Unatrag nekoliko dana sam primjetio problem s događajima u kalendaru kada mu pristupam preko browsera (Safari, Chrome). Kada pokušam neki događaj koji traje cijeli dan prebaciti na neki drugi dan ili ga urediti, trajanje događaja se automatski postavi u trajanje od dva dana s nekim random vremenom od - do. Ukoliko događaj nije posavljen da traje cijeli dan već ima podešeno trajanje od - do sve uredno radi. Pokušao sam napraviti novi testni kalenadr, ali i dalje se javlja isti problem.
Meni je skroz OK. Ali ja nisam pro user.
A za kalendar, da li ga ispunjujem ga u kompu ili mobu, sinhronizira se uredno i na aplikaciju Fantastical, sve mi radi OK.
To, priznajem - rijetko radim. Malo nekad dodam Pages dokument ili upotrebim Find my iPhone app. Pa žali se Appleu, ako te zaista smeta i radi ti probleme. Oni su ionako najrelevantniji i trebali bi ti to riješiti i preko telefona. Naglasak na trebali.
smayoo: Riječani i ostali zainteresirani, kavica i ćakula ovu subotu (30.08.) ujutro u 10h u gradskoj kavani Renard
drlovric: @vanjus: Barem si imao mogucnost izbora. Odaberes banku koja ima Apple Pay i cao biH je doslovce prije tjedan-dva dobila Apple Pay, nije uopce bilo dostupno u drzavi.
VanjusOS: pa znam da je Apple pay bio dostupan preko PBZ-a već godinama, ali tek od jučer je to moguće i preko HPB.
Yonkis: @smayoo - mogli bi subotu ujutro. Ima li još zainteresiranih, gdje je tino1?
Yonkis: @VanjusOS - to misliš kao "napokon" tj sarkastično?
smayoo: @yonkis - ja mogu u subotu ujutro. U nedjelju popodne-navečer možda također, ali nisam siguran.
VanjusOS: ljudi, tehnološka revolucija! od danas Apple Pay i preko HPB-a!!
Yonkis: Jel netko za kakvu kavu ovaj vikend? U Ri mislim