iOS 7
(1 korsinik/a gleda/ju temu) (1) Gost

iOS 7

19.09.2013 | 19:19
Ah, neznam sada sta da radim, znas li možda u čemu je problem?
19.09.2013 | 19:51
Meni ja iphoneu jede bateriju. Da li jos kome?
19.09.2013 | 19:55
Sinoc sam "digao" novi iOS na ipadu cetvorci. Tek iz drugog pokusaja poslo mi je za rukom downloadati upgrade.
Prilikom restore-a (zadnja faza upgrade-a) progress bar (na screenu sa jabukom) mi je zaglavio 2 mm od kraja.
Ostavio sam ga tako do ujutro. Docekala me ista situacija, no iTunes je pokazivao da je ipad uredno spojen, "slozen" i na novom iOSU.
Nasao sam da se mnogima to dogodilo pa sam napravio sto su sugerirali na Mac Rumors, a to je hard reset.
Nakon toga ga je podigao bez problema, sve radi i svi setinzi i appovi su na broju.
Trebalo mi je da se naviknem na novi OS, sto se vise privikavam sve sam zadovoljniji. Danas dizem i ip5.
19.09.2013 | 20:14
saint kaže:
Sve zavisi od korisnika do korisnika,ja praktikujem restore pa set as new jer sve namjestim za 10 minuta a izbjegnem neke moguce probleme.

Molim te, do sada kada sam god instalirao najnoviji software išao sam na restore, pa onda poslje restore podataka iz iclouda da sve bude kao prije, ali to traje preko 2h.

Kako uradiš restore pa set as new i namjestiš sve za 10 min da ti bude kao prije?
19.09.2013 | 20:22
Samo lagano i bez zurbe

Uradim restore pa set as new,tu su mu mailovi,calendar,biljeske,kontakti.Uradim sync i to je prvi dio.Onda play liste sync-am,te aplikacije koje koristim(mozda 20-tak)sve ukupno 10-tak minuta.
19.09.2013 | 20:46
20ak, tu je znači caka

u mene ih je mnogo više.
19.09.2013 | 20:53
heheheh davno sam prestao da stavljam 100 tinjak app-ova na mobitel jer samo zauzimaju prostor a uopste ih ne koristim.Igru nabacim prekucam je i brisem.Aplikacije koje stvarno koristim nema ih vise od 20-30.Mada sam sada malo i u drugom taboru(trenutno iz znatizelje) pa nabacim koju vise cisto da uporedim kako rade na obje platforme
19.09.2013 | 21:09
Ima li itko kakav savjet za moj problemčić?
19.09.2013 | 21:51
Dobro, jesam ja lud ili na iPadu ne vidim weather app?
19.09.2013 | 21:53
Nisi lud, nema ga
19.09.2013 | 22:22
bassland kaže:
Dobro, jesam ja lud ili na iPadu ne vidim weather app?

Nije ga bilo niti prije, niti Stocks App.
19.09.2013 | 22:29
Kad smo vec kod Weather app, zasto na iphonu u Notification screenu vise nema animacije za weather? A koliko vidim nije ga moguce niti ubaciti medju appove koji se javljaju na Lock screenu. Da li je Apple uhvatio Microsoft sindrom? Mici sve ono sto je prije valjalo, bilo korisno i nije se nitko zalio, ali eto
netkome dosla genijalna ideja da to korisnicima u stvari ne treba... ..ili sam nesto propustio?
20.09.2013 | 00:08
Nisi nista propustio...
20.09.2013 | 00:37
Instalirao na iPad mini, nema nikakvih trzanja ni problema. Uglavnom izgleda dobro, neke stvari bodu oči. Za sada sam od problema primjetio da se ne mogu vratiti na home screen iz Newsstand aplikacije pinchem, ali tu aplikaciju i tako nitko nikad ne pokreće.
20.09.2013 | 01:52
Na iP4 radi OK, ali brate, trebam veći ekran. Sad je sve tako sitno i tanko.
20.09.2013 | 09:48
Sto se funkcionalnosti tice, sve je dobro, brze i bolje nego prije (barem na novim generacijama uredjaja), ali brate, izgled Notesa totalno su usrali.
Drago mi je da se opet Notes moze syncati sa MS Exchange-om ( a to nije fukncioniralo nekoliko godina) pa im oprastam.
Uz to Notification i Lock screen notification lijepse je izgledao prije sa animacijom vremena na Weather App i Stock App koji je na Lock screenu vrtio dnevne promjene burzovnih indeksa i dionice umjesto staticne pozadine kakva je na iOS 7. I ne znam sto ce im onoliko mjesta za Calendar na Notification screenu? Trazio sam mogu li to smanjiti ali nisam uspio.
Taj team koji je to radio, dobio bi pedalu da sam im ja sef.
20.09.2013 | 12:21
Ja sam razocarana :/ drugi mobitel. dali se ikako moze vratit na prethodno stanje, pomoc plis :/
20.09.2013 | 12:50
iphone4ios kaže:
Ja sam razocarana :/ drugi mobitel. dali se ikako moze vratit na prethodno stanje, pomoc plis :/

Izgleda da moze, Apple prvi put dozvoljava downgrade na iOS 6.x.x.

au.ibtimes.com/articles/507515/20130920/...7-6.htm#.UjwaK9Jmh8E
20.09.2013 | 13:01
meni na iphonu4s jede bateriju kao ludo,prije mi na ios 6.1.3 trajala skoro 2, dana a sad 6 do 7 sati
20.09.2013 | 14:21
pero69 kaže:
iphone4ios kaže:

Izgleda da moze, Apple prvi put dozvoljava downgrade na iOS 6.x.x.

au.ibtimes.com/articles/507515/20130920/...7-6.htm#.UjwaK9Jmh8E

Za sada još može downgrade na iOS 6 ali je pitanje kako dugo će tu mogućnost ostaviti otvorenu... Zato napravi to što prije.
20.09.2013 | 15:23
križar kaže:
meni na iphonu4s jede bateriju kao ludo,prije mi na ios 6.1.3 trajala skoro 2, dana a sad 6 do 7 sati

Meni na i4 se popravila, radi duže nego na 6.1.3
20.09.2013 | 15:31
Moze biti da jede bateriju onima kojima se Appovi updataju u pozadini, meni ih je nakon upgrade-a updatao 57.
20.09.2013 | 16:07
Imam iOS7 na iPhonu 5 od prve bete. Baterija je bila super, tj. normalna,primjerena za iPhone . Međutim jučer i danas baterija se doslovno prazni pred mojim očima. Dok ga koristim vidim kako se baterija prazni. 99,98,97%... Koristio sam ga 45 min,a baterija je već bila na 75%, a od tih 45min je 10 bio na 3G-u. Svi ostali koje poznam,a da imaju iOS7 imaju isti problem...Valjda će se popraviti s vremenom...
20.09.2013 | 16:15
Meni je oduvijek jeo bateriju jer imam sve icloud i slicne sync opcije stalno upaljene kao i lokacijske.
Zato imam dva uredjaja pa sam time problem uspjesno rijesio.
20.09.2013 | 16:30
malo sam bio skeptican kako ce se iP4 nositi sa time ali evo moj radi odlicno, bez trzaja. rekao bih vise manje jednako kao i sa sesticom. naravno da desetinke sekunde ne mogu mjeriti a i da mogu nebi mi napamet palo.

notes - hvala bogu da nema onoga koznoga rokovnika......
kalendar - swipe izmedju godine, mjeseca, dana je izvrstan
mail-kada ga otvorim malo je tesko uocljiva brojka ispred accaunta gdje je mail ( kod mene ih je pet ukupno )
na ikone se jos navikavam, stare su mi jos uvijek ljepse ali cekam sto ce vrijeme pokazati....
20.09.2013 | 16:33
pero69 kaže:

To su mi najjači likovi, imam par takvih s kojima sam povremeno u poslovnom kontaktu. Stalno žongliraju s 2-3 telefona i nikad na zelenu granu. Zovem, zovem, jedan nedostupan, drugi blokiran, treći zvoni u prazno. Taj što zvoni ostao na punjaču, onaj blokiran ponijela žena na skijanje pa blokirala dolazne pozive radi roaminga, a onaj nedostupan je kod njega u džepu samo što ga je zaboravio napuniti. Nosi po džepovima samo u telefonima vrijednosti više nego jedan osrednji polovni auto.
20.09.2013 | 16:44
A meni su najjaci oni likovi koji se razumiju u sve zivo, od uzgoja kukuruza do precizne mehanike. Poznajem preko nekoliko takvih.
20.09.2013 | 17:03
Bilo kako bilo, niti jedan iPhone ne moze izdrzati jedan radni dan na terenu. To je surova realnost :/
20.09.2013 | 17:05
pero69 kaže:
Meni je oduvijek jeo bateriju jer imam sve icloud i slicne sync opcije stalno upaljene kao i lokacijske.

icloud sync ne bi trebao trositi bateriju jer se aktivira samo kad je fon spojen na punjač..
20.09.2013 | 17:10
Ne bih rekao, testirao sam sync svega preko iclouda, bookmarksa, mailova, kontakata,appova, sinka ih brzo i uvijek kada je ta opcija ukljucena na svim uredjajima.
Jedan od boljih i pouzdanijih customer cloud servisa.
Moderatori: Bertone

Vikalica™

Zadnja poruka: pred 3 sati, 7 minuta
  • mbp2009: Sve ok, pbz radi na beti
  • ZeljkoB: Moze se napraviti downgrade na iOS18.x ako nesto ne radi....
  • mbp2009: Nije problem staviti bankarstvo na betu, samo ako ne radi, onda mi se ne da do banke :D
  • big_mac: Jel radi pbz na 26 beta 7?
  • Riba: Mislim da ovdje mijesamo beta aplikacije sa trojancem.
  • dpasaric: Tako da o tome treba voditi računa kada se igra sa softverima još u razvoju.
  • dpasaric: Da se nešto slučajno dogodi sva odgovornost je na beta korisniku.
  • drlovric: Tako je moj prijatelj prije par godina crackiran password manager pa upao u probleme.
  • drlovric: Stavljati bankarstvo na beta aplikacije ne bih nazvao pametnom zivotnom strategijom :)
  • ZeljkoB: IOS26 dev Beta 6, ZABA, OTP, Revolut, Finax…. Sve radi od potencijalno problematičnih app
  • ZeljkoB: iOS26 public beta 2 - ZABA i OTP rade
  • ZoPaj: a Rolling Stonesi planiraju turneju 2026…
  • ZoPaj: RIP! odlaze legende …
  • Gjuroo: Počivala u miru...
  • smayoo: RIP Gabi Novak
  • VanjusOS: možda nije obrisano zbog "piratstva" već zbog toga što se u vikalici ne bi trebamo objašnjavati nego u temama?
  • drlovric: Svi gledamo nesot piratsko. Apsurd je pricati o tome. Ja Hajduku placam pretplatu i clanarinu, a kradem HDTV od 2e, jer ne postoji nacin da ga legalno kupim :)
  • Zdravac: Eto, malo analogije za kraj!
  • Zdravac: Ali ok, svaki privatnik u svome restoranu može svojevoljno određivati cijene, a na nama je opet volja hoćemo li ići u taj restoran ili ne.
  • Zdravac: Shvatite da NIJE ilegalno instalirati Kodi na AppleTV
  • Zdravac: Pomalo je frustrirajuće kad znaš da nisi napisao apsolutno ništa ilegalno, a svejedno su ti postovi čak i u vikalici pobrisani jer, eto, moderatori smatraju kao "neprikladno" :?
  • VanjusOS: probao sam preko Xcode neki način ali trebam apple develpper acc
  • VanjusOS: da li je netko instalirao KODI na Apple TV 4K?
  • ZeljkoB: Kakvih problema? Ja koristim public beta vreziju i nikakvih problema.
  • damir1: pozzz svima , da li ima netko problema s iOS 18.6 ? hvala
  • mbp2009: Odlično za PBZ, ali vidim sad da je baterija katastrofa pa onda ću preskočiti dok to ne srede
  • Damirst: Koristim aplikaciju PBZ, istalirao sam public verziju 26 i sve uredno radi
  • Borisone: Čak i da sada radi, možda ju slijedeća public beta skrši
  • Borisone: Prevelika kocka. Ako na iPhonu imaš internet bankarstvo i/ili ostale bitne aplikacije ne savjetujem prelazak na novu slijedeću veliku verziju dok nije na prvoj reviziji (npr. iOS 26.1)
  • mbp2009: Ekipa, itko na ios PB? Zanima me par stvari ali brine me samo pbz aplikacija
  • Yonkis: Ozzy se pridružio legendama :(
  • stefanjos: RIP ozzy!
  • cariblanco: RIP i od mene, mada sad "đavo" trlja ruke, jer mu se ekipa ojačava ;)
  • smayoo: RIP Ozzy Osbourne
  • Gjuroo: Nema za Mac...
  • drlovric: [link]
  • jura22: E da, gdje je to “begišu”?
  • jura22: Izgleda kako ce ova sezona ipak biti bolja od one 2020.!
  • cariblanco: Moj omiljeni bend Guns N’ Roses večeras u begišu....bilo bi fora da kažu "pumpaj" :D
  • Junuz: Yonkis, riješeno.Ubio sam icloud/face time na svim uređajima.Iako se problem manifestovao na 16e.Svakako nekoristim face/imesage.Hvala
  • Yonkis: @Junuz - ti si u USA? Na čijoj si mreži? Vidiš li ti te poruke koje su poslane? Da nemaš USA Apple account? Ne znam, puno informacija nedostaje za ikakvo pojašnjenje. Ili otvori remu/post.
  • cariblanco: Kakav dobar finale tenisa, inače navijam za Noleta, ali on je svoje dao...danas se "griješnik" nije dao u Alcatraz ;9
  • Junuz: Nije baš tako, za par sati su mi naplatili oko 1euro na pozadinsko slanje sms ova u ameriku sa ciljem aktiviranja face time.Iphone koristim od 6 naovamo
  • drpongrac23: @Junuz - pa aktiviraj Facetime i iMessage, ništa te ne košta.
  • Junuz: A naravno nisam siguran kako
  • Junuz: trebao bih pomoć oko pozadinskog slanja sms ova u usa na iphonu.16e model sa novom pretplatom i esim karticom.Trošak raste svako malo a od telekom operatora sam dobio odgovor:U slučaju ako koristite iPhone, Vaš uređaj u pozadini šalje SMS prema svom uslužnom servisu u SAD-u s ciljem aktivacije usluge Facetime i iMessage. Molimo deaktivirajte u postavkama mobilnog uređaja navedene usluge k
  • ping: naravno nije bitno koji smartphone dok god je iphone :)
  • ping: @drlovric koliko se sjećam nije radila ako se spajaš na wifi ali ako koristiš iphone sa hr linijom onda je radilo.
  • drlovric: Koristi li netko MaxTV aplikaciju van HR?
  • Ender: verovatno je to, jer je on sa ekranom od 12", mada je bilo i MB Air-ova 11" pa su imali 2 standarnda USB porta. dobro mozda je on bio malo veci od tog MacBook-a jer je imao onaj siri screen bezel.

Za vikanje moraš biti prijavljen.

Prijava

Prisutni jabučari

Air, BigMac, Billy97, marioart, Anonimci (539)

Novo na Jabučnjaku

Teme

Oglasi

Anketa

Koji Mac koristite?

Page Speed 1.22 Seconds

Provided by iJoomla SEO