Tele2 Revolucija, prevara.
(1 korsinik/a gleda/ju temu) (1) Gost

Tele2 Revolucija, prevara.

30.06.2012 | 01:11
@Zdravac
hahahah tocno, ne sanjas

@mileni
jesam, za koji tjedan ugovor ide na njega.
17.07.2012 | 00:04
I? Koji je ishod?
29.07.2012 | 23:09
Napokon!

Tele2 je dobio kaznu od 10 prosjecnih mjesecnih placa, link:

www.hakom.hr/UserDocsImages/2012/odluke_...olucija-20120702.pdf

A evo i neki clanak sa lazima koje nisu prosle.

www.index.hr/vijesti/clanak/navukli-ih-p...o-telad-/628554.aspx
30.07.2012 | 00:45
Nisu dobili kaznu, nego će je dobiti ako ne provedu odredbu u roku. Ali vjerojatno neće (nisu), jer je kazna smiješno malena. "Slap on the wrist", što bi rekli Ameri.
30.07.2012 | 09:18
Prava kazna bila bi da su ih natjerali da se (više puta!) javno ispričaju i to u terminima kada su išle njihove promotivne poruke na TV, radiju i sl.
30.07.2012 | 10:50
Naravno. Samo što zakon ne predviđa takvu vrst kazne. Nažalost. I, naravno, u mainstream medijima ni "zuc", jer im je Tele2 dobra mušterija.
30.07.2012 | 11:01
smayoo kaže:
Naravno. Samo što zakon ne predviđa takvu vrst kazne. Nažalost. I, naravno, u mainstream medijima ni "zuc", jer im je Tele2 dobra mušterija.

Mda, ali recimo baš gledam... najviše ljudi na upravo ovaj thread je danas (od pola noći) došlo tražeći "tele2 revolucija" na googleu. Tamo je thread odmah ispod službenih tele2 stranica.
30.07.2012 | 12:27
Evo članka na domaćem mainstream portalu http://bit.ly/QJ1C9W
30.07.2012 | 12:42
Za naše prilike su mainstream mediji još uvijek TV, radio, novine (tiskane). To sam htio reći - da ni na jednoj televiziji ni zuc o tome. Ni na radiju. Za novine ne znam jer ih ne čitam.
30.07.2012 | 13:43
Riba, hvala na obavijesti
Ne mozes zamisliti koliko mi je drago sto se to sve raspirilo na sve strane, sada ljudi znaju da su prevaranti. Posebno mi je drago to sto sam JA medu prvima zapoceo rat preko interneta, drugacije ne ide.
Kada sam otvorio temu dobio sam puno kritika ali ja sam se drzao svojega i isplatilo se nakon Ribine dobre vijesti i brojem pregleda teme koja je 2531.
30.07.2012 | 15:03
Na galge s lopovima!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Oni će lagati i pljačkati ovaj napaćeni narod! E, nećete, razbojnici!!!!!!!!!!!!!!!!!
30.07.2012 | 15:11
Ideeeš...

Vidi se da si iz Gupčevog kraja.
30.07.2012 | 16:24
Još da su mi vile pri ruki.....

A tek širočka:laugh:
30.07.2012 | 16:32
A za onu ovcu - ražanj.
31.07.2012 | 15:45
Bojim se da bi bila žilava....

A da se organizira 'spontano' okupljanje naroda uz prigodne suvenire tipa križevi u plamenu, bijele kapuljače i slično...?
31.07.2012 | 16:10
Pala je ideja da im se anonimno pošalje paket sa janjećom glavom kao upozorenje, prodaju ih po 10 kuna komad na staroj cesti Rijeka-Zagreb ali smo zaključili da nema smiisla ako nitko neće snimiti raspakiranje.
  • nete
  • Posjetitelj
31.07.2012 | 16:14
Bok svim korisnicima. Eto nisam u potpunosti čitao sve što su ljudi do sada tipkali, ali svejedno želim iznjeti svoje mišljenje.

Traifa Revolucija je več trajala cca mjesec dana i vrlo sam dugo razmišljao dali uzeti ili ne, čak sam u nekoliko situcija prolaskom gradom bio zaustavljan od njihovih ljudi i objašnjavali su mi pojedinosti tarife u kojoj su neograničeni razgovori te poruke a internet da ima limit od 500 MB ( što je od svega što su navodili jedino bila istina ). Također sam razgovarao sa službom za korisnike i bio na prodajnome mijestu. Tada sam otišao i prešao iz VIP mreže na Tele2 s trifom revolucija. Na prodajnome mijestu sam pročitao ugovor, pitao osobu koja je tada radila da nebi postojalo nešto što bi trebao znati, bilo kakav limit ili ograničenje ili pravilo na koje posebno treba paziti. Osoba je rekla NE, i tri puta me uvijeravala da stvarno nema nikakvog sitnog teksta niti kvake.

Također su isto to i tvrdili i u tv reklami.

Prije dva dana sam dobio poruku da se izmijenilo načelo pravednosti koje mogu naći na njihovoj stranici. Sat vremena sam bezuspiješno tražio, dok nisam odlućio nazvati službu za korisnike, te mi je rečeno gdje se to nalazi. Iskreno da se dođe do tog teksta treba proči labirint i na kraju se dođe. Pitao sam, a zar to nije ogrničavanje trife? Žena je rekla nije, tarifa je neograničena ali sa ograničenjem ..... i bla i bla i bla!

Da ne duljim.... Prvo i osnovno što si izreklamira, i na osnovu čega si privukao korisnike toga se onda i drži a ne kada korisnici koriste svoje pravo koje im je eksplicitno kazano da je takvo onda se kajati što TOMATO daje svojim korisnicima dodatne kune za primljene pozive. Pa njihov novac, pa mislim da mogu s njime što žele.

A svi imamo sreču da nema ugovorne obaveze na 1 ili 2 godine tako da svi koji su stvarno nezadovoljni, platite im koliko ste dužni i put pod noge u drugu mrežu.Vrlo je jednostavno!
  • nete
  • Posjetitelj
31.07.2012 | 16:15
Možda bi stvarno trebalo organizirati prosvijed!!!!
31.07.2012 | 17:02
Što ti vrijedi prosvjed kad se o njemu neće ništa čuti na mainstream medijima (isto kao što ništa ne pričaju niti o samom problemu). Bit će gotovo kao da se nije ni dogodio.
31.07.2012 | 18:10
smayoo kaže:
Što ti vrijedi prosvjed kad se o njemu neće ništa čuti na mainstream medijima (isto kao što ništa ne pričaju niti o samom problemu). Bit će gotovo kao da se nije ni dogodio.

Imaš pravo. Najjače bi odjeknula objava na javnoj televiziji. Na javnoj TV o tome nije bilo govora (ostale televizije ne pratim pa za njih ne mogu ništa tvrditi).

Zanimljiva je situacija na webu. O problemu su pisali index.hr, net.hr i vecernji.hr (na sva tri portala bio je iznimno velik broj komentara na članak). Ni riječi na jutarnji.hr i tportal.hr (!!!). Ovo su mi se činili najveći nacionalni web portali, ostale nisam pratio.

Pretpostavljam da oni koji dobro zarađuju od njih kao oglašivača nisu previše čačkali. Zanimljiva mi je reakcija (bolje reći izostanak iste) od strane tportala.

Sada jedva čekam vidjeti sljedeću kampanju tele2. Hoće li se ponašati kao da se ništa nije dogodilo ili će pokušati nekako "opravdati" svoje ponašanje? Živi bili pa vidjeli!
31.07.2012 | 18:29
I naslovnica današnjeg VL-a vrišti o Tele2.....
31.07.2012 | 19:01
Zasto se na iPhone-u ne vidi cijeli tekst????????
31.07.2012 | 20:14
To ti je za kaznu što koristiš iPhone
31.07.2012 | 22:22
Evo, objaviše i na jutarnji.hr
01.08.2012 | 13:43
Tele2
Prije 2 sata/i
ISPRIČAVAMO SE I VRAĆAMO REVOLUCIJU BEZ KVAKE!

Dragi fejsbukovci,

Ovim putem upućujemo vam našu iskrenu ispriku zbog promjene Načela pravednosti korištenja proizvoda i usluga za tarifu Revolucija.

Upravo vi ste se potrudili da se glas korisnika čuje i zbog vas smo odlučili vratiti prvotno Načelo pravednosti. Naša odluka stupa na snagu danas. Revoluciju vraćamo na njezin revolucionaran početak –
5000 minuta prema svim fiksnim i mobilnim mrežama u Hrvatskoj. Ujedno, danas ujutro uključili smo sve naše korisnike koji su bili isključeni uslijed promjene Načela pravednosti, odnosno korisnike koji su ostvarili do 5000 minuta odlaznih poziva.

Naša nakana nikada nije bila oštetiti vas korisnike i tarifu Revolucija učiniti lošijim proizvodom. Izmjene načela bile su pokušaj nas kao operatera boriti se sa sve većim zloporabama naših proizvoda i usluga, koje prvenstveno štete vama kao korisnicima narušavajući stabilnost i sigurnost mreže. Promjena o kojoj je bilo riječi pogodila bi samo minimalan postotak upravo onih koji su tarifu i zloupotrebljavali zbog vlastite koristi, ali unatoč tome shvatili smo da imamo obvezu iznaći neka drugačija rješenja kako bi se borili sa ovakvim tipom prijevara, što smo u konačnici i uspjeli. Rezultat je sadašnje Načelo pravednosti koje je svedeno samo i isključivo na ograničenje ukupne količine odlaznih poziva od 5000 odlaznih minuta prema fiksnim i mobilnim mrežama u RH.

Zahvaljujemo vam svima koji ste otvoreno izrazili zabrinutost uslijed promjene Načela pravednosti. Povjerenje naših korisnika najvažnije nam je, a jedini način da ga očuvamo je slušati vaše želje i mišljenja.

Ovim putem obećavamo kako nećemo ponavljati iste greške i kako ostajemo transparentnom kompanijom koja sluša. Tele2 će nastaviti s pružanjem izazova tržištu na dobrobit svojih korisnika.

Revolucija bez kvake opet je u rukama svojih korisnika, gdje i pripada.
01.08.2012 | 14:15
Prilozi:
01.08.2012 | 14:43
Glas korisnika malo sutra. Frka od tuzbi i gubitka love.
01.08.2012 | 14:46
klošari!
01.08.2012 | 15:37
Ma ne. Nisu oni tu radi profita nego samo radi nas. Nikad to ne zaboravi!
  • User
  • Posjetitelj
01.08.2012 | 17:18
Stigao mi jutros SMS da su vratili Revoluciju na 5000 minuta poziva mjesečno.
Moderatori: Bertone
  • Stranica:
  • 1
  • 2

Vikalica™

Zadnja poruka: pred 2 dana, 23 sati
  • Borisone: Logika kaže da bi verzija trebala biti od godine u kojoj se izdaje. Ima smisla godina plus jedan jer u posljednjih nekoliko godina obećanja dolaze s bar nekoliko mjeseci odmaka (ili nikad).
  • Yonkis: iOS 26 u 2025? [link]
  • cariblanco: Riječani, hoće li Važ biti vaš ?
  • smayoo: @Yonkis, piši u forum, ovo će ti tu iscuriti
  • Yonkis: Članak je odličan.. dijelim ga okolo ostalim Appleovcima koji nikako da ovdje puste korjenje. :)
  • hal9000: @dpasaric: ako nekome i nije korisno, barem je zabavno i poučno.
  • Yonkis: Ne znam dal da otvaram temu, treba mi prijedlog neke app za skeniranje prostorije (sa namještajem) kako bih mogao lakše namjestiti prostoriju sa postojećim stanjem, neka LiDAR app?
  • dpasaric: Članak je "up", imate što za čitati, nadam se da će nekome biti korisno! :)
  • cariblanco: ok,ty za info
  • dpasaric: Ograničen je taj modul za ankete, imao sam isti problem, ali on nakon par dana zaboravi IP, pa se mogao dati drugi glas za one koji su imali više Macova.
  • dpasaric: Hvala, idem urediti tekst za zadnjim info, pa ide objava večeras! :)
  • dpasaric: Evo, imamo 1.000!
  • cariblanco: glasao, fali još jedan glas do tisuće ;)
  • cariblanco: Zašto nema mogućnosti za više opcija kod glasanja u anketi ? Koristim mini i mac book pro, skoro podjednako....i sad ti glasaj
  • dpasaric: Članak će biti analiza postojećeg i preporuke za kupce polovnih, mislim da će biti vrlo korisno - i da, ima dosta iznenađenja!
  • dpasaric: Hvala svima!
  • drlovric: Imas pravi workstation kojeg mozes i ponijeti kad zatreba. Sta drugo traziti od racunala.
  • drlovric: Jbt ja kontao 50% nas ima MBP sa M, kad one single digit :) Nisam uopce ni razmisljao kupiti neki drugi stroj ikada :)
  • JOHN: Upravo kliknuo :)
  • dpasaric: Molim one koji još nisu dali glas u anketi koji Mac (ili PC) koriste, da daju glas! Spreman je članak sa zanimljivom analizom, ali moram imati uzorak od 1.000 glasova. Hvala! :)
  • smayoo: @drpongrac23, imamo nešto zajedničko. Ja isto volim piti vino. :D
  • smayoo: Pretpostavljam da će nas Riba ili Davor informirati o tome.
  • drpongrac23: Zašto se na forumu odjednom ne vidi karma od korisnika?
  • JOHN: Al ću recimo navijat za repku
  • JOHN: Ma nisam ja tražio neko logično objašnjenje niti ga baš očekujem od fanova. Jednostavno sam samo iznio svoje mišljenje
  • drpongrac23: Ja volim obrezivat i špricat trsje, i na kraju piti vino!!!
  • drlovric: Neko voli lov, neko pecanje, neko kafane, neko kazan da pece rakiju, neko voli utakmice....u cemu je problem? Neka svako radi u zivotu sta ga veseli :)
  • cariblanco: Ulovit će te kad ostariš, onda se možeš vaditi na staračko ludilo :D
  • JOHN: onda kad još vidim kad se pošoraju radi toga. Nisam kužio ji kad samo bio jako mlad, a ni sada kada sam mlad :)
  • JOHN: Nikad neću shvatit tu opsjednutost prema navijanju za klubove. Još kad vidim koju sumu zarađuju ti gonjači lopte, dodatno mi pozli i obezvrijedi sve intelektualno sto postoji na ovoj kugli. Ajd još za repku donekle mogu shvatit, događa se povremeno, ali taj svakodnevni fanatizam za domaćom i stranom ligom…..jbg :)
  • drlovric: Svakako klubu treba cestitati. Ljudi rasprodal sve igrace i uzeli prvenstvo. Poslovna magija :) U igri su i za drugi trofej, ali mislim da je to dogovoreno da ne osvoje. Vidjet cemo za par dana... A mi Hajdukvoci cemo (opet) do godine slaviti :)
  • smayoo: Čestitke treneru i igračima, ponajprije! :)
  • cariblanco: Zasluženo Rijeka, čestitke i od mene...s malim buđetom, lupili su šamar onima koji nemilice troše
  • cariblanco: KREPAT MA NE MOLAT
  • Gjuroo: Čestitke navijačima Rijeke na osvajanju lige.
  • smayoo: I znamo gdje živiš! :D
  • Yonkis: zašto?! jer smo sekta :)
  • VanjusOS: zašto se ne može imati oboje
  • VanjusOS: haha, pa šta vam je ljudi
  • FiFi: @VanjusOS Isssss, pa nisam lud (ROFL)
  • drpongrac23: @VanjusOS - odmah izmoliti 12 oćenaša i moliti za pokoru!!!
  • VanjusOS: nisam mislio virtualne windows 11, već preko dual boota...
  • FiFi: @VanjusOS Imam ja Windows 11 u VMWare Fusion na Intel MBP
  • stefanjos: airpods 2 pro a da mu fale slusalice. Meni treba samo charging case?
  • stefanjos: Ima li tko
  • IgorD: Imam ja VMWare od malena ali nemam Win 11 licencu
  • Borisone: Pa besplatni su od negdje kad ih je preuzeo Broadcom. [link]
  • IgorD: Unutar VMWare, naravno
  • IgorD: Ja razmišljam o tom već mjesecima ali nikako da kupim licencu i krenem u to
  • VanjusOS: ljudi, da otvaram temu ili ne - da li netko stavio Windows 11 na Macbook sa intel procesorima..?

Za vikanje moraš biti prijavljen.

Prijava

Prisutni jabučari

Gjuroo, kajjaznam, Riba, temeljnik, tino1, zvone, Anonimci (537)

Novo na Jabučnjaku

Teme

Oglasi

Anketa

Koji Mac koristite?

Page Speed 1.01 Seconds

Provided by iJoomla SEO