jura22 ja sam nekoj logici siguran da je Tito imao kriterije po kojima je to činio.
  • smayoo: Kako misliš - da je nekog dao smaknuti bez kriterija? Skupljao je nasumično ljude po ulici pa ih vodio na smaknuće?
  • Yonkis: Što je kriterij?
  • jura22: “kriterija”
  • smayoo: Što je krizerij?
  • jura22: Danas se sjecamo svih koje je Tito dao smaknuti bez krizerija.
  • Bertone: e da je ufatiti svu tu struju nekako i pospremiti je za kasnije ;D
  • smayoo: Leleee... :)
  • Yonkis: Evo par slika od jutros, slikano iPadom: [link]
  • mbp2009: Sve ok, pbz radi na beti

Za vikanje moraš biti prijavljen.

Prijava

Prisutni jabučari

Novo na Jabučnjaku

Teme

Oglasi

Komentari

Anketa