Može li miš Logitech G400 na MAC ?
(1 korsinik/a gleda/ju temu) (1) Gost

Može li miš Logitech G400 na MAC ?

14.03.2012 | 17:34
Pozdrav,
zanima me može li miš Logitech G400 na Mac? Na netu čitam potpuno različita mišljenja, od toga da radi savršeno pa do potpune neupotrebljivosti! Ako ga netko slučajno ima zanimalo bi me mišljenje iz prve ruke.

Miš mi treba za poklon sinu za rođendan jer mu se Mighty ne sviđa za igrice...

Također, ako netko zna dobar "gamerski" miš koji je Mac compatibilan i da ne košta previše (do 300kn) neka slobodno sugerira!!

Hvala.
14.03.2012 | 20:58
Na Logitech stranicama se ne nudi Mac OS X driver za njega. To vjerojatno znači da radi samo ono što je odgovarajuće standardnom mišu. Ili to, ili je driver za tog miša sistemski ugrađen u OS.

Mene je ugodno iznenadio jedan Genius traveler koji nema nikakav driver za OS X, a uredno rade sve 3 tipke i još 2 dodatne. Isto tako i jedna Logitech tipkovnica.

Ovdje ti službeni Logitech support kaže da G400 nije podržan na Macu te savjetuje G500 koji se može konfigurirati na Windowsima i nakon toga uspješno koristiti na Macu iako nema drivera.

Isto ima i neki link na neslužbene drivere za G400
15.03.2012 | 10:41
Hvala Smayoo, mislim da ću odustati od tog Logitecha i za te pare uzeti Razer Deathadder koji je provjereneo kompatibilan sa Mac OS-om.
15.03.2012 | 10:48
Nema na čemu. Razer Deathadder. Jbt. Zvuči tako opasno da ga se ja ne bi usudio primiti u ruku.
15.03.2012 | 13:48
A tako se zove, ne mogu ja tu ništa.
Evo pogledaj, nije tako strašan

store.razerzone.com/store/razerusa/en_US/pd/productID.169416100
15.03.2012 | 14:40
Ako ti nije hitno za kupnju miša i ako imaš negdje blizu poslovnicu Links-a, pričekaj malo jer možda uleti i kakva akcija koja bi ti odgovarala,...
G400 (od kojeg si odustao) je prije tjedan ili dva bio na akciji po 199 kn, a ovaj vikend imaju na akciji tipkovnicu K750: www.links.hr/artikl-101.205.004 koja će biti po 399 kn,...
15.03.2012 | 15:02
Tnx Bertone na informaciji.
Ali dosta mi je hitno jer se radi o rođendanskom pokolonu
Taj G400 izgleda nije kompatibilan sa Mac OS-om, ne bih htio riskirati.
Za ovaj Razer čitam same pohvale (osim cijene) i mislim da će mali biti zadovoljan!
15.03.2012 | 15:10
Ma sve OK, ali ja osobno više volim i vjerujem Logitechu,... možda, jer već pun kufer godina koristim samo njihovu periferiju ,... no MX1000 kojeg sam kupio čim je došao u HR radi i dan, danas kao i prvog dana, a ima tome jako puno godina,...
15.03.2012 | 16:00
radi, provjereno.
ja ga koristim - zamjenio je mx510.
15.03.2012 | 22:07
wizzy kaže:
radi, provjereno.
ja ga koristim - zamjenio je mx510.

Jesi morao muljati s driverima ili je bilo plug&play?
22.03.2012 | 10:53
Na kraju sam uzeo Logitech M500 i za sada je sve u redu, mali zadovoljan poklonom, a ja se nadam da neću tako skoro morati ponovo kupovati miša!
22.03.2012 | 11:10
ovo je gaming mouse

www.cyborggaming.com/prod/rat7.htm

strašno izgleda. postoji i wirelles varijanta (RAT9). Reviews baš nisu nešto sjajni a meni se def ne sviđa finiš na njemu i kvaliteta plastičnog materijala.

osobni favorit je def www.logitech.com/en-us/mice-pointers/mic...ss-gaming-mouse-g700

strava miš
22.03.2012 | 16:48
Prvi mi je too much, a drugi nije za Mac...
  • mileni
  • Posjetitelj
22.03.2012 | 18:12
Na PC-u koristim logitech g9x. Odlican mis, podesive maske, tezina itd. Bas sad sam isti isprobao na macu, i radi uredno, sve tipke cak i podesiva brzina scrolla. Nikakva razlika izmedju PC-a i Mac-a u ovom slucaju.
28.03.2012 | 19:57
Malo kasnim s odgovorom, ali možda nekom pomogne. Logitech G400 uredno radi, ali tek kad se instalira USB Overdrive koji omogućuje mapiranje dodatnih tipki. Osim USB Overdrivea i Steer Mouse ima čak i bolju podršku za G400, ali kako Steer Mouse nema podršku za tipkovnice morao sam odustati od njega.
Moderatori: Bertone
  • Stranica:
  • 1

Vikalica™

Zadnja poruka: pred 15 sati, 51 minuta
  • Piko: Samo da velim da sam "ukrao" ideju za vikalicu .... i napravio svoju implementaciju na [link] ....
  • Soffoklo: Apple odustaje od Mac Proa - [link]
  • Yonkis: @CoffeePod koristiš li ono punjenje do 80% ili si light user? Moj iPhone 15 je nakon 26 mj izgubio samo 6% a 2 različita SIMa (priv posl). Tako da 1% je sasvim ok.
  • drlovric: @Coffe: Po gruboj racunici moze ti trajati do kraja stoljeca taj telefon. Nista ne azuriraj :)
  • CoffeePod: Ja sqm i dalje na iOS18 i ne planiram jos updejtat. Nakon 9 mjeseci baterija na 16PRO pala je samo za 1% od max kapaciteta
  • ZoPaj: eh, da je bar više tih OS updatea bez novih featuresa:) optimiziranih i očišćenih od bugova pored famoznih sigurnosnih patcheva.. mislim da Snow Leopard nije imao ni jednu jedinu novost? 26.4 mi se čini brz i stabilan...
  • miomika: 26.4 je vani, ali ništa od Geminija. Samo APlle Music i fora s koncertima. Neznam dal je vrijedno i skidati
  • Borisone: [link]
  • Borisone: Jel to Apple MD dostupan od 14.4. u HR? [link]
  • zoranowsky: @rak21, ja nisam, upravo sam dobio info da mi je narudžba stornirana zbog ograničenih količina. Netko je očito zeznuo kalkulaciju...
  • Yonkis: WWDC26 June 8–12, 2026 [link]
  • rak21: Je li netko ulovioacbook pro M5 pro za 2200 u instaru? Baš me zanima jel prošla narudžba ili su stornirali jjer su bili jeftiniji 500€ i više od drugih.
  • smayoo: Ja sam nedavno imao tako raspadnut prikaz oglasa u Firefoxu, ispalo je da je problem bio u Ghosteryju
  • CoffeePod: Probao sam Tahoe na M4 MBP i M2 Airu i ono je sramotno na sto lici i kako performa
  • CoffeePod: Ima netko da i dalje odbija preci na Tahoe i iOS26?
  • drlovric: Na iPadu u Sagari oglasnik se raspao. Tekst se preklapa i necitljiv je ispod fotografije artikla.
  • zoranowsky: Kod mene na firefoxu i safariju sve ok s oglasima
  • Yonkis: [link]
  • Yonkis: Jedino na Braveu izgledaju normalno. Firefox, Edge, Safari ne.
  • smayoo: Što se desilo? Meni izgledaju normalno.
  • Yonkis: Što se desilo sa Oglasima? Npr.[link]
  • superstric: obavljeno
  • Yonkis: Obavio svoje
  • dpasaric: Imenso, obavljeno! :)
  • Djuro genijalac: rješeno. Bilo bi lakše da si objavio i točne odgovore, but here we are ;-)
  • imenso: Hvala!
  • Sarek: Riješeno i podijeljeno dalje
  • zoranowsky: Ispunjena anketa
  • smayoo: ispunjena
  • imenso: Svaki glas je važan i hvala unaprijed svakome na rješavanju i(ili) dijeljenju linka. To mi je za sina, za diplomski
  • Yonkis: Nema nas 200 ovdje, samo 300!!!
  • imenso: Ekipa, molio bih ako imate pet minuta vremena da riješite anketu, ne treba više od 5 minuta, moraju skupiti barem 200 odgovora: [link]
  • Djuro genijalac: Meni najbolje: Sori kume, samo Hajduk živi vječno!
  • Ender: chuck norris je pobedio zivot :)
  • smayoo: Rak je prebolio Chucka Norrisa... :)
  • Yonkis: [link] P.U.M Carlos Ray Norris
  • zoranowsky: R.I.P. Chuck Norris
  • Yonkis: generative AI apps paid Apple close to $900 million in App Store fees last year - [link]
  • cariblanco: [link]
  • drlovric: Team MacBook Pro M. Deremo. Ovo je jedna od rijetkih situacija gdje sam ja u vecini :)
  • dpasaric: Anketa je ažurirana novim modelom, znači i dalje ima smisla, govori nam što tko koristi ovdje.
  • Yonkis: p.s. kad će neka nova anketa? :)
  • Yonkis: Može netko Tim Apple pitati što je sa ovim AirDropom, jesu magneti u pitanju ili atmosferski pritisak u pitanju da radi kako je oglašavano?
  • dpasaric: Juhu za Poguea! :)
  • Yonkis: Ajde napokon da se tu nešto slatko pojede, neka bude i kalorijska bomba, preživjeti ćemo :)
  • Performita: Javio mi se David Pogue, pripremam poslasticu za Jabučnjak ????????
  • Yonkis: Ovo nije mjesec ovo je jutro [link]
  • Air: Ha ha, evo radi sa iPhonea - pitam se kad će već ova čuda implementirati u ozbiljnije fotoaparate?
  • Air: [link]
  • Air: probao sam samo C/P, probao sam C/P foru kojom ubacujem link u post, ali nefunkcionira kod mene

Za vikanje moraš biti prijavljen.

Prijava

Prisutni jabučari

Novo na Jabučnjaku

Teme

Komentari

Anketa

Koji Mac koristite?

Page Speed 0.51 Seconds

Provided by iJoomla SEO