Bit Torrent clienti.
(1 korsinik/a gleda/ju temu) (1) Gost

Bit Torrent clienti.

28.05.2007 | 04:42
Pošto sam jako novi u korištenju torrentsa, tj. peer to peer protokola i na preporuku jednog mog prijatelja skinuo sam Azureus, koji je kako sam kasnije vidio multiplatformski.
Jako mi je spor, pa sam mislio skinuti Tomato, koji je baš za maca.
Ali ne vjerujem da je to do clienta, već do mreže.

Može li još koji savjet ?
Tomato ili Azureus?

Hvala
28.05.2007 | 05:09
Ja koristim Transmission i odlican mi je ali to sto ti sporo ide neki torrent ovisi puno o tome koliko ima seedera i leechera
28.05.2007 | 05:54
Meni je najbolji Bits on Wheels.
28.05.2007 | 06:07
Azureus je zakon!!
Najbolji klijent za torrent definitivno. Niti jedan sajt ga ne blokira što nije slučaj s hrpom njih ostalih uključujući Tomato i Transmision. mogućnosti su mu ogromne a ako se ne snalaziš ima help stranica koja doslovno sve objasni!
Kad skidaš neki torrent (npr Final Cut Studio 2) i hoćeš skinut samo djelove (np3 samo Motion) ostale isključiš i skidaš samo odabrano!! To koliko znam ne možeš niti jednom od ovih.
Samo se poigraj s postavkama, posjeti Azureusovu wikipedia stranicu i uživaj!

Pozdrav!
S.
28.05.2007 | 06:37
Tomato nikad nije ni bio banovan na privatnim trackerima, Transmission jeste (zbog čestog announcea i još par stvari) do postojeće verzije (0.7+). Sada je odličan klijent, sa jednom manom - ne može da kreira torrent.

Azureus je Java, tako da ume da uguši mašinu, a i ima previše opcija za usera koji se ne bavi torrent protokolom za pare
28.05.2007 | 08:21
azureus je ok, ne mogu ga usporedit s nicim drugim jer drugo nisam ni koristio. ovo radi ok, iako namjeravam probati tomato da vidim kakav je u odnosu na azureus.
28.05.2007 | 08:59
Frankie Transmission rulz
Ja skinen s njim 100-150 giga svaki misec
28.05.2007 | 09:19
meni najdrazi xtorrent.. preporucujem..
28.05.2007 | 17:47
Probao sam i Azureus i xtorrent. Sada sam na Bittorrentu.
Kod Azureusa mi se svidjalo sto sam mogao birati koji file i koji folder skidati. Nisam morao sve. No, on mi je totalno usporavao surfanje i rad s ostalim programima.
Nakon njega sam isprobao xtorrent koji je tada bio beta i besplatan. U medjuvremenu - bas dok sam nesto skidao - prosao je betu i sada trazi da platim za sluzbenu verziju. Bez placanja mogu downloadirati samo po sat vremena.
Sada sam na Bittorrentu i nije nista posebno, ali barem radi i ne pita nista.
28.05.2007 | 18:23
Hvala svima
Znači ako je neki file u mom library-ju, automatski sam seeder kad sam online, tj. kad uključim program, ili ne?
Haha. Leecheri su krvopije
28.05.2007 | 18:47
Prvi put kad sam skidao sa torrenta, automatski mi ga je otvorio u Operi.
Opera je također bit torrent client, samo je spora kao blato ali isto vjerovatno zbog zagušenosti protoka.

Zato neki od Vas navijaju za Operu ?
28.05.2007 | 20:14
Frankie je napisao:
Hvala svima
Znači ako je neki file u mom library-ju, automatski sam seeder kad sam online, tj. kad uključim program, ili ne?

Budi dobar torrentas Frankie i zapanti,kolko god skines tolko i das
28.05.2007 | 22:15
uzzy je napisao:
Frankie je napisao:
Hvala svima

Hoćeš reči da dok ja to skidam, neko to povlači i od mene istovremeno.
29.05.2007 | 01:41
Čini mi se da je Azureus i kod mene kriv za totalno usporavanje interneta čak i na drugim računalima spojenim na isti WiFi MaxADSL.
Ako neko zna rješenje kako ga obuzdati bilo bi super da podjeli sa nama jer inače Azureus je moj favorit.
29.05.2007 | 03:52
Frankie je napisao:
uzzy je napisao:
Frankie je napisao:
Hvala svima

Da inace citavi protokol nema smisla
29.05.2007 | 04:23
Ako želiš obuzdati Azureus i spriječiti ga da zaguši cijeli internet onda mu ograniči brzine downloada i uploada. Na njihovim stranicama preporučaju pod Best Speeds 70-80% brzine koju imaš ali ako ti je i to puno stavi koliko ti paše samo da nije 0 (unlimited)!

Pozdrav!
Slavo
29.05.2007 | 06:07
uzzy je napisao:
Frankie je napisao:
uzzy je napisao:
Frankie je napisao:
Hvala svima

Da inace citavi protokol nema smisla

A kako moj router \"gleda\" na taj moj upload?
Kao download onog koji skida od mene ili moj upload?
29.05.2007 | 07:32
Kao tvoj upload ofkors
29.05.2007 | 16:40
Znači da jedino na flatu možeš staviti prst u uho
14.09.2007 | 03:17
a dal ima tko activation key za xtorrent pro?
  • Dijete
  • Posjetitelj
14.09.2007 | 04:13
U posljednje vrijeme mi je jedini za torrente Acquisition..

i polako mi je cekanje torrent clienta za Touch glavna stvar..

oh yes..
17.09.2007 | 22:18
Za maca sam odabrao Transmission, a na nužnom zlu PC-u μTorrent. Pokazali su mi se totalno ok.
A i koristim ih svake prestupne....
06.10.2007 | 05:24
Transmission je u međuvremenu uveo i mogućnost pravljenja .torrent fajlova, tako da više nema ni 1 razloga za ne koristiti ga
09.11.2007 | 06:57
Slavo je napisao:
Azureus je zakon!!
Kad skidaš neki torrent (npr Final Cut Studio 2) i hoćeš skinut samo djelove (np3 samo Motion) ostale isključiš i skidaš samo odabrano!! To koliko znam ne možeš niti jednom od ovih.
S.

Eto upravo sam to obavio na Transmissionu. Klikneš na inspektora i tamo biraš.
Moderatori: Bertone
  • Stranica:
  • 1

Vikalica™

Zadnja poruka: pred 11 sati, 14 minuta
  • smayoo: Rijeka je treći grad u Europi po godišnjoj precipitaciji. Prva je Genova u Italiji, a drugi je Nikšić u Crnoj Gori
  • smayoo: Nije istina. London ima više kišnih dana godišnje, ali Rijeka ima veću godišnju precipitaciju (kumulativnu količinu padalina u mm po m2)
  • hal9000: @yonkis • Navodno je.
  • Yonkis: Jel' ovo istina za Rijeku? [link]
  • smayoo: Riječani i ostali zainteresirani, kavica i ćakula ovu subotu (30.08.) ujutro u 10h u gradskoj kavani Renard
  • drlovric: @vanjus: Barem si imao mogucnost izbora. Odaberes banku koja ima Apple Pay i cao :) biH je doslovce prije tjedan-dva dobila Apple Pay, nije uopce bilo dostupno u drzavi.
  • VanjusOS: pa znam da je Apple pay bio dostupan preko PBZ-a već godinama, ali tek od jučer je to moguće i preko HPB.
  • Yonkis: @smayoo - mogli bi subotu ujutro. Ima li još zainteresiranih, gdje je tino1?
  • Yonkis: @VanjusOS - to misliš kao "napokon" tj sarkastično?
  • smayoo: @yonkis - ja mogu u subotu ujutro. U nedjelju popodne-navečer možda također, ali nisam siguran.
  • VanjusOS: ljudi, tehnološka revolucija! od danas Apple Pay i preko HPB-a!!
  • Yonkis: Jel netko za kakvu kavu ovaj vikend? U Ri mislim :)
  • Yonkis: Glede Tita.. u Splitu: [link]
  • smayoo: @drlovric, nema na čemu, drago mi je. :)
  • mbp2009: Titini kriteriji: onaj koji je bio protiv njega. Kao i kriteriji svakog drugog kriminalca i diktatora :)
  • drlovric: @Smayoo: Isli u plavo bijeli. Sasvim pristojna hrana. Nismo uopce razocarani. Hvala :)
  • jura22: Da, tocno tako. Sakupljao po ulici! Zene, djecu, starce. Po redu. Bez kriterija.
  • smayoo: U samom Osijeku, nažalost, po mom iskustvu ništa nije baš trajno na visokom nivou. Ako bih morao preporučiti bar jedno mjesto, to bi bio "Plavo-bijeli". Klasični restoran, kad vidiš kako su konobari odjeveni, izgleda kao da su još osamdesete, ali hrana je konzistentno vrlo dobra. Ali to je nekakav standardni restoranski jelovnik, nema nekih baš tradicionalno slavonskih jela
  • smayoo: Varga u Bilju, pojeli smo zbilja dobar čobanac prije koju godinu. Još je bolji u Sokaku u Đakovu, kod ergele, ali to ti nije blizu Osijeka
  • drlovric: Sutra sam u Osijeku. Molim lokalce za preporuku za dobru slavonsku hranu.
  • Air: U protivnom je imao vanzemaljsku sreću da je baš smaknuo one koji su mu smetali.
  • Air: @jura22 ja sam nekoj logici siguran da je Tito imao kriterije po kojima je to činio.
  • smayoo: Kako misliš - da je nekog dao smaknuti bez kriterija? Skupljao je nasumično ljude po ulici pa ih vodio na smaknuće?
  • Yonkis: Što je kriterij?
  • jura22: “kriterija”
  • smayoo: Što je krizerij?
  • jura22: Danas se sjecamo svih koje je Tito dao smaknuti bez krizerija.
  • Bertone: e da je ufatiti svu tu struju nekako i pospremiti je za kasnije ;D
  • smayoo: Leleee... :)
  • Yonkis: Evo par slika od jutros, slikano iPadom: [link]
  • mbp2009: Sve ok, pbz radi na beti
  • ZeljkoB: Moze se napraviti downgrade na iOS18.x ako nesto ne radi....
  • mbp2009: Nije problem staviti bankarstvo na betu, samo ako ne radi, onda mi se ne da do banke :D
  • big_mac: Jel radi pbz na 26 beta 7?
  • Riba: Mislim da ovdje mijesamo beta aplikacije sa trojancem.
  • dpasaric: Tako da o tome treba voditi računa kada se igra sa softverima još u razvoju.
  • dpasaric: Da se nešto slučajno dogodi sva odgovornost je na beta korisniku.
  • drlovric: Tako je moj prijatelj prije par godina crackiran password manager pa upao u probleme.
  • drlovric: Stavljati bankarstvo na beta aplikacije ne bih nazvao pametnom zivotnom strategijom :)
  • ZeljkoB: IOS26 dev Beta 6, ZABA, OTP, Revolut, Finax…. Sve radi od potencijalno problematičnih app
  • ZeljkoB: iOS26 public beta 2 - ZABA i OTP rade
  • ZoPaj: a Rolling Stonesi planiraju turneju 2026…
  • ZoPaj: RIP! odlaze legende …
  • Gjuroo: Počivala u miru...
  • smayoo: RIP Gabi Novak
  • VanjusOS: možda nije obrisano zbog "piratstva" već zbog toga što se u vikalici ne bi trebamo objašnjavati nego u temama?
  • drlovric: Svi gledamo nesot piratsko. Apsurd je pricati o tome. Ja Hajduku placam pretplatu i clanarinu, a kradem HDTV od 2e, jer ne postoji nacin da ga legalno kupim :)
  • Zdravac: Eto, malo analogije za kraj!
  • Zdravac: Ali ok, svaki privatnik u svome restoranu može svojevoljno određivati cijene, a na nama je opet volja hoćemo li ići u taj restoran ili ne.
  • Zdravac: Shvatite da NIJE ilegalno instalirati Kodi na AppleTV

Za vikanje moraš biti prijavljen.

Prijava

Prisutni jabučari

Air, Bip, drlovric, Maxxy, Riba, tino1, VanjusOS, Anonimci (812)

Novo na Jabučnjaku

Teme

Oglasi

Anketa

Koji Mac koristite?

Page Speed 1.39 Seconds

Provided by iJoomla SEO