Danas sam dobio drugu Time Capsulu od 2 TB . Prva radi kao wi-fi router i sluzi za time machine a ovu drugu bih koristio za medie (filmovi , muzika ... ) ako je uopste izvodljivo da rade dve time capsule u isto vreme ! Pokusavam da je povezem preko AirPort Utiliti-ja ali mi uopste ne ide za rukom jer ne vidim nacin a opet ne verujem da ne moze ( zasto ne bih imao nekoliko ex hardova ) ! Ako neko zna kako da je povezem bio bih mu zahvalan ! Pozdrav !
Sad sam zvao servis iStyle i oni kazu da moze ! Jedino sto mi kazu da treba da vidim obe Capsule u AirPortu a ja vidim samo ovu novu a stare nema ! Sad sam uradio hard reset na ono dugmence ali je opet nema ! U svakom slucaju cu traziti resenje posto ga sigurno ima pa cu javici !
Posle drugog hard reseta pojavila se capsula u AirPort Utility-ju ! Sve radi ! Sve je jako prosto al kad ne znas .... ! Samo se klikne na drugu capsulu i konektuje na prvu i to je to ! Pozdrav !
Tomek: Pozdrav svima, prije nego pokrenem temu, da li je možda obrađeno pitanje automatskog "Power on" na MacBook PRO M4 kad takneš tipkovnivu ili ga otvoriš?? To me užano živcira... Nemrem očistiti tipkovnicu a da ga ne upalim...
dpasaric: Spremam novi članak za pro usere Macova!
dpasaric: Ja sam danas naručivao što se još može od lagera s QWERTY, pa ćemo vidjeti što ću dobiti!
zvone: Zvao istyle da interveniraju da ostavw qwerty posto ionako prave tipkovnice posebno za ht trziste. Krajnje su nezainteresirani. Ali kazu da se ljudi jako žale.
Bertone: Sused, ni to tema za vikalicu, trebao si to pitati u temi o budućnosti čovječanstva