Blackvoid's 4th anniversary giveaway!
(1 korsinik/a gleda/ju temu) (1) Gost

Blackvoid's 4th anniversary giveaway!

01.03.2023 | 20:25
Evo kao i prošle godine, kada je bilo čak 5 poklanjanja na blackvoid.club siteu, sada je počela nova godina i vrijeme je za novo daraivanje!

Temeljem 4. obljetnice, organizira se još jedno darivanje (potpuno besplatno sa strane svih koji žele sudjelovati) koje kao nagradu (i još nešto ponešto...) ima Synology NAS uređaj.

Da ne prepisujem i objašnjavam, sve informacije su dostupne na slijedećem linku, pa tko želi slobodno se može prijaviti!

www.blackvoid.club/blackvoids-4th-anniversary-giveaway/

4thanniversarygiveaway.jpg
13.03.2023 | 19:24
Evo jedan podsjetnik na ovaj event. Dakle još 13 dana za prijavu, više nego dovoljno .

Glavna nagrada je novi DS723+ Synology NAS, ali to sigurno neće biti sve… Prijavite se i 31.3 u 19h po lokalnom vremenu, možda netko bude ima odličan vikend sa novom “igračkom”!

22CD5F0F-1CDD-48C9-ABE9-1F216435F291.jpeg
13.03.2023 | 21:07
Je li potrebna samo prijava i suvisao komentar koji se traži ili je to tek predkvalifikacija za nešto kasnije?
18.03.2023 | 11:24
Isprike na kasnom odgovoru ali nisam stavio notifikacije na ovaj thread očito.

Tako je, samo je potreban realno komentar za ući u bubanj, a za to je potrebna registracija na site (free). Nema ništa kasnije, osim uzeti malo cuge i grickalice i 31.3 u 19h gledati kolo kako se vrti i čekati nagradu.

Joe jednom pozivam sve koji žele sudjelovati da se prijave. Sigurno bi mi bilo draže da nagadu pokupi netko "naš" nego neki Amer sa istočne obale haha.

Prijave su još punih 8 dana (do 26.3), tako da još ima vremena...

ps. ovo je 4 for 4 giveaway, tako da glavna nagrada je DS723+, no to ne znači da je i jedina...
18.03.2023 | 12:12
Evo, ja se uklikao.

Samo da ti prijavim, link "Add to calendar - "4 for 4" giveaway!" ti ne radi. Ode na zoom stranicu i tamo se nakon logina pojavi poruka "Invalid meeting ID. (3,001)".
18.03.2023 | 12:15
Bravo! Pa da vidimo da li će završiti nešto na Viškovu

Da maknuo sam taj add to calendar jer je to očito neispravno složen link. Tnx!
26.03.2023 | 13:43
Evo samo još jedna podsjetnik prije zatvaranja prijava danas u ponoć. Dakle do danas u ponoć imate još vremena se prijaviti i djelovati u nagradnom izvlaćenju koje će se odražati 31.03 u 19h po lokalnom vremenu.
31.03.2023 | 12:52
Danas u 19h po našem lokalnom vremenu je izvlačenje. Sve skupa će biti cca oko pola sata do 40min računam pa svakako tko se prijavio neke se potrudi biti prisutan.

Kamera i audio naravno nije obavezan, ali attendance je potreban za glavnu nagradu.

"Vidimo" se!
31.03.2023 | 13:45
Vidimp čele!
31.03.2023 | 15:21
Vidim ose
31.03.2023 | 18:28
Čestitke dobitnicima!
  • Daddo
  • Posjetitelj
31.03.2023 | 18:31
Hvala organizatoru na kvalitetno odrađenoj prezentaciji i doprinosu zajednici.

I naravno... čestitke izvučenim dobitnicima.
31.03.2023 | 19:14
Hvala svima koji su sudjelovali i čestitke našem "lokalnom" dobitniku!
31.03.2023 | 20:53
Hvala na čestitkama Čim dođe idu 2 reda od 10TB u raid pa igra počinje.
Moderatori: Bertone
  • Stranica:
  • 1

Vikalica™

Zadnja poruka: pred 2 dana, 9 sati
  • VanjusOS: neki mi javi se privatno, barem ako može kratko posuditi na probu
  • VanjusOS: ljudi, ima li možda netko viška Thunderbolt 2 to Thunderbolt 2 Cable
  • drpongrac23: Davno sam vozio "kockicu"
  • drpongrac23: @Yonkis - Kakav BMW - Uskoro kupujem za sebe Citrć Berlingo, jbg, godine...
  • drpongrac23: A zamjena ekrana preko 500 EUR!
  • drpongrac23: WTF?!? Ušle mi neke "bubice" u ekran na MBA M1. Totalni hit!!! 3 kom. BUBA ŠVABE!!!
  • Yonkis: Drpongrac23: a M5? Ne mislim na BMW.
  • drpongrac23: Preko 30 god. vjerni Apple korisnik - sada je vrijeme da zahvalim svima, ali Apple u mojim očima više nije što je nekad bio.
  • drpongrac23: Ovaj novi MacOS - bye, bye Apple!!! Ćesme od svega!
  • drpongrac23: PC za 400 EUR iz Pevexa žvače taj prastari MacPro za gablec :)
  • drpongrac23: U PC svijetu je DDR5 RAM polako standard - o čemu vi pričate?!?
  • BigMac: i ja kažem, prvo bolja pasta, nego zadnji put, i nižaa temperatura, očito prvi put nisam dobro stegao hladnjake, pa su procesori radili na nižem taktu :(
  • dpasaric: Odlično! :)
  • BigMac: Promjenio pastu na starom mac pro, osvježenje ....
  • smayoo: plus je sigurno problematičan, ali nije jedini
  • dpasaric: Više sam zaboravio koji su sve znakovi u pitanju, ali u tome je stvar.
  • dpasaric: I meni se često dogodi na nešto napišem i samo PUF!
  • dpasaric: Jura, na Vikalici se "progutaju" neki komentari jer postoje neki karakteri koje modul Vikalice ne podnosi i onda to sve samo ode u crnu rupu!
  • jura22: Mozda nezasitan?
  • VanjusOS: evo ja sam isprobao i radi! na A1 je moguće sa fizičke SIM prebaciti se na e-SIM na samom telefonu..
  • Borisone: Jer je gladan!
  • jura22: Zasto Jabucnjak guta komentare?
  • smayoo: :D
  • Borisone: Kako prebacuješ eSIM između moba za koji žena smije i za koji ne smije znat?
  • VanjusOS: ali bravo drlovric, nekad su najjednostavnija rješenje i najbolja!
  • VanjusOS: hahaha, problem je što imam službenu SIM karticu, pa ako mi se sjebe moram tražiti od firme da mi šalju novu...
  • drlovric: Pa probas i samo ce ti se kazati jbt. Sta je najgore sto se moze dogoditi? :)
  • VanjusOS: pitam da li je to itko isprobao?
  • VanjusOS: u iphoneu sa fizičkom sim karticom se pojavila opcija da se prebaci ta fizička sim u e-sim
  • VanjusOS: niste me shvatili, očito
  • miomika: na A1 ti samo pošalju na mail/sms ili putem aplikacije Moj A1 i to je to
  • rusty: Prije jedno 3 godine na Tmobile. u 22h navečer putem supporta jer se u protivnom trebalo ići u poslovnicu
  • VanjusOS: da li je netko isprobao funkciju konvertiranja SIM u e-SIM, i na kojoj mreži?
  • ZoPaj: ha ha, nisu li usbC isforsirali upravo radi štednji na punjačima:)
  • dpasaric: I bez punjača... :(
  • Borisone: Danas najavljeni novi iPad Pro, Vision Pro i MacBook Pro 14-inch. Sve s M5 procesorima (bez Pro i Max varijanti).
  • Air: Veliko priznanje Fedora našem Filipoviću - pozvao ga je na boksački meč.
  • Air: Taj pc laptop je imao cijenu cca 800 eura što nije malo
  • Air: Mislio sam da su se malo pomakli u tom smjeru, ali jok
  • Air: trackpad je... hm...
  • Bertone: Rekao sam ti da je kvaliteta izrade loša, ali sam CPU je brži od CPU-a iz MBP 2014/2015,... stavi na njega LinuxMint pa ćeš vidjeti da nije spor ;)
  • Air: Moj MBP 2014 je ferari / Bentley za usporedbu...
  • Air: Moj utisaK da sam ga platio 100-150 eura plakao bi što nisam dao još 150 za MBP 2014 - 2016 godište.
  • Air: Samo da javim, na kraju sam dobio laptop od frenda. Nije htio čuti za nikakve pare. Skro smo se posvađali ali eto pametniji popušta ;)
  • hal9000: Steve Jobs, vrati se! Sve ti je oprošteno! [link]
  • hal9000: Kakva pizdarija: [link]
  • drpongrac23: Meni onaj sa uzorkom krzna leoparda
  • hal9000: @Bertone: Da, jedan od najdražih Wallpapera ikad.
  • Bertone: 5k [link] i 6k [link]
  • Bertone: ... kojeg rado koristim

Za vikanje moraš biti prijavljen.

Prijava

Prisutni jabučari

dpasaric, drlovric, Ender, Riba, rusty, Yonkis, Anonimci (569)

Novo na Jabučnjaku

Teme

Oglasi

Komentari

Anketa

Koji Mac koristite?

Page Speed 0.99 Seconds

Provided by iJoomla SEO