Ikona "play"
(1 korsinik/a gleda/ju temu) (1) Gost

Ikona "play"

23.06.2010 | 09:36
U Operi mi se pojavi ova (siva) ikona s porukom: Please click to download and activate plugin. Ja clicknem, a ono ... ništa! Stranica je SaanTV.
Any idea?
screen1-b876705ca904911dfc8d2f94dc8e97d5.jpg
23.06.2010 | 10:40
Saan koristi Silverlight....imas li ga instaliranog? Ostali plugini ti rade?
23.06.2010 | 22:45
Sorry, na Hvaru sam, tek sada sam bio u mog. da pregledam JAB.
Nemam taj Silver.., a niti neznam za ostale plugine koje bih trebao.
Kada bi mogao pristupiti njihovoj stranici i dobiti neka uputstva, tipa skini plugine na toj i toj stranici i pići, to bi bilo ok. Nažalost nemam pojma šta mi sve treba, a na odmoru sam, pa se s familijom kačim oko TV-a. Propuštam utakmice. Terratec mi ne radi, jer nisam ispod repetitora, pa sam u kokosu. Tak i onak idem svima na živce s tim svim svojim "žicama", a fali mi još i antena s pojačalom. Idem u city u neki buff gledati drugo pol.!
By, Riba, tnx.
23.06.2010 | 23:23
Jbt... Kako si upropastiti godišnji odmor u tri poteza...
  • Dijete
  • Posjetitelj
24.06.2010 | 00:09
smayoo je napisao:
Jbt... Kako si upropastiti godišnji odmor u tri poteza...

Godišnji = piva pod murvom, nabadanje hobotnica na osti, gledanje curica u ljetnim haljinicama or less, tu i tam nabacit karte, gradele, peka, zalazak sunca uz kavu i vlahov, smokve, mendule, kupine, cviček, ovčji sir, zcrikavci za zvučnu kulisu...

ja bi na more.....
24.06.2010 | 00:20
Dečki, nije takav bed! Ima telki po gradu, a mogu i čučati na klupi s MB-om u krilu, samo se bojim dok lamačem po komarcima da mi ne padne kompa! A mo'š mislit komentare prolaznika!
Dijete, do jućer je padala kiša, a od sutra ću obavljati ponešto od predloženog.
Pozdrav svima, i hvala na brizi!!!
24.06.2010 | 16:23
No uglavnom, moraš instalirati Microsoftov Silverlight plugin i to je to.
24.06.2010 | 18:24
Riba, jesam i sve je OK. Malo sam nezahvalan, ali razmi me, baš sam se sada dokopital mado i umjesto da kao svatko ranjen od-ajam, prvo pogledam JB! Valjda je to GUT, kao dijete, ne naše (Dijete), kad traži dudu. U stvari, Dijete je prvenstveno kriv za moje sadašnje stanje, jer sam primijenio njegove "Upute o pravilnom korišštenju G.O." (nadam se da će izdati manual). Uglavnom nisam baš ubrojljiv, ali trudim se!!!!
Lp., Ceki (Folio).
24.06.2010 | 19:01
Za sve koji cijene nogač: SLK je zakon., ja heppy!
24.06.2010 | 22:37
Dijete je napisao:
Godišnji = piva pod murvom, nabadanje hobotnica na osti, gledanje curica u ljetnim haljinicama or less, tu i tam nabacit karte, gradele, peka, zalazak sunca uz kavu i vlahov, smokve, mendule, kupine, cviček, ovčji sir, zcrikavci za zvučnu kulisu...

ja bi na more.....

Jao, kako si ovo lijepo sročio. Toliko lijepo da bi i ja na more iako sam već tamo...

Kad srce kaže ljeto, kaže.... mmm.... na primjer... Kalamota... Eeee....
24.06.2010 | 23:08
Ma nemoj!!!
24.06.2010 | 23:10
Je to to?
24.06.2010 | 23:14
Iz trećeg pokušaja - sličica!
kalamota.jpg
25.06.2010 | 00:02
Ovaj... Ne. Nego ovo
kalamota-a523329b1b6ff66587e6f6c6fae79b2e.jpg
25.06.2010 | 00:06
Iako je slika koju ja pamtim više nalik ovoj:
slika_kalamota01.jpg

Ali baš si me zainteresirao - što je ovo s tvoje slike?

Znam da su neki brkali Kalamotu (po mom mišljenju - najljepši otok na Jadranu) s Kalamatom (grčkim gradom na Peloponezu), ali ovo tvoje mi je nepoznato. Mada isto ne izgleda loše...
  • Dijete
  • Posjetitelj
25.06.2010 | 00:55
Meni to vuče na Starship Voyager..
25.06.2010 | 01:43
Ne bi vjeroval, Smajoo, ovo "moje" je isto što i "tvoje" - Koločep!
Moja slika je snimana s NW, a tvoja s SE, tj. moja je iz 4., a tvoja iz 2. kvadranta!
A Dijete ima pravo, nije to bez vraga!
25.06.2010 | 01:59
Već smo fool out of topic, pa da napomenem da mi SVI browseri otvaraju slike, momentalno! I to s vodafone usb stickom, na MB.(Hvar). U ZG to nije slučaj, pa mislim da mi je u komi ADSL ili WiFi ili nekaj treće. Sad mi je baš svejedno! Primam naruđbe, kaj da popijem za svskog od vas! Inaće si pijem Jareca pod gemišt (seljo ostaje seljo-SOS) i Plame, crno 14,5 volti (Vujanović).
25.06.2010 | 08:22
Je, brzine su super, bolje nego u većim mjestima. Meni i ADSL radi maksimalno ( Vrboska ). Jel MB kod Zastražišća ili drugdje? Folio mogel sam ti posuditi antenu s pojačalom ( sobnu ). Tu se lovi signal s Vidove Gore ili s Biokova za digitaliju. Meni šljaka, doduše vanjska antena s pojačalom i Miglia tuner. Ak ti kaj treba javi se !
Bok !
25.06.2010 | 10:57
Jzelko, hvala na ponudi, imam antenu s poj. u stanu za TV. U Hvaru na Hvaru sam, na Majerovici (iza Amfore). Ne vidim Vidovu Goru, niti Napoleon (kula s odašiljaćem). Kupio duplić i produžni za antenu i gledam na terasi na MB s Terratec Cinergy XS (EyeTV). Mrak!
Ipak, hvala ti na ponudi, to cijenim.
Nego, jel znaš zakaj mi neće Jab. upamtiti prijavu (Opera)?
To se vjerojatno negdje ukljući, osim na Jab.-u (kvačica), u Operi?
25.06.2010 | 11:27
Hm..., stara stvar je da Safari ne pamti Jabučnjak, a Opera normalno radi/pamti, sad prvi puta to netko kaže. Koristim Operu i Safari a povremeno probam i ostale. U Pref. odi na Advanced pa History pa provjeri ili deinstaliraj Operu i ponovno instaliraj. Niš drugo mi ne pada na pamet. Ako deinstaliraš prebaci memorirane stranice na drugi preglednik da ih poslije možeš vratiti na Operu.
Bok !
25.06.2010 | 11:36
Da, s Operom nitko nikad nije imao ovih problema, AFAIK.

Inače, Folio, fakat, sad kad si mi rekao kužim i ja da je to Koločep snimljen iz takvog kuta.
26.06.2010 | 10:26
Tnx, dečki, na Caminu sam i on uredno sprema Pass.
Odbio sam upgrade Opere (zbog čekancije), pa ću to obaviti kad se vrnem u zg.
Moderatori: Bertone
  • Stranica:
  • 1

Vikalica™

Zadnja poruka: pred 2 dana, 17 sati
  • smayoo: Rijeka je treći grad u Europi po godišnjoj precipitaciji. Prva je Genova u Italiji, a drugi je Nikšić u Crnoj Gori
  • smayoo: Nije istina. London ima više kišnih dana godišnje, ali Rijeka ima veću godišnju precipitaciju (kumulativnu količinu padalina u mm po m2)
  • hal9000: @yonkis • Navodno je.
  • Yonkis: Jel' ovo istina za Rijeku? [link]
  • smayoo: Riječani i ostali zainteresirani, kavica i ćakula ovu subotu (30.08.) ujutro u 10h u gradskoj kavani Renard
  • drlovric: @vanjus: Barem si imao mogucnost izbora. Odaberes banku koja ima Apple Pay i cao :) biH je doslovce prije tjedan-dva dobila Apple Pay, nije uopce bilo dostupno u drzavi.
  • VanjusOS: pa znam da je Apple pay bio dostupan preko PBZ-a već godinama, ali tek od jučer je to moguće i preko HPB.
  • Yonkis: @smayoo - mogli bi subotu ujutro. Ima li još zainteresiranih, gdje je tino1?
  • Yonkis: @VanjusOS - to misliš kao "napokon" tj sarkastično?
  • smayoo: @yonkis - ja mogu u subotu ujutro. U nedjelju popodne-navečer možda također, ali nisam siguran.
  • VanjusOS: ljudi, tehnološka revolucija! od danas Apple Pay i preko HPB-a!!
  • Yonkis: Jel netko za kakvu kavu ovaj vikend? U Ri mislim :)
  • Yonkis: Glede Tita.. u Splitu: [link]
  • smayoo: @drlovric, nema na čemu, drago mi je. :)
  • mbp2009: Titini kriteriji: onaj koji je bio protiv njega. Kao i kriteriji svakog drugog kriminalca i diktatora :)
  • drlovric: @Smayoo: Isli u plavo bijeli. Sasvim pristojna hrana. Nismo uopce razocarani. Hvala :)
  • jura22: Da, tocno tako. Sakupljao po ulici! Zene, djecu, starce. Po redu. Bez kriterija.
  • smayoo: U samom Osijeku, nažalost, po mom iskustvu ništa nije baš trajno na visokom nivou. Ako bih morao preporučiti bar jedno mjesto, to bi bio "Plavo-bijeli". Klasični restoran, kad vidiš kako su konobari odjeveni, izgleda kao da su još osamdesete, ali hrana je konzistentno vrlo dobra. Ali to je nekakav standardni restoranski jelovnik, nema nekih baš tradicionalno slavonskih jela
  • smayoo: Varga u Bilju, pojeli smo zbilja dobar čobanac prije koju godinu. Još je bolji u Sokaku u Đakovu, kod ergele, ali to ti nije blizu Osijeka
  • drlovric: Sutra sam u Osijeku. Molim lokalce za preporuku za dobru slavonsku hranu.
  • Air: U protivnom je imao vanzemaljsku sreću da je baš smaknuo one koji su mu smetali.
  • Air: @jura22 ja sam nekoj logici siguran da je Tito imao kriterije po kojima je to činio.
  • smayoo: Kako misliš - da je nekog dao smaknuti bez kriterija? Skupljao je nasumično ljude po ulici pa ih vodio na smaknuće?
  • Yonkis: Što je kriterij?
  • jura22: “kriterija”
  • smayoo: Što je krizerij?
  • jura22: Danas se sjecamo svih koje je Tito dao smaknuti bez krizerija.
  • Bertone: e da je ufatiti svu tu struju nekako i pospremiti je za kasnije ;D
  • smayoo: Leleee... :)
  • Yonkis: Evo par slika od jutros, slikano iPadom: [link]
  • mbp2009: Sve ok, pbz radi na beti
  • ZeljkoB: Moze se napraviti downgrade na iOS18.x ako nesto ne radi....
  • mbp2009: Nije problem staviti bankarstvo na betu, samo ako ne radi, onda mi se ne da do banke :D
  • big_mac: Jel radi pbz na 26 beta 7?
  • Riba: Mislim da ovdje mijesamo beta aplikacije sa trojancem.
  • dpasaric: Tako da o tome treba voditi računa kada se igra sa softverima još u razvoju.
  • dpasaric: Da se nešto slučajno dogodi sva odgovornost je na beta korisniku.
  • drlovric: Tako je moj prijatelj prije par godina crackiran password manager pa upao u probleme.
  • drlovric: Stavljati bankarstvo na beta aplikacije ne bih nazvao pametnom zivotnom strategijom :)
  • ZeljkoB: IOS26 dev Beta 6, ZABA, OTP, Revolut, Finax…. Sve radi od potencijalno problematičnih app
  • ZeljkoB: iOS26 public beta 2 - ZABA i OTP rade
  • ZoPaj: a Rolling Stonesi planiraju turneju 2026…
  • ZoPaj: RIP! odlaze legende …
  • Gjuroo: Počivala u miru...
  • smayoo: RIP Gabi Novak
  • VanjusOS: možda nije obrisano zbog "piratstva" već zbog toga što se u vikalici ne bi trebamo objašnjavati nego u temama?
  • drlovric: Svi gledamo nesot piratsko. Apsurd je pricati o tome. Ja Hajduku placam pretplatu i clanarinu, a kradem HDTV od 2e, jer ne postoji nacin da ga legalno kupim :)
  • Zdravac: Eto, malo analogije za kraj!
  • Zdravac: Ali ok, svaki privatnik u svome restoranu može svojevoljno određivati cijene, a na nama je opet volja hoćemo li ići u taj restoran ili ne.
  • Zdravac: Shvatite da NIJE ilegalno instalirati Kodi na AppleTV

Za vikanje moraš biti prijavljen.

Prijava

Prisutni jabučari

Air, BigMac, Borisone, Ender, Riba, tino1, Anonimci (691)

Novo na Jabučnjaku

Teme

Oglasi

Anketa

Koji Mac koristite?

Page Speed 1.31 Seconds

Provided by iJoomla SEO