iOS 7 JB
(1 korsinik/a gleda/ju temu) (1) Gost

iOS 7 JB

22.12.2013 | 15:50
Brz si! imam jedno pitanje nadam se da nije oft imam ios 6.1.2 na 4tvorci, i sad jel mogu ja updejtat na 7.0.4 i kasnije vratit ios 6.1.2 (imam blubove spremljene) i.imgur.com/8X2o8hv.png

22.12.2013 | 16:10
Trebao bi da mozes,ali svakako sacekaj malo jer nisam 100% siguran
22.12.2013 | 16:12
www.evasi0n.com

Evo za skidanje alata
22.12.2013 | 16:40
Konačno mogu updateat ipad
22.12.2013 | 17:42
ja cu jos cekat posto nema kompatibilnih tweakova, tako da nema jb previse smisla
22.12.2013 | 17:57
Potvrdjujem da CallerID Fix radi.

To je jedini razlog iz kojeg sam i uradio JB. Dosadilo mi da snimam po 2-3 varijacije istog broja u svaki kontakt :/
23.12.2013 | 08:11
Prilicno neobicno za JB zajednicu. Dosada su JB alati uvijek najavljivani dosta unaprijed da bi sada izasao "ko grom iz vedra neba". Uglavnom, super, iako mi je u pocetku JB jako falio zbog nekih aplikacija koje sam svakodnevno koristio a dosta njih sam i kupio sad sam u nedoumici dali se vratiti na JB ili ne. Uglavnom, dobro je da hackeri nisu odustali kako se pricalo.
Pozdrav od Clerica
23.12.2013 | 08:46
Ne vraćam jailbreak iako imam desetak i više kupljenih aplikacija/tweakova preko Cydie. Moguće je da se samo zabavim na kratko, a i to samo ako stignem kući prije nego Apple izda zakrpu ili izađe novi iOS.
23.12.2013 | 08:51
Ja sam napravio na IPad-u jailbreak i nemam Cydiu na ekranu? Jeli to normalno i kako to sad pokrećem?
23.12.2013 | 10:49
Napravi JB još jednom, bez obzira što evasi0n alat javlja da nije preporučljivo, ikonu evasi0n pobrišeš nakon postupka, cydia će ostati na springboard-u i raditi. Veliki dio tweak-ova nije kompatibilan i ne radi ili radi kilavo i nepouzdano.
23.12.2013 | 16:43
Vrlo cudno da su ovako naglo to objavili. Mislim da su trebali pricekati da izadje iOS7.1 koji ce sigurno biti fino popeglan. Kazu da je moguce napraviti JB i na 7.1 beta. Izgleda da JB zajednica nije imala strpljenja jos 15-20 dana ili su jako samouvjereni da ce moci JB-ati i finalnu verziju iOS7.1.
23.12.2013 | 19:10
Zašto?
23.12.2013 | 19:27
Zato sto uz JB osim Cydia-e dobijes i nekavu kinesku aplikaciju nesto kao Pirate AppStore za distribuciju pritaskih verzija aplikacija. Pitanje glasi - kakav malware jos dobijes pride u paketu?
23.12.2013 | 19:43
to je skinuto tj samo ako se instalira-aktivira u kini
23.12.2013 | 20:03
jmirakul kaže:

Sad je jasnije da su imali milijun razloga za zurbu.
23.12.2013 | 20:12
Ako je novac bio motiv ja bi bio oprezan jer pitanje da li su odradili kako treba.
23.12.2013 | 21:14
Ja sam breknuo ipad minia, imam Cydiu no malo mi je čudna ikonica, ima kao neki tanki crni okvir. Uglavnom izgleda kao ona stara. Čudno.
23.12.2013 | 21:50
Ja sam se čudio odakle mi je poznat Logo, kad sad znam to je logo od onih Gevey kartica koje su bile za Unlock.
24.12.2013 | 03:07
Možda im je zato trebao JB prije, da se novi korisnici lakše prilagode bez ograničenja

www.jutarnji.hr/apple-sklopio-mega-posao...a-korisnika/1149392/
24.12.2013 | 22:48
jel se isplati stavljat ios 7 na iphone 4, i zašto ne?
24.12.2013 | 22:55
Spor samo tako,vec smo pisali u par navrata.
25.12.2013 | 18:42
Ja sam stavio još kad je izašao iOS 7 na iPhone 4 i katastrofa spor, imam i iPhone 5 na njemu je dobra stara šestica i neće sedmica na njega dok ju ne ispoliraju, a i šestica mi je i dalje ljepša!
25.12.2013 | 22:12
Definitivno sam odlucio ostati na JB iOS 6.1 na mojim uredjajima. Sve sto mi treba radi savrseno, brzo i pouzdano.
29.12.2013 | 18:23
ima iskustva sa ip5 i ovim jailbreakom?
nemam obicaj vec par godina koristiti JB ali nemogucnost gasenja 3G-a na stock sedmici me izbija.
evo juce bio u gorskom kotaru, peka, zahebancija, a ja moram razmisljati o uticnicama jer baterija pada na ocigled!

uglavnom zanima me dali je stabilno, ima li bugova, rusenja, nuspojava?
29.12.2013 | 18:27
Sacekaj jos malo,izasla je nova verzija evasion ali po mom misljenju to jos uvijek nije dovoljno stabilno
29.12.2013 | 19:11
I mene to pati, ali uspio sam napraviti. Kad se JB, sa iFunbox se nade file overrides_N41_N42.plist i device+carrier+21901+N42AP+15.5.plist. Prekopirati ih na komp i u njima se nade ovo:

<key>Show4GSwitch</key>
<true/>

i stavi na false. Opet u ifunbox, original fileovi se izbrisu, a ova dva sto su izmjenjena, vrate se na mob. Restart i pojaviti ce se 3G switch

Preporuka napraviti prvo backup ova dva filea ako nesto pode krivo
29.12.2013 | 19:14
nakon JB-a nesto bi vec nasao, ali hvala svejedno, ovo je dobra fora da se sto manje toga instalira.
cisto me zanima koliko je JB sam po sebi stabilan.
sacekat cu jos malo. thx saint!
29.12.2013 | 22:18
kinsif kaže:
nakon JB-a nesto bi vec nasao, ali hvala svejedno, ovo je dobra fora da se sto manje toga instalira.
cisto me zanima koliko je JB sam po sebi stabilan.
sacekat cu jos malo. thx saint!

Sacekaj jos malo,ja sam vec tri puta radio JB na iP5.Cydia jednostavno prestane raditi!
Moderatori: Bertone
  • Stranica:
  • 1
  • 2

Vikalica™

Zadnja poruka: pred 4 dana, 10 sati
  • dpasaric: Osvrt je na naslovnici...
  • dpasaric: Ja bih samo Siri koja radi kako treba.
  • stefanjos: pa nije da ikome treba, ali radije bi to nego iakkav AI image generator haha
  • drlovric: Top je stvar. Razmazi oci i plus dobijes par sat i baterije usput.
  • dpasaric: Kome to uopće treba? :)
  • drlovric: Slazem se. Natjerala ih AI blamaza a ne dobra volja :)
  • stefanjos: 120hz na obicnom iphoneu. Napokon!
  • stefanjos: Drpongrac. Nema uvrede. Autoagnostik sam ali volim svoj polo :)
  • drpongrac23: Bez uvrede, isprika svakome, imao san bekutanera kockici m3, golfa 4 i polo sdi - sve redom šrot!!!!
  • drpongrac23: @stefanjos - fauwe = krampwagen! Hyundai rulez!!!!
  • drpongrac23: Uskoro event! Euforija počinje!!!! Gemišti na hlađenju!!!!
  • stefanjos: @yonkis, a stvarno je tino haha. samo fauve :P
  • Borisone: [link]
  • Borisone: Kao i svake godine u rujnu, nova generacija iPhona, te eventualno AirPodsi, Apple TV, i sl.
  • Yonkis: A što se predstavlja?
  • dpasaric: Danas Appleov Keynote u 19 sati po našem vremenu!
  • Yonkis: tino1 mora pješke jer ga izdao Bayerische Motoren Werke :)
  • stefanjos: ?
  • Yonkis: [link] tužno
  • smayoo: Rijeka je treći grad u Europi po godišnjoj precipitaciji. Prva je Genova u Italiji, a drugi je Nikšić u Crnoj Gori
  • smayoo: Nije istina. London ima više kišnih dana godišnje, ali Rijeka ima veću godišnju precipitaciju (kumulativnu količinu padalina u mm po m2)
  • hal9000: @yonkis • Navodno je.
  • Yonkis: Jel' ovo istina za Rijeku? [link]
  • smayoo: Riječani i ostali zainteresirani, kavica i ćakula ovu subotu (30.08.) ujutro u 10h u gradskoj kavani Renard
  • drlovric: @vanjus: Barem si imao mogucnost izbora. Odaberes banku koja ima Apple Pay i cao :) biH je doslovce prije tjedan-dva dobila Apple Pay, nije uopce bilo dostupno u drzavi.
  • VanjusOS: pa znam da je Apple pay bio dostupan preko PBZ-a već godinama, ali tek od jučer je to moguće i preko HPB.
  • Yonkis: @smayoo - mogli bi subotu ujutro. Ima li još zainteresiranih, gdje je tino1?
  • Yonkis: @VanjusOS - to misliš kao "napokon" tj sarkastično?
  • smayoo: @yonkis - ja mogu u subotu ujutro. U nedjelju popodne-navečer možda također, ali nisam siguran.
  • VanjusOS: ljudi, tehnološka revolucija! od danas Apple Pay i preko HPB-a!!
  • Yonkis: Jel netko za kakvu kavu ovaj vikend? U Ri mislim :)
  • Yonkis: Glede Tita.. u Splitu: [link]
  • smayoo: @drlovric, nema na čemu, drago mi je. :)
  • mbp2009: Titini kriteriji: onaj koji je bio protiv njega. Kao i kriteriji svakog drugog kriminalca i diktatora :)
  • drlovric: @Smayoo: Isli u plavo bijeli. Sasvim pristojna hrana. Nismo uopce razocarani. Hvala :)
  • jura22: Da, tocno tako. Sakupljao po ulici! Zene, djecu, starce. Po redu. Bez kriterija.
  • smayoo: U samom Osijeku, nažalost, po mom iskustvu ništa nije baš trajno na visokom nivou. Ako bih morao preporučiti bar jedno mjesto, to bi bio "Plavo-bijeli". Klasični restoran, kad vidiš kako su konobari odjeveni, izgleda kao da su još osamdesete, ali hrana je konzistentno vrlo dobra. Ali to je nekakav standardni restoranski jelovnik, nema nekih baš tradicionalno slavonskih jela
  • smayoo: Varga u Bilju, pojeli smo zbilja dobar čobanac prije koju godinu. Još je bolji u Sokaku u Đakovu, kod ergele, ali to ti nije blizu Osijeka
  • drlovric: Sutra sam u Osijeku. Molim lokalce za preporuku za dobru slavonsku hranu.
  • Air: U protivnom je imao vanzemaljsku sreću da je baš smaknuo one koji su mu smetali.
  • Air: @jura22 ja sam nekoj logici siguran da je Tito imao kriterije po kojima je to činio.
  • smayoo: Kako misliš - da je nekog dao smaknuti bez kriterija? Skupljao je nasumično ljude po ulici pa ih vodio na smaknuće?
  • Yonkis: Što je kriterij?
  • jura22: “kriterija”
  • smayoo: Što je krizerij?
  • jura22: Danas se sjecamo svih koje je Tito dao smaknuti bez krizerija.
  • Bertone: e da je ufatiti svu tu struju nekako i pospremiti je za kasnije ;D
  • smayoo: Leleee... :)
  • Yonkis: Evo par slika od jutros, slikano iPadom: [link]
  • mbp2009: Sve ok, pbz radi na beti

Za vikanje moraš biti prijavljen.

Prijava

Novo na Jabučnjaku

Teme

Oglasi

Komentari

Anketa

Koji Mac koristite?