Gdje je nestao LVL 70 PvP vendor?!
(1 korsinik/a gleda/ju temu) (1) Gost

Gdje je nestao LVL 70 PvP vendor?!

03.01.2009 | 12:23
Sjećam se kako si jednog bacio s litice u Arathi bazenu... Mora da je frustrirajuće!
27.04.2009 | 23:27
Nevezano ali da ne otvaram novu temu.
Nakon 2 godine apstinencije ponovno ga instaliram, supruga je ljuta, djete plaće a šef se samo smješka.
Dakle ima li neki server guilda ili slicno za preporucit??
Igram samo orginalnu verziju nemam ništa od naknadnih izdanja.
27.04.2009 | 23:31
Čuj, većina ekipe s Jabučnjaka ti je na Lightbringeru kao Alijansa. Nismo svi u istoj gildi, ali obično zajedno igramo. Ako tamo napraviš karakter, javi ime, pa ti se već javimo...
27.04.2009 | 23:36
Moze samo nije li tamo bilo dosta rusa ako se dobro sijecam, nema veze, moze jedan mladi Priest se vraća u život na alijansi naravno nemogu se nikako ufurat u hordu
  • Dijete
  • Posjetitelj
28.04.2009 | 00:24
Dakle, vraćam se i ja kroz tjedan dva..

Rokovi su me nešto stiskali pa rekoh da ne produljujem jer ne bih nikada dovršio što za dovršiti imadeh..

al eto, riješeno je to.. sad samo treba nać povoljan trenutak i vratit se..

p.s. zadnjih tjedan dana sanjam kako letim ćilimom i prema Naxxu i sve dropove dobijam ja jer me moraju brzo opremit da krenemo na Uldar..
28.04.2009 | 00:32
Ja sam neki dan u auto zazelio se laganice, stvarno bez zurbe i moram na visi nivo, poalko lagana ribicija i kuhaca, pa malo druzenja i kako lvl dodje dodje, nekako imam takvu zelju stisnuti space pa napraviti okret i veselo potrcati sumom.
28.04.2009 | 00:54
Nije tu bilo previše Rusa niti prije, a od kada su dobili svoj server, mnogi se pokupili...

Ekipa je dosta easy-going i server je okej ako nisi hard-core igrač.
28.04.2009 | 22:22
Evo ime je Fysis lvl 6 Night Elf Priest
28.04.2009 | 23:38
gikovi
29.04.2009 | 00:03
Dodao sam ime na listu... pozdravi mi pradomovinu, nisam tamo dugo bio...
  • Dijete
  • Posjetitelj
29.04.2009 | 00:17
Gle sivobradog kako pljucka..

Fysis, vidimo se za koji dan..

i btw, svi kupite Novi List sutra... jel može..?
29.04.2009 | 13:59
Čitam i čitam i češem se po glavi.

Bolesnici, svi odreda

BTW, koji je to jezik? Esperanto? Lvl, tank, pvp, gmr, brbrlj!
29.04.2009 | 14:21
Ja prelistao cijeli Novi list i ništa nisam vidio, na što da pazim?
29.04.2009 | 18:18
dpasaric je napisao:
Dodao sam ime na listu... pozdravi mi pradomovinu, nisam tamo dugo bio...

Kurdistan?
29.04.2009 | 18:20
O neukosti, pa Teldrassil valjda!
  • Dijete
  • Posjetitelj
29.04.2009 | 18:48
dpasaric je napisao:
Ja prelistao cijeli Novi list i ništa nisam vidio, na što da pazim?

Odjavnu spicu ;o)
30.04.2009 | 10:29
Vanjuška je napisao:

Bolesnici, svi odreda

To se jos da istrpiti, mene plasi sto su svi odreda u poznim godinama poceli koristiti "LOL" i slicno.
30.04.2009 | 12:04
U sobi u firmi nas je troje. Od nas troje, jedan kolega i ja igramo WoW i kad pocnemo pricati o tome ovaj treci kaze da se osjeca skroz izgubljen. Kao da govorimo stranim jezikom
  • Dijete
  • Posjetitelj
30.04.2009 | 12:51
a i bivša kolegica vam je igrala.. ja na poslu nemam nikoga ko se igra.. došlo mi da se teleportiram u Moonglade kad su me neki dan pitali da kakva mi je to majica Green Linen Shirt koju nosim kad mi zafali..
30.04.2009 | 14:32
Riba je napisao:
Vanjuška je napisao:

Bolesnici, svi odreda

To se jos da istrpiti, mene plasi sto su svi odreda u poznim godinama poceli koristiti "LOL" i slicno.

... reče friški vlasnik Xboxa 360
30.04.2009 | 16:17
Breed je napisao:
Riba je napisao:
Vanjuška je napisao:

Bolesnici, svi odreda

Ne vidim poveznicu.
30.04.2009 | 17:04
LOL
30.04.2009 | 18:00
Mika je napisao:
LOL

pa ti nisi ni blizu poznim godinama LOL.

btw i dalje ste gikovi. i to loshi.
30.04.2009 | 18:03
Riba je napisao:
Breed je napisao:
Riba je napisao:
Vanjuška je napisao:

Bolesnici, svi odreda

Ne vidim poveznicu.

"...i slično."
01.05.2009 | 12:39
Othrvali ste se godinama BBS-ova, newsa, online foruma i na kraju vas je slomio - World of Warcraft.
01.05.2009 | 14:08
To ti je zbog siromaštva. To je najjeftiniji vid putovanja i zabave. Tebi koji stalno putuješ na račun firme sigurno nije do toga.

Hajde ne brini, mislim da će se to malo ohladiti kada izađe Stacraft...
01.05.2009 | 15:33
Pusti konzolaša... On NE ZNA!
I ima attention span zračnog madraca u uraganu !
01.05.2009 | 15:42
GANDALf je napisao:
Mika je napisao:
LOL

pa ti nisi ni blizu poznim godinama LOL.

btw i dalje ste gikovi. i to loshi.

Čkomi darkeru! :-P
02.05.2009 | 22:38
Riba je napisao:
Othrvali ste se godinama BBS-ova, newsa, online foruma i na kraju vas je slomio - World of Warcraft.

tko kaze da nismo prije wowa visli na njuzima i forumima?
02.05.2009 | 23:35
U tome i je point, jeste, ali niste pisali "LOL". To je došlo sa Hoću Internet generacijom...
Moderatori: Bertone
  • Stranica:
  • 1
  • 2
  • 3

Vikalica™

Zadnja poruka: pred 2 dana, 14 sati
  • dpasaric: Nema, možda nešto sitno što je lokalno na lageru.
  • zvone: Mislim da u istylwu imaju jos stare cijene. Ili?
  • dpasaric: Klijent jučer poželio kupiti jedan solidan MacBook Pro 16", cijena nešto iznad 3.000 € PDV. Što mislite koliko je nakon poskupljenja radne memorije? 3.500 € PDV... veselo...
  • dpasaric: Hardver koji mi je trebao doći na review nažalost kasni! Nadam se da će uskoro! :)
  • Pongy75: @smayoo - Victoria!!!
  • smayoo: MX Master FTW! :)
  • zoranowsky: Od mene isto glas za MX master
  • Pongy75: Palac gore za Logitech MX Master! Od Magic mouse zabolinruka nakon duljeg rada.
  • Tito: MAgic mouse - najbolji mis ikada!!!
  • drlovric: @super. Zaobidji ga u sirokom luku. Bolje kupi za te pare Logitech MX Master :)
  • jura22: Rubno? Nije upotrebljiv osim kao ukras na stolu. Imao dva, jednog prodao a drugog poklonio kupcu mog MBP.
  • dpasaric: Magic Mouse - lijep, ali rubno upotrebljiv! :)
  • superstric: ako netko treba, apple magic mouse 63,01 euro na amazon prime day
  • dpasaric: :)
  • smayoo: Čestitam svima Dan antifašističke borbe!
  • drlovric: Za nekih tjedan dana moj Macbook Pro M1 Pro 16" ide na prodaju. Ako nekoga zanima takvo racunalo (us layout, 16gb ram) neka se javi za dogovor.
  • dpasaric: Možda je to bio Belonguzije - androdi kojeg je predstavio LET 3 u Pikiju jednom davno... istina, imao je dosta ograničen rječnik... :)
  • accom: Evo, čitam o zidiću i gledam Baltazara... jel to bila prva AI mašina na svijetu?
  • dpasaric: To se i meni dogodilo par puta, uvijek prije objave napravim barem copy u buffer, a često ako je nešto kompleksnije, samo paste u TextEdit, just in case.
  • Yonkis: I pretraga je beskorisna, zato sam pisao novu temu jer mi je trebalo manje vremena da ju natipkam i dodam screenshotove nego da češljam rezultate pretrage.
  • Yonkis: Jedem ti jabucnjak, napišem novu temu i nisam odabrao Forum i sve mi izbriše kad sam kliknuo PROVJERI. Odsutajem, 20 min tipkanja otišlo u vjetar. Nikakav alert ili nešto da iskoči da me upozori.
  • ZeljkoB: Zaba na dev beti radi bez greske
  • dpasaric: Vidio sam neke na Twitteru da su stavili dev betu, ali nisu ovdje.
  • mbp2009: ne vidim neke konkretne info na netu za to
  • mbp2009: Ne znam odakle ove diskusije poticu, ali da vidim, ima li koga na dev beti ios? Pogotovo ovaj dio me zanima za PBZ i poslovnu PBZ, ako radi
  • dpasaric: Čekam da mi dođe jedan zanimljiv komad hardvera, pa ću finalizirati velik pregled monitora koji će mnogima biti koristan!
  • dpasaric: "Your request has been processed"
  • Ender: takodje i ja molim admina da obrise i moj korisnicki nalog. ostavljam mogucnost da se kasnije opet prijavim kad i ako se neke stvari promene. pozzz i svako dobro.
  • dpasaric: @Air U redu, razumio sam. Hvala ti na svemu onom pozitivnom, ono drugo će srediti vrijeme.
  • jura22: Vrijeđaj partizane i Tita pa da vidiš.
  • Air: Ako si razumio onda napravi to, a ne da moram pisali litanije za jednostavan zahtjev.
  • dpasaric: Air, naravno da je dovoljno, ako to želiš mogu i ja odmah, ali hej, jutro je pametnije od večeri, prespavaj, pa javi, najmanji je problem kliknuti na delete.
  • Air: Zanimljiv vam je latinski. Uživajte. Između vaših upisa napišite što je potrebno da zatvorim račun na Jabučnjaku ako nije očigledno dovoljno razumljivo ovo što sam napisao na vikalici.
  • smayoo: Canis mater studiorum. Stara studentska. :D
  • dpasaric: @Gjuroo: Per aspera ad astra!
  • Gjuroo: @Air: Illegitimi non carborundum.
  • dpasaric: Chill out i vidjet ćeš kako će ovo sada biti ugodnije, korisnije i pozitivnije mjesto za sve korisnike.
  • dpasaric: Joj ne drami.
  • Air: Molim odgovornu osobu da obriše Air račun.
  • Air: U ovim novim okolnostima transparentnog licemjerstva pojedinca podvlačim crtu. Ja nemam želudac za trpiti to da mi jedan licemjer briše čiste postove samo zato što on ima problem u svojoj glavi. Kako je tino1 rekao bilo mi je zadovoljstvo dolaziti na Jabučnjak radi ljudi. Ovim putem pozdravljam sve dobre ljude Jabučnjaka i HVALA vam! Nakon ovog upisa brišem svoj račun.
  • dpasaric: Sve što je sada obrisano u "kafanskim laprdanjima" je bilo u dogovoru s Djurom, počistili samo za sobom i tko hoće može tamo dalje s "lakim temama".
  • drlovric: @Rusty: Slazem se 100%. Svako bira za sebe. Jedna tema u sekciji Razno, nije smetala nikome ko je dosao da konzumira nesto drugo. Ako sam dosao u ducan da kupim povrce, zasto bi mi smetalo sto prodaju i hranu za bebe? :)
  • rusty: Evo kao dugogodišnji član foruma, moram priznati da niti jednom nisam otvorio političke teme niti sudjelovao u njima na forumu. Dolazim vidjeti non političke, non automobili teme. I jedna i druga su mi kao nogomet, besmislene i ne interesantne. Da li će mi faliti, ne. Da li ću manje dolaziti na forum, ne.
  • dpasaric: To je tvoje viđenje.
  • dpasaric: Obećajem da ćemo je izreklamirati na forumu, pa tko voli…
  • Air: Znam tvoje ovlasti. Nije u tome problem. Problem je što se Jabučnjak predstavlja kao pozitivan, a ovo što ti radiš je negativno!
  • dpasaric: Evo, pokreni i ti moderiraj Signal grupu za vaše političke rasprave.
  • dpasaric: I probaj biti koristan. Pokreni nešto pametno i svima korisno.
  • dpasaric: Pročitaj kućni red još jednom.
  • Air: @dpasaric Otvorio si javni komunikacijski kanal. Tko si ti da brišeš postove iste tematike o kojoj sam pišeš, ako ti postovi nisu uvredljivi i ne krše nikakav zakon?

Za vikanje moraš biti prijavljen.

Prijava

Novo na Jabučnjaku

Teme

Oglasi

Anketa

Koji Mac koristite?

Page Speed 0.49 Seconds

Provided by iJoomla SEO