Ikona "play"
(1 korsinik/a gleda/ju temu) (1) Gost

Ikona "play"

23.06.2010 | 09:36
U Operi mi se pojavi ova (siva) ikona s porukom: Please click to download and activate plugin. Ja clicknem, a ono ... ništa! Stranica je SaanTV.
Any idea?
screen1-b876705ca904911dfc8d2f94dc8e97d5.jpg
23.06.2010 | 10:40
Saan koristi Silverlight....imas li ga instaliranog? Ostali plugini ti rade?
23.06.2010 | 22:45
Sorry, na Hvaru sam, tek sada sam bio u mog. da pregledam JAB.
Nemam taj Silver.., a niti neznam za ostale plugine koje bih trebao.
Kada bi mogao pristupiti njihovoj stranici i dobiti neka uputstva, tipa skini plugine na toj i toj stranici i pići, to bi bilo ok. Nažalost nemam pojma šta mi sve treba, a na odmoru sam, pa se s familijom kačim oko TV-a. Propuštam utakmice. Terratec mi ne radi, jer nisam ispod repetitora, pa sam u kokosu. Tak i onak idem svima na živce s tim svim svojim "žicama", a fali mi još i antena s pojačalom. Idem u city u neki buff gledati drugo pol.!
By, Riba, tnx.
23.06.2010 | 23:23
Jbt... Kako si upropastiti godišnji odmor u tri poteza...
  • Dijete
  • Posjetitelj
24.06.2010 | 00:09
smayoo je napisao:
Jbt... Kako si upropastiti godišnji odmor u tri poteza...

Godišnji = piva pod murvom, nabadanje hobotnica na osti, gledanje curica u ljetnim haljinicama or less, tu i tam nabacit karte, gradele, peka, zalazak sunca uz kavu i vlahov, smokve, mendule, kupine, cviček, ovčji sir, zcrikavci za zvučnu kulisu...

ja bi na more.....
24.06.2010 | 00:20
Dečki, nije takav bed! Ima telki po gradu, a mogu i čučati na klupi s MB-om u krilu, samo se bojim dok lamačem po komarcima da mi ne padne kompa! A mo'š mislit komentare prolaznika!
Dijete, do jućer je padala kiša, a od sutra ću obavljati ponešto od predloženog.
Pozdrav svima, i hvala na brizi!!!
24.06.2010 | 16:23
No uglavnom, moraš instalirati Microsoftov Silverlight plugin i to je to.
24.06.2010 | 18:24
Riba, jesam i sve je OK. Malo sam nezahvalan, ali razmi me, baš sam se sada dokopital mado i umjesto da kao svatko ranjen od-ajam, prvo pogledam JB! Valjda je to GUT, kao dijete, ne naše (Dijete), kad traži dudu. U stvari, Dijete je prvenstveno kriv za moje sadašnje stanje, jer sam primijenio njegove "Upute o pravilnom korišštenju G.O." (nadam se da će izdati manual). Uglavnom nisam baš ubrojljiv, ali trudim se!!!!
Lp., Ceki (Folio).
24.06.2010 | 19:01
Za sve koji cijene nogač: SLK je zakon., ja heppy!
24.06.2010 | 22:37
Dijete je napisao:
Godišnji = piva pod murvom, nabadanje hobotnica na osti, gledanje curica u ljetnim haljinicama or less, tu i tam nabacit karte, gradele, peka, zalazak sunca uz kavu i vlahov, smokve, mendule, kupine, cviček, ovčji sir, zcrikavci za zvučnu kulisu...

ja bi na more.....

Jao, kako si ovo lijepo sročio. Toliko lijepo da bi i ja na more iako sam već tamo...

Kad srce kaže ljeto, kaže.... mmm.... na primjer... Kalamota... Eeee....
24.06.2010 | 23:08
Ma nemoj!!!
24.06.2010 | 23:10
Je to to?
24.06.2010 | 23:14
Iz trećeg pokušaja - sličica!
kalamota.jpg
25.06.2010 | 00:02
Ovaj... Ne. Nego ovo
kalamota-a523329b1b6ff66587e6f6c6fae79b2e.jpg
25.06.2010 | 00:06
Iako je slika koju ja pamtim više nalik ovoj:
slika_kalamota01.jpg

Ali baš si me zainteresirao - što je ovo s tvoje slike?

Znam da su neki brkali Kalamotu (po mom mišljenju - najljepši otok na Jadranu) s Kalamatom (grčkim gradom na Peloponezu), ali ovo tvoje mi je nepoznato. Mada isto ne izgleda loše...
  • Dijete
  • Posjetitelj
25.06.2010 | 00:55
Meni to vuče na Starship Voyager..
25.06.2010 | 01:43
Ne bi vjeroval, Smajoo, ovo "moje" je isto što i "tvoje" - Koločep!
Moja slika je snimana s NW, a tvoja s SE, tj. moja je iz 4., a tvoja iz 2. kvadranta!
A Dijete ima pravo, nije to bez vraga!
25.06.2010 | 01:59
Već smo fool out of topic, pa da napomenem da mi SVI browseri otvaraju slike, momentalno! I to s vodafone usb stickom, na MB.(Hvar). U ZG to nije slučaj, pa mislim da mi je u komi ADSL ili WiFi ili nekaj treće. Sad mi je baš svejedno! Primam naruđbe, kaj da popijem za svskog od vas! Inaće si pijem Jareca pod gemišt (seljo ostaje seljo-SOS) i Plame, crno 14,5 volti (Vujanović).
25.06.2010 | 08:22
Je, brzine su super, bolje nego u većim mjestima. Meni i ADSL radi maksimalno ( Vrboska ). Jel MB kod Zastražišća ili drugdje? Folio mogel sam ti posuditi antenu s pojačalom ( sobnu ). Tu se lovi signal s Vidove Gore ili s Biokova za digitaliju. Meni šljaka, doduše vanjska antena s pojačalom i Miglia tuner. Ak ti kaj treba javi se !
Bok !
25.06.2010 | 10:57
Jzelko, hvala na ponudi, imam antenu s poj. u stanu za TV. U Hvaru na Hvaru sam, na Majerovici (iza Amfore). Ne vidim Vidovu Goru, niti Napoleon (kula s odašiljaćem). Kupio duplić i produžni za antenu i gledam na terasi na MB s Terratec Cinergy XS (EyeTV). Mrak!
Ipak, hvala ti na ponudi, to cijenim.
Nego, jel znaš zakaj mi neće Jab. upamtiti prijavu (Opera)?
To se vjerojatno negdje ukljući, osim na Jab.-u (kvačica), u Operi?
25.06.2010 | 11:27
Hm..., stara stvar je da Safari ne pamti Jabučnjak, a Opera normalno radi/pamti, sad prvi puta to netko kaže. Koristim Operu i Safari a povremeno probam i ostale. U Pref. odi na Advanced pa History pa provjeri ili deinstaliraj Operu i ponovno instaliraj. Niš drugo mi ne pada na pamet. Ako deinstaliraš prebaci memorirane stranice na drugi preglednik da ih poslije možeš vratiti na Operu.
Bok !
25.06.2010 | 11:36
Da, s Operom nitko nikad nije imao ovih problema, AFAIK.

Inače, Folio, fakat, sad kad si mi rekao kužim i ja da je to Koločep snimljen iz takvog kuta.
26.06.2010 | 10:26
Tnx, dečki, na Caminu sam i on uredno sprema Pass.
Odbio sam upgrade Opere (zbog čekancije), pa ću to obaviti kad se vrnem u zg.
Moderatori: Bertone
  • Stranica:
  • 1

Vikalica™

Zadnja poruka: pred 2 sati, 15 minuta
  • zoranowsky: Sretan ročkas!
  • Yonkis: Sretno ti rođendanovo!
  • smayoo: Sretan ti rođendan! :)
  • drpongrac23: Danas sam ušao u 5-u DEKADU ŽIVOTA!!! Živjeli svi!!!
  • hal9000: [link]
  • Riba: Odnio vrag prisu!
  • hal9000: Za 30-ak godina većina nas ni neće više biti živo pa koga briga za responsive site! :D
  • Borisone: Ma nije to, nego se sada početna stranica učita u tren oka. Treba bar 3-4 sekunde da bi bilo moderno.
  • Riba: Uostalom, nije Jabucnjak neresponsivan nego je vama ekran premalen! :-D
  • dpasaric: I nisi boomer, ti si gen X! :)
  • dpasaric: Zašto bi itko išao na ovaj tip weba s mobitela? :)
  • Riba: Hoce, vec je u pripremi godinama ali je implementacija malo zapela...plus sto ne pomaze sto ja boomer nikada ne idem na jabucnjak sa mobilnog uredjaja. :)
  • CoffeePod: Jabucnjak*
  • CoffeePod: Hoce li Jabuvnjak ikad dobit reponsive sajt?
  • cariblanco: Danas smo u Osijeku, možda shebali turističku sezonu :D
  • dpasaric: Slijedi uskoro osvrt na naslovnici...
  • Air: ...a Applevom slučaju iako te fore drugi telefoni imaju već godinama, ali kad to Apple napravi mi bi se trebali diviti tome kao toploj vodi.
  • Air: Meni Keynote izgleda kao kad Trum hvali samo sebe i svoje odluke kao ono baš najbolje, iako ga je cijeli Svijet popljuvao...
  • drlovric: Na Mac, Spotlight je odlican, kao i boja foldera (konacno) :)
  • drlovric: iPad je odlicno profitirao. Ako sve ovo ne zakljucaju za najnovije modele only :)
  • Riba: Keynote mi je kao neka epizoda Teletubbiesa.
  • Riba: Gledam taj WWDC i razmisljam kako su teme o umiranju mozda privlacnije. :-D
  • dpasaric: Idemo mi na ljepše teme, WWDC je za sat vremena! :)
  • dpasaric: Sve pet, ali nije li zanimljiva statsitika da je od zadnjih 30-ak (toliko pratimo na jednoj internoj grupi objave u medijima) sportaša, umjetnika i ostalih poznaith osoba koje su iznenada umrle, uzorak cijepljenih 100%. A znamo da je kod nas situacija bila cca 50:50, znači nešto lomi statistiku. Evo, samo to primjećujem.
  • smayoo: To što nije u javnosti poznato što je prethodilo njegovoj smrti, ne znači da nije prethodilo ništa čega bi ta smrt bila logičan i sasvim vjerojatan ishod. Moj pokojni stari je umro u 59. godini i svima koji ga nisu jako dobro znali je to bilo "iznenada". Nas koji smo mu bili bliski nije baš *iznenadilo*, iako nam je bilo teško i bolno.
  • Riba: Obrati paznju na nepoznate osobe poput mog oca koji ne uzima lijekove kako je propisano, odbija ici na kontrole, jedva je izvukao zivu glavu nakon srcanog udara pred par godina i jos hoda naokoo unatoc tome sto se cak i cijepio. Znanost bi se trebala na takve slucajeve usredotociti. :)
  • dpasaric: Samo primjećujem uzorak. Do sada je 100% kod domaćih i stranih poznatih osoba koje su iznenada umrle. Ponavljam, možda je zaista slučajnost, ali sada već postaje statistički zanimljivo.
  • Riba: Covjek je vjerojatno pocinio suicid ili izravno ili neizravno alkoholom, nije tu potrebna velika znanost.
  • dpasaric: Sjajan umjetnik je to bio. Velika šteta.:( I gle, opet moramo primjetiti slučajnost koja povezuje sve "prerano" umrle. :( Nadam se da će znanost potražiti uzroke takvoj statistici.
  • smayoo: RIP, Matija :(. Stvarno prerano.
  • dpasaric: Večeras u 19 sati po našem vremenu Appleov #WWDC25 keynote!
  • Maxxy: RIP Matija Dedić :(
  • smayoo: RIP :(
  • dpasaric: Umro Bill Atkinson! :(
  • drpongrac23: @Zdravac - Nemoj ići lijevo ako semafor je desno :) :)
  • Zdravac: hahahah
  • Zdravac: A da se, umjesto palac dolje/gore, uvede palac lijevo/desno?!
  • tino1: Gjuro, bola, Mazlum i to s veliko "M".
  • Gjuroo: Možda "mamlaz"?
  • tino1: Mazlum- na Herceg- Bolansanski- Budala.
  • Yonkis: Mazlum - Mazlum (maẓlūm) is an Arabic term for "oppressed, ill-treated, injured, sinned-against" (the antonym being ẓālim "oppressor"; root ẓlm "to oppress";).
  • tino1: Riba! Vraćaj karmu! Ej ne ćeš se imat kamo vratit.
  • tino1: Ej ukinuo Mazlum Karmu!! Šta vam je odmah vraćaj karmu Riba!!
  • smayoo: :(
  • drpongrac23: Napustio nas je Ivan Piko Stančić. RIP
  • Borisone: Logika kaže da bi verzija trebala biti od godine u kojoj se izdaje. Ima smisla godina plus jedan jer u posljednjih nekoliko godina obećanja dolaze s bar nekoliko mjeseci odmaka (ili nikad).
  • Yonkis: iOS 26 u 2025? [link]
  • cariblanco: Riječani, hoće li Važ biti vaš ?
  • smayoo: @Yonkis, piši u forum, ovo će ti tu iscuriti
  • Yonkis: Članak je odličan.. dijelim ga okolo ostalim Appleovcima koji nikako da ovdje puste korjenje. :)

Za vikanje moraš biti prijavljen.

Prijava

Prisutni jabučari

drlovric, hal9000, marioart, Riba, robee, ZeljkoB, Anonimci (544)

Novo na Jabučnjaku

Teme

Oglasi

Komentari

Anketa

Koji Mac koristite?

Page Speed 0.88 Seconds

Provided by iJoomla SEO