Ikona "play"
(1 korsinik/a gleda/ju temu) (1) Gost

Ikona "play"

23.06.2010 | 09:36
U Operi mi se pojavi ova (siva) ikona s porukom: Please click to download and activate plugin. Ja clicknem, a ono ... ništa! Stranica je SaanTV.
Any idea?
screen1-b876705ca904911dfc8d2f94dc8e97d5.jpg
23.06.2010 | 10:40
Saan koristi Silverlight....imas li ga instaliranog? Ostali plugini ti rade?
23.06.2010 | 22:45
Sorry, na Hvaru sam, tek sada sam bio u mog. da pregledam JAB.
Nemam taj Silver.., a niti neznam za ostale plugine koje bih trebao.
Kada bi mogao pristupiti njihovoj stranici i dobiti neka uputstva, tipa skini plugine na toj i toj stranici i pići, to bi bilo ok. Nažalost nemam pojma šta mi sve treba, a na odmoru sam, pa se s familijom kačim oko TV-a. Propuštam utakmice. Terratec mi ne radi, jer nisam ispod repetitora, pa sam u kokosu. Tak i onak idem svima na živce s tim svim svojim "žicama", a fali mi još i antena s pojačalom. Idem u city u neki buff gledati drugo pol.!
By, Riba, tnx.
23.06.2010 | 23:23
Jbt... Kako si upropastiti godišnji odmor u tri poteza...
  • Dijete
  • Posjetitelj
24.06.2010 | 00:09
smayoo je napisao:
Jbt... Kako si upropastiti godišnji odmor u tri poteza...

Godišnji = piva pod murvom, nabadanje hobotnica na osti, gledanje curica u ljetnim haljinicama or less, tu i tam nabacit karte, gradele, peka, zalazak sunca uz kavu i vlahov, smokve, mendule, kupine, cviček, ovčji sir, zcrikavci za zvučnu kulisu...

ja bi na more.....
24.06.2010 | 00:20
Dečki, nije takav bed! Ima telki po gradu, a mogu i čučati na klupi s MB-om u krilu, samo se bojim dok lamačem po komarcima da mi ne padne kompa! A mo'š mislit komentare prolaznika!
Dijete, do jućer je padala kiša, a od sutra ću obavljati ponešto od predloženog.
Pozdrav svima, i hvala na brizi!!!
24.06.2010 | 16:23
No uglavnom, moraš instalirati Microsoftov Silverlight plugin i to je to.
24.06.2010 | 18:24
Riba, jesam i sve je OK. Malo sam nezahvalan, ali razmi me, baš sam se sada dokopital mado i umjesto da kao svatko ranjen od-ajam, prvo pogledam JB! Valjda je to GUT, kao dijete, ne naše (Dijete), kad traži dudu. U stvari, Dijete je prvenstveno kriv za moje sadašnje stanje, jer sam primijenio njegove "Upute o pravilnom korišštenju G.O." (nadam se da će izdati manual). Uglavnom nisam baš ubrojljiv, ali trudim se!!!!
Lp., Ceki (Folio).
24.06.2010 | 19:01
Za sve koji cijene nogač: SLK je zakon., ja heppy!
24.06.2010 | 22:37
Dijete je napisao:
Godišnji = piva pod murvom, nabadanje hobotnica na osti, gledanje curica u ljetnim haljinicama or less, tu i tam nabacit karte, gradele, peka, zalazak sunca uz kavu i vlahov, smokve, mendule, kupine, cviček, ovčji sir, zcrikavci za zvučnu kulisu...

ja bi na more.....

Jao, kako si ovo lijepo sročio. Toliko lijepo da bi i ja na more iako sam već tamo...

Kad srce kaže ljeto, kaže.... mmm.... na primjer... Kalamota... Eeee....
24.06.2010 | 23:08
Ma nemoj!!!
24.06.2010 | 23:10
Je to to?
24.06.2010 | 23:14
Iz trećeg pokušaja - sličica!
kalamota.jpg
25.06.2010 | 00:02
Ovaj... Ne. Nego ovo
kalamota-a523329b1b6ff66587e6f6c6fae79b2e.jpg
25.06.2010 | 00:06
Iako je slika koju ja pamtim više nalik ovoj:
slika_kalamota01.jpg

Ali baš si me zainteresirao - što je ovo s tvoje slike?

Znam da su neki brkali Kalamotu (po mom mišljenju - najljepši otok na Jadranu) s Kalamatom (grčkim gradom na Peloponezu), ali ovo tvoje mi je nepoznato. Mada isto ne izgleda loše...
  • Dijete
  • Posjetitelj
25.06.2010 | 00:55
Meni to vuče na Starship Voyager..
25.06.2010 | 01:43
Ne bi vjeroval, Smajoo, ovo "moje" je isto što i "tvoje" - Koločep!
Moja slika je snimana s NW, a tvoja s SE, tj. moja je iz 4., a tvoja iz 2. kvadranta!
A Dijete ima pravo, nije to bez vraga!
25.06.2010 | 01:59
Već smo fool out of topic, pa da napomenem da mi SVI browseri otvaraju slike, momentalno! I to s vodafone usb stickom, na MB.(Hvar). U ZG to nije slučaj, pa mislim da mi je u komi ADSL ili WiFi ili nekaj treće. Sad mi je baš svejedno! Primam naruđbe, kaj da popijem za svskog od vas! Inaće si pijem Jareca pod gemišt (seljo ostaje seljo-SOS) i Plame, crno 14,5 volti (Vujanović).
25.06.2010 | 08:22
Je, brzine su super, bolje nego u većim mjestima. Meni i ADSL radi maksimalno ( Vrboska ). Jel MB kod Zastražišća ili drugdje? Folio mogel sam ti posuditi antenu s pojačalom ( sobnu ). Tu se lovi signal s Vidove Gore ili s Biokova za digitaliju. Meni šljaka, doduše vanjska antena s pojačalom i Miglia tuner. Ak ti kaj treba javi se !
Bok !
25.06.2010 | 10:57
Jzelko, hvala na ponudi, imam antenu s poj. u stanu za TV. U Hvaru na Hvaru sam, na Majerovici (iza Amfore). Ne vidim Vidovu Goru, niti Napoleon (kula s odašiljaćem). Kupio duplić i produžni za antenu i gledam na terasi na MB s Terratec Cinergy XS (EyeTV). Mrak!
Ipak, hvala ti na ponudi, to cijenim.
Nego, jel znaš zakaj mi neće Jab. upamtiti prijavu (Opera)?
To se vjerojatno negdje ukljući, osim na Jab.-u (kvačica), u Operi?
25.06.2010 | 11:27
Hm..., stara stvar je da Safari ne pamti Jabučnjak, a Opera normalno radi/pamti, sad prvi puta to netko kaže. Koristim Operu i Safari a povremeno probam i ostale. U Pref. odi na Advanced pa History pa provjeri ili deinstaliraj Operu i ponovno instaliraj. Niš drugo mi ne pada na pamet. Ako deinstaliraš prebaci memorirane stranice na drugi preglednik da ih poslije možeš vratiti na Operu.
Bok !
25.06.2010 | 11:36
Da, s Operom nitko nikad nije imao ovih problema, AFAIK.

Inače, Folio, fakat, sad kad si mi rekao kužim i ja da je to Koločep snimljen iz takvog kuta.
26.06.2010 | 10:26
Tnx, dečki, na Caminu sam i on uredno sprema Pass.
Odbio sam upgrade Opere (zbog čekancije), pa ću to obaviti kad se vrnem u zg.
Moderatori: Bertone
  • Stranica:
  • 1

Vikalica™

Zadnja poruka: pred 40 minuta
  • Performita: Javio mi se David Pogue, pripremam poslasticu za Jabučnjak ????????
  • Yonkis: Ovo nije mjesec ovo je jutro [link]
  • Air: Ha ha, evo radi sa iPhonea - pitam se kad će već ova čuda implementirati u ozbiljnije fotoaparate?
  • Air: [link]
  • Air: probao sam samo C/P, probao sam C/P foru kojom ubacujem link u post, ali nefunkcionira kod mene
  • Riba: Probaj preko nekog url shortenera.
  • Riba: Samo ga upises ali mislim da ju neki znakovi zbune.
  • Air: Kako u vikalicu ubaciti link?
  • smayoo: @Yonkis - meni je to sve poisključivano, uvijek i oduvijek. Jedino imam uključeno da stavlja točku kad lupim dva razmaka i da automatski stavlja veliko slovo iza točke.
  • rusty: First 50 knjiga shipped!
  • Yonkis: Da li i vama iOS tipkovnica krivo ispravlja riječi a zanimljiv mi je ovaj primjer [link]
  • ZoPaj: iPhone Book i iPhone Book Neo
  • Yonkis: Preklopni iPhone, bit će kad tad, samo kako će se zvati? [link]
  • Yonkis: Apple prvih 50 godina [link]
  • Bertone: MA pusti ga, cendra bez veze, da mu je bilo bitno probudio bi se u pet :D
  • Djuro genijalac: A jbg, sori
  • Yonkis: Baš hvala na spoileru. I to ne na Alfi.
  • Djuro genijalac: Dvostruka pobjeda Mercedesa! Opet runda za sve!
  • Djuro genijalac: I ja dam napraviti od jabuka iz vrta, ali to potraje do Božića, maks, ako je dobar urod
  • smayoo: Mi od šogoricinih jabuka iz Požege :)
  • Djuro genijalac: Koji? I ja pijem sok od jabuke. U pravilu onaj iz Lidla 100% kojeg miješam s vodom pola-pola
  • smayoo: Ja ću jedan sok od jabuka, prirodni, mutni. :)
  • Djuro genijalac: Kaj pije jabučnjak? Ja plaćam rundu!
  • Djuro genijalac: Mercedes 1-2 u kvalifikacijama Melbournea!
  • Ender: ranije sam vidjao da linus koristi intel- MB Air. meni je to bilo dovoljno.
  • dpasaric: Linus voli popljuvati Apple, često i opravdano, ali kada on nešto hvali, znači da su zaista odradili dobar posao...
  • hal9000: E da sam i ovo doživio: [link]
  • Performita: Vikalica je još uvijek jednako cool kao prije! Osobito smajlići :)
  • dpasaric: Ma i to isto, ali to će valjda s novim HomePodima i s navodnim HomePadom...
  • zvone: Gdje je novi Apple TV? Nikako da stigne.
  • dpasaric: Javit ću cijene čim ih dobijemo...
  • Borisone: U Italiji Neo kreće od 699 EUR. Kod nas može biti samo više, pretpostavljlam standardnih 70-100 EUR
  • dpasaric: Osvrt na novotarije je na naslovnici, pa slobodno komentirajte!
  • Yonkis: Jeftin u USA, za studoše osnovni Neo je 500$ a koliko će biti kod nas? A tek onaj sa TouchIDom?
  • cavarovobrdo: Očekivao sam vrišteće boje iMac G3. Nekako mi je NEO uređaj za mlađariju, zato veselo. Rado se sijećam svog MacBook black plastenjaka :)
  • drlovric: Meni je Neo bas cool.....kao nekada plasticni Macbook. jeftinij je nego iPhone i odlicna ulaznica u Mac svijet.
  • invictus: Neo? Svašta oni sebi dozvole.
  • accom: ništa od boje ajvara.
  • Yonkis: [link] - Neo? Stvarno Apple, Neo?
  • Borisone: U oglasniku ako nekoga zanima MacBook Air M4 16/512
  • Air: Nadam se ne onaj kupvni crveni nego onaj domaći neodređeno narančasti :)
  • smayoo: Ja već godinama pišem u Apple i pitam kad će napraviti MBP u boji ajvara. :o)
  • cariblanco: Ja kupujem novi MacBook, samo ako ima ponuda u naranđastoj boji
  • cavarovobrdo: Hoće li novi MacBook biti od plastike u bojama sladoleda? Jedva čekam kupit jedan da mi se slaže s majicom ;)
  • drlovric: Idem na 14" sada. Vjerojatno cu zadrzati oba neko vrijeme. M1 Pro radi ko grom.
  • drlovric: Ma dobio neke pare pa moram ih namjenski utrositi na MBP.
  • invictus: Lovriću, čemu to? Jel te ne služi dobro M1 Pro?
  • drlovric: Davore uzimam 14" MBP Pro CTO. Proslijedi molim te cjenike kada dobijes. Tnx
  • invictus: Jebote led, pokidali su sa tih 512GB. :D :D :D
  • VanjusOS: sad baš gledam. Macbook air M5 kreće sa 512gb SSD, vau!

Za vikanje moraš biti prijavljen.

Prijava

Novo na Jabučnjaku

Teme

Komentari

Anketa

Koji Mac koristite?

Page Speed 0.49 Seconds

Provided by iJoomla SEO