Whatsapp će se plaćati godišnje..
(1 korsinik/a gleda/ju temu) (1) Gost

Whatsapp će se plaćati godišnje..

20.03.2013 | 17:26
www.omizio.com/iphone-apps/app-store-app...-godisnju-pretplatu/

Uskoro će se uvesti i na iOS, nije pitanje oće neće, nego kada.
  • User
  • Posjetitelj
20.03.2013 | 18:27
theblack4 kaže:
www.omizio.com/iphone-apps/app-store-app...-godisnju-pretplatu/

Uskoro će se uvesti i na iOS, nije pitanje oće neće, nego kada.

Cijena je smiješna i drago bi mi bilo platit jer je aplikacija stvarno super. Nažalost, ne mogu reć da mnogi moji WhatsApp kontakti jednako razmišljaju pa ćemo vidit ovisno o tome.

Btw ja je koristim na Androidu, ali sam još uvijek u prvoj godini
20.03.2013 | 19:18
pa uvek ostaje i Viber....koji takodje ima i poruke.....
20.03.2013 | 19:21
Meni je Viber draži
20.03.2013 | 22:07
Ako ce biti jedan dolar naravno da cu kupiti. Osobno bih dao i vise jer ju koristim dosta i meni je odlicna
20.03.2013 | 23:36
Za whahtsapp bi davao i mjesečno da imam no malo bi mi bilo previše, ali ovo godišnje je sasvim u redu, trebaju ljudi zaraditi na svom trudu. I btw, ALI VELIKO BTW, to će i dalje biti MANJA cijena od 1 kave, a tog se možete odreći godišnje.
  • Sank
  • Moderator
  • 221
21.03.2013 | 09:37
Ah, molim vas, 99 centi, na koliko? Godinu dana? Bože me sačuvaj! Kako će to platiti netko s prištićima po licu kad još nema ni pravi novčanik, a kamo li kreditnu karticu? A takvi, mladi, najčešće trebaju takav tip aplikacija! Tatu više ne smije pitati jer se ionako isprsio kad je kupio taj pametni telefon svom djetetu, a mama ionako po cijeli dan samo kokodače po kući da treba više učiti, a ne stalno buljiti u taj telefon

Najgore je od svega što ti mladi misle kako su sada društveniji jer eto sad se mogu cijelo vrijeme dopisivati porukicama na Whatsapp i pričati na Viber i cijeli dan se družiti s prijateljima na facebooku. Ne shvaćaju da to ne može biti nadomjestak za pravo druženje gdje se nađe grupica pa se čavrlja, baci se koja kobasa i krumpir u logorsku vatru i zapjeva pjesma uz gitaru. Ah, ta dobra stara vremena, a ne ovo današnje zaglupljivanje facebookom, "društvenim mrežama" i kojekakvim gluparijama na tim gađetima i natjecanjem tko će se uspjeti više zaglupiti i pretvoriti u modernog zombija, pravog člana ovog nakaradnog potrošačkog društva.
21.03.2013 | 10:37
True story, sve to stoji i više neg što si napisao. No pogledaj današnji svijet s druge strane, novci. Cijene gore plače dolje. I da oće (a većinom neće nit žele), djeca i mladi mogu ići na pijanke i feštice, organizirati tulumiće uz roštilj u self made muziku uz gitaru, harmoniku, ko što voli, ALI, odkuda im novac za to? Neznam možda sam u krivu il je to kod mene takva situacija, ali student sam, znači imam evo 21 godinu na vratima čeka već, ja novaca nemam pojma odkud da izmislim, niti mi ko ima toliko da mi daje novaca za sve što je nabrojeno. Činjenica stoji da mi napravi malo žešće pijanke i dalje i draže mi je puno napravit pijanku nego ići u grad i mrdat guzom u prazno, ali svejedno, ja kao student nađem si nekad i nekog posla pa zaradim, a što će neko sa 12-13-15-17 godina? Molit starce da mu dadu para i da ide van, dok ionako iovako internet plaćaju pa što bi kuda iša kad sve prijatelje može čuti i vidjeti od kuće? Jeftinije im je.
No malo smo ošli u offtopic previše s ovim

Što se tiće whatsapp-a, istina, mladi neće imati od kuda da ga plate ako im stariji brat/sestra/neki rođak/mama/tata/ujak/teta...itd. neće da plati pišljivih 5kn godišnje jer nema da troši na takve gluposti (a za kavu će im dati 50kn svaki dan). I još k tome, nedaj bože da se njihova kartica registrira negdje na internetu, sve će im novce pokrasti, dodatni "razlog" starijih da ne žele tavo nešto uraditi. Govorim iz vlastitih iskustava, nadam se da ne vrijeđam ikoga.
21.03.2013 | 16:45
Meni cudi da to i prije nisu poceli naplacivati.

Sta ces raditi s tom uslugom ako nemas ni 5kn u budzetu? Na godisnjem nivou

Zvati curu vanka? Organizirati rostilj? Pozvati nekoga na kavu? Na rucak? Otici na kolace/cevape/jagnjetinu? Pogledati film u kinu?

Sve to nabrojano kosta puno vise od 5kn. Nemas 1$, pa ne treba ti ni WhatsApp. Ni iPhone. Brutalno jednostavno

Doduse, mozes se preko free Wifi logirati na FB i lajkati tudje slike i pljuvati druge ljude do iznemoglosti. Zato ne trebaju pare :/
21.03.2013 | 23:00
drlovric kaže:
Meni cudi da to i prije nisu poceli naplacivati.

Sta ces raditi s tom uslugom ako nemas ni 5kn u budzetu? Na godisnjem nivou

Zvati curu vanka? Organizirati rostilj? Pozvati nekoga na kavu? Na rucak? Otici na kolace/cevape/jagnjetinu? Pogledati film u kinu?

Sve to nabrojano kosta puno vise od 5kn. Nemas 1$, pa ne treba ti ni WhatsApp. Ni iPhone. Brutalno jednostavno

Doduse, mozes se preko free Wifi logirati na FB i lajkati tudje slike i pljuvati druge ljude do iznemoglosti. Zato ne trebaju pare :/

Najjednostavnije rečeno
Moderatori: Bertone
  • Stranica:
  • 1

Vikalica™

Zadnja poruka: pred 3 dana, 3 sati
  • dpasaric: Ja sam danas naručivao što se još može od lagera s QWERTY, pa ćemo vidjeti što ću dobiti! :)
  • zvone: Zvao istyle da interveniraju da ostavw qwerty posto ionako prave tipkovnice posebno za ht trziste. Krajnje su nezainteresirani. Ali kazu da se ljudi jako žale.
  • Bertone: Sused, ni to tema za vikalicu, trebao si to pitati u temi o budućnosti čovječanstva ;)
  • cariblanco: [link]
  • cariblanco: Vidi komentare ispod ovog teksta !!
  • cariblanco: Zadatak za smayoo...zašto je nestalo struje
  • dpasaric: Vidim da će stare QWERTY tipkovnice odjednom dobiti na cijeni! :)
  • zvone: Nervira me jer mijenjaju bez veze.
  • smayoo: Ali zašto je to takav stress? Ako su potpuno ukinuli stari layout, posložiš si kako ti paše pomoću Ukelele
  • smayoo: QWERTZ je uvijek i oduvijek hrvatski standard tipkovnice, a ovaj apple QWERTY hibrid je izmišljotina iz nekadašnjeg "zastupnika" PEL Velebit.
  • IgorD: Prvo su prebacili @ pa sad stalno stišćem ™ a od zadnjeg sistema ni € nije gdje je bio
  • IgorD: Ja na iOSu ionako uvijek imam EN tipkovnicu, samo kad mi treba đ prebacim na hr. Frka je što su i s Macovima krenule qwertz tipkovnice
  • zvone: Ako se vrati u postavkama automatski se vraca na qwertz. Iritantno do bola.
  • zvone: Kupio novu tipkovnicu za m4 ipad pro. Hrvatska je ali vise nije qwerty nego qwertz. Razocaran.
  • drlovric: Ja nemam dres Osijeka :)
  • VanjusOS: ako ćeš obući dres Osijeka, ja ti nabavim kartu bez problema
  • VanjusOS: drlovric, nema više karata za Hajduka
  • drlovric: Ako ima neko iz Osijeka molim da mi se privatno javi. Trebam uslugu. Hvala puno :)
  • JOHN: Počivao u miru Božjem :(
  • Borisone: U oglasniku mini Pro ako nekog zanima.
  • Gjuroo: Počivao u miru.
  • smayoo: Ode nam Papa Franjo, na Uskrsni ponedjeljak. Počinak je zaslužio, i više od toga. Neka se Crkvi primi barem nešto od njegovog nasljeđa.
  • VanjusOS: Sretan Uskrs!
  • Damirst: Srstan Uskrs!
  • smayoo: Sretan Uskrs svima! :)
  • Tomek: Sretan Uskrs !!
  • ping: Sretan Uskrs
  • dpasaric: Mira i ljubavi! :)
  • Gjuroo: Sretan Uskrs!
  • Yonkis: Sretan Uskrs svima!
  • Zdravac: Sretan Uskrs!
  • drpongrac23: Sretan Uskrs svima koji slave!
  • Tomek: sad dok se ja ponovo uštekam u MACOS sustav, imat ću pitanja pa ću biti malo dosadniji :D
  • Tomek: Hvala svima... Kakav je stroj, računam s njime barem 10 godina...
  • dpasaric: Welcome back! :)
  • smayoo: Eeeej, Tomek! :)
  • Zdravac: Tomek, dobrodošao nazad! Nek te dobro i dugo služi! :)
  • Tomek: Eto nakon dugo godina, ponovo na Macu... Pozdrav svima
  • Borisone: Rekao političar i otišao krkati s generalima dok je vojska na paštetama i prekuhanim jajima.
  • Junuz: ko nehrani svoju vojsku hraniće tuđu
  • Yonkis: Apple Maps kamera naprtnjača: [link]
  • m@xym: ...nikakvu vojnu naobrazbu.
  • m@xym: Za dva mjeseca možeš naučiti rukovati pješačkim naoružanjem (od rastavljanja, sastavljana i čišćenja, do toga kako ga otkočiti, zakočiti, napuniti, sve do pucanja). Čovjek koji nema nikakvu vojnu naobrazbu, je glineni golub u slučaju rata, osoba koja je dva mjeseca nešto učila, i naučila, svakako nije. Zamisli koliko bi tek žrtava bilo da nitko od ljudi sa kojima si bio nije imao
  • Maxxy: Mi imamo malu aktivnu podobnu vojsku. A za 2 mjeseca će samo naučiti biti lijepa meta na ratištu. Proveo sam u ratu malo manje od 5 godina, i sve što ću još reći na ovu temu je da smo imali više žrtava od neznanja (igranje sa raznim zanimljivim spravicama i puškama) nego od neprijatelja! Srećom u ono vrijeme nije bilo dronova!
  • drlovric: Ja sam bio 10-11 mjeseci cini mi se. Pola vremena smo aktivno nesto ucili, pola smo ribali hodnike, kupili lisce i smarali se po vojarni. Ja sam bio 11107 (prepisali JNA VES oznaku) vojna policija, antiterosticke aktivnosti.
  • drlovric: Nekakav ustroj sa 3 mjeseca temeljne obuke da vojnik zna koirsititi pusku i kretati se unutar svoje formacije je bolje nego nista. I mozda neki modus za dodatna 2-3 mjeseca specijalisticke obuke tko to zeli. Kao neki vid nadgradnje znanja.
  • m@xym: Mi to (malu sposobnu aktivnu vojsku) već imamo. Ovih 2 mjeseca je sasvim dovoljno da mladići nauče osnove baratanja oružjem.
  • Maxxy: Vojnirok od 2 mjeseca je sprdnja. Ili lupite godinu dana, ili financirajte malu sposobnu aktivnu vojsku. Ovako se samo bacaju novci bez ikakve koristi
  • Yonkis: A što ne otvorite temu nego ovdje tipkate :)
  • Szguri: Ono što želim reći je da ljudi mogu živjeti nevjerojatno sigurne i udobne živote zato što je njihova država spremna za loše scenarije.

Za vikanje moraš biti prijavljen.

Prijava

Prisutni jabučari

Riba, robee, tino1, Anonimci (1065)

Novo na Jabučnjaku

Teme

Oglasi

Komentari

Anketa

Koji Mac koristite?

Page Speed 0.94 Seconds

Provided by iJoomla SEO