USB_wireless_MacPro
(1 korsinik/a gleda/ju temu) (1) Gost

USB_wireless_MacPro

20.12.2009 | 01:08
..zna li netko koju USB antenicu tj. resiver prepoznaje
MacPro? Već sam nekoliko puta pokušao razne i ništa..
..kao da ne postoji..
20.12.2009 | 01:39
Hm, a što će ti to kada Mac Pro ima Airport? Ako baš imaš model koji ga nema, kupi Airport karticu i vozi - barem će biti spojena na veliku antenu u kućištu.
20.12.2009 | 18:40
ma sve to super..moj model nema mac airport i svakako si ga planiram nabavit no to će morati još pričekat zbog trenutno loše fin situacije pa me zanima jeftinijia varijanta pošto mi je stvarno hitno..pa ako netko zna za neku jeftiniju varijantu bio bih zahvalan
20.12.2009 | 19:59
jesi probal uguglati kaj? Meni je izbacio ovo. Ja nemam pojma koje si stikove probal, ali ako je jedan s ove liste, onda ti treba ovo mac.softpedia.com/get/Drivers/Zydas-WLAN-USB-driver.shtml
20.12.2009 | 21:19
djuro stvarno si genijalac..to je izgleda to sto trazim..puno hvala
20.12.2009 | 21:26
Pa čuj, nije da su mi kognitivne sposobnosti nešto iznad prosjeka... Mislim, samo sam ukucal u google USB WLAN adapter OSX i ovo je bilo prvo kaj je izbacil....
20.12.2009 | 22:09
U slučaju da ti treba, ja imam za prodati Zydas ZD1211 USB WLAN-icu...

Javi se na PP ako si zainteresiran.

bok!
21.12.2009 | 18:22
..ma ja sam tražio po raznim forumima pa nisam našao ništa konkretno..
22.12.2009 | 08:16
Boogie, kaj onda? Jel radi sad stvar ili ne?
22.12.2009 | 09:58
Tak sam sada vidio. Edimax ima hrpu USB stickova i svi dolaze s podrskom za OSX 10.5.x i odnedavno i za 10.6.x.
Ima ih u Zagriji i cijene su popularne.
Ja na 10.5.8 koristim njihov mini usb wifi koji podrzava b, g i n standardne i micro je dimenzija.
217.14.221.177/StartEU.ashx?_command=sho...4DMmao4pze2lYKcXnBNn
22.12.2009 | 14:23
..ma sutra idem doma pa ću isprobat..
..imam neki stari edimax koji mi nikako nije htio proradit..
..Zeljko hvala ovo ce mi koristit al moram dobro provjerit
prvo sta uzimam jer radim na 10.6.. hvala svima jos jednom
22.12.2009 | 15:41
boogie, ako zelis mogu ga isprobati kod sebe na Snow Leopardu? Meni je to 5 minuta posla kad dodjem doma....
24.12.2009 | 18:44
zeljko bio bih zahvalan..
24.12.2009 | 23:23
AirLive radi provjereno, ima ga u protis.hr

U tom dućanćiću sam vidio još jedan USB Wireless koji je na sebi imaoikonicu Maca, ali se ne mogu sjetiti kako se zove.
Moderatori: Bertone
  • Stranica:
  • 1

Vikalica™

Zadnja poruka: pred 5 sati, 17 minuta
  • Yonkis: Novi AirTag: [link]
  • Yonkis: Bijah u Smart Doctoru, zamjenska je 100€ a originalna je 170€
  • smayoo: @Yonkis, pitao si kome vjerujemo :)
  • marioart: @Yonkis ovisno o aparatu koji imas, nije ti zgorega ni provjeriti cijene u sluzbenom servisu... ja sam u mediamarktu u njemackoj platio zamjenu za 13pro 88eura ... spojis ugodno sa korisnim i u Graz u shoping i servis
  • Yonkis: A ovi u Rijeci, Smart Doctor? Evo linka:[link]
  • Yonkis: Novi firmware ako nekome treba: [link]
  • Yonkis: Nevjerovatno da je cijena skočila na 150€ a znam da je prije 2 godine bila cca 70€. Prestrašno!
  • smayoo: @Yonkis - nažalost, u Rijeci više nikom. :( U Zagrebu je Davor više puta spomenuo da ima dobra iskustva s Agramservisom
  • VanjusOS: pa ti vratim
  • VanjusOS: ako imaš kabl kojeg trebaš isprobati možeš poslati meni da isprobam spojiti Mac pro
  • VanjusOS: i ja tražim već thunderbolt 2 kabel, iz Osijeka sam
  • zoranowsky: Jel ima netko u ZG za posuditi thunderbolt 2 kabel? Imam issue sa minijem M4 i thunderbolt 27 displayem pa trebam testirati neke kombinacije...
  • Yonkis: Kome vi u Rijeci vjerujete za zamjenu baterije na iPhonu jer u iStyleu je 150 € i čeka se par tjedana
  • Yonkis: :(
  • smayoo: [link]
  • smayoo: RIP Scott Adams :(
  • Gjuroo: Za sad to može zvučati i kao Affinity priča. Not great but not that bad.
  • Soffoklo: Za to vrijeme Apple se lagano pretvara u Adobe - [link]
  • drlovric: Sve je bolje od ove blamaze sa Apple AI i cekanja pametnije Siri koja nikako da dodje :)
  • IkoIko: Apple i Google sklopili ugovor o korištenju Gemini AI... Zanimljiv razvoj situacije
  • ZeljkoB: Spigen - [link]
  • Riba: Moza zato da mozes koristiti BT tipkovnicu i mouse i dok je zaklopljen?
  • user: glupo: zatvorim laptop, BT i dalje upaljen, što ne bi trebalo ovo **** se ugasit kad ga poklopim
  • rusty: date hack je samo na par sekundi. vratiš datum, startaš app čisto da se digne i vratiš datum opet. To je to. Čisto da loada profile i postavke
  • smayoo: Date hack nisam htio raditi jer potrga druge stvari. Krenuo sam instalirati staru verziju LogiOptions preko homebrewa, ali riješili su problem prije nego sam dospio to napraviti
  • rusty: Osobno mislim da je 12h predugo za cert problem I nisam mogao doć na sebe kakav su problem napravili. Ono što je još gore, ovo im nije prvi put za taj isti slučaj. Dakle kako ne naučiš nešto iz ovoga. Dodano, date hack rješava problem da se ne mora drugi put čekati 12h
  • Bertone: A jučer nisam koristio MBP nego T14s pa nisam iskusio veselje sa certifikatima :D
  • Bertone: Imam MXMastera već godinama [link] i jedina dobra stavr kod njega je što ga mogu koristiti sa MBP, Tnink Padom i desktop računalom bez pretjeranog petljanja, no da je (pre)skup za ono što nudi, je.
  • smayoo: I, na kraju, ako za neki komad hardvera koji sam u životu kupio mogu reći da NIJE preskupo plaćen, to je sigurno Logitech MX Master 3. Jučer ujutro jesam bio spreman popi... na njih, ali činjenica je da su problem riješili unutar cca 12h otkad se pojavio.
  • smayoo: Osim toga, hardver radi s bazičnim postavkama, ali svi tweakovi i custom podešenja - ne.
  • smayoo: Radi se o softveru koji mora dobiti dozvolu korisnika da zakopa dosta duboko pod haubu radi komunikacije s periferijom.
  • smayoo: Ne mora biti spojeno na internet. Sigurnosni certifikat aplikacije je bio istekao i Apple ga je blokirao, a Logitech nije pazio na datum isteka certifikata i nije izdao update s novim certifikatom na vrijeme
  • Bertone: Ček malo, preskupo plaćeni hardver ne dela na Apple računalu ako računalo nije spojeno na internet (na stranu sad istekli certifikat) ili sam propustio nešto
  • smayoo: Da, jučer sam imao natezanje oko toga. Ali moram im priznati da su brzo riješili.
  • Yonkis: [link]
  • smayoo: @mrobert, forum, tema "eOI - opet diskriminacija"
  • stefanjos: SRETNA NOVA!
  • drlovric: [link]
  • signout: Sretna Nova!
  • zoranowsky: Sretna Nova!
  • dpasaric: Sretno nam svima! :)
  • Borisone: Sretna vam 2026-ta godina!
  • Gjuroo: Sretna i berićetna 2026.!
  • smayoo: SRETNAAAAAAAA!!! :D
  • Borostef: Sretna Nova godina!!! :)
  • Air: Sretna i uspješna nova!
  • drpongrac23: Sretna nova 2026. svima!!!
  • pontmax1: Ima li šampanjac ili samo Pepsi bez šećera :D
  • Yonkis: Sretan Božić svima!
  • vjeko1: Sretan Božić svima!

Za vikanje moraš biti prijavljen.

Prijava

Novo na Jabučnjaku

Teme

Oglasi

Komentari

Anketa

Koji Mac koristite?

Page Speed 0.63 Seconds