paypal
(1 korsinik/a gleda/ju temu) (1) Gost

paypal

07.07.2009 | 01:41
..nemogu otvorit stranicu a kamoli sta drugo..
u biti.. kad ukucam www.paypal.com i stisnem search.. ne otvori se stranica al na kraju se doda /hr..
ja mu kazem opet da ochu na www.paypal.com a baci me na www.paypal,com/hr.....a tamo nema sadrzaja koji mi je potreban... jel to do safarija nest?
07.07.2009 | 07:25
A, pretpostavljam, sve druge stranice rade normalno?

Meni se isto doda /hr na kraju. To napravi njihov server. Ali sve radi normalno.

Probaj opet, možda je bila neka prolazna greška kod njih.
07.07.2009 | 09:09
I kod mene isto tako doda /hr ali sve radi normalno. https://www.paypal.com/hr
07.07.2009 | 13:23
..ma kakvi, traje to mjesec dana svako malo probam..aL nisht.. no danaska mi se dogodila josh jedna cudna stvar.. znaci novi iMac se sam od sebe ugasio???
07.07.2009 | 15:24
A sto tocno dobijes kada odes na paypal? Ugasio se naglo ili je napravio shutdown?
07.07.2009 | 21:03
evo slichice sta se otvori...

safari izbaci da strnica nema certifikat i da se mozda predstavlja kao paypal a nije...

iMac se instantno ugasio..
Picture123_1.jpg
08.07.2009 | 11:10
Ovo mi izgleda kao zblesirani Safarijev cache. Probaj "Reset Safari" opciju pa ponovo na paypal.
Sto se gasenja tice, ako ti se to pocne cesce dogadjati vjerojatno je do napajanja, ali srecom popravak je cesto jeftin, barem kod mene.
08.07.2009 | 14:49
nishta.. opet isto..

primjetio sam da na facebooku ista stvar kad hocu mjenjat postavke profila..

za sad se nije vise gasio aL se jako, jako grije?? grrrrrrr.. masina je stara mjesec dana..!
08.07.2009 | 16:05
Opa....zvuci kao da mu ne radi hladjenje. Gasenje je normalna stvar u slucaju pregrijavanja procesora kao hitna stvar prije nego pregori! Obavezno provjerit radi li ti ventirator sa nekim od monitoring alata, i prati temperaturu!
08.07.2009 | 16:10
...da ti pravo kazem ja taj hladnjak nikad nisam chuo, racunalo je jako tiho.. samo kad se pali chuje se dvd citach na 2 sek..
koju app za monitoring?
10.07.2009 | 01:32
..ja nevjerujem da nemogu otvorit samo ovu stranicu.. a bash mi treba!!! pa sam napravio ovo:

kad me safari pitao za certifikat o stranici ja sam mu reka always trust..all opet nista..nece!! hm..???
10.07.2009 | 11:17
A jesi li probao sa nekim drugim browserom?
10.07.2009 | 16:39
temptation je napisao:
...da ti pravo kazem ja taj hladnjak nikad nisam chuo, racunalo je jako tiho.. samo kad se pali chuje se dvd citach na 2 sek..
koju app za monitoring?

X Resource Graph je dobar i besplatan.
13.07.2009 | 22:09
to se meni dešavalo s linkedin.com stranicom. ni u jednom browseru nije radilo. pa jedno 3-4 mjeseca i onda je jedan dan samo proradilo.
14.07.2009 | 09:58
Nije problem u paypalu, ziher. Jučer sam ja kupil prek eBaya napajanje za powerbook G4 (65 W, novo, 14 baksa, Free shipping!, sve skupa niti 80 kuna! kod nas je oko 600 kuna...) i najnormalnije platil. Nije bilo nikakvih problema. Sve radi kak treba
17.07.2009 | 03:48
i dalje nista od paypal_a..

al tek sam sad primjetio da se komp nenormalno grije..chak je i pocheo stekat zbog vruchine.. ostalo nist nekuzim sa testa..
test_hot.jpg
17.07.2009 | 12:13
temptation je napisao:
al tek sam sad primjetio da se komp nenormalno grije..chak je i pocheo stekat zbog vruchine..

Da si se potrudio u postavkama malo narihtati Celzijuse, npr. i maknuti sve što te ne zanima imao bi jasniji pregled.

Kako bilo 100 Fahrenheita je oko 40tak Celzijusa i to je IMHO sasvim ok temperatura.
17.07.2009 | 13:34
Bojim se da onih 100 Fahrenheita nije u Macu, osim ako u njemu nema i relativnu vlaznost i vjetar!
Moguce da bi temperatura trebala biti u polju gdje pise "No sensors found". Koji je to tocno model iMaca?
17.07.2009 | 19:09
...iMac 24" 2.66 4gb ram..

nemoguche da je 40 stupnjeva!!! na vrhu da postavim zicu za rostilj mogao bi ispech bar pola pileta.. jucher se zaledio totalno.. morao sam ga gasit na standardni PC nachin.. na tipku, pa drz..
18.07.2009 | 21:50
Riba je napisao:
Bojim se da onih 100 Fahrenheita nije u Macu, osim ako u njemu nema i relativnu vlaznost i vjetar!

Doista! Nisam dalje od F ni gledao, silly me
18.07.2009 | 21:53
temptation je napisao:
...iMac 24" 2.66 4gb ram..

nemoguche da je 40 stupnjeva!!! na vrhu da postavim zicu za rostilj mogao bi ispech bar pola pileta.. jucher se zaledio totalno.. morao sam ga gasit na standardni PC nachin.. na tipku, pa drz..

Hajde lijepo skini iStat widget sa: http://www.islayer.com/apps/istatpro/ i instaliraj ga. Upali dashboard i vidi kaj kaže. Za nove modele kompova će pisati skoro sve, od brzine ventova do temperature po cijelom stroju. Pa nam slikaj i pejstaj tu slikicu.
18.07.2009 | 22:54
eo ga..
test_1_1.jpg
02.02.2010 | 19:59
lol pa nisi se pohvalio!
Moderatori: Bertone
  • Stranica:
  • 1

Vikalica™

Zadnja poruka: pred 1 dan, 15 sati
  • smayoo: Rijeka je treći grad u Europi po godišnjoj precipitaciji. Prva je Genova u Italiji, a drugi je Nikšić u Crnoj Gori
  • smayoo: Nije istina. London ima više kišnih dana godišnje, ali Rijeka ima veću godišnju precipitaciju (kumulativnu količinu padalina u mm po m2)
  • hal9000: @yonkis • Navodno je.
  • Yonkis: Jel' ovo istina za Rijeku? [link]
  • smayoo: Riječani i ostali zainteresirani, kavica i ćakula ovu subotu (30.08.) ujutro u 10h u gradskoj kavani Renard
  • drlovric: @vanjus: Barem si imao mogucnost izbora. Odaberes banku koja ima Apple Pay i cao :) biH je doslovce prije tjedan-dva dobila Apple Pay, nije uopce bilo dostupno u drzavi.
  • VanjusOS: pa znam da je Apple pay bio dostupan preko PBZ-a već godinama, ali tek od jučer je to moguće i preko HPB.
  • Yonkis: @smayoo - mogli bi subotu ujutro. Ima li još zainteresiranih, gdje je tino1?
  • Yonkis: @VanjusOS - to misliš kao "napokon" tj sarkastično?
  • smayoo: @yonkis - ja mogu u subotu ujutro. U nedjelju popodne-navečer možda također, ali nisam siguran.
  • VanjusOS: ljudi, tehnološka revolucija! od danas Apple Pay i preko HPB-a!!
  • Yonkis: Jel netko za kakvu kavu ovaj vikend? U Ri mislim :)
  • Yonkis: Glede Tita.. u Splitu: [link]
  • smayoo: @drlovric, nema na čemu, drago mi je. :)
  • mbp2009: Titini kriteriji: onaj koji je bio protiv njega. Kao i kriteriji svakog drugog kriminalca i diktatora :)
  • drlovric: @Smayoo: Isli u plavo bijeli. Sasvim pristojna hrana. Nismo uopce razocarani. Hvala :)
  • jura22: Da, tocno tako. Sakupljao po ulici! Zene, djecu, starce. Po redu. Bez kriterija.
  • smayoo: U samom Osijeku, nažalost, po mom iskustvu ništa nije baš trajno na visokom nivou. Ako bih morao preporučiti bar jedno mjesto, to bi bio "Plavo-bijeli". Klasični restoran, kad vidiš kako su konobari odjeveni, izgleda kao da su još osamdesete, ali hrana je konzistentno vrlo dobra. Ali to je nekakav standardni restoranski jelovnik, nema nekih baš tradicionalno slavonskih jela
  • smayoo: Varga u Bilju, pojeli smo zbilja dobar čobanac prije koju godinu. Još je bolji u Sokaku u Đakovu, kod ergele, ali to ti nije blizu Osijeka
  • drlovric: Sutra sam u Osijeku. Molim lokalce za preporuku za dobru slavonsku hranu.
  • Air: U protivnom je imao vanzemaljsku sreću da je baš smaknuo one koji su mu smetali.
  • Air: @jura22 ja sam nekoj logici siguran da je Tito imao kriterije po kojima je to činio.
  • smayoo: Kako misliš - da je nekog dao smaknuti bez kriterija? Skupljao je nasumično ljude po ulici pa ih vodio na smaknuće?
  • Yonkis: Što je kriterij?
  • jura22: “kriterija”
  • smayoo: Što je krizerij?
  • jura22: Danas se sjecamo svih koje je Tito dao smaknuti bez krizerija.
  • Bertone: e da je ufatiti svu tu struju nekako i pospremiti je za kasnije ;D
  • smayoo: Leleee... :)
  • Yonkis: Evo par slika od jutros, slikano iPadom: [link]
  • mbp2009: Sve ok, pbz radi na beti
  • ZeljkoB: Moze se napraviti downgrade na iOS18.x ako nesto ne radi....
  • mbp2009: Nije problem staviti bankarstvo na betu, samo ako ne radi, onda mi se ne da do banke :D
  • big_mac: Jel radi pbz na 26 beta 7?
  • Riba: Mislim da ovdje mijesamo beta aplikacije sa trojancem.
  • dpasaric: Tako da o tome treba voditi računa kada se igra sa softverima još u razvoju.
  • dpasaric: Da se nešto slučajno dogodi sva odgovornost je na beta korisniku.
  • drlovric: Tako je moj prijatelj prije par godina crackiran password manager pa upao u probleme.
  • drlovric: Stavljati bankarstvo na beta aplikacije ne bih nazvao pametnom zivotnom strategijom :)
  • ZeljkoB: IOS26 dev Beta 6, ZABA, OTP, Revolut, Finax…. Sve radi od potencijalno problematičnih app
  • ZeljkoB: iOS26 public beta 2 - ZABA i OTP rade
  • ZoPaj: a Rolling Stonesi planiraju turneju 2026…
  • ZoPaj: RIP! odlaze legende …
  • Gjuroo: Počivala u miru...
  • smayoo: RIP Gabi Novak
  • VanjusOS: možda nije obrisano zbog "piratstva" već zbog toga što se u vikalici ne bi trebamo objašnjavati nego u temama?
  • drlovric: Svi gledamo nesot piratsko. Apsurd je pricati o tome. Ja Hajduku placam pretplatu i clanarinu, a kradem HDTV od 2e, jer ne postoji nacin da ga legalno kupim :)
  • Zdravac: Eto, malo analogije za kraj!
  • Zdravac: Ali ok, svaki privatnik u svome restoranu može svojevoljno određivati cijene, a na nama je opet volja hoćemo li ići u taj restoran ili ne.
  • Zdravac: Shvatite da NIJE ilegalno instalirati Kodi na AppleTV

Za vikanje moraš biti prijavljen.

Prijava

Prisutni jabučari

Novo na Jabučnjaku

Teme

Oglasi

Anketa

Koji Mac koristite?

Page Speed 1.26 Seconds

Provided by iJoomla SEO