Problem sa WiFi
(1 korsinik/a gleda/ju temu) (1) Gost

Problem sa WiFi

20.04.2012 | 11:25
Ok, samo me zanimalo jer je susjed u najmu routera, i nemre promijeniti ništa, čak i za promjenu passa za logiranje na mrežu mora nazvati SZK i reći im novi pass i onda mu ga oni zamjene
20.04.2012 | 14:54
Hehehehe....evo i danas su bili, zamijenili router. Čovjek otišao iz stana, radilo pol sata i opet crklo. Ovo je več tragikomično. Zvao ih opet, više ni sami neznaju šta bi....pa će opet doći u ponedjeljak kao navodno malo podrobnije sve to istestirat. Ovo je več treći router.
23.04.2012 | 23:01
Ni danas nisu ništa riješili. Tehničar kasnio sat i pol i nisam imao vremena da ostanem doma zbog nekog sastanka. Uglavnom problem još stoji i vjerojatno će sutra doći ponovno.

Mislim da ja sad njima postajem sumnjiv, obzirom na razgovor koji sam obavio sa tehničarem. Fore tipa, nevaljaju vam uređaji koji vam se spajaju na router itd. Opro sam ga zbog toga jer je njegov kolega prošli put testirao sa svojim laptopom. Onda je počelo sa spikama da ja nešto kemijam po postavkama itd. Uglavnom sutra će vjerojatno doći i pijuckat čemo kavicu i sokić dok ne crkne wifi. Baš me zanima šta će onda izmislit!!!!
25.04.2012 | 22:01
Blaženi T-Com. Jest da naplaćuju, ali barem i isporučuju ugovoreno. Imam ADSL još od 2004. i rijetki problemi koji su se pojavili bili rješeni u roku od 24h.

Prije otprilike godinu dana doveli mi optiku u stan za 0kn i od tada imao samo jednom problem sa brzinom, sa 10Mb/s spustili mi na 4Mb/s. Serviser došao drugi dan nakon prijave, premda je i sam odmah rekao da je problem u centrali. Rješili mi to i od tada sve radi ko vurica.

Na žalost kako stalno otpuštaju radnike, a neki su i sami otišli, sve je manje onih koji nešto znaju. SZK im je sve gori, ali čemu se čuditi kad svi uzimaju studente da im tamo honorarno rade, koji nemaju iskustva, a često ni teorijskog znanja da bi mogli pomoći korisnicima s problemom.
26.04.2012 | 09:04
Meni je povremeno problem s MaxTv-om. Inaće pohvale T-Comu. Router/modem nisam nikad resetirao (ZyXel neki model 600), stoji pod stolom i samo prašinu treba povremeno obrisati.
Kako Sank veli, deru, ali veza stabilna (4/0.256 kod mene), jedino kad bi upload digli barem na 1Mbps, jer žena dosta tih mailova šalje i dosta sporo ide.
26.04.2012 | 16:31
Pojavilo se još korisnika sa istim problemom! Konačno, več sam mislio da sam stvarno jedini pehista. Formalno, više nisam special case. Radi se na riješavanju problema. Nadam se da će biti brzo riješen
21.08.2013 | 09:54
vidim iz postova da problema ima sa tim ruterom, ali savjeta odnosno pomoći nema.

moj problem sa ruterom dir-652 je sljedeći - ruter je postavljen u kući i koristi se kao switch i kao ap u jednom uređaju (kako imam internet preko radio-kluba, tako ne koristim uslugu niti jednog providera). ruter je dobiven na poklon zapakiran novi prošle godine i upogonjen prije godinu dana i sve je radilo super (razgranata mreža po kući, spojena 3 uređaja žično i ostali uređaji bežično od toga 2 mobitela, tablet, laptop i android tv-box), no unazad nekih 2 mjeseca se dešava to da se ja više sa wlan uređajima ne mogu spojiti, konkretno na s2 galaxy mobu kad se hoću spojiti pokaže mi ssid uređaja i ispod njega piše "došlo je do greške provjere", nakon čega se ja logiram na ip adresu rutera i odem na "reboot the device". da bude najzanimljivije zadnjih mjesec dana to radim po 2x dnevno

malo rovao po netu, definitivno d-link ima tih problema, a za dir-652 novog firmware-a nema

što mi je činiti, osim baciti ga u smeće???

hvala
22.08.2013 | 23:34
Koji su mobiteli u pitanju?
22.08.2013 | 23:35
samsung galaxy s2, s3 mini, iphone 5

danas sam malo sa s2 preskenirao okolne rutere i kanale i skužio da baš svi ruteri oko mene "mažu" na prvom kanalu, pa sam sad u ruteru promijenio na 3-i kanal i trenutno tijekom dana što sam se spajao na ruter, nije bilo problema (za sada)

popratim pa ću vidjeti što će se dešavati
23.08.2013 | 00:37
Baci ga u smeće. Kupi neki pošteni i gotovo.
23.08.2013 | 08:51
Krivi savjet. Bilo koji bi radio iste probleme kad bi se zakačio na zagušeni kanal. Basa, baš na tu temu smo pisali nebrojeno puta. Svojedobno sam prenio statistiku koju je jedan moj student snimio wardrivingom u Rijeci, po kojoj se točno vidi zauzetost pojedinih kanala. Pretraži malo forum.
05.10.2013 | 02:16
Eto nakon nekog vremena i ručnog mijenjanja kanala na ruteru od 1-13, sutra ide ruter u smeće, jer stvarno nema nade u poboljšanje. U svakom slučaju D-Link više na moj tavan nejde
Moderatori: Bertone
  • Stranica:
  • 1
  • 2

Vikalica™

Zadnja poruka: pred 3 dana, 5 sati
  • smayoo: Riječani i ostali zainteresirani, kavica i ćakula ovu subotu (30.08.) ujutro u 10h u gradskoj kavani Renard
  • drlovric: @vanjus: Barem si imao mogucnost izbora. Odaberes banku koja ima Apple Pay i cao :) biH je doslovce prije tjedan-dva dobila Apple Pay, nije uopce bilo dostupno u drzavi.
  • VanjusOS: pa znam da je Apple pay bio dostupan preko PBZ-a već godinama, ali tek od jučer je to moguće i preko HPB.
  • Yonkis: @smayoo - mogli bi subotu ujutro. Ima li još zainteresiranih, gdje je tino1?
  • Yonkis: @VanjusOS - to misliš kao "napokon" tj sarkastično?
  • smayoo: @yonkis - ja mogu u subotu ujutro. U nedjelju popodne-navečer možda također, ali nisam siguran.
  • VanjusOS: ljudi, tehnološka revolucija! od danas Apple Pay i preko HPB-a!!
  • Yonkis: Jel netko za kakvu kavu ovaj vikend? U Ri mislim :)
  • Yonkis: Glede Tita.. u Splitu: [link]
  • smayoo: @drlovric, nema na čemu, drago mi je. :)
  • mbp2009: Titini kriteriji: onaj koji je bio protiv njega. Kao i kriteriji svakog drugog kriminalca i diktatora :)
  • drlovric: @Smayoo: Isli u plavo bijeli. Sasvim pristojna hrana. Nismo uopce razocarani. Hvala :)
  • jura22: Da, tocno tako. Sakupljao po ulici! Zene, djecu, starce. Po redu. Bez kriterija.
  • smayoo: U samom Osijeku, nažalost, po mom iskustvu ništa nije baš trajno na visokom nivou. Ako bih morao preporučiti bar jedno mjesto, to bi bio "Plavo-bijeli". Klasični restoran, kad vidiš kako su konobari odjeveni, izgleda kao da su još osamdesete, ali hrana je konzistentno vrlo dobra. Ali to je nekakav standardni restoranski jelovnik, nema nekih baš tradicionalno slavonskih jela
  • smayoo: Varga u Bilju, pojeli smo zbilja dobar čobanac prije koju godinu. Još je bolji u Sokaku u Đakovu, kod ergele, ali to ti nije blizu Osijeka
  • drlovric: Sutra sam u Osijeku. Molim lokalce za preporuku za dobru slavonsku hranu.
  • Air: U protivnom je imao vanzemaljsku sreću da je baš smaknuo one koji su mu smetali.
  • Air: @jura22 ja sam nekoj logici siguran da je Tito imao kriterije po kojima je to činio.
  • smayoo: Kako misliš - da je nekog dao smaknuti bez kriterija? Skupljao je nasumično ljude po ulici pa ih vodio na smaknuće?
  • Yonkis: Što je kriterij?
  • jura22: “kriterija”
  • smayoo: Što je krizerij?
  • jura22: Danas se sjecamo svih koje je Tito dao smaknuti bez krizerija.
  • Bertone: e da je ufatiti svu tu struju nekako i pospremiti je za kasnije ;D
  • smayoo: Leleee... :)
  • Yonkis: Evo par slika od jutros, slikano iPadom: [link]
  • mbp2009: Sve ok, pbz radi na beti
  • ZeljkoB: Moze se napraviti downgrade na iOS18.x ako nesto ne radi....
  • mbp2009: Nije problem staviti bankarstvo na betu, samo ako ne radi, onda mi se ne da do banke :D
  • big_mac: Jel radi pbz na 26 beta 7?
  • Riba: Mislim da ovdje mijesamo beta aplikacije sa trojancem.
  • dpasaric: Tako da o tome treba voditi računa kada se igra sa softverima još u razvoju.
  • dpasaric: Da se nešto slučajno dogodi sva odgovornost je na beta korisniku.
  • drlovric: Tako je moj prijatelj prije par godina crackiran password manager pa upao u probleme.
  • drlovric: Stavljati bankarstvo na beta aplikacije ne bih nazvao pametnom zivotnom strategijom :)
  • ZeljkoB: IOS26 dev Beta 6, ZABA, OTP, Revolut, Finax…. Sve radi od potencijalno problematičnih app
  • ZeljkoB: iOS26 public beta 2 - ZABA i OTP rade
  • ZoPaj: a Rolling Stonesi planiraju turneju 2026…
  • ZoPaj: RIP! odlaze legende …
  • Gjuroo: Počivala u miru...
  • smayoo: RIP Gabi Novak
  • VanjusOS: možda nije obrisano zbog "piratstva" već zbog toga što se u vikalici ne bi trebamo objašnjavati nego u temama?
  • drlovric: Svi gledamo nesot piratsko. Apsurd je pricati o tome. Ja Hajduku placam pretplatu i clanarinu, a kradem HDTV od 2e, jer ne postoji nacin da ga legalno kupim :)
  • Zdravac: Eto, malo analogije za kraj!
  • Zdravac: Ali ok, svaki privatnik u svome restoranu može svojevoljno određivati cijene, a na nama je opet volja hoćemo li ići u taj restoran ili ne.
  • Zdravac: Shvatite da NIJE ilegalno instalirati Kodi na AppleTV
  • Zdravac: Pomalo je frustrirajuće kad znaš da nisi napisao apsolutno ništa ilegalno, a svejedno su ti postovi čak i u vikalici pobrisani jer, eto, moderatori smatraju kao "neprikladno" :?
  • VanjusOS: probao sam preko Xcode neki način ali trebam apple develpper acc
  • VanjusOS: da li je netko instalirao KODI na Apple TV 4K?
  • ZeljkoB: Kakvih problema? Ja koristim public beta vreziju i nikakvih problema.

Za vikanje moraš biti prijavljen.

Prijava

Prisutni jabučari

Air, jura22, Riba, rticic, skunic, smayoo, Anonimci (707)

Novo na Jabučnjaku

Teme

Oglasi

Anketa

Koji Mac koristite?

Page Speed 1.11 Seconds

Provided by iJoomla SEO