17.04.2013 | 00:03
drlovric kaže:
@Sank:
Jesi se i ti sada nesto nameracio na mene. Los dan na poslu? Ne da ti zena? Promjena vremena? Muci te probava?

Nope, ništa od toga, samo tvoje nebuloze u ovom slučaju.
S obzirom da si ti smatras da ja bubam "iz stomaka" i da nemam pojma o cemu pricam, Googlaj "apple in-app purchase court" pa ces naci stotine slucajeva za 6 sekundi googlanja

Očito da ne čitaš s razumijevanjem ako uopće čitaš. Jesi pročitao o onom slučaju u UK gdje je 5-godišnji sin ubio 2500$ i kako je do toga došlo? Evo ti link da se informiraš:
www.electronista.com/articles/13/02/28/f...hases.in.10.minutes/
I usprkos svemu Apple će refundirati novac. Svaka im čast, ja im skidam kapu, a na kraju krajeva to si oni mogu priuštiti, da plate tuđu glupost usprkos svojoj neizmjernoj pohlepi.
I to su svi iz 2013. godine, nema to veze nikakve sa iOS 3.
Daj neki link na svoju tvrdnju jer ja sam našao samo vijesti o nagodbi Applea u vezi tužbi, nigdje novih slučajeva, premda ih očito ima, a i bit će ih još.
Apple ce platiti ljudima milionske odstete, tj. vratiti nazad njihov novac. Uzet na polu-prijevaru.
Fijuuu, al smo dramatični. Nisu to odštete, nego vraćanje para, a nisu ni prevare jer ako je nuđenje nečega pa i magle za paru prijevara, onda svi koji nešto nude su prevaranti.
I svi ti osteceni ljudi su po tebi glupani teski, jer nisu eto kao ti pametni da prouce sustav, koji se by the way reklamira kao IT JUST WORKS

Ako nisu glupi, onda su nemarni, a neki i jedno i drugo. I da, zaista kod Applea RADI i jednostavno je, ponekad prejednostavno... Oduševljava jednostavnošću i funcionalnošću, efikasnošću i usklađenošću da se jednostavno ne da usporediti s drugim platformama koje se mogu hvaliti tek otvorenošću, možda efikasnošću, ali definitivno ne jednostavnošću
I pusti ti mene i moje dolare, i moj posao, i oruzje, jer ni mene ne zanima cime se ti bavis i kako zaradjujes svoj novac. Fair enough?

Oprosti, neću više, ali sam si tražio. Znamo u kakvom svijetu živimo ili možda ipak neki ne znaju?? Za one koji ne znaju, živimo u potrošačkom društvu. Sve je usmjereno ka potrošnji, pa zašto bi onda to sa App Storeom trebalo biti drukčije? Dakle, tko ne želi potrošiti više nego što želi, treba se od toga i osigurati.
Dati djeci u ruke uređaj bez da se prethodno ne provjeri kako stvari funckioniraju po meni je ako ništa drugo, a ono krajnje neodgovorno i čisti nemar. No, Apple se isplati tužiti jer su puni para, krcati, pa tko zna, možda se nešto i dobije.