igre za Mac
(1 korsinik/a gleda/ju temu) (1) Gost

igre za Mac

12.05.2005 | 23:09
Igre me uopće ne zanimaju, a ne znam ni kad bih ih igral. Al su me sad napali doma da nabavim nekaj za 6-godišnjaka. Namam pojma gdje bih potražil. Ak netko ima kakvu informaciju...
12.05.2005 | 23:36
Ja imam jednog od 7 i jednog od 4 godine. Nisu nešto izbirljivi ali ovo je lista
Bugdom 2
Call of Duty
Civilization III
Cro-Mag Rally
F1 CS 2000
Frozen-Bubble
GL Golf 1.5
GrassGames' TETRIS
KickOff 2002 (nogomet)
LOTR
Medal of Honor
Nemo UWF Special Edition
Pac the Man 2
SimCity 4
Snood 3.0 ƒ
Soldier of Fortune II
Solitaire Till Dawn X
Solitaire XL
Spider-Man 2
The Return Of The King
Tomb Raider AOD
VGP2
Warrior Kings

Neki od ovih su freeware, neki demo, a neki legalno kupljeni. Ako te što zanima samo reci. Naravno, neki od tih igrica su i moje.

Još se samo čekaju Izbavitelji da stignu. Toliko od mene.
13.05.2005 | 00:10
Worms 3D
Shrek 2
Nemo
Piglet's nesto..
Enemy Engaged
Sve za manju ili vecu decu osim mozda ovog poslednjeg. Crve vole moje cure (4 i 12)
Naravno imas i Snes. Mario je car bez obzira na godine.
13.05.2005 | 00:43
mozes negdje na net spustiti emulator virtual game station i stavljat igrice od PS1 ne znam jel ima verzija za OS X ja sam jos na devetki to imao, prasis sve od PS1 bez problema pa neka peglaju
13.05.2005 | 09:44
E pa to je jos bolje
14.05.2005 | 09:31
Hvala Ping!
Ja bih za početak kupil neku originalnu igru, al ne znam gdje bih potražil. U Algoritmu baš i nema nekih naslova für Mac.
A kasnije bismo se možda mogli dogovorit pa odemo na neko pivo.
Fala.
15.05.2005 | 00:18
Pa ja sam isto najviše radi klinaca poceo skupljat igrice, i ne bi vjerovao ali neke sam i kupio. U stvari to je dosta jednostavno, treba ti samo kreditna kartica. Download, plati, dobijes serijski i vozi. U dva slucaja su mi na adresu poslali CD iako sam ih downloadirao.
15.05.2005 | 22:21
Ima li tko cijelu igru Homeworld 2?
igrao sam demo i igra je super pa me zanima ima li je tko mozda cijelu?
16.05.2005 | 10:40
Imam ja Homeworld 2! I jos puno toga! Jel neko za neku razmjenicu dobara?
16.05.2005 | 20:04
koje sve igre imas?
ja imam samo warcraft 3, warcraft 3 the frozen throne i football manager 2005
17.05.2005 | 10:45
Evo ti pa izaberi:

StarCraft
Broodwar
4x4 Evolution II
C&C Generals
Total Immersion Racing
Age of Empires II Gold
Battlefield 1942 DeLuxe + modovi
Battlefield 1942: Secret Weapons of WWII
F1 Championship season 2002
Halo
Homeworld 2
Rally Shift
Desert Combat
Nascar 2003 season
Lucas Arts Collection
Ford Racing 2
SimCity 4 Rush Hour (2 disc)
Monster.Inc.Pinball.Panic
MONSTER FAIR
The Sims + patches
Star Trek Elite Force II
Rainbow 6 - Athena Sword
LOTR: Return Of The King
Rise Of Nations Gold
C&C: Zero Hour
Warkraft III
Shrek 2
Alien vs. Predator
Soldier of Fortune II
Tiger Woods 2003
Monopoly for OS X
The Incredibles
Delta Force: Black Howk Down
F/A 18 Operation Iraqi Freedom
Sim City 4
MotoTrax
Rainbow 6: Raven Shield
Star Wars BattleGround
Doom 3
Nemo's underwater world of fun
Medal Of Honor (+300 mapa!)
Call of Duty
Call of Duty: United Offensive
Savage
Close Combat - First To Fight
Finding Nemo
Medal of Honor: Breakthrough
Medal of Honor: Spearhead

Nadam se da ti se nešto sviđa! Javi pa ti snimim!
pozdrav,
S
18.05.2005 | 03:57
Samo se ti hvali... Nije ti ovo nekakva zatvorena mailing lista, nego kao da si transparent s popisom spustio s vrha nebodera skroz do Ilice...

Koliko ukupno dolara vrijedi ovaj popis?
18.05.2005 | 10:25
Davno sam prestao računati koliko me sve ovo koštalo. Znam kako je to kad igraš samo jednu igru (ja sam bio ovisan o Starcraftu) pa eto... Ako te nešto od ovoga zanima javi, donesi medij do mene i ja ti to snimim! Ni ćevapi nisu potrebni!
Pozdrav,
Slavo
20.05.2005 | 18:44
Slavo Zanimaju me neke od ovih igara. Ako si za tradeoff slučajno?

Interesiraju me:
Starcraft, Broodwar, 4x4 Evolution 2, Warcraft 3, Battlefield 1942

Ima li tko Unreal 2004 ili Quake 3?
20.05.2005 | 18:51
Moze! Javi mi se na mail Ova e-mail adresa je zaštićena od spam robota, nije vidljiva ako ste isključili JavaScript pa se dogovorimo!
Pozdrav,
S
21.05.2005 | 00:12
ljudi sto trebam napravit da dobijem nesto sa gore navedenog spiska u VZ ...bas mi se igraju neki naslovi tipa C&C:generals i C&C:zero hour i slicni...
  • stjepanovics
  • Posjetitelj
23.05.2005 | 23:26
bok Slavo nabavio bih od tebe neke igrice i kolika je cijena? živiš li možda u Rijeci?
23.05.2005 | 23:33
Slavo, pa gdje si kupio te sve igre? imas sve najnovije (Doom 3, C&C: Zero Hour...)
treba ti jos samo Star Wars: Knight Of The Old Republic ( ti igru već mjesecima tražim ali je još nisam nigdje našao) da zatvoriš krug SUPER igara!
23.05.2005 | 23:57
Zbilja mi nije jasno - Bittorent i razni serveri su svuda, pa se lako može skinuti, ako je vec problem otici na Amazon i odande kupiti. Ono, kao da smo u Neđođiji pa nema mogućnosti za nabavu igara )))
24.05.2005 | 15:42
Mislio sam da Amazon ne šalje igre u Hr, samo knjige i dvde?
24.05.2005 | 16:44
bok Slavo nabavio bih od tebe neke igrice i kolika je cijena? živiš li možda u Rijeci?[i]

Nisam u Rijeci, u Zagrebu sam. Smisli neki način da ti dostavim i ja ti snimim što ti se sviđa!
24.05.2005 | 16:49
Ruud

Neke sam kupio vani, neke mi donio frend iz USA a neke i kako naš prijatelj Vanjuška kaže torrent! A što se KOTOR-a tiče, stiže mi u ponedjeljak!!! Ako si zainteresiran, javi!
Pozdrav,
S
24.05.2005 | 22:57
Slavo, moj je mail Ova e-mail adresa je zaštićena od spam robota, nije vidljiva ako ste isključili JavaScript pa se čujemo.
jedva čekam KOTOR i nadam se da neće biti štekanja na mom iMac G5!
02.06.2005 | 12:14
Slavo,

zanimaju me igre Call of Duty i Call of Duty: United Offensive.
Javi mi se na mail ako je moguće: Ova e-mail adresa je zaštićena od spam robota, nije vidljiva ako ste isključili JavaScript
19.06.2005 | 15:27
Pozdrav Slavo,
također sam ponosni roditelj i vjerovatno već 100-ti koji bi trebao te igrice. Ako si za moj mail je Ova e-mail adresa je zaštićena od spam robota, nije vidljiva ako ste isključili JavaScript . Tebi mogu ponuditi demo programe i igre koje sam skinuo s weba.
Pozdrav
Siniša
19.06.2005 | 16:58
Ajde mi se javi na mail Ova e-mail adresa je zaštićena od spam robota, nije vidljiva ako ste isključili JavaScript pa se sve dogovorimo. Sad mi je malo gužva pa to možemo odraditi idući tjedan.
Pozdrav,
S
19.06.2005 | 21:33
Pozdrav.
Bi li ja nekako mogao dobiti Lucas arts collection i Medal of Honor?
Ako može javi, pa ću ti poslati adresu.

Valjda je to za Os 9,x?
Ako je, onda je ok.
20.06.2005 | 10:39
Javi mi se na mail pa se dogovorimo!
Pozdrav!
12.08.2005 | 01:01
Rado bih kupio igre WoW i Homeworld 2 ako ih ima netko za prodati. Unapred hvala!
12.08.2005 | 04:32
WoW ima u Algoritmu za kupiti, Homeworld 2... malo teže da će biti mac edition. Nego, pošto si iz Rijeke i novi user, stupi u kontakt sa ekipom Rijeke, pa će ti oni objasniti kako to ide (Riba?!)
Moderatori: Bertone
  • Stranica:
  • 1
  • 2

Vikalica™

Zadnja poruka: pred 2 dana, 3 sati
  • VanjusOS: neki mi javi se privatno, barem ako može kratko posuditi na probu
  • VanjusOS: ljudi, ima li možda netko viška Thunderbolt 2 to Thunderbolt 2 Cable
  • drpongrac23: Davno sam vozio "kockicu"
  • drpongrac23: @Yonkis - Kakav BMW - Uskoro kupujem za sebe Citrć Berlingo, jbg, godine...
  • drpongrac23: A zamjena ekrana preko 500 EUR!
  • drpongrac23: WTF?!? Ušle mi neke "bubice" u ekran na MBA M1. Totalni hit!!! 3 kom. BUBA ŠVABE!!!
  • Yonkis: Drpongrac23: a M5? Ne mislim na BMW.
  • drpongrac23: Preko 30 god. vjerni Apple korisnik - sada je vrijeme da zahvalim svima, ali Apple u mojim očima više nije što je nekad bio.
  • drpongrac23: Ovaj novi MacOS - bye, bye Apple!!! Ćesme od svega!
  • drpongrac23: PC za 400 EUR iz Pevexa žvače taj prastari MacPro za gablec :)
  • drpongrac23: U PC svijetu je DDR5 RAM polako standard - o čemu vi pričate?!?
  • BigMac: i ja kažem, prvo bolja pasta, nego zadnji put, i nižaa temperatura, očito prvi put nisam dobro stegao hladnjake, pa su procesori radili na nižem taktu :(
  • dpasaric: Odlično! :)
  • BigMac: Promjenio pastu na starom mac pro, osvježenje ....
  • smayoo: plus je sigurno problematičan, ali nije jedini
  • dpasaric: Više sam zaboravio koji su sve znakovi u pitanju, ali u tome je stvar.
  • dpasaric: I meni se često dogodi na nešto napišem i samo PUF!
  • dpasaric: Jura, na Vikalici se "progutaju" neki komentari jer postoje neki karakteri koje modul Vikalice ne podnosi i onda to sve samo ode u crnu rupu!
  • jura22: Mozda nezasitan?
  • VanjusOS: evo ja sam isprobao i radi! na A1 je moguće sa fizičke SIM prebaciti se na e-SIM na samom telefonu..
  • Borisone: Jer je gladan!
  • jura22: Zasto Jabucnjak guta komentare?
  • smayoo: :D
  • Borisone: Kako prebacuješ eSIM između moba za koji žena smije i za koji ne smije znat?
  • VanjusOS: ali bravo drlovric, nekad su najjednostavnija rješenje i najbolja!
  • VanjusOS: hahaha, problem je što imam službenu SIM karticu, pa ako mi se sjebe moram tražiti od firme da mi šalju novu...
  • drlovric: Pa probas i samo ce ti se kazati jbt. Sta je najgore sto se moze dogoditi? :)
  • VanjusOS: pitam da li je to itko isprobao?
  • VanjusOS: u iphoneu sa fizičkom sim karticom se pojavila opcija da se prebaci ta fizička sim u e-sim
  • VanjusOS: niste me shvatili, očito
  • miomika: na A1 ti samo pošalju na mail/sms ili putem aplikacije Moj A1 i to je to
  • rusty: Prije jedno 3 godine na Tmobile. u 22h navečer putem supporta jer se u protivnom trebalo ići u poslovnicu
  • VanjusOS: da li je netko isprobao funkciju konvertiranja SIM u e-SIM, i na kojoj mreži?
  • ZoPaj: ha ha, nisu li usbC isforsirali upravo radi štednji na punjačima:)
  • dpasaric: I bez punjača... :(
  • Borisone: Danas najavljeni novi iPad Pro, Vision Pro i MacBook Pro 14-inch. Sve s M5 procesorima (bez Pro i Max varijanti).
  • Air: Veliko priznanje Fedora našem Filipoviću - pozvao ga je na boksački meč.
  • Air: Taj pc laptop je imao cijenu cca 800 eura što nije malo
  • Air: Mislio sam da su se malo pomakli u tom smjeru, ali jok
  • Air: trackpad je... hm...
  • Bertone: Rekao sam ti da je kvaliteta izrade loša, ali sam CPU je brži od CPU-a iz MBP 2014/2015,... stavi na njega LinuxMint pa ćeš vidjeti da nije spor ;)
  • Air: Moj MBP 2014 je ferari / Bentley za usporedbu...
  • Air: Moj utisaK da sam ga platio 100-150 eura plakao bi što nisam dao još 150 za MBP 2014 - 2016 godište.
  • Air: Samo da javim, na kraju sam dobio laptop od frenda. Nije htio čuti za nikakve pare. Skro smo se posvađali ali eto pametniji popušta ;)
  • hal9000: Steve Jobs, vrati se! Sve ti je oprošteno! [link]
  • hal9000: Kakva pizdarija: [link]
  • drpongrac23: Meni onaj sa uzorkom krzna leoparda
  • hal9000: @Bertone: Da, jedan od najdražih Wallpapera ikad.
  • Bertone: 5k [link] i 6k [link]
  • Bertone: ... kojeg rado koristim

Za vikanje moraš biti prijavljen.

Prijava

Prisutni jabučari

Novo na Jabučnjaku

Teme

Oglasi

Komentari

Anketa

Koji Mac koristite?

Page Speed 1.19 Seconds