Izbrisan folder u Synalogy
(1 korsinik/a gleda/ju temu) (1) Gost

Izbrisan folder u Synalogy

15.05.2022 | 20:31
Pozz,
danas sam sortirajući svoj NAS Synalogy izbrisao greškom shared folder u kojem mi se nalazi puno važnih dokumenata. Moje pitanje je, da li postoji mogućnost da se uradi restore kompletnog foldera ili je to zauvijek izbrisano?
15.05.2022 | 22:24
Pogledaj u #Recycle folder, na mom Synologyu sve sto obrisem zavrsi tamo

15.05.2022 | 22:45
Nemam recycle bin, tj. ne prikazuje ga, ja sam komplet shared folder izbrisao. Kada odem na Control Panel / Shared Folders/ ne vidim Recycle Bin.

^SuperUnknown^ kaže:

15.05.2022 | 23:23
Ulogiraj se bas na web sucelje od NAS-a i na Desktopu otvori ikonu File Station pa pogledaj tamo, moralo bi biti

16.05.2022 | 05:22
Da li si misli na Quick connect? U ovom slučaju nema ništa, postoji li još neki pristup?

^SuperUnknown^ kaže:
Ulogiraj se bas na web sucelje od NAS-a i na Desktopu otvori ikonu File Station pa pogledaj tamo, moralo bi biti

16.05.2022 | 12:03
U lokalnoj mrezi upisi IP adresu NAS-a i logiraj se.
Na racunalu je najkomotnije.
16.05.2022 | 12:15
nije problem u pristupu NAS-u nego o izbrisanom folderu kojeg bih rado vratio natrag.

jura22 kaže:
U lokalnoj mrezi upisi IP adresu NAS-a i logiraj se.
Na racunalu je najkomotnije.
16.05.2022 | 13:01
Ako si izbrisao neki root shared folder (ne subfolder koji je eventualno u binu, ali tebi nije jer nemaš aktivnu tu funkciju ionako), onda nema povratka ako nemaš backup.
16.05.2022 | 13:08
Izbrisan je root shared folder, recycle bin je aktivan ali mi ionako ne pomaže jer je kompletan folder izbrisan.
Znači nema pomoći niti sa nekim alatima da se uradi recovery?

rusty kaže:
Ako si izbrisao neki root shared folder (ne subfolder koji je eventualno u binu, ali tebi nije jer nemaš aktivnu tu funkciju ionako), onda nema povratka ako nemaš backup.
16.05.2022 | 13:26
Eventualno ako će ti ovaj postupak pomoći, ali je pitanje realno koji 3rd party software ima podršku za EXT4 odnosno moguće i BTRFS u tvojem slučaju (ako ga koristiš).

kb.synology.com/en-me/DSM/tutorial/How_c...from_my_Synology_NAS

Možeš i probati spojiti jedan ili oba diska na neki ubuntu sustav i onda tamo raditi sa nekim recovery alatom.

Od strane Synology-a, nema alata za ovaj scenarij osim konkretnog backup-a.
17.05.2022 | 00:07
Sir Oliver kaže:
Nemam recycle bin, tj. ne prikazuje ga, ja sam komplet shared folder izbrisao. Kada odem na Control Panel / Shared Folders/ ne vidim Recycle Bin.

^SuperUnknown^ kaže:

ja nisam expert ... samo korisnik ... ali ni ja kod sebe ne vidim #recycle u Control panel/shared folders ... ali ga vidim kad kliknem na File station ...

vjerojatno nisam pomogao ... samo pišem kak je kod mene ...
17.05.2022 | 08:39
Joseph kaže:
ja nisam expert ... samo korisnik ... ali ni ja kod sebe ne vidim #recycle u Control panel/shared folders ... ali ga vidim kad kliknem na File station ...

vjerojatno nisam pomogao ... samo pišem kak je kod mene ...

Pa donekle je logicno da se ne vidi u shared folders Zasto bi se kanta smeca vidjela tamo? To je sistemski folder i vidi se na logicnom mjestu - File Stationu
Moderatori: Bertone
  • Stranica:
  • 1

Vikalica™

Zadnja poruka: pred 7 sati, 33 minuta
  • smayoo: :D
  • drpongrac23: Yonkis - donesi k meni, imam još domaćeg špeka od prošle godine, pa budemo rezali na njemu :)
  • Yonkis: Što napraviti sa iPadom model MD545HC/A na verziji 9.3.6?
  • MBPruleZ: Mislim da ne ta fora s koberzijom u eSIM bila i na nekoj od inačica iOS18 znam da sam probao i ništa dobio poruku da Operater to ne podržava
  • VanjusOS: tko će prvi probati da li to radi?
  • VanjusOS: ljudi, da li je netko primjetio novu opciju na postavke - mobilne mreže - "konvertiraj u esim"
  • hal9000: Ne sviđa mi se sučelje novog Mac OS-a :/
  • Borisone: Nema ni na HT-u.
  • MBPruleZ: Jel Vam radi RCS na iPhonima (iOS >=18). Ja sam na Telemachu, eSIM i nema opcije da se uključi
  • drlovric: Ma ide to bez problema. Ja sam uvijek azurirao sve strojeve prvi dan. Nisam imao problema, ali generalno nije pametno :)
  • drpongrac23: [link]
  • drpongrac23: Izgleda da izlazi oko 19.00 sati po našem vremenu. Očekuje ze velika gužva prilikom downloada
  • dpasaric: Možda za neki nebitni stroj za početak...
  • dpasaric: Ne znam, ja ne bih žurio. :)
  • drpongrac23: Sutra macOS Tahoe!
  • dpasaric: Osvrt je na naslovnici...
  • dpasaric: Ja bih samo Siri koja radi kako treba.
  • stefanjos: pa nije da ikome treba, ali radije bi to nego iakkav AI image generator haha
  • drlovric: Top je stvar. Razmazi oci i plus dobijes par sat i baterije usput.
  • dpasaric: Kome to uopće treba? :)
  • drlovric: Slazem se. Natjerala ih AI blamaza a ne dobra volja :)
  • stefanjos: 120hz na obicnom iphoneu. Napokon!
  • stefanjos: Drpongrac. Nema uvrede. Autoagnostik sam ali volim svoj polo :)
  • drpongrac23: Bez uvrede, isprika svakome, imao san bekutanera kockici m3, golfa 4 i polo sdi - sve redom šrot!!!!
  • drpongrac23: @stefanjos - fauwe = krampwagen! Hyundai rulez!!!!
  • drpongrac23: Uskoro event! Euforija počinje!!!! Gemišti na hlađenju!!!!
  • stefanjos: @yonkis, a stvarno je tino haha. samo fauve :P
  • Borisone: [link]
  • Borisone: Kao i svake godine u rujnu, nova generacija iPhona, te eventualno AirPodsi, Apple TV, i sl.
  • Yonkis: A što se predstavlja?
  • dpasaric: Danas Appleov Keynote u 19 sati po našem vremenu!
  • Yonkis: tino1 mora pješke jer ga izdao Bayerische Motoren Werke :)
  • stefanjos: ?
  • Yonkis: [link] tužno
  • smayoo: Rijeka je treći grad u Europi po godišnjoj precipitaciji. Prva je Genova u Italiji, a drugi je Nikšić u Crnoj Gori
  • smayoo: Nije istina. London ima više kišnih dana godišnje, ali Rijeka ima veću godišnju precipitaciju (kumulativnu količinu padalina u mm po m2)
  • hal9000: @yonkis • Navodno je.
  • Yonkis: Jel' ovo istina za Rijeku? [link]
  • smayoo: Riječani i ostali zainteresirani, kavica i ćakula ovu subotu (30.08.) ujutro u 10h u gradskoj kavani Renard
  • drlovric: @vanjus: Barem si imao mogucnost izbora. Odaberes banku koja ima Apple Pay i cao :) biH je doslovce prije tjedan-dva dobila Apple Pay, nije uopce bilo dostupno u drzavi.
  • VanjusOS: pa znam da je Apple pay bio dostupan preko PBZ-a već godinama, ali tek od jučer je to moguće i preko HPB.
  • Yonkis: @smayoo - mogli bi subotu ujutro. Ima li još zainteresiranih, gdje je tino1?
  • Yonkis: @VanjusOS - to misliš kao "napokon" tj sarkastično?
  • smayoo: @yonkis - ja mogu u subotu ujutro. U nedjelju popodne-navečer možda također, ali nisam siguran.
  • VanjusOS: ljudi, tehnološka revolucija! od danas Apple Pay i preko HPB-a!!
  • Yonkis: Jel netko za kakvu kavu ovaj vikend? U Ri mislim :)
  • Yonkis: Glede Tita.. u Splitu: [link]
  • smayoo: @drlovric, nema na čemu, drago mi je. :)
  • mbp2009: Titini kriteriji: onaj koji je bio protiv njega. Kao i kriteriji svakog drugog kriminalca i diktatora :)
  • drlovric: @Smayoo: Isli u plavo bijeli. Sasvim pristojna hrana. Nismo uopce razocarani. Hvala :)

Za vikanje moraš biti prijavljen.

Prijava

Prisutni jabučari

Novo na Jabučnjaku

Teme

Oglasi

Komentari

Anketa

Koji Mac koristite?

Page Speed 0.83 Seconds

Provided by iJoomla SEO