Problem sa WiFi
(1 korsinik/a gleda/ju temu) (1) Gost

Problem sa WiFi

20.04.2012 | 11:25
Ok, samo me zanimalo jer je susjed u najmu routera, i nemre promijeniti ništa, čak i za promjenu passa za logiranje na mrežu mora nazvati SZK i reći im novi pass i onda mu ga oni zamjene
20.04.2012 | 14:54
Hehehehe....evo i danas su bili, zamijenili router. Čovjek otišao iz stana, radilo pol sata i opet crklo. Ovo je več tragikomično. Zvao ih opet, više ni sami neznaju šta bi....pa će opet doći u ponedjeljak kao navodno malo podrobnije sve to istestirat. Ovo je več treći router.
23.04.2012 | 23:01
Ni danas nisu ništa riješili. Tehničar kasnio sat i pol i nisam imao vremena da ostanem doma zbog nekog sastanka. Uglavnom problem još stoji i vjerojatno će sutra doći ponovno.

Mislim da ja sad njima postajem sumnjiv, obzirom na razgovor koji sam obavio sa tehničarem. Fore tipa, nevaljaju vam uređaji koji vam se spajaju na router itd. Opro sam ga zbog toga jer je njegov kolega prošli put testirao sa svojim laptopom. Onda je počelo sa spikama da ja nešto kemijam po postavkama itd. Uglavnom sutra će vjerojatno doći i pijuckat čemo kavicu i sokić dok ne crkne wifi. Baš me zanima šta će onda izmislit!!!!
25.04.2012 | 22:01
Blaženi T-Com. Jest da naplaćuju, ali barem i isporučuju ugovoreno. Imam ADSL još od 2004. i rijetki problemi koji su se pojavili bili rješeni u roku od 24h.

Prije otprilike godinu dana doveli mi optiku u stan za 0kn i od tada imao samo jednom problem sa brzinom, sa 10Mb/s spustili mi na 4Mb/s. Serviser došao drugi dan nakon prijave, premda je i sam odmah rekao da je problem u centrali. Rješili mi to i od tada sve radi ko vurica.

Na žalost kako stalno otpuštaju radnike, a neki su i sami otišli, sve je manje onih koji nešto znaju. SZK im je sve gori, ali čemu se čuditi kad svi uzimaju studente da im tamo honorarno rade, koji nemaju iskustva, a često ni teorijskog znanja da bi mogli pomoći korisnicima s problemom.
26.04.2012 | 09:04
Meni je povremeno problem s MaxTv-om. Inaće pohvale T-Comu. Router/modem nisam nikad resetirao (ZyXel neki model 600), stoji pod stolom i samo prašinu treba povremeno obrisati.
Kako Sank veli, deru, ali veza stabilna (4/0.256 kod mene), jedino kad bi upload digli barem na 1Mbps, jer žena dosta tih mailova šalje i dosta sporo ide.
26.04.2012 | 16:31
Pojavilo se još korisnika sa istim problemom! Konačno, več sam mislio da sam stvarno jedini pehista. Formalno, više nisam special case. Radi se na riješavanju problema. Nadam se da će biti brzo riješen
21.08.2013 | 09:54
vidim iz postova da problema ima sa tim ruterom, ali savjeta odnosno pomoći nema.

moj problem sa ruterom dir-652 je sljedeći - ruter je postavljen u kući i koristi se kao switch i kao ap u jednom uređaju (kako imam internet preko radio-kluba, tako ne koristim uslugu niti jednog providera). ruter je dobiven na poklon zapakiran novi prošle godine i upogonjen prije godinu dana i sve je radilo super (razgranata mreža po kući, spojena 3 uređaja žično i ostali uređaji bežično od toga 2 mobitela, tablet, laptop i android tv-box), no unazad nekih 2 mjeseca se dešava to da se ja više sa wlan uređajima ne mogu spojiti, konkretno na s2 galaxy mobu kad se hoću spojiti pokaže mi ssid uređaja i ispod njega piše "došlo je do greške provjere", nakon čega se ja logiram na ip adresu rutera i odem na "reboot the device". da bude najzanimljivije zadnjih mjesec dana to radim po 2x dnevno

malo rovao po netu, definitivno d-link ima tih problema, a za dir-652 novog firmware-a nema

što mi je činiti, osim baciti ga u smeće???

hvala
22.08.2013 | 23:34
Koji su mobiteli u pitanju?
22.08.2013 | 23:35
samsung galaxy s2, s3 mini, iphone 5

danas sam malo sa s2 preskenirao okolne rutere i kanale i skužio da baš svi ruteri oko mene "mažu" na prvom kanalu, pa sam sad u ruteru promijenio na 3-i kanal i trenutno tijekom dana što sam se spajao na ruter, nije bilo problema (za sada)

popratim pa ću vidjeti što će se dešavati
23.08.2013 | 00:37
Baci ga u smeće. Kupi neki pošteni i gotovo.
23.08.2013 | 08:51
Krivi savjet. Bilo koji bi radio iste probleme kad bi se zakačio na zagušeni kanal. Basa, baš na tu temu smo pisali nebrojeno puta. Svojedobno sam prenio statistiku koju je jedan moj student snimio wardrivingom u Rijeci, po kojoj se točno vidi zauzetost pojedinih kanala. Pretraži malo forum.
05.10.2013 | 02:16
Eto nakon nekog vremena i ručnog mijenjanja kanala na ruteru od 1-13, sutra ide ruter u smeće, jer stvarno nema nade u poboljšanje. U svakom slučaju D-Link više na moj tavan nejde
Moderatori: Bertone
  • Stranica:
  • 1
  • 2

Vikalica™

Zadnja poruka: pred 9 sati, 56 minuta
  • drpongrac23: @cariblanco - slažem se, no zbog zdravstvenih razloga se bisam usudio ići. Produkcija na svjetskom nivou.
  • cariblanco: Koncert na hipodromu, je neponovljiv po mnogim stvarima...dok sam živ neće ga nitko prestići po mnogim detaljima....ma što god mislili o Marku
  • smayoo: RIP Renato Baretić :(
  • dpasaric: Cijene su ti iste kao u Švicarskoj, kada to prihvatiš, sve bude jednostavnije! :)
  • ping: @drlovric Geneva?
  • ping: A
  • drlovric: Jucer sam stigao a vec sam blago sokiran hrvatskim cijenama. Neke stvari vrijedjaju inteligenciju, ali valjda se brzo naviknem :)
  • smayoo: O, brate, kakav pacijent.. :)
  • dpasaric: Joj on je inače lud tip, ali ovo je skroz fora! :)
  • drlovric: Kakva bolest od videa :) [link]
  • dpasaric: Novi mega-članak na naslovnici! Nije za svakoga, ali za one koji to vole bit će poslastica! :)
  • zoranowsky: Također!
  • vicko: Pridružujem se čestitkama!
  • smayoo: Čestitam svima Dan antifašističke borbe!
  • roPeD: Pokrenuo temu u Softver forumu
  • smayoo: Piši u forum i probaj biti jasniji
  • roPeD: Lijepo molim
  • roPeD: Jel bi netko znao prebaciti onaj nas stari Mini Rijecnik da ga mozemo koristiti sa novim operativnim sustavima i M chipovima
  • roPeD: Pozdrav svima
  • drlovric: Zasto instalirate bete na aktivne uredjaje koje koristite svaki dan :/ Mozda je bolje da ti je bankarstvo prestalo raditi, nego da radi nesto sto ne znas :)
  • ZeljkoB: iOS18 dev beta kad je izasao nije polomio nista, ali 17ica je ubila ZABA app...
  • dpasaric: Meni to zvuči kao logična prva stvar koja će se polomiti.
  • ZeljkoB: Je li tko probao iOS26, a da mu ZABA app i dalje radi OK?
  • hal9000: Sretan rođendan i dobrodošao u klub!
  • drpongrac23: Hvala svima!
  • ping: Sretan rođendan
  • dpasaric: Sretan ti! :)
  • zoranowsky: Sretan ročkas!
  • Yonkis: Sretno ti rođendanovo!
  • smayoo: Sretan ti rođendan! :)
  • drpongrac23: Danas sam ušao u 5-u DEKADU ŽIVOTA!!! Živjeli svi!!!
  • hal9000: [link]
  • Riba: Odnio vrag prisu!
  • hal9000: Za 30-ak godina većina nas ni neće više biti živo pa koga briga za responsive site! :D
  • Borisone: Ma nije to, nego se sada početna stranica učita u tren oka. Treba bar 3-4 sekunde da bi bilo moderno.
  • Riba: Uostalom, nije Jabucnjak neresponsivan nego je vama ekran premalen! :-D
  • dpasaric: I nisi boomer, ti si gen X! :)
  • dpasaric: Zašto bi itko išao na ovaj tip weba s mobitela? :)
  • Riba: Hoce, vec je u pripremi godinama ali je implementacija malo zapela...plus sto ne pomaze sto ja boomer nikada ne idem na jabucnjak sa mobilnog uredjaja. :)
  • CoffeePod: Jabucnjak*
  • CoffeePod: Hoce li Jabuvnjak ikad dobit reponsive sajt?
  • cariblanco: Danas smo u Osijeku, možda shebali turističku sezonu :D
  • dpasaric: Slijedi uskoro osvrt na naslovnici...
  • Air: ...a Applevom slučaju iako te fore drugi telefoni imaju već godinama, ali kad to Apple napravi mi bi se trebali diviti tome kao toploj vodi.
  • Air: Meni Keynote izgleda kao kad Trum hvali samo sebe i svoje odluke kao ono baš najbolje, iako ga je cijeli Svijet popljuvao...
  • drlovric: Na Mac, Spotlight je odlican, kao i boja foldera (konacno) :)
  • drlovric: iPad je odlicno profitirao. Ako sve ovo ne zakljucaju za najnovije modele only :)
  • Riba: Keynote mi je kao neka epizoda Teletubbiesa.
  • Riba: Gledam taj WWDC i razmisljam kako su teme o umiranju mozda privlacnije. :-D
  • dpasaric: Idemo mi na ljepše teme, WWDC je za sat vremena! :)

Za vikanje moraš biti prijavljen.

Prijava

Prisutni jabučari

Gjuroo, IgorD, jmirakul, Maxxy, Riba, robee, stefanjos, Anonimci (408)

Novo na Jabučnjaku

Teme

Oglasi

Anketa

Koji Mac koristite?

Page Speed 0.80 Seconds

Provided by iJoomla SEO