Diablo 2 ne radi na 10.5.6.
(1 korsinik/a gleda/ju temu) (1) Gost

Diablo 2 ne radi na 10.5.6.

29.03.2009 | 01:13
Ne mogu virovat!!! Na 10.5.5. je sigurno radija jer ga instalirah koristeći Native installer s Blizzardove stranice. Nakon nekog vremena usfalilo mi prostora na hard disku pa ga deinstalirah. U međuvremenu došao ja lijepo na 10.5.6. i sjetim se da bih mogao nakon "sto godina" opet zaigrat Diablo II.

Postupak isti kao i prije, skinem native installer, pokrenem, ubacujem odgovarajuće CDove međutim FRIŠKA FIGA!!! pokrenem igru, i pokaže mi se ikonica u Docku, u Activities monitoru mi uredno jede cca 55% CPU al ne mogu "uć u igru" tj. još mi je vidljiv i Desktop i sve.

Poludit ću!!! Ima li tko iskustva sa rješenjem ovog problema?
29.03.2009 | 14:07
Što kaže službeni support?
29.03.2009 | 14:26
Nisu još odgovorili
01.04.2009 | 02:40
Odgovorili su mi i njihov prijedlog je riješio problem.

Potrebno se registrirati na Blizzardov store što je besplatno. Zatim odabrati Diablo II (između još nekoliko ponuđenih igara) te unijeti originalni CD key. Nakon toga imate "digitaliziranu kopiju" vaše igre, a to znači da ako izgubite ili oštetite CDove nema problema. Samo se logirate s vašim podacima, skinete vašu kopiju igre i instalirate koristeći njihov installer.

Po meni jako elegantno rješenje, nema mozganja zašto installer s CDova ne radi, nema straha od izgubljenih i ogrebanih CDova, nema ubacivanja jednog pa drugog pa trećeg diska, i uglavnom, ono najbitnije, instalacija RADI!!!
01.04.2009 | 11:41
Stvarno rijedak primjer dobrog customer supporta. Kad se sjetim da oni jos uvijek izbacuju patcheve za Starcraft...
01.04.2009 | 16:40
Mogu tako kada su najbogatija gaming softverska kuća na svijetu. Drago mi je da su to oni, a ne netko drugi, Blizzard mi je uvijek bio super.
10.04.2009 | 11:12
joj, evo ja instalira DIablo II, LOD, sa originalnih diskova...i na pocetku sve ok , ali poslije 10 min igre smrzne igra i pukne ??!!

...OS x 10.5.6, imac 2.8, 2 gb ram ....nije valjda do hardwera... To bi moralo bit nesto do softwera jel ko zna ??
10.04.2009 | 11:37
I meni zna puknit nakon nekog vrimena. Nekad uspijen quitat Diabla a nekad moran resetirat cili stroj, ali možda u ovih tjedan dana 3 puta. Vjerojatno su nam strojevi prenapredni
10.04.2009 | 22:31
koliko san skuzija, ..... na pocetku kad se otvori prozor sa video podešenjima treba čekirat "softwer" (za starije mashine), a ne "OpenGL"....mislin da tu nastaje problem, a uz to san skinija nekakav patch 1.11 za intel, samo nema ga na bllizardovim stranicama nego san skinija priko torrenta...sad radi bolje ...danas mi se nije rušija ...
11.04.2009 | 19:40
aktualan ti je 1.12 čini mi se. samo se spoji na battle.net, triba bi sam povuć taj update.

mene recimo nervira šta mi je slika puno oštrija i svijetlija kada igram u prozoru (CMD+M) nego kada igram u full screenu. podešavam ja video opcije ali to se očituje samo u prozoru, ne u full screenu
Moderatori: Bertone
  • Stranica:
  • 1

Vikalica™

Zadnja poruka: pred 2 sati, 35 minuta
  • Yonkis: Nisu se još usaglasili koliko bubrega će koštati. 6 ili 9, a možda čak i 11.
  • stefanjos: jel tako tesko istyleu cijenu izbaciti za duo. haha mislim nije mi zivotne vaznosti
  • Borisone: Iako je puni broj, update nije tako značajan kao prošlih godina. Da nema Siri AI (za neka tržišta, ne i naše) ne bi imali o čemu pisati.
  • Yonkis: Jel’ se netko ažurirao na iOS 27?
  • stefanjos: to im je goalgetter pa su trebali
  • Borisone: Čudno da je samo Apple TV stigao. Obično regionalno postane dostupan s još nekim od Apple media servisa (One, Books, ...)
  • CoffeePod: Zna neko kako dobit novu siri na Golden Gate?
  • CoffeePod: Uf odmah sam se pretplatio!
  • Pongy75: Bez HR titlova
  • matijazx: Apple TV je stiglaaaa
  • mbp2009: Reduce transparency zapravo ukloni veliku vecinu tog. Jos ima taj stakleni dio na npr semaforu, ali ukloni se transparentnost opcenito
  • mbp2009: lijepo to sve izgleda, ali generalno mi se cini da trosi bateriju ipak vise
  • mbp2009: instalirao sam ja, iskreno, malo je dosadno pa sam skratio i stavio ono reduce transparency
  • Yonkis: Mislim da stakleni efekt ostaje do sljedećeg desetljeća. Onda možda pređu na kromi ili polirani čelik look. :)
  • smayoo: Što se mene tiče, za taj "fićr" imam zero tolerance. "Podnošljivo" nije dovoljno dobro. :/
  • dpasaric: Ublažili su ga dosta, pa je navodno podnošljivo.
  • smayoo: Ako jesu, možda bih se za odvažio instalirati ga pa testirati
  • smayoo: Jesu li odustali od onog horror liquid shit UI-ja?
  • dpasaric: Za Golden Gate je potreban Appleov M hardver, a ja sam još na Intelu, tako da nemam načina to osobno testirati.
  • dpasaric: Nismo imali recenziju nekog MacOS-a jako jako dugo, valjda je zadnji koji je to zaista zaslužio bio 10.6 Snow Leopard! :)
  • IkoIko: Hoćemo li dobiti osvrt na macos golden gate?
  • dpasaric: Eto osvrt na naslovnici, pa komentirajte, baš me zanima tko će ga prvi kupiti na Jabučnjaku! :)
  • dpasaric: Ma ok, to nije ništa novo, i prije su imali to tako, ali da, slažem se da je to pretjerano i jako "američki"... :)
  • m@xym: Ovaj keynote, k'ooo da ga je pisao Trump... svaka druga riječ im je: "amazing".
  • drlovric: I ja isto. Bas se radujem :)
  • IkoIko: Gledat ću, a i popratiti obvezni članak ovdje ;)
  • dpasaric: Ali ovaj bi konačno mogao biti zanimljiv! :) Mene zanima HomePad kao novi hardver za domomatiku!
  • smayoo: Jedva čekam da ga propustim, kao i sve prethodne. :)
  • dpasaric: Večeras u 19h Apple Keynote! :)
  • smayoo: Heto. Mikrofon ocvikan. Precizno. Elektroničarskim cvikama... :)
  • smayoo: Hvala ti, istražit ću.
  • Yonkis: Hocu reći zvuk dopire do mikrofona i preko vibracija drugih površina, plastika, ne samo preko rupice od mikrofona. Vidi na 52 minuti [link]
  • Yonkis: Mislim da ti to neće biti dovoljno. To kao kad začepiš uho prstom, ti svejedno možeš prepoznati riječi a taj mikrofon je jaaaako osjetljiv, prepozna govor iz druge sobe.
  • smayoo: Imam ja, hvala ti na infomaciji. Korištenje mikrofona sam isključio u postavkama odmah out of the box, a za svaki slučaj mikrofon pokrio UHU patafixom. :)
  • Yonkis: Ima li netko doma LG-ev smart TV? [link]
  • IkoIko: Za powermacove, idem ih danas pogledati pa vam javim!
  • Borisone: Na hrvatskom jeziku: [link]
  • Borisone: About Spotlight indexing and search results on Apple devices [link]
  • Miki9890: Poz! ima li smisla skinuti 26.6.1 na iPhoneu 13 mini radi spotlight indexinga? Da li je to samo za siri Ai kojeg ionako neću imati i hoće li indexirati opet kad prijeđem na 27? trenutno sam na 18-ici
  • Piko: ja bi drugi .... da li rade ?
  • Riba: Pogotovo ako je zracno hladjen.
  • Riba: Mene zanima jedan!
  • IkoIko: Pozdrav zanima li ikog dva powermaca g5?
  • Yonkis: Nisam ovo znao, Apple koristi Google za svoj iCloud [link]
  • marioart: ko zeli iz njemacke uzimati, preporucujem alternate.de - pocetni model je 976€
  • ZoPaj: iducan.hr ima sve konfiguracije, mini i studio, nije preogromna razlika u odnosu na nedavno poskupljeno
  • jura22: Točno, ispravak 1.049eur. Onda i nije neka velika razlika.
  • Yonkis: Nema đabe ni u starog Applea
  • Pongy75: Evo, osnovni model Minija u iStyle je 1.159€ - skoro pa duplo nego nekada osnovni model minija. Tu se gubi svaki smisao povoljnog Mac računala.
  • Pongy75: i u švabiji, koliko je kod nas?!!

Za vikanje moraš biti prijavljen.

Prijava

Novo na Jabučnjaku

Teme

Oglasi

Komentari

Anketa

Koji Mac koristite?

Page Speed 0.64 Seconds

Provided by iJoomla SEO