email aplikacija-koja najbolja po vama?
(1 korsinik/a gleda/ju temu) (1) Gost

email aplikacija-koja najbolja po vama?

23.09.2008 | 18:26
Koja je po vama najbolja email aplikacija?Ja korisitim entourage
23.09.2008 | 18:40
Ja koristim appleov mail ... nisam koristio entourage .. na HP-u koristim outlook express i nije mi bas ko ovaj mail..?
sta fali mailu? Ako ti fali sta?
23.09.2008 | 18:46
Ma ne fali mi nista ,neog osluskujem tuda misljena.
23.09.2008 | 18:59
Takodjer Mail, microsoftove proizvode zaobilazim u sirokom luku ako nije bas nuzno a u ovom slucaju to stvarno nije.
23.09.2008 | 20:11
Za mene Mail radi sve sto mi treba i sasvim sam zadovoljan. Ipak moram reci za one koji koriste Hotmail kao primarni mail account da sa Mail-om to ne radi.
Ostalo je OK.
23.09.2008 | 20:11
Na Windowsima Thunderbird
a na Mac-u Mail.I ne treba mi ništa drugo!
23.09.2008 | 20:17
Meni takodjer Mail.app zadovoljava sve potrebe.
23.09.2008 | 20:31
Mail.app pojačan sa Spam Sieve
23.09.2008 | 21:42
Mail.app ima sve što trebam osim jedne stvari, ali tu stvar nisam uspio naći ni na jednom drugom mail clientu za Mac - selective mail download (skine sve headere i pokaže ih i onda da da biraš što skidaš, što skidaš i brišeš, a što samo brišeš kao npr. spamove, glupe multimegabajtne forwarduše i sl.). Mail.app ima nešto što donekle može poslužiti - limit veličine maila preko kojeg pita za potvrdu da li da ga skida ili ne, a s get account info se može selektivno brisati mailove sa servera. Tako da mi je ipak OK. Iako bi više volio da je to riješeno kao u Pegasus Mailu koji korisnim na Win notebooku.

Na desktop PC-u u firmi koristim company standard - MS Outlook 2007 i dovoljno mi je to bolno da bi poželio tu torturu nastaviti i doma... Obično smrdljivo bugovito smeće koje troši nesuvislu količinu procesorskog vremena i memorije ni za što.
23.09.2008 | 21:58
Mail. Radi sve što treba. Svojevremeno me iritirao jedan bug s attachima kada se dragaju, ali izgleda da je to sada sređeno.
23.09.2008 | 23:16
Mail.app, naravno. Mislim da i nema boljega. Slažem se sa onim da bi mu mogli dodati skidanje samo headera, pa tko voli...
24.09.2008 | 02:58
Pa koristite IMAP pa necete imati problema sa headerima.
24.09.2008 | 14:59
bump
  • User
  • Posjetitelj
24.09.2008 | 16:45
Takodjer Mail.app i jos sam si fino organizirao smart foldere za posebne vrste mailova i sad ne mogu vise zivit bez toge

Ne znam koji drugi klijenti imaju slicnu mogucnost, probao sam nac na thunderbirdu kojeg koristim na winu al nisam uspio...
24.09.2008 | 20:48
Kad ste vec spomenuli smart foldere ne znam da li je to bug samo kod mene ili je "normalno" da mi ne prijavljuje nove mailove ako oni idu u Smart foldere?
Znaci imam rule da ako mail dolazi sa XY adrese ide automatski u smart folder i to normalno funkcionira ali mi ga nikada ne prijavljuje kao novog tj. ne napravi mi na Mail ikoni onu crvenu znacku sa brojem novih mailova.
24.09.2008 | 21:35
Neznam ja isto to imam nastelano na taj nacin ... i prikaze mi svaki puta kad nesto nov stigne
(Tiger)
  • Dijete
  • Posjetitelj
24.09.2008 | 21:59
ja sam prestao koristit mail aplikaciju u leopardu, osim u slucajevima kad saljem vise attachmenta pa mi je puno lakse tako nego kroz i web..

koristim gmejl i da ga jeAKHM, navikao sam se koristit ga na webu i to je to..

a koristim osim weba, i gmejl preko toucha i zadovoljava moje skromne potrebe protoka mejlova..
24.09.2008 | 23:26
Koja funkcionira !
T-com je malo prije crko!!!
Ja maj..n išao čačkat po accountu jer je stalno tražio password i maknuo svu T-com poštu,tj skinuo taj account.Vratio ga nazad i vidim da ne radi.Zvao ih na tel. za podršku i rekli da imaju problema i da mail ne radi.
Odmah sam pomislio da možda podešavaju tehniku zbog iPhone-a.
To me ne muči ,koliko što više nemam ni jedan mail u T-com folderu.Čekam da proradi pa da vidim.PANIKA !
  • User
  • Posjetitelj
24.09.2008 | 23:40
Zna se i meni desit cesce da se ne moze spojit na server T-Coma (svako 10min mi skida postu pa se nekad pojavi dialog za unijet sifru) i uskoro bude OK sve opet.

Jednostavno sam naviknut na to vec hehe
24.09.2008 | 23:48
User ! Može biti,
ali ovako me već dugo nije zezao.Btw muči me hoću li vratiti arhivu,jer sam imao dosta toga !
  • User
  • Posjetitelj
25.09.2008 | 00:11
Pa prvo mi pada napamet da bi trebalo probat sa TimeMachine-om to vratit. Sad jel on backupira mail accounte ne znam...

U protivnom izgleda nema srece

forums.macosxhints.com/showthread.php?t=28936
25.09.2008 | 10:26
ovo sa dialogom za unos passworda .. je meni pocelo sa t-com-om. Pa se onda prosirilo na gmail-a oba, pa me adium poceo ispitivat passworde za sve chatove koje na njemu imam ukljucujuci i skype. Zakljucio sam da je problem u keychainu, te sam na savjet "fichota" zamjenio login pass samog keychaina nebi li tako rijesio problem no i dalje me (iako rijedje pita pokoji pass.
Budem ja fino sebi zaisao passove iz keychaina i sve ih pobrisao, te ih fino ponovo unjeo.
Mislim da je nekako ipak t-com kriv jer je ipak on poceo cijelu pricu ... dok njega nisam stavio na Mail nije bilo prblema ... a i nije mi bas nesto u upotrebi vise mi je ok dobit upozorenje da kasnim sa racunima na njega nego sta ga koristim kao mail.
Uglavnom zbriso sam T-com
25.09.2008 | 11:49
MoschuS je napisao:
Kad ste vec spomenuli smart foldere ne znam da li je to bug samo kod mene ili je "normalno" da mi ne prijavljuje nove mailove ako oni idu u Smart foldere?

Evo da se ispravim probao sam ponovo napraviti Smart folder i sad radi! Ne znam da li sam prije nesto krivo radio ili je bio bug u .4 ali sad je sve OK!
25.09.2008 | 13:36
Hm !
Nešto je , bilo ali ne mogu utvrditi šta.Vratio sam dio Mail arhive,zadnje šta su imali u arhivi a ostalo pa pa ,a u MyBook-u nisam našao način za vratit mail arhivu.
Većinu lozinki imam zapisano,valjda ću preživjet.Nisam ni gledao ima li opcija spremanja mailova u arhivu,ako se accounti izbrišu da ostane korespodencija.
A i taj account bi ugasio,samo me potkubava !
ISPRAVAK !
Blažena Time Machine,vratio sve natrag,samo mi je trebalo da skužim postupak.
MoschuS
Lynda puno pomaže,najljepša ti hvala.Makar sve ne kužim na engleskom ,puno pomaže vizualno predstavljanje.Još kad bi bio prijevod hmm.
Moderatori: Bertone
  • Stranica:
  • 1

Vikalica™

Zadnja poruka: pred 2 dana, 18 sati
  • CoffeePod: Nadam se da će me služit sljedećih 10 godina ????
  • CoffeePod: Koja sreća da sam prošle godine za 2.900 uzeo MBP 16 48GB RAM 1TB
  • dpasaric: Nema, možda nešto sitno što je lokalno na lageru.
  • zvone: Mislim da u istylwu imaju jos stare cijene. Ili?
  • dpasaric: Klijent jučer poželio kupiti jedan solidan MacBook Pro 16", cijena nešto iznad 3.000 € PDV. Što mislite koliko je nakon poskupljenja radne memorije? 3.500 € PDV... veselo...
  • dpasaric: Hardver koji mi je trebao doći na review nažalost kasni! Nadam se da će uskoro! :)
  • Pongy75: @smayoo - Victoria!!!
  • smayoo: MX Master FTW! :)
  • zoranowsky: Od mene isto glas za MX master
  • Pongy75: Palac gore za Logitech MX Master! Od Magic mouse zabolinruka nakon duljeg rada.
  • Tito: MAgic mouse - najbolji mis ikada!!!
  • drlovric: @super. Zaobidji ga u sirokom luku. Bolje kupi za te pare Logitech MX Master :)
  • jura22: Rubno? Nije upotrebljiv osim kao ukras na stolu. Imao dva, jednog prodao a drugog poklonio kupcu mog MBP.
  • dpasaric: Magic Mouse - lijep, ali rubno upotrebljiv! :)
  • superstric: ako netko treba, apple magic mouse 63,01 euro na amazon prime day
  • dpasaric: :)
  • smayoo: Čestitam svima Dan antifašističke borbe!
  • drlovric: Za nekih tjedan dana moj Macbook Pro M1 Pro 16" ide na prodaju. Ako nekoga zanima takvo racunalo (us layout, 16gb ram) neka se javi za dogovor.
  • dpasaric: Možda je to bio Belonguzije - androdi kojeg je predstavio LET 3 u Pikiju jednom davno... istina, imao je dosta ograničen rječnik... :)
  • accom: Evo, čitam o zidiću i gledam Baltazara... jel to bila prva AI mašina na svijetu?
  • dpasaric: To se i meni dogodilo par puta, uvijek prije objave napravim barem copy u buffer, a često ako je nešto kompleksnije, samo paste u TextEdit, just in case.
  • Yonkis: I pretraga je beskorisna, zato sam pisao novu temu jer mi je trebalo manje vremena da ju natipkam i dodam screenshotove nego da češljam rezultate pretrage.
  • Yonkis: Jedem ti jabucnjak, napišem novu temu i nisam odabrao Forum i sve mi izbriše kad sam kliknuo PROVJERI. Odsutajem, 20 min tipkanja otišlo u vjetar. Nikakav alert ili nešto da iskoči da me upozori.
  • ZeljkoB: Zaba na dev beti radi bez greske
  • dpasaric: Vidio sam neke na Twitteru da su stavili dev betu, ali nisu ovdje.
  • mbp2009: ne vidim neke konkretne info na netu za to
  • mbp2009: Ne znam odakle ove diskusije poticu, ali da vidim, ima li koga na dev beti ios? Pogotovo ovaj dio me zanima za PBZ i poslovnu PBZ, ako radi
  • dpasaric: Čekam da mi dođe jedan zanimljiv komad hardvera, pa ću finalizirati velik pregled monitora koji će mnogima biti koristan!
  • dpasaric: "Your request has been processed"
  • Ender: takodje i ja molim admina da obrise i moj korisnicki nalog. ostavljam mogucnost da se kasnije opet prijavim kad i ako se neke stvari promene. pozzz i svako dobro.
  • dpasaric: @Air U redu, razumio sam. Hvala ti na svemu onom pozitivnom, ono drugo će srediti vrijeme.
  • jura22: Vrijeđaj partizane i Tita pa da vidiš.
  • Air: Ako si razumio onda napravi to, a ne da moram pisali litanije za jednostavan zahtjev.
  • dpasaric: Air, naravno da je dovoljno, ako to želiš mogu i ja odmah, ali hej, jutro je pametnije od večeri, prespavaj, pa javi, najmanji je problem kliknuti na delete.
  • Air: Zanimljiv vam je latinski. Uživajte. Između vaših upisa napišite što je potrebno da zatvorim račun na Jabučnjaku ako nije očigledno dovoljno razumljivo ovo što sam napisao na vikalici.
  • smayoo: Canis mater studiorum. Stara studentska. :D
  • dpasaric: @Gjuroo: Per aspera ad astra!
  • Gjuroo: @Air: Illegitimi non carborundum.
  • dpasaric: Chill out i vidjet ćeš kako će ovo sada biti ugodnije, korisnije i pozitivnije mjesto za sve korisnike.
  • dpasaric: Joj ne drami.
  • Air: Molim odgovornu osobu da obriše Air račun.
  • Air: U ovim novim okolnostima transparentnog licemjerstva pojedinca podvlačim crtu. Ja nemam želudac za trpiti to da mi jedan licemjer briše čiste postove samo zato što on ima problem u svojoj glavi. Kako je tino1 rekao bilo mi je zadovoljstvo dolaziti na Jabučnjak radi ljudi. Ovim putem pozdravljam sve dobre ljude Jabučnjaka i HVALA vam! Nakon ovog upisa brišem svoj račun.
  • dpasaric: Sve što je sada obrisano u "kafanskim laprdanjima" je bilo u dogovoru s Djurom, počistili samo za sobom i tko hoće može tamo dalje s "lakim temama".
  • drlovric: @Rusty: Slazem se 100%. Svako bira za sebe. Jedna tema u sekciji Razno, nije smetala nikome ko je dosao da konzumira nesto drugo. Ako sam dosao u ducan da kupim povrce, zasto bi mi smetalo sto prodaju i hranu za bebe? :)
  • rusty: Evo kao dugogodišnji član foruma, moram priznati da niti jednom nisam otvorio političke teme niti sudjelovao u njima na forumu. Dolazim vidjeti non političke, non automobili teme. I jedna i druga su mi kao nogomet, besmislene i ne interesantne. Da li će mi faliti, ne. Da li ću manje dolaziti na forum, ne.
  • dpasaric: To je tvoje viđenje.
  • dpasaric: Obećajem da ćemo je izreklamirati na forumu, pa tko voli…
  • Air: Znam tvoje ovlasti. Nije u tome problem. Problem je što se Jabučnjak predstavlja kao pozitivan, a ovo što ti radiš je negativno!
  • dpasaric: Evo, pokreni i ti moderiraj Signal grupu za vaše političke rasprave.
  • dpasaric: I probaj biti koristan. Pokreni nešto pametno i svima korisno.

Za vikanje moraš biti prijavljen.

Prijava

Prisutni jabučari

Novo na Jabučnjaku

Teme

Oglasi

Anketa

Koji Mac koristite?

Page Speed 0.37 Seconds

Provided by iJoomla SEO