Battlefield 3 na Air-u
(1 korsinik/a gleda/ju temu) (1) Gost

Battlefield 3 na Air-u

15.10.2012 | 21:51
Zanima me je li netko imao iskustva sa ovom igrom na MB Air-u (preko boot campa), ako je neko probao zanima me kako je proslo i na kojem modelu (2010, 2011, 2012). Ja planiram kupiti MB Air 2012 model pa me interesuje hocu li moci pokrenuti BF3 na barem 25 fps-a.

Naravno znam da Mac-ovi nisu namjenji za gaming ali treba mi Mac Air, mozda i MB Pro. pa bi zelio znat ako cu moc gameat barem malo..
  • mileni
  • Posjetitelj
15.10.2012 | 22:27
Ako vec zelis BF3 igrati, kupuj mbpro, aira odmah u startu otpisi.
Nije mac los za gaming, dapace. No ne moras otvarati odmah 5 topica, mogao si sva ova svoja pitanja ubaciti u jedan topic. I pardon sto se igram moderatora
15.10.2012 | 22:39
Haha nesmeta mi, imas pravo samo ja kako sam razmisljo tako sam postavljo pitanja..nije mi palo na pamet da to sve ubacim u 1 post
Reci mi jos na koji MBPRo mislis? sa onom geforce 650m. Mislio sam do puknut do nekih 11 000kn ..ako mislim taj sa tom grafickom onda moram puknut 16000.
Reko si MB Pro, ali ovi 13" sto su po 10 i 13 000kn imaju samo malo jaci procesor od Air-a i gori HDD od Air-a, grafika HD4000 je ista na oba.Jesi mislio mozda zbog hladjenja? Pojasnjavaj

Msilio sam uzet ovog: store.apcom.hr/cpumbair13i5dualcore18ghz...s4000crkb-p-642.html

Ali kad kazes Pro: onda store.apcom.hr/cpumbpro13dualcorei525ghz...000sdcrkb-p-644.html

Jos mi se cini da bi Air ovdje bio bolji, ??
16.10.2012 | 00:39
BF3 zaboravi na Airu. To jednostavno neće ići. Povrh toga spomenuo si Bootcamp. Budi onda oprezan koliko če ti diska trebati za Windows particiju i BF na njoj. Ako ideš na 128GB model imati ćeš malo prostora za rad i bilo što drugo kad jednom staviš barem 50GB particiju za BC. Sve ispod toga biti će nategnuto po pitanju kvalitete rada na macu.

Ako misliš igrati na Airu kao na nekom turbo laganom, a jakom stroju to zaboravi. Bacanje para. Dobro razmisli zašto želiš na maca, jer ako je samo gamanje trebati ćeš dosta para potrošiti a možda na kraju nećeš biti zadovoljan.

evo ti primjer kako to izgleda na HD3000 kartici iz 2011 godine. i5 (1.7GHz, sa 128GB SSD)

Ovo je prikaz na low detaljima. Koliko ja vidim ovo je cca oko 2-3 fpsa.

Jako dobro razmisli još jednom za što ti treba Macbook i koji.

pozz
  • forthdancer
  • Posjetitelj
16.10.2012 | 01:31
Graficke na kojima ces imat solidni fps su ti 6770m radeon i 650m nvidia sve ostalo zaboravi,

jedino s cime ces se igrat ti je mb pro a ako ti je do igranja mozda bolje da uzmes neki drugi laptop.
16.10.2012 | 07:59
Uzmi konzolu.
  • mileni
  • Posjetitelj
16.10.2012 | 13:36
ATI 5750 1GB = igranje bez problema. Puno bolja solucija i od 6770 radi vise memorije. No covjek je ocito zapeo za mobilno rjesenje, a tu sve osim novog macbooka tesko da ce proci.
16.10.2012 | 15:39
da zapeo sam za mobilno rjesnje
  • mileni
  • Posjetitelj
16.10.2012 | 15:48
Onda idi na najnoviji macbook pro (sa ili bez retine), no isti nadogradi odmah na 16g memorije. Ali iskreno, previse je to novaca da bi se igrao igara. Radije si uzmi bilo kakav PC laptop ako vec zelis mobilno. Ima ih dosta mocnih vec od 7000kn sa kojima ces pristojno igrati. Macbook pro je prevelika investicija za gaming. Na air zaboravi.
16.10.2012 | 16:30
ma ja zelim Macbook, da je prijenosno xD lagano, netrazim za igranje iigara nego me zanimalo kako igre idu na tome...
16.10.2012 | 16:35
Ako te ne zanima igranje, kakve veze ima kako idu?
Kupi ovo: us.playstation.com/psvita/
16.10.2012 | 16:45
Ma ne zelim to, zelim MacAir jer sam odlucio da je on "za mene" i samo me zanimaju iskustva njegovih korisnika koji su na njemu probali bf3, ja netrazim prozvod za igranje bf3 (bf3 koristim samo kao primjer) jer da mi je to primarno ne bi trazio Mac. Tako da ako je netko probao nek mi se javi

(Naravno Air nije moja konacna odluka) no svidja mi se.
Evo covjek ima avg. 25 fps-a na bf 3 (sve low), naravno tu nema nekog posebnog uzitka ali "gura" to Air (2012)
Moderatori: Bertone
  • Stranica:
  • 1

Vikalica™

Zadnja poruka: pred 3 dana, 7 sati
  • smayoo: Riječani i ostali zainteresirani, kavica i ćakula ovu subotu (30.08.) ujutro u 10h u gradskoj kavani Renard
  • drlovric: @vanjus: Barem si imao mogucnost izbora. Odaberes banku koja ima Apple Pay i cao :) biH je doslovce prije tjedan-dva dobila Apple Pay, nije uopce bilo dostupno u drzavi.
  • VanjusOS: pa znam da je Apple pay bio dostupan preko PBZ-a već godinama, ali tek od jučer je to moguće i preko HPB.
  • Yonkis: @smayoo - mogli bi subotu ujutro. Ima li još zainteresiranih, gdje je tino1?
  • Yonkis: @VanjusOS - to misliš kao "napokon" tj sarkastično?
  • smayoo: @yonkis - ja mogu u subotu ujutro. U nedjelju popodne-navečer možda također, ali nisam siguran.
  • VanjusOS: ljudi, tehnološka revolucija! od danas Apple Pay i preko HPB-a!!
  • Yonkis: Jel netko za kakvu kavu ovaj vikend? U Ri mislim :)
  • Yonkis: Glede Tita.. u Splitu: [link]
  • smayoo: @drlovric, nema na čemu, drago mi je. :)
  • mbp2009: Titini kriteriji: onaj koji je bio protiv njega. Kao i kriteriji svakog drugog kriminalca i diktatora :)
  • drlovric: @Smayoo: Isli u plavo bijeli. Sasvim pristojna hrana. Nismo uopce razocarani. Hvala :)
  • jura22: Da, tocno tako. Sakupljao po ulici! Zene, djecu, starce. Po redu. Bez kriterija.
  • smayoo: U samom Osijeku, nažalost, po mom iskustvu ništa nije baš trajno na visokom nivou. Ako bih morao preporučiti bar jedno mjesto, to bi bio "Plavo-bijeli". Klasični restoran, kad vidiš kako su konobari odjeveni, izgleda kao da su još osamdesete, ali hrana je konzistentno vrlo dobra. Ali to je nekakav standardni restoranski jelovnik, nema nekih baš tradicionalno slavonskih jela
  • smayoo: Varga u Bilju, pojeli smo zbilja dobar čobanac prije koju godinu. Još je bolji u Sokaku u Đakovu, kod ergele, ali to ti nije blizu Osijeka
  • drlovric: Sutra sam u Osijeku. Molim lokalce za preporuku za dobru slavonsku hranu.
  • Air: U protivnom je imao vanzemaljsku sreću da je baš smaknuo one koji su mu smetali.
  • Air: @jura22 ja sam nekoj logici siguran da je Tito imao kriterije po kojima je to činio.
  • smayoo: Kako misliš - da je nekog dao smaknuti bez kriterija? Skupljao je nasumično ljude po ulici pa ih vodio na smaknuće?
  • Yonkis: Što je kriterij?
  • jura22: “kriterija”
  • smayoo: Što je krizerij?
  • jura22: Danas se sjecamo svih koje je Tito dao smaknuti bez krizerija.
  • Bertone: e da je ufatiti svu tu struju nekako i pospremiti je za kasnije ;D
  • smayoo: Leleee... :)
  • Yonkis: Evo par slika od jutros, slikano iPadom: [link]
  • mbp2009: Sve ok, pbz radi na beti
  • ZeljkoB: Moze se napraviti downgrade na iOS18.x ako nesto ne radi....
  • mbp2009: Nije problem staviti bankarstvo na betu, samo ako ne radi, onda mi se ne da do banke :D
  • big_mac: Jel radi pbz na 26 beta 7?
  • Riba: Mislim da ovdje mijesamo beta aplikacije sa trojancem.
  • dpasaric: Tako da o tome treba voditi računa kada se igra sa softverima još u razvoju.
  • dpasaric: Da se nešto slučajno dogodi sva odgovornost je na beta korisniku.
  • drlovric: Tako je moj prijatelj prije par godina crackiran password manager pa upao u probleme.
  • drlovric: Stavljati bankarstvo na beta aplikacije ne bih nazvao pametnom zivotnom strategijom :)
  • ZeljkoB: IOS26 dev Beta 6, ZABA, OTP, Revolut, Finax…. Sve radi od potencijalno problematičnih app
  • ZeljkoB: iOS26 public beta 2 - ZABA i OTP rade
  • ZoPaj: a Rolling Stonesi planiraju turneju 2026…
  • ZoPaj: RIP! odlaze legende …
  • Gjuroo: Počivala u miru...
  • smayoo: RIP Gabi Novak
  • VanjusOS: možda nije obrisano zbog "piratstva" već zbog toga što se u vikalici ne bi trebamo objašnjavati nego u temama?
  • drlovric: Svi gledamo nesot piratsko. Apsurd je pricati o tome. Ja Hajduku placam pretplatu i clanarinu, a kradem HDTV od 2e, jer ne postoji nacin da ga legalno kupim :)
  • Zdravac: Eto, malo analogije za kraj!
  • Zdravac: Ali ok, svaki privatnik u svome restoranu može svojevoljno određivati cijene, a na nama je opet volja hoćemo li ići u taj restoran ili ne.
  • Zdravac: Shvatite da NIJE ilegalno instalirati Kodi na AppleTV
  • Zdravac: Pomalo je frustrirajuće kad znaš da nisi napisao apsolutno ništa ilegalno, a svejedno su ti postovi čak i u vikalici pobrisani jer, eto, moderatori smatraju kao "neprikladno" :?
  • VanjusOS: probao sam preko Xcode neki način ali trebam apple develpper acc
  • VanjusOS: da li je netko instalirao KODI na Apple TV 4K?
  • ZeljkoB: Kakvih problema? Ja koristim public beta vreziju i nikakvih problema.

Za vikanje moraš biti prijavljen.

Prijava

Prisutni jabučari

Air, drpongrac23, Riba, skunic, Anonimci (843)

Novo na Jabučnjaku

Teme

Oglasi

Anketa

Koji Mac koristite?

Page Speed 1.13 Seconds

Provided by iJoomla SEO