Evo sam danas htio neke dobre pisme poslušat preko compa i neke mi ne može uopće otvoriti. stalno izbacuje da pokušam ponovo ili da ispraznim kolačiće kao šta sam i uradio i nakon toga ista stvar. na crti play kad se pomiče kursorom vide se sličice ali neće da ide u play cijele pisme. neke idu a neke uopće ne može otvoriti i primjetio sam najviše problema kod VEVO, dok youtube ide nekako recimo Jennifer Rush Power of love ne može otvoriit, Phil Collins također, koncert od Police bez problema ali spot ne.
U čem bi mogla biti kvaka?
Ne znam dal sam bio jasan?
Nadam se da jesam.
Nisi baš.
Internetska veza je dobra i stabilna? Što kaže speed test?
Jesi probao nekom drugom surfalicom? FireFox umjesto Safari?
Je li zadnja verzija Flasha?
Jesi probao bez flasha? youtube.com/html5
Je s flasom novim sam probao. Safari radi super nisam probao speed test. Nisam koristio nista osim Safari. Al nije mi jasno zasto neke otvara a neke uopce ne. Jennifer Rush recimo nikako a koncert Police Da.
što kaže speedtest?
Da li ti se prikazuje onaj trčeći krug kao da je buffering u toku pa nikako da se učita, ili ti uopće ne prikaže ni njega?
Da li si probao na youtube bez flasha (vidi link gore)? Kako se onda ponaša?
Joj, jbt, daj, umoran sam...
Ajde lijepo pročitaj *SVE* što sam napisao, pokušaj *SVE* to pa onda javi za *SVE* što se događa...
Ili nemoj. Meni je više-manje svejedno da li tebi radi youtube ili ne radi...
Yonkis: E to to pitam, kojom funkcijom/aplikacijom. Vrlo dobra stvar!
Junuz: Yonkis, upozorio me narušenim vitalnim funkcijama, za pluća znam da je naglasio broj udisaja naspram prosječnog i temperatura 1 od prosječne.Za kamenac se nesjećam ali je poruka bila da posjetim liječnika
Riba: Huawei GT Runner, dok mi ne dodje Pebble Round 2.
Riba: Osim ago ga zaboravi napuniti. Meni je izbor jednostavan jer mi ne dolazi u obzir nista sto moram puniti cesce od jednom tjedno.
drlovric: Za normalan zivot kupi Apple watch. Ako si hardcore sportas, uzmi Garmin. Prvi put kada zaboravis novcanik ili mobitel, a imas Apple watch, bice ti drago sto nisi kupio Garmin
Riba: Ako ti se ne puni sat svaki dan i treba ti za trcanje onda Garmin bez razmisljanja. Ako su ti bitne 'smart' funkcije i ne smeta te cesto punjenje, onda Apple.
Junuz: Krehacro, apple svaka preporuka.Dva puta me upozorio na posjet liječnika.Koje sam naravno ignorirao i obadva puta završio u bolnici po 4 dana.Jednom upala pluče drugi put kamenac
Krehacro: Isplati li se uzet apple watch ili pak neki drugi smartwatch da gledam
Junuz: Yonkis, još 4 zadaće i lakiranje klupa po oprobam.Izgleda čekam radni dan da odmorim.
mbp2009: meni je odmah nakon updatea na 27 rc baterija dosta bolje
Yonkis: CoffeePod - drži ga prikopčanog na punjaču, bez LowPowerModea. I što manje ga koristiti, prčkati po iPhoneu.
Yonkis: navodno prijašnja 2 updatea, 26.5.1 je već započeo pripremu indexiranja, 26.5.2 popravio bug da se update može skinuti preko non-WiFi mreže, a indexiranje može potrajati 2-3 dana, ovisi o količini aplikacija i podataka
CoffeePod: iOS27 fenomenalan. Baterija loša dok se ne indexira
ping: Kad klikneš na tipku odaberi kod iPhone DUO. Na kratko se pojavi cijena. 999.999,99 €
Yonkis: Nisu se još usaglasili koliko bubrega će koštati. 6 ili 9, a možda čak i 11.
stefanjos: jel tako tesko istyleu cijenu izbaciti za duo. haha mislim nije mi zivotne vaznosti
Borisone: Iako je puni broj, update nije tako značajan kao prošlih godina. Da nema Siri AI (za neka tržišta, ne i naše) ne bi imali o čemu pisati.