01.10.2009 | 15:46
Igra nije loša, ali kao svaki dosadašnji MMORPG ne prolazi usporedbu sa World of Warcraft. Questanje je puno jednostavnije nego u WoWu jer je na mapi označeno područje s quest itemima, dok u WoWu za to treba AddOn. Leveliranje ide puno brže, ili se to meni čini jer sam "stara MMORPG kurva". Talente, koji poput u WoWu dolaze na lvl 10, još nisam stigao shvatiti jer sam tek level 6. Igram ranged dps, nešto poput huntera, i sviđa mi se što nema šizofrenog šarenila ikona s opskurnim spellovima kao u WoWu, već samo 3-4 spella koji rade svoj posao (to liči na Guild Wars). Sam PvP moguće je iskusiti odmah na 2-3 levelu, nešto poput privremenog level-upa u Age Of Conan, i moram primjetiti da "good guys" pokazuju puno više kohezije nego u WoW BGovima gdje se "zerga" zerganja radi.Općenito, grafika me jako podsjeća na Lord Of The Rings Online, a to je dobro, jer je u LOTROu najljepša grafika u MMORPGovima koju sam vidio do sada.
Ako ništa drugo, WAR je fin odmor od WoWa.
I da, elfovi izgledaju kao Tolkien elfovi, a dark elfice izgledaju poput onih vampiruša iz From Dusk Till Dawn (crazy bitch from Hell, pet plus).
I tak...