..nemogu otvorit stranicu a kamoli sta drugo..
u biti.. kad ukucam www.paypal.com i stisnem search.. ne otvori se stranica al na kraju se doda /hr..
ja mu kazem opet da ochu na www.paypal.com a baci me na www.paypal,com/hr.....a tamo nema sadrzaja koji mi je potreban... jel to do safarija nest?
..ma kakvi, traje to mjesec dana svako malo probam..aL nisht.. no danaska mi se dogodila josh jedna cudna stvar.. znaci novi iMac se sam od sebe ugasio???
Ovo mi izgleda kao zblesirani Safarijev cache. Probaj "Reset Safari" opciju pa ponovo na paypal.
Sto se gasenja tice, ako ti se to pocne cesce dogadjati vjerojatno je do napajanja, ali srecom popravak je cesto jeftin, barem kod mene.
Opa....zvuci kao da mu ne radi hladjenje. Gasenje je normalna stvar u slucaju pregrijavanja procesora kao hitna stvar prije nego pregori! Obavezno provjerit radi li ti ventirator sa nekim od monitoring alata, i prati temperaturu!
Nije problem u paypalu, ziher. Jučer sam ja kupil prek eBaya napajanje za powerbook G4 (65 W, novo, 14 baksa, Free shipping!, sve skupa niti 80 kuna! kod nas je oko 600 kuna...) i najnormalnije platil. Nije bilo nikakvih problema. Sve radi kak treba
Bojim se da onih 100 Fahrenheita nije u Macu, osim ako u njemu nema i relativnu vlaznost i vjetar!
Moguce da bi temperatura trebala biti u polju gdje pise "No sensors found". Koji je to tocno model iMaca?
nemoguche da je 40 stupnjeva!!! na vrhu da postavim zicu za rostilj mogao bi ispech bar pola pileta.. jucher se zaledio totalno.. morao sam ga gasit na standardni PC nachin.. na tipku, pa drz..
nemoguche da je 40 stupnjeva!!! na vrhu da postavim zicu za rostilj mogao bi ispech bar pola pileta.. jucher se zaledio totalno.. morao sam ga gasit na standardni PC nachin.. na tipku, pa drz..
Hajde lijepo skini iStat widget sa: http://www.islayer.com/apps/istatpro/ i instaliraj ga. Upali dashboard i vidi kaj kaže. Za nove modele kompova će pisati skoro sve, od brzine ventova do temperature po cijelom stroju. Pa nam slikaj i pejstaj tu slikicu.
smayoo: Riječani i ostali zainteresirani, kavica i ćakula ovu subotu (30.08.) ujutro u 10h u gradskoj kavani Renard
drlovric: @vanjus: Barem si imao mogucnost izbora. Odaberes banku koja ima Apple Pay i cao biH je doslovce prije tjedan-dva dobila Apple Pay, nije uopce bilo dostupno u drzavi.
VanjusOS: pa znam da je Apple pay bio dostupan preko PBZ-a već godinama, ali tek od jučer je to moguće i preko HPB.
Yonkis: @smayoo - mogli bi subotu ujutro. Ima li još zainteresiranih, gdje je tino1?
Yonkis: @VanjusOS - to misliš kao "napokon" tj sarkastično?
smayoo: @yonkis - ja mogu u subotu ujutro. U nedjelju popodne-navečer možda također, ali nisam siguran.
VanjusOS: ljudi, tehnološka revolucija! od danas Apple Pay i preko HPB-a!!
Yonkis: Jel netko za kakvu kavu ovaj vikend? U Ri mislim
mbp2009: Titini kriteriji: onaj koji je bio protiv njega. Kao i kriteriji svakog drugog kriminalca i diktatora
drlovric: @Smayoo: Isli u plavo bijeli. Sasvim pristojna hrana. Nismo uopce razocarani. Hvala
jura22: Da, tocno tako. Sakupljao po ulici! Zene, djecu, starce. Po redu. Bez kriterija.
smayoo: U samom Osijeku, nažalost, po mom iskustvu ništa nije baš trajno na visokom nivou. Ako bih morao preporučiti bar jedno mjesto, to bi bio "Plavo-bijeli". Klasični restoran, kad vidiš kako su konobari odjeveni, izgleda kao da su još osamdesete, ali hrana je konzistentno vrlo dobra. Ali to je nekakav standardni restoranski jelovnik, nema nekih baš tradicionalno slavonskih jela
smayoo: Varga u Bilju, pojeli smo zbilja dobar čobanac prije koju godinu. Još je bolji u Sokaku u Đakovu, kod ergele, ali to ti nije blizu Osijeka
drlovric: Sutra sam u Osijeku. Molim lokalce za preporuku za dobru slavonsku hranu.
Air: U protivnom je imao vanzemaljsku sreću da je baš smaknuo one koji su mu smetali.
Air: @jura22 ja sam nekoj logici siguran da je Tito imao kriterije po kojima je to činio.
smayoo: Kako misliš - da je nekog dao smaknuti bez kriterija? Skupljao je nasumično ljude po ulici pa ih vodio na smaknuće?
VanjusOS: možda nije obrisano zbog "piratstva" već zbog toga što se u vikalici ne bi trebamo objašnjavati nego u temama?
drlovric: Svi gledamo nesot piratsko. Apsurd je pricati o tome. Ja Hajduku placam pretplatu i clanarinu, a kradem HDTV od 2e, jer ne postoji nacin da ga legalno kupim