U Firefoxu se ne da isključiti Youtube safety
(1 korsinik/a gleda/ju temu) (1) Gost

U Firefoxu se ne da isključiti Youtube safety

05.10.2014 | 18:46
Na miniju mog sina, i to samo pod njegovim korisnikom, ako se koristi Firefox, Safety je u Youtubeu uključen i ne da se isključiti. Klikneš na Safety, odabereš OFF, klikneš SAVE, on ponovno učita stranicu, na vrhu piše "uspješno ste isključili safety", ali safety je i dalje ON.
Dok je safety on, gotovo nijedan video se ne da gledati (čak i neki posve bezazleni su markirani kao potencijalno osjetljivi).

Vidim da problem nije izoliran, tj. da moj sin nije jedini koji ima problem.

Na drugim Macovima u kući tog problema nema, neovisno o verziji OS-a (Firefox je svuda isti, zadnji), a nema ni na drugim korisnicima na njegovom računalu. A nema ni na njegovom korisničkom računu ako koristi Safari.

Reset, brisanje cache i cookies nije pomoglo. "Forget all about this site" nije pomoglo. Brisanje FireFox.app i svega što se zove firefox u library folderu njegovog i svih drugih korisnika pa onda ponovno instaliranje - nije pomoglo.

Ima li netko još kakvu ideju?
05.10.2014 | 19:33
Nema veze s Firefoxom nego s Googleom;

Safety Mode is enabled on a browser level, so you must enable it for each browser you use on your computer. If your browser supports multiple profiles you must enable it for each profile.

Once enabled, Safety Mode will remain on regardless of whether you are logged in or not, or if another person is logged into a different YouTube account.

If you remain logged in to the YouTube account which locked Safety Mode other users of the computer will be able to adjust this setting. To ensure that this lock is not tampered with, you will have to logout the account that enabled Safety Mode.

support.google.com/youtube/answer/174084?hl=en
05.10.2014 | 20:50
Nisi shvatio. Problem kojeg mi imamo spada ovamo:

Stuck in Safety Mode even after attempting to disable?
If you’ve entered your username and password and Safety Mode remains enabled, then you may wish to contact your system administrator for additional assistance.

I to, kažem samo FireFox (Safari nema problema) i to samo na korisničkom accountu mog sina (ostali korisnici na istom Macu nemaju problema ni u FF, ni u Safariju).
05.10.2014 | 22:17
Nisam bio dovoljno jasan;

YouTube Safe je zaključan samo na tom profilu i browseru jer se za svaki browser i profil podešava zasebno, a radi i kad je korisnik odlogiran. Dakle Google je spremio tu konfiguraciju u neki plist a ne Firefox.
05.10.2014 | 22:39
Aha. OK, potražim da li ima neki plist s youtube ili google u imenu. Hvala!
06.10.2014 | 00:17
Po Googleu trebao bi biti samo cookie spremljen u Firefoxov cookies.sqlite i problem riješen. YT Safe lock aktivacija je povezana sa opcijom SafeSearch, probaj onemogućiti i nju. Izgleda da je stvarno čest problem, ljudi plaču po Google supportu i žele svoj pr0n natrag.
06.10.2014 | 07:27
Cookieje sam prve obrisao, to nije pomoglo.
A gdje je taj safe search?
06.10.2014 | 09:01
Ovdje, ali vidio bi već po 'šarenim kuglama' da je aktivan.

support.google.com/websearch/answer/144686

Ljudi pobrišu cookieje i cache, ali ne pomaže. Pomaže samo promjena search enginea ili dodavanje 'off 'u svaki url. Google je ovaj put stvarno uspio, ja sam ovo pokušavao napraviti za studente od od 2001. i baš me zanima kako.
Moderatori: Bertone
  • Stranica:
  • 1

Vikalica™

Zadnja poruka: pred 19 sati, 27 minuta
  • smayoo: piši u forum
  • user: Ako zna netko kako dobiti njihovu zadnju poznatu lokaciju to bi bilo korisno
  • user: pretražio sam sve itd.
  • user: Već sam "play sound" aktivirao, ništa
  • user: nestale mi Airpods 4, what do? Piše "No location found" u FindMy.
  • user: ljudi,
  • CoffeePod: Cijeli 26 relase je bio sramotan za Apple i morali su “double down” i back to the lab da sve tweakaju kako su trebali
  • CoffeePod: Performansi i ulickani dizajn je ono sto treba
  • CoffeePod: Iskreno ne razumjem vas kojima je ovo “dosadno”. Stvarno morate ici taknuti travu.
  • dpasaric: Objavio sam osvrt na naslovnici, pa tamo komentirajte...
  • drlovric: Meni je Siri skroz OK, upakirali su to lijepo. Ocekivano ce vecina puno ovih stvari iic na pretplatu jer trosi compute (i Gemini) resurse. Lejpse mi izgleda UI jer smanjuju prozirnost :)
  • dpasaric: Što je najbolje nećemo imati niti Siri AI jer je EU učinila sve da se to regulatorno zabrani.
  • pontmax1: A dosade, imate li nešto više od šugave SIri AI
  • drlovric: Kao da ce roditelji ovo raditi. Otkljucat ce im sve i cao.
  • drlovric: Smorise sa ovom djecom :) Nestvarno...
  • dpasaric: Za sada dosadno za poludit... :)
  • dpasaric: I ja imam niska očekivanja, pa da vidimo! :)
  • dpasaric: Kreće za 5 minuta! :)
  • drlovric: Meni su ocekivanaj jako nisko. Pricati ce o Siri, koja ce opet doci kao beta. Pa ce raditi kako treba u inacici 27.4 :) Volio bih da grijesim, ali vise im ne vjerujem na rijec.
  • ping: Bit će to zanimljiva večer. Kupio sam dvije vrečice indijskih oraščića i planiram još barem mali paket Munchmallowa.
  • dpasaric: Danas u 19h WWDC! :)
  • Riba: user, ne upisuj admin password ano ne znas tko i zasto te pita i to je u osnovi to.
  • Yonkis: U Berlinu se otvara Developer Centar [link]
  • user: kako biti siguran od virusa na Macu? Sad ću reinstalirati OS i želim biti siguran.
  • user: bok ljudi,
  • Yonkis: Mene, kao prišlića, iznenadilo koliko je puno zastupljeniji Viber nego WhatsApp a Signal skoro nitko nije ni čuo (osim jabučnjaka). Zanimljivo.
  • Riba: Za tajne stvari imam pisacu masinu. :)
  • Riba: Ja imam instalirano sve pa tko kako hoce.
  • drlovric: Sve koje znam koriste Whatsapp. Viber, je isto popularan. Kao i Telegram. Signal nije bas zastupljen u mojim krugovima :)
  • dpasaric: Hehe, odlično, ja sam odavno prebacio sve na Signal.
  • Performita: Hvala Smayoo, Kako je Davor napisao ispod članka, i ja ebo čitam knjigu i lagano sve prijatelje, osobito one koji nemaju iPhone nagovaram na Signal.
  • smayoo: svima koje znam, to jest. :)
  • smayoo: skinuo i proslijedio link svima koji su još sposobni čitati knjige... :)
  • Performita: Ekipa, idemo sad svi skinuti besplatnu knjigu Guya Kawasakija da mu na administraciji stranice pokaže kako je odjeknulo u Hrvatskoj ;-)
  • dpasaric: Jest sitni sat, ali je published! :) Uživajte!
  • Yonkis: [link]
  • Yonkis: Baš baš sve!
  • Djuro genijalac: Izgleda da je BAŠ sve ovdje
  • Djuro genijalac: [link]
  • Yonkis: Hooorayyyy [link]
  • dpasaric: Radim na tome da nabavim zanimljiv monitor za tehnički review, držite palčeve da upali jer bi moglo biti mnogima zanimljivo. :)
  • Yonkis: Font je drugačiji.
  • Performita: :-)
  • dpasaric: Pogledajte naslovnicu! :)
  • dpasaric: Taaaa-daaaa! :)
  • dpasaric: Javim uskoro... :)
  • dpasaric: Ne, ovdje na Jabučnjaku!
  • Yonkis: dpasaric - Jel' u Kokolu?
  • dpasaric: Spremamo poslasticu za večeras! :)
  • ivan.ocd: Hvala za konkretni model, budem i ja pogledao za takav neki model… imam puno knjiga koje trrba analizirati i tu je onda preslab.

Za vikanje moraš biti prijavljen.

Prijava

Novo na Jabučnjaku

Teme

Oglasi

Anketa

Koji Mac koristite?

Page Speed 0.73 Seconds

Provided by iJoomla SEO