Postavljanje knjige na iTunes Store?
(1 korsinik/a gleda/ju temu) (1) Gost

Postavljanje knjige na iTunes Store?

01.11.2013 | 09:32
U iBooks Author sam napravio jednu knjigu (za potrebe nastave u školi). Malo teksta, videa, interakcije sa slikama, kviz i sl., da bude zanimljivije na iPadu nego +- isto to u papirnatom udžbeniku.
Onda sam to kroz iTunes Producer išao objaviti i na kraju Uploada dobijem poruku kao na slici. Gumb Next je zasivljen - valjda dok netko ne pregleda knjigu?

Ne znam treba li i neki workaround obzirom da Hrvatska nema iTunes Store (treba li se prijaviti preko npr. Slovenije) ili nešto drugo?
Slika_zaslona_2013_11_01_u_08.png
02.11.2013 | 22:45
Postavljeni sadržaji se provjeravaju i to može trajati do 14 dana.
03.11.2013 | 14:25
...Hrvatska nema iTunes Store za “knige“ koje pišu Hrvati...
Ja sam za stednjoškolce pisao:
itunes.apple.com/us/artist/veljko-skocilic/id500495264?mt=11
Na dan se moje “knjige“ skidaju od 15 do 70 ali ne iz iTunes Store za Hrvatsku.
Uskoro se vjerojatno bude stvar promijenila.
Book_Sale.jpg
04.11.2013 | 20:00
Oh, super!

@ Tino1: Znam da provjeravaju sadržaj i mogu ih pohvaliti - meni su se javili unutar 24 sata s dva ”kupona” za pogreške koje sam ispravio i iznova poslao sadržaj na valorizaciju. Sad čekam da se ponovno jave,valjda za manje od 14 dana

@Boškardin: Dakle, knjige si objavio na US tržištu, pretpostavljam i sa US iTunes Accountom (Apple ID)? Imam i ja jedan US ID, ali ovo sam slao sa hrvatskog i nisu mi tu (za sada) ništa komentirali...

Naime, knjige mi trebaju za naše učenike i škole koji većinom neće imati takav fejkani US account. Bilo bi više nego dobro da se može objaviti na HR tržištu. No, ako ne ide tako, onda...
04.11.2013 | 21:00
By the way: može li mi netko ovdje pomoći oko ovoga, ili da otvaram novu temu. Ne kužim zašto su mi jednu te istu knjigu prikazuje 3 puta:
2013_11_04_19.png
04.11.2013 | 21:11
Ili još gore (Uređaj je iPad 2 WiFi) ovako:
HDHm9_WbLd7Q1Q8YK0Lh3NYV11eT8DmB47hClWNTZkI.png
06.11.2013 | 21:07
OK, evo obavijestilo me danas da je knjiga na iTunes Store

Nažalost, samo za one koji imaju US Apple ID. Ima li nekih naznaka / informacija kad bi i Hrvatska mogla dobiti svoj Store?

@ Boškardin: kako pratiš download svojih knjiga? Kad se ja sad pokušam ulogirati u iTunes Connect dobijem ovo:
Slika_zaslona_2013_11_06_u_20.png
07.11.2013 | 16:32
Moraš otići na:
itunesconnect.apple.com/WebObjects/iTunesConnect.woa
Upiši točno mail i lozinku i moralo bi proći. Moguće trebaš dobiti i od Apple obavijest da možeš pratiti “prodaju knjiga“, pričekaj koji dan.
Kod mene je upad ok.
iTunes_Connect.jpg
09.11.2013 | 21:45
Pokušavao sam se ulogirati s US accountom. Zaboravio sam da sa knjigu Uploadao sa svog HR accounta pa zato nije išlo (samo je knjiga na US Store)...

A skužio sam i gdje se gleda Download activity!

I druga knjiga je već u postupku revizije...

Nego, ima li kakvih informacija o HR iTunes Store (kad bi taj dan mogao svanuti)?
09.11.2013 | 22:58
MacSlavko kaže:
Nego, ima li kakvih informacija o HR iTunes Store (kad bi taj dan mogao svanuti)?

Kad se lignja smiluje i zapovijedi svojim potrčkalima ZAMPirima da prestanu blokirati iStore.
A smilovat će se kad se još natrpa džepove novcima.
10.11.2013 | 17:58

Tko je lignja?
11.11.2013 | 09:39
Da nije mudro-zboreći g. Predsjednik (lako je reći, a malo teže i učiniti)?

Zanimljiva je ta njegova uloga u ZAMPu...
Moderatori: Bertone
  • Stranica:
  • 1

Vikalica™

Zadnja poruka: pred 4 dana, 6 sati
  • dpasaric: Osvrt je na naslovnici...
  • dpasaric: Ja bih samo Siri koja radi kako treba.
  • stefanjos: pa nije da ikome treba, ali radije bi to nego iakkav AI image generator haha
  • drlovric: Top je stvar. Razmazi oci i plus dobijes par sat i baterije usput.
  • dpasaric: Kome to uopće treba? :)
  • drlovric: Slazem se. Natjerala ih AI blamaza a ne dobra volja :)
  • stefanjos: 120hz na obicnom iphoneu. Napokon!
  • stefanjos: Drpongrac. Nema uvrede. Autoagnostik sam ali volim svoj polo :)
  • drpongrac23: Bez uvrede, isprika svakome, imao san bekutanera kockici m3, golfa 4 i polo sdi - sve redom šrot!!!!
  • drpongrac23: @stefanjos - fauwe = krampwagen! Hyundai rulez!!!!
  • drpongrac23: Uskoro event! Euforija počinje!!!! Gemišti na hlađenju!!!!
  • stefanjos: @yonkis, a stvarno je tino haha. samo fauve :P
  • Borisone: [link]
  • Borisone: Kao i svake godine u rujnu, nova generacija iPhona, te eventualno AirPodsi, Apple TV, i sl.
  • Yonkis: A što se predstavlja?
  • dpasaric: Danas Appleov Keynote u 19 sati po našem vremenu!
  • Yonkis: tino1 mora pješke jer ga izdao Bayerische Motoren Werke :)
  • stefanjos: ?
  • Yonkis: [link] tužno
  • smayoo: Rijeka je treći grad u Europi po godišnjoj precipitaciji. Prva je Genova u Italiji, a drugi je Nikšić u Crnoj Gori
  • smayoo: Nije istina. London ima više kišnih dana godišnje, ali Rijeka ima veću godišnju precipitaciju (kumulativnu količinu padalina u mm po m2)
  • hal9000: @yonkis • Navodno je.
  • Yonkis: Jel' ovo istina za Rijeku? [link]
  • smayoo: Riječani i ostali zainteresirani, kavica i ćakula ovu subotu (30.08.) ujutro u 10h u gradskoj kavani Renard
  • drlovric: @vanjus: Barem si imao mogucnost izbora. Odaberes banku koja ima Apple Pay i cao :) biH je doslovce prije tjedan-dva dobila Apple Pay, nije uopce bilo dostupno u drzavi.
  • VanjusOS: pa znam da je Apple pay bio dostupan preko PBZ-a već godinama, ali tek od jučer je to moguće i preko HPB.
  • Yonkis: @smayoo - mogli bi subotu ujutro. Ima li još zainteresiranih, gdje je tino1?
  • Yonkis: @VanjusOS - to misliš kao "napokon" tj sarkastično?
  • smayoo: @yonkis - ja mogu u subotu ujutro. U nedjelju popodne-navečer možda također, ali nisam siguran.
  • VanjusOS: ljudi, tehnološka revolucija! od danas Apple Pay i preko HPB-a!!
  • Yonkis: Jel netko za kakvu kavu ovaj vikend? U Ri mislim :)
  • Yonkis: Glede Tita.. u Splitu: [link]
  • smayoo: @drlovric, nema na čemu, drago mi je. :)
  • mbp2009: Titini kriteriji: onaj koji je bio protiv njega. Kao i kriteriji svakog drugog kriminalca i diktatora :)
  • drlovric: @Smayoo: Isli u plavo bijeli. Sasvim pristojna hrana. Nismo uopce razocarani. Hvala :)
  • jura22: Da, tocno tako. Sakupljao po ulici! Zene, djecu, starce. Po redu. Bez kriterija.
  • smayoo: U samom Osijeku, nažalost, po mom iskustvu ništa nije baš trajno na visokom nivou. Ako bih morao preporučiti bar jedno mjesto, to bi bio "Plavo-bijeli". Klasični restoran, kad vidiš kako su konobari odjeveni, izgleda kao da su još osamdesete, ali hrana je konzistentno vrlo dobra. Ali to je nekakav standardni restoranski jelovnik, nema nekih baš tradicionalno slavonskih jela
  • smayoo: Varga u Bilju, pojeli smo zbilja dobar čobanac prije koju godinu. Još je bolji u Sokaku u Đakovu, kod ergele, ali to ti nije blizu Osijeka
  • drlovric: Sutra sam u Osijeku. Molim lokalce za preporuku za dobru slavonsku hranu.
  • Air: U protivnom je imao vanzemaljsku sreću da je baš smaknuo one koji su mu smetali.
  • Air: @jura22 ja sam nekoj logici siguran da je Tito imao kriterije po kojima je to činio.
  • smayoo: Kako misliš - da je nekog dao smaknuti bez kriterija? Skupljao je nasumično ljude po ulici pa ih vodio na smaknuće?
  • Yonkis: Što je kriterij?
  • jura22: “kriterija”
  • smayoo: Što je krizerij?
  • jura22: Danas se sjecamo svih koje je Tito dao smaknuti bez krizerija.
  • Bertone: e da je ufatiti svu tu struju nekako i pospremiti je za kasnije ;D
  • smayoo: Leleee... :)
  • Yonkis: Evo par slika od jutros, slikano iPadom: [link]
  • mbp2009: Sve ok, pbz radi na beti

Za vikanje moraš biti prijavljen.

Prijava

Prisutni jabučari

Novo na Jabučnjaku

Teme

Oglasi

Komentari

Anketa