Host wow servera?
(1 korsinik/a gleda/ju temu) (1) Gost

Host wow servera?

18.09.2006 | 02:28
Ima ko voljan da hosta wow server?
19.09.2006 | 07:23
Kako se hosta WOW server? Tko je maznuo server softver?

I koja je logika u tome kada je poanta igre u tome da igraju stotine tisuća igrača po serveru. Lutali bismo nas 10-ak sami po Azerothu?
19.09.2006 | 17:45
Trebas imat WOW emulator,imas vise verzija ali su vecina pisana za Windowse. Kad imas emulator onda ucitavas skriptove,spawnas likove itd..puno posla da sve to stima,i naravo to nikad nemoze biti kvalitetno ko Blizzardov server. A sto se tice broja igraca ima besplatnih servera gdje igraju i vise stotoina igraca. Koga zanima kako pokrenut server nek si pogleda link www.wickle.com/wiki/index.php/Installing_WoW_Server_on_Linux
19.09.2006 | 22:24
dpasaric je napisao:
Kako se hosta WOW server? Tko je maznuo server softver?

I koja je logika u tome kada je poanta igre u tome da igraju stotine tisuća igrača po serveru. Lutali bismo nas 10-ak sami po Azerothu?

rijetko kad 10 (to je uspjeh servera) ali za one koje bas nemaju puno vremena za igru i neda im se/nemogu placati bonove ovo je sasvim ok
19.09.2006 | 22:33
Shvati to kao WOW za sirotinju. Salu na stranu,hrpa servera je zaista smece gdje nis ne radi ali ima strvarno i dobrih besplatnih servera.
20.09.2006 | 07:02
Meni to sve skupa uopće ne izgleda privlačno. To bi recimo bilo ok za RTS ala Warcraft III, pa se nađe ekipa i igra free preko neta, ali s druge strane čak i Starcraft i Warcraft su toliko jeftini i ne traže pretplatu da zaista nema opravdanja ne kupiti ih.

WOW je pak priča za sebe - kvaliteta samog gameplaya je upravo u toj gomili ljudi, pa igrati u praznoj zemlji mi se čini besmisleno.
20.09.2006 | 16:44
Ja sam napravio vrlo dobar repack emulatora (bilo je tu puno posla)... zeli li tko hostat??? please

Davore ti imas 2 kompa si reko... a moze se i hostat i igrat sa jednog kompa... ili bar sa kreativnog odjela hostate? Bolje ti je ovako igrat nego placat...

Client version supported: 1.8.0

Server rules: PvP

Maximum level 60
Blizzlike XP rate
Blizzlike drop rate
Blizzlike world
Honor works
Mail works
Buypack works
Auction works
RestState works
PetSystem works
Tame works
StatSystem works
FriendsList works
Autoshot works
Spell channeling works
Talent masters
Hyjal spawned and opened
Warsong spawned and works
All instances are spawned
Hackers are autobanned
Over 50000 working quests
Almost all spells working
...and much more working stuff...

Supports over 100 players online (depends on PC capatibilities and internet connection)

!!! IMPORTANT !!!
When you enter world if you get yellow error message in chat window you must relog!!!
20.09.2006 | 19:18
Sve instance ti rade?Bravo majstore. Sad jos samo treba neko s jakim kompom i dobrom vezom da hosta.
21.09.2006 | 08:07
Ah, nije meni toliki bed platiti igranje, meni je bed nedostatak vremena.

Što se tiče hostinga - svi jaki kompovi u Kreativnom su dual Macovi, a pogotovo bi bilo teško naći komp koji ne radi ništa, pa da može glumiti server. Trenutno je najjači komp koji ne služi ničemu jedan Mac mini 1.5 GHz G4. Koliko ja kužim, server je PC kod, zar ne?

Drugi problem je što bi i uz naš flat-rate takvo nešto totalno zaštopalo vezu za ozbiljne stvari, a nama posao ovisi o brzom netu. Kako imamo i luđačko radno vrijeme - u firmi je gotovo uvijek netko od 8 ujutro do ponoći, prostor za igru je zapravo jako malen.

Ima li kakav drugi kandidat?
21.09.2006 | 17:40
Minimum System Requirements za hostanje servera
--------------------------------------------------------------------------------
800+ MHz
512 Mb RAM
Windows Server 2003 ili Windows XP
ADSL internet veza 1mbps

To sve skupa bi držalo 30 igraca...
--------------------------------------------------------------------------------

Server nebi zaštopao vašu internet vezu... nego vi možete svojim aktivnostima povećat igracima latenciju...

Ima li koj windows u kreativnom??
21.09.2006 | 18:32
To ti je stvarno minimalna komfiguracija,treba ti vise rama,barem 2gb.
22.09.2006 | 07:39
a kolko bi ljudi igralo? za server nije neki bed... nešto bi se moglo nać, al za 30 ljudi nema smisla...
22.09.2006 | 16:25
bit ce dobro da igra samo nas 30 to je sasvim solidno

što se tiče konfiguracije ona minimalna je dovoljna za 30 igraca ako na tom racunalu stoji samo server bez ostalih aplikacija koje trose cpu i memoriju..

ja sam bio hostao server preko modema 56k, process 2.8Ghz, 512Rama i igralo je nas troje i jos sam pokrenuo wow sa tog kompa...(wowemu je uzeo 250mb memorije a wow ostalo)
22.09.2006 | 22:05
Mika je napisao:
a kolko bi ljudi igralo?

A slusaj mogu svi s jabucnjaka koji su zainteresirani + jos neki sa starne mozda nas se skupi stotinjak sto i nije lose za private server.
23.09.2006 | 21:01
Samo trebamo jedan FREE KOMP! I adsl vezu !
26.09.2006 | 17:32
ja cu vam dignut server..
ti koji imas emupak javi se na pm da se dogovorimo.
lol

mogu vam ga drzat neko vrijeme.
javite se za pm.

stroj:
dedicated masina u fr.
100mbit mreza

ping obicno oko 50 sa 3 cod2 servera + torenti.

javite se da se preuzmu fajlovi.
26.09.2006 | 23:27
oO thx ..

Jer imas wow, jer trebas extractat mape?

IMAS STALANU IP ADRESU???

Te hoces li ti igrat sa nama ili samo drzat server?

Javi mi se na email ---> Ova e-mail adresa je zaštićena od spam robota, nije vidljiva ako ste isključili JavaScript

brzo!!!

i koliko ce server bit online kad itd? navedi to u mailu
28.09.2006 | 03:31
se zna mozda kad ce server bit upaljen i spreman da pokori ona sva smeca. svi sa jabucnjaka su pozvani a pogotovi pasaric i mika i svi koji su igrali ili igraju na originalu.
28.09.2006 | 04:39
Ne bih želio da dođe do zabune, naime ja ostajem pri mojem prvom mišljenju - ne vidim logike u tome da igram na neslužbenom serveru MMPORPG tip igre kada je najveći dio zabave upravo u tom MMP dijelu.

Inače, nisam izdržao, opet sam u igri od ove subote. Moj problem nije server nego vrijeme za igru. Uložiti vrijeme za gradnju lika na malom ilegalnom serveru mi se ne čini kao nešto meni primamljivo. Na kraju samo netko jednog dana kaže: \"Žao mi je, ne mogu više hostati.\" Takve situacije meni nisu prihvatljive, a tih 100 kuna mjesečno zaista nije nešto - mnogi više potroše na puno veće gluposti.
28.09.2006 | 13:36
ma daj davore... server je jos najboji od svih privatnih...
28.09.2006 | 17:40
dpasaric je napisao:
Na kraju samo netko jednog dana kaže: \"Žao mi je, ne mogu više hostati.\" Takve situacije meni nisu prihvatljive, a tih 100 kuna mjesečno zaista nije nešto - mnogi više potroše na puno veće gluposti.

aki kaze...
dosta tiraniji sa ilegalnim serverima.
digo bi vam to.ali su potrebne windoze.tu je mali problem. . . .
29.09.2006 | 20:14
Ovo je jedino riješenje...
wine.sourceforge.net

Ako / kad instaliras to poslat cu ti emulator... a mape cemo lako... server moze i radit bez mapa ali buggano no sredimo to
30.09.2006 | 22:43
A da jednostavno negdje materijalizirate tih 100 kuna, pa da igramo svi skupa normalno i na sluzbenom serveru? Nas četvero (Cystrom, Marylnn, Edex i ja) smo prilično redovni - skoro svaki dan smo navečer nakon posla u Azerothu.
30.09.2006 | 23:34
dpasaric je napisao:
Nas četvero (Cystrom, Marylnn, Edex i ja)

ko su ovo troje il nam predlazes imena
01.10.2006 | 12:30
vjeruj mi... stvarni ljudi....
01.10.2006 | 21:04
03.10.2006 | 15:44
... evo ideje ... davore mozemo igrat sa tvojim accom dok si ti na poslu? za uzvrat... sta ja znam izmisli nes
Moderatori: Bertone
  • Stranica:
  • 1

Vikalica™

Zadnja poruka: pred 13 sati, 49 minuta
  • Yonkis: @Junuz - ti si u USA? Na čijoj si mreži? Vidiš li ti te poruke koje su poslane? Da nemaš USA Apple account? Ne znam, puno informacija nedostaje za ikakvo pojašnjenje. Ili otvori remu/post.
  • cariblanco: Kakav dobar finale tenisa, inače navijam za Noleta, ali on je svoje dao...danas se "griješnik" nije dao u Alcatraz ;9
  • Junuz: Nije baš tako, za par sati su mi naplatili oko 1euro na pozadinsko slanje sms ova u ameriku sa ciljem aktiviranja face time.Iphone koristim od 6 naovamo
  • drpongrac23: @Junuz - pa aktiviraj Facetime i iMessage, ništa te ne košta.
  • Junuz: A naravno nisam siguran kako
  • Junuz: trebao bih pomoć oko pozadinskog slanja sms ova u usa na iphonu.16e model sa novom pretplatom i esim karticom.Trošak raste svako malo a od telekom operatora sam dobio odgovor:U slučaju ako koristite iPhone, Vaš uređaj u pozadini šalje SMS prema svom uslužnom servisu u SAD-u s ciljem aktivacije usluge Facetime i iMessage. Molimo deaktivirajte u postavkama mobilnog uređaja navedene usluge k
  • ping: naravno nije bitno koji smartphone dok god je iphone :)
  • ping: @drlovric koliko se sjećam nije radila ako se spajaš na wifi ali ako koristiš iphone sa hr linijom onda je radilo.
  • drlovric: Koristi li netko MaxTV aplikaciju van HR?
  • Ender: verovatno je to, jer je on sa ekranom od 12", mada je bilo i MB Air-ova 11" pa su imali 2 standarnda USB porta. dobro mozda je on bio malo veci od tog MacBook-a jer je imao onaj siri screen bezel.
  • smayoo: Imao je samo jedan port jer je cijela matična ploča bila toliko malena da nije bilo mjesta za dva. To je bitna ušteda (veličina matične ploče), a ne broj portova
  • Ender: verovatno ce cena biti povoljna uz kompromis da se ukine neke stvari koje postoje kod MB Air-a. recimo MacBook model iz 2015-2016 je cak imao samo jedan USB-C port. neka usteda od par $, al dovoljno da se ustedi taman za bonus nekog menadzera.
  • Ender: Slazem se, masa korisnika nema neke prevelike zahteve, niti koristi zahtevne programe, ali sam sistem postaje s vremenom gladan resursa, i to bude cesto ogranicavajuci faktor. Ali u upravi drage nam firme sede neki ljudi koji vrlo precizno odmere svaki korak, tako da s druge strane mislim da ima smisla, koliko god meni logika govori drukcije.
  • Bertone: Sve ovisi koliko €/$ će tražiti,... masa ljudi još koristi Intel MBA/MBP i ne daje im se 1k€ za osnovni MBA, a potrebe im nisu veće od tu i tamo kojeg dopisa, e-maila ili pogledati kakav video.
  • Ender: malo je bzvz imati MacBook sa procesorom od iPhone-a, a imas iPad sa M1 procesorom. ne vidim segment trzista za taj MacBook.
  • Ender: izgleda ce tako i ovog puta biti. ti MacBook-ovi su imali core-M seriju procesora (M, M3, M5 i M7), a poslednja serija je imala core-i procesore 2017. god.
  • smayoo: Imali su već i prije takav neki proizvod. Onaj "zlatni" macbook 12", zar ne. Pa se nije baš "primio".
  • drpongrac23: [link]
  • drpongrac23: Izgledno je da izlazi low-end MacBook, tj. povratak stare MacBook serije, oviga puta sa iPhone čipom unutra. Ako se ostvari, biti će zanimljivo
  • drpongrac23: @cariblanco - slažem se, no zbog zdravstvenih razloga se bisam usudio ići. Produkcija na svjetskom nivou.
  • cariblanco: Koncert na hipodromu, je neponovljiv po mnogim stvarima...dok sam živ neće ga nitko prestići po mnogim detaljima....ma što god mislili o Marku
  • smayoo: RIP Renato Baretić :(
  • dpasaric: Cijene su ti iste kao u Švicarskoj, kada to prihvatiš, sve bude jednostavnije! :)
  • ping: @drlovric Geneva?
  • ping: A
  • drlovric: Jucer sam stigao a vec sam blago sokiran hrvatskim cijenama. Neke stvari vrijedjaju inteligenciju, ali valjda se brzo naviknem :)
  • smayoo: O, brate, kakav pacijent.. :)
  • dpasaric: Joj on je inače lud tip, ali ovo je skroz fora! :)
  • drlovric: Kakva bolest od videa :) [link]
  • dpasaric: Novi mega-članak na naslovnici! Nije za svakoga, ali za one koji to vole bit će poslastica! :)
  • zoranowsky: Također!
  • vicko: Pridružujem se čestitkama!
  • smayoo: Čestitam svima Dan antifašističke borbe!
  • roPeD: Pokrenuo temu u Softver forumu
  • smayoo: Piši u forum i probaj biti jasniji
  • roPeD: Lijepo molim
  • roPeD: Jel bi netko znao prebaciti onaj nas stari Mini Rijecnik da ga mozemo koristiti sa novim operativnim sustavima i M chipovima
  • roPeD: Pozdrav svima
  • drlovric: Zasto instalirate bete na aktivne uredjaje koje koristite svaki dan :/ Mozda je bolje da ti je bankarstvo prestalo raditi, nego da radi nesto sto ne znas :)
  • ZeljkoB: iOS18 dev beta kad je izasao nije polomio nista, ali 17ica je ubila ZABA app...
  • dpasaric: Meni to zvuči kao logična prva stvar koja će se polomiti.
  • ZeljkoB: Je li tko probao iOS26, a da mu ZABA app i dalje radi OK?
  • hal9000: Sretan rođendan i dobrodošao u klub!
  • drpongrac23: Hvala svima!
  • ping: Sretan rođendan
  • dpasaric: Sretan ti! :)
  • zoranowsky: Sretan ročkas!
  • Yonkis: Sretno ti rođendanovo!
  • smayoo: Sretan ti rođendan! :)
  • drpongrac23: Danas sam ušao u 5-u DEKADU ŽIVOTA!!! Živjeli svi!!!

Za vikanje moraš biti prijavljen.

Prijava

Prisutni jabučari

Novo na Jabučnjaku

Teme

Oglasi

Anketa

Koji Mac koristite?

Page Speed 0.83 Seconds

Provided by iJoomla SEO