Google smrdi!
(1 korsinik/a gleda/ju temu) (1) Gost

Google smrdi!

06.01.2010 | 02:50
Da smrdi za mene nije nista novo, ali evo malo upozorenje ostalima.
Moja draga gospodja je kao i veliki komad svjetske populacije naivno koristila gmail kao glavni mail account. Medjutim 26.12. prosle godine njen je account carobno ispario. Vise se nije mogla prijaviti, mailovi poslani na njenu adresu su se uredno bouncali a pokusaji da dopremo do nekakvog supporta su nas vrtili u krug od jedne do druge automatizirane skripte koje su nam ljubazno govorile da nam ne mogu pomoci iako samo pruzili sve trazene podatke. Vjerujem da nam s obzirom na to koliko smo uslugu platili vise ni ne duguju.
Sada se konacno preselila kod drugog placenog email providera koji nece indeksirati sadrzaj mail foldera, gdje ti ne nestaje kompletan email account bez objasnjenja i gdje u slucaju problema u roku od 24 sata dobijes odgovor od zive osobe.

Google, blow me.
06.01.2010 | 04:31
Da, s obzirom koliko "kosta" dobro i radi.
Na koji servis se pretplatila?
Pozdrav!
06.01.2010 | 05:55
Netko pametan je negdje napisao da komercijalna e-mail rješenja postoje s razlogom... žao mi je što se dogodilo s*anje

bok!
06.01.2010 | 10:36
Hvala na informacijama. Pripazit cu malo.
06.01.2010 | 10:57
Sad smo oboje na www.fastmail.fm koji koristim godinama i jako sam zadovoljan. Ako vam je mail bitan sigurno vrijedi tih 50 USD za tri godine za full account, momci se bave iskljucivo mailom i ozbiljno to shvacaju. Quad - to sam rekao ja Jos sam joj ranije rekao da se prebaci na fastmail pa je stalno bilo "ma meni je ovo dobro".
Uglavnom, ne pouzdajte se slijepo u Google ne nude oni taj Gmail zbog nas, nego zbog sebe.
06.01.2010 | 11:12
Google mi je opcenito gadan ali ovo sa mailom vrijedi za valjda sve webmail free opcije. Meni je primjerice nestao yahoo mail pred godinu i pol .. sreceom nisam ga bas nesto koristio bio jer sam presao na 'bolji' - gmail.
Sto se tice gmaila bome su me ulovili s time, jer sam navikao da imam MailBox sa prakticno neogranicenim storageom i sad se nekako neckam rijesiti te navike. :?
Barem imam tu siguranost da mi mail skida na stroj mailove pa imam neki backup ... iako je uvijek problem kad treba obavjestiti sve zive da si promjenio mail addrresu.
U svakom slucaju ovo je jos jedan glas za odvikavanje od losih navika. Btw ovaj fast mail zbilja dobro zvuci ... a neke bi mailove mogao i brisati
Pozdrav
06.01.2010 | 11:14
Btw kakav je appleov mail servis?
06.01.2010 | 12:25
Preskup.
06.01.2010 | 17:33
Gmail mi nije privlačan zbog one pdredbe na početku gdje je sve njihovo što čovjek upiše u gmail, čak i ako neku riječ upišete pa obrišete prije slanja, sve se pamti. Gadljivo.

@ecvis17, ako je acc obrisan na yahoo, možda se nije dugo koristio?
Koristim yahoo više od deset godina, vrlo intenzivno, za posao, nikad nikakvih problema s njim.
Obzirom da svakodnevno radim na više računala (sedam, uskoro i osmo, ovisi što se radi u određenom trenutku), a i na iPhoneu mi treba mail, Yahoo mi se pokazao idealnim.
Ne kažem da nema boljeg, jer dalje nisam tražio, ali za mene osobno je izvanredno rješenje.
Važnu poštu naravno snimam na lokalni NAS, nisam blesav vjerovati da će sve uvijek besprijekorno raditi.
Ne namjeravam generalizirati, za moj posao je yahoo dobar, za nekog drugog je neupotrebljiv.
06.01.2010 | 17:40
Windows7 je napisao:
Gmail mi nije privlačan zbog one pdredbe na početku gdje je sve njihovo što čovjek upiše u gmail, čak i ako neku riječ upišete pa obrišete prije slanja, sve se pamti. Gadljivo.

Naravno, cak i ovaj obrisani account ce si zauvijek zadrzati iako njegov "vlasnik" (jer vlasnik je ocigledno Google) buduci da account negdje postoji (jer ne dopusta da se account sitog naziva opet kreira) samo je nemoguce doci do njega.
06.01.2010 | 19:16
@win7 ... koristen je samo kao sekundarni mail ... dakle rijeđe i uvjek mi je za yahoo mail, dojam bio upravo suprotan od tvog.
U tom smislu mi je google super u odnosu na yahoo.
06.01.2010 | 20:15
ja sam zadovoljan s njihovim mail servisom.Uzeo sam porodicni paket i platio 100€.ove godine kad budem produzavao ,uzet cu preko ebay-a jer se tamo moze naci i za 60 €.A pored maila imam i svoj idisk do 20 Gb.
Moderatori: Bertone
  • Stranica:
  • 1

Vikalica™

Zadnja poruka: pred 46 minuta
  • Performita: Javio mi se David Pogue, pripremam poslasticu za Jabučnjak ????????
  • Yonkis: Ovo nije mjesec ovo je jutro [link]
  • Air: Ha ha, evo radi sa iPhonea - pitam se kad će već ova čuda implementirati u ozbiljnije fotoaparate?
  • Air: [link]
  • Air: probao sam samo C/P, probao sam C/P foru kojom ubacujem link u post, ali nefunkcionira kod mene
  • Riba: Probaj preko nekog url shortenera.
  • Riba: Samo ga upises ali mislim da ju neki znakovi zbune.
  • Air: Kako u vikalicu ubaciti link?
  • smayoo: @Yonkis - meni je to sve poisključivano, uvijek i oduvijek. Jedino imam uključeno da stavlja točku kad lupim dva razmaka i da automatski stavlja veliko slovo iza točke.
  • rusty: First 50 knjiga shipped!
  • Yonkis: Da li i vama iOS tipkovnica krivo ispravlja riječi a zanimljiv mi je ovaj primjer [link]
  • ZoPaj: iPhone Book i iPhone Book Neo
  • Yonkis: Preklopni iPhone, bit će kad tad, samo kako će se zvati? [link]
  • Yonkis: Apple prvih 50 godina [link]
  • Bertone: MA pusti ga, cendra bez veze, da mu je bilo bitno probudio bi se u pet :D
  • Djuro genijalac: A jbg, sori
  • Yonkis: Baš hvala na spoileru. I to ne na Alfi.
  • Djuro genijalac: Dvostruka pobjeda Mercedesa! Opet runda za sve!
  • Djuro genijalac: I ja dam napraviti od jabuka iz vrta, ali to potraje do Božića, maks, ako je dobar urod
  • smayoo: Mi od šogoricinih jabuka iz Požege :)
  • Djuro genijalac: Koji? I ja pijem sok od jabuke. U pravilu onaj iz Lidla 100% kojeg miješam s vodom pola-pola
  • smayoo: Ja ću jedan sok od jabuka, prirodni, mutni. :)
  • Djuro genijalac: Kaj pije jabučnjak? Ja plaćam rundu!
  • Djuro genijalac: Mercedes 1-2 u kvalifikacijama Melbournea!
  • Ender: ranije sam vidjao da linus koristi intel- MB Air. meni je to bilo dovoljno.
  • dpasaric: Linus voli popljuvati Apple, često i opravdano, ali kada on nešto hvali, znači da su zaista odradili dobar posao...
  • hal9000: E da sam i ovo doživio: [link]
  • Performita: Vikalica je još uvijek jednako cool kao prije! Osobito smajlići :)
  • dpasaric: Ma i to isto, ali to će valjda s novim HomePodima i s navodnim HomePadom...
  • zvone: Gdje je novi Apple TV? Nikako da stigne.
  • dpasaric: Javit ću cijene čim ih dobijemo...
  • Borisone: U Italiji Neo kreće od 699 EUR. Kod nas može biti samo više, pretpostavljlam standardnih 70-100 EUR
  • dpasaric: Osvrt na novotarije je na naslovnici, pa slobodno komentirajte!
  • Yonkis: Jeftin u USA, za studoše osnovni Neo je 500$ a koliko će biti kod nas? A tek onaj sa TouchIDom?
  • cavarovobrdo: Očekivao sam vrišteće boje iMac G3. Nekako mi je NEO uređaj za mlađariju, zato veselo. Rado se sijećam svog MacBook black plastenjaka :)
  • drlovric: Meni je Neo bas cool.....kao nekada plasticni Macbook. jeftinij je nego iPhone i odlicna ulaznica u Mac svijet.
  • invictus: Neo? Svašta oni sebi dozvole.
  • accom: ništa od boje ajvara.
  • Yonkis: [link] - Neo? Stvarno Apple, Neo?
  • Borisone: U oglasniku ako nekoga zanima MacBook Air M4 16/512
  • Air: Nadam se ne onaj kupvni crveni nego onaj domaći neodređeno narančasti :)
  • smayoo: Ja već godinama pišem u Apple i pitam kad će napraviti MBP u boji ajvara. :o)
  • cariblanco: Ja kupujem novi MacBook, samo ako ima ponuda u naranđastoj boji
  • cavarovobrdo: Hoće li novi MacBook biti od plastike u bojama sladoleda? Jedva čekam kupit jedan da mi se slaže s majicom ;)
  • drlovric: Idem na 14" sada. Vjerojatno cu zadrzati oba neko vrijeme. M1 Pro radi ko grom.
  • drlovric: Ma dobio neke pare pa moram ih namjenski utrositi na MBP.
  • invictus: Lovriću, čemu to? Jel te ne služi dobro M1 Pro?
  • drlovric: Davore uzimam 14" MBP Pro CTO. Proslijedi molim te cjenike kada dobijes. Tnx
  • invictus: Jebote led, pokidali su sa tih 512GB. :D :D :D
  • VanjusOS: sad baš gledam. Macbook air M5 kreće sa 512gb SSD, vau!

Za vikanje moraš biti prijavljen.

Prijava

Novo na Jabučnjaku

Teme

Komentari

Anketa

Koji Mac koristite?

Page Speed 0.46 Seconds

Provided by iJoomla SEO