Izbrisan folder u Synalogy
(1 korsinik/a gleda/ju temu) (1) Gost

Izbrisan folder u Synalogy

15.05.2022 | 20:31
Pozz,
danas sam sortirajući svoj NAS Synalogy izbrisao greškom shared folder u kojem mi se nalazi puno važnih dokumenata. Moje pitanje je, da li postoji mogućnost da se uradi restore kompletnog foldera ili je to zauvijek izbrisano?
15.05.2022 | 22:24
Pogledaj u #Recycle folder, na mom Synologyu sve sto obrisem zavrsi tamo

15.05.2022 | 22:45
Nemam recycle bin, tj. ne prikazuje ga, ja sam komplet shared folder izbrisao. Kada odem na Control Panel / Shared Folders/ ne vidim Recycle Bin.

^SuperUnknown^ kaže:

15.05.2022 | 23:23
Ulogiraj se bas na web sucelje od NAS-a i na Desktopu otvori ikonu File Station pa pogledaj tamo, moralo bi biti

16.05.2022 | 05:22
Da li si misli na Quick connect? U ovom slučaju nema ništa, postoji li još neki pristup?

^SuperUnknown^ kaže:
Ulogiraj se bas na web sucelje od NAS-a i na Desktopu otvori ikonu File Station pa pogledaj tamo, moralo bi biti

16.05.2022 | 12:03
U lokalnoj mrezi upisi IP adresu NAS-a i logiraj se.
Na racunalu je najkomotnije.
16.05.2022 | 12:15
nije problem u pristupu NAS-u nego o izbrisanom folderu kojeg bih rado vratio natrag.

jura22 kaže:
U lokalnoj mrezi upisi IP adresu NAS-a i logiraj se.
Na racunalu je najkomotnije.
16.05.2022 | 13:01
Ako si izbrisao neki root shared folder (ne subfolder koji je eventualno u binu, ali tebi nije jer nemaš aktivnu tu funkciju ionako), onda nema povratka ako nemaš backup.
16.05.2022 | 13:08
Izbrisan je root shared folder, recycle bin je aktivan ali mi ionako ne pomaže jer je kompletan folder izbrisan.
Znači nema pomoći niti sa nekim alatima da se uradi recovery?

rusty kaže:
Ako si izbrisao neki root shared folder (ne subfolder koji je eventualno u binu, ali tebi nije jer nemaš aktivnu tu funkciju ionako), onda nema povratka ako nemaš backup.
16.05.2022 | 13:26
Eventualno ako će ti ovaj postupak pomoći, ali je pitanje realno koji 3rd party software ima podršku za EXT4 odnosno moguće i BTRFS u tvojem slučaju (ako ga koristiš).

kb.synology.com/en-me/DSM/tutorial/How_c...from_my_Synology_NAS

Možeš i probati spojiti jedan ili oba diska na neki ubuntu sustav i onda tamo raditi sa nekim recovery alatom.

Od strane Synology-a, nema alata za ovaj scenarij osim konkretnog backup-a.
17.05.2022 | 00:07
Sir Oliver kaže:
Nemam recycle bin, tj. ne prikazuje ga, ja sam komplet shared folder izbrisao. Kada odem na Control Panel / Shared Folders/ ne vidim Recycle Bin.

^SuperUnknown^ kaže:

ja nisam expert ... samo korisnik ... ali ni ja kod sebe ne vidim #recycle u Control panel/shared folders ... ali ga vidim kad kliknem na File station ...

vjerojatno nisam pomogao ... samo pišem kak je kod mene ...
17.05.2022 | 08:39
Joseph kaže:
ja nisam expert ... samo korisnik ... ali ni ja kod sebe ne vidim #recycle u Control panel/shared folders ... ali ga vidim kad kliknem na File station ...

vjerojatno nisam pomogao ... samo pišem kak je kod mene ...

Pa donekle je logicno da se ne vidi u shared folders Zasto bi se kanta smeca vidjela tamo? To je sistemski folder i vidi se na logicnom mjestu - File Stationu
Moderatori: Bertone
  • Stranica:
  • 1

Vikalica™

Zadnja poruka: pred 21 minuta
  • smayoo: Ja sam nedavno imao tako raspadnut prikaz oglasa u Firefoxu, ispalo je da je problem bio u Ghosteryju
  • CoffeePod: Probao sam Tahoe na M4 MBP i M2 Airu i ono je sramotno na sto lici i kako performa
  • CoffeePod: Ima netko da i dalje odbija preci na Tahoe i iOS26?
  • drlovric: Na iPadu u Sagari oglasnik se raspao. Tekst se preklapa i necitljiv je ispod fotografije artikla.
  • zoranowsky: Kod mene na firefoxu i safariju sve ok s oglasima
  • Yonkis: [link]
  • Yonkis: Jedino na Braveu izgledaju normalno. Firefox, Edge, Safari ne.
  • smayoo: Što se desilo? Meni izgledaju normalno.
  • Yonkis: Što se desilo sa Oglasima? Npr.[link]
  • superstric: obavljeno
  • Yonkis: Obavio svoje
  • dpasaric: Imenso, obavljeno! :)
  • Djuro genijalac: rješeno. Bilo bi lakše da si objavio i točne odgovore, but here we are ;-)
  • imenso: Hvala!
  • Sarek: Riješeno i podijeljeno dalje
  • zoranowsky: Ispunjena anketa
  • smayoo: ispunjena
  • imenso: Svaki glas je važan i hvala unaprijed svakome na rješavanju i(ili) dijeljenju linka. To mi je za sina, za diplomski
  • Yonkis: Nema nas 200 ovdje, samo 300!!!
  • imenso: Ekipa, molio bih ako imate pet minuta vremena da riješite anketu, ne treba više od 5 minuta, moraju skupiti barem 200 odgovora: [link]
  • Djuro genijalac: Meni najbolje: Sori kume, samo Hajduk živi vječno!
  • Ender: chuck norris je pobedio zivot :)
  • smayoo: Rak je prebolio Chucka Norrisa... :)
  • Yonkis: [link] P.U.M Carlos Ray Norris
  • zoranowsky: R.I.P. Chuck Norris
  • Yonkis: generative AI apps paid Apple close to $900 million in App Store fees last year - [link]
  • cariblanco: [link]
  • drlovric: Team MacBook Pro M. Deremo. Ovo je jedna od rijetkih situacija gdje sam ja u vecini :)
  • dpasaric: Anketa je ažurirana novim modelom, znači i dalje ima smisla, govori nam što tko koristi ovdje.
  • Yonkis: p.s. kad će neka nova anketa? :)
  • Yonkis: Može netko Tim Apple pitati što je sa ovim AirDropom, jesu magneti u pitanju ili atmosferski pritisak u pitanju da radi kako je oglašavano?
  • dpasaric: Juhu za Poguea! :)
  • Yonkis: Ajde napokon da se tu nešto slatko pojede, neka bude i kalorijska bomba, preživjeti ćemo :)
  • Performita: Javio mi se David Pogue, pripremam poslasticu za Jabučnjak ????????
  • Yonkis: Ovo nije mjesec ovo je jutro [link]
  • Air: Ha ha, evo radi sa iPhonea - pitam se kad će već ova čuda implementirati u ozbiljnije fotoaparate?
  • Air: [link]
  • Air: probao sam samo C/P, probao sam C/P foru kojom ubacujem link u post, ali nefunkcionira kod mene
  • Riba: Probaj preko nekog url shortenera.
  • Riba: Samo ga upises ali mislim da ju neki znakovi zbune.
  • Air: Kako u vikalicu ubaciti link?
  • smayoo: @Yonkis - meni je to sve poisključivano, uvijek i oduvijek. Jedino imam uključeno da stavlja točku kad lupim dva razmaka i da automatski stavlja veliko slovo iza točke.
  • rusty: First 50 knjiga shipped!
  • Yonkis: Da li i vama iOS tipkovnica krivo ispravlja riječi a zanimljiv mi je ovaj primjer [link]
  • ZoPaj: iPhone Book i iPhone Book Neo
  • Yonkis: Preklopni iPhone, bit će kad tad, samo kako će se zvati? [link]
  • Yonkis: Apple prvih 50 godina [link]
  • Bertone: MA pusti ga, cendra bez veze, da mu je bilo bitno probudio bi se u pet :D
  • Djuro genijalac: A jbg, sori
  • Yonkis: Baš hvala na spoileru. I to ne na Alfi.

Za vikanje moraš biti prijavljen.

Prijava

Novo na Jabučnjaku

Teme

Komentari

Anketa

Koji Mac koristite?

Page Speed 0.53 Seconds

Provided by iJoomla SEO