Mac Pro grafička
(1 korsinik/a gleda/ju temu) (1) Gost

Mac Pro grafička

24.02.2012 | 21:48
Ok, crkla mi je grafička na Mac Pro (1. generacija) i trebam ponudu/pomoć/savjet ako netko zna kako da što jednostavnije/jeftinije osposobim stroj jer sada nemam nikakvu i stroj mi trenutni ne radi.

Dao sam i oglas ako ima tko kakvu za prodati i 7300 ili ati 2600 će me zadovoljiti.
24.02.2012 | 22:05
www.ebay.com/itm/nVidia-7300-GT-256MB-PC...;hash=item3a6eaabb8e

Polovna, cca 650 kn s dostavom u HR. 3 kom na raspolaganju.

Ili ova:

www.ebay.com/itm/Apple-OEM-ATI-2600-XT-2...;hash=item2a1a2cb7bf

isto polovna, cca 800 kn s dostavom, s 14 dana garancije
24.02.2012 | 22:21
svaka čast smayoo, evo karma up za trud Je našao sam ih, čak sam našao i 8800gt kakva mi je i riknula za nekih 850kn. Al to ne dolazi ništa brže od 20 dana...

Pa sam mislio ako ima netko tu od domaćih kojem jedna takva stoji u rezervi ili viška. Ili jednostavno zna/može pomoći s nekom od radeonki (pc verzije) koja se može uz flashanjem ili neš slično složiti.

Jel znaš ti koga? Zg i/ili šira okolica. Osim ovlaštenog servisa jer oni imaju radeonke 5770 za 1900kn, što mi je ipak malčice preveč...
24.02.2012 | 22:29
Ne znam nikog. Mene je faza kemijanja hardverom prošla prije jedno 10 godina. Možda mi je ostala jedna Matrox Millenium negdje u krami. Ako uopće znaš što je to.

Što se tiče dolaženja, da pametno je očekivati da bude oko 20 dana, ali mene su neke pošiljke iz Hong Konga iznenadile. Najbrža mi je stigla za manje od tjedan dana. Mislim da se češće otegne radi carine, nego radi slanja izdaleka.
24.02.2012 | 22:40
Neznam A neznam kad sam jednom vraćao putovali je do tamo isto 2x dana tako da možda i nije naša carina...
25.02.2012 | 16:22
Imam ja na poslu 2 komada, oba dve su bile u mac pro masinama. mislim da je jedna ati 2600xt, a druga geforce 120gt. ako se mozes strpiti do ponedjeljka, kad dodem u ured javim ti tocno (u zagrebu sam).
25.02.2012 | 21:51
Ja sam u Zg. Ajde molim te vidi ako imaš, ova 2600xt će raditi, 120gt ne radi na 1. generaciji.

Javi tu ili na Ova e-mail adresa je zaštićena od spam robota, nije vidljiva ako ste isključili JavaScript .
27.02.2012 | 23:37
Evo ljudi update. Zahvaljujući Big Papi na ovom forumu nabavio sam rabljenu ATI 2600XT.

8800GT je definitivno umrla, čak joj ni pečenje u pećnici nije pomoglo radila je niti 24 sata i opet prdnula.
23.04.2012 | 13:26
znači da je problem do lemova nakavih, kad se sve lijepo zagrije (na pravoj temp.) kartica ima ponovni kontakt, pri prvom većem zagrijavanju same kartice (u radu)kontakti se znaju izgubiti. Sljedeći korak je ukloniti dio sa same kartice, skinuti postojeće nožice chipa, sve lijepo očistiti, ponovno prekuglati. Zagrijati IR-om, "zalemiti chip natrag". Sve u svemu jednostavno i kratko sam ja to opisala, posla ima cca za 2-3 sata. Ali ako se ikada budeš odlučio za pokušaj popravka, stojim na usluzi (pa budeš imao 2 kartice... prodaš jednu, jedna za rezervu i sl. )
Moderatori: Bertone
  • Stranica:
  • 1

Vikalica™

Zadnja poruka: pred 1 dan, 3 sati
  • VanjusOS: ovo lasersko graviranje izgleda odlično, nikakve naljepnice!
  • Bertone: ... i da, mislim da je sad graviranje oko 20€
  • Bertone: Lasersko graviranje, baci oko na [link] , ovako izgleda na T14s koji sam nosio kod njih s time da nisam htio baš sve znakove nego samo par osnovnih, tipkovnica je isto bila DE [link]
  • jura22: Radije kupi naljepnice. Ima ih na oglasniku: [link]
  • Riba: Puno, jer ako se ne varam mora se mijenjati kuciste.
  • CoffeePod: Kupio MBP16" M4, al tipkovnica je njemacka. Zna li se koliko bubvrega dode zamjena tipki da mi bude HR?
  • Soffoklo: Misliš bravo retardirana EU birokracija
  • drpongrac23: Bravooo Apple, super!!!
  • m@xym: a evo i pojašnjenja: [link]
  • Yonkis: In iOS 26.2, Wi-Fi network synchronization between iPhone and Apple Watch will no longer be available in the EU.
  • hal9000: HAHAHAHAHAHA: [link]
  • dpasaric: Iskreno, i meni Liquid Glass ide na živce i nije im to trebalo. Srećom barem se na iPhoneu lako ugasi u onim opcijama za invalidne osobe.
  • Borisone: Ne znam što su se svi uspuhali oko Liquid Glass, a tragediju od prikaza UI-a na ne-retina ekranima se tolerira više od desetljeća.
  • CoffeePod: Dyeovog odlazak je mozda najbolja stvar. Racunam da ce implementirat malo nazad Mavericks draži i da će utišat Liquid Glass gimmick. Apple se stvarno mora sjetiti da ljudi vole Apple upravo radi blenda vrhunskog hardware i software koji je funkcionalna koliko i lijepo izgleda. Liquid Glass je form over function 101.
  • Yonkis: Sa novim WApp updateom funkcionalan WhatsApp app na Apple Watchu.
  • IgorD: Zašto ne bi bilo istina? O tom se govori danima, neki ljudi slave što je Dye otišao. Trebao si otvoriti temu
  • Djuro genijalac: Sve mi se čini da je ovo istina..?
  • Djuro genijalac: [link]
  • IgorD: ovo je bilo na 17
  • IgorD: [link]
  • IgorD: Meni radi paste, iPhone Max 15, nije zadnji ios
  • smayoo: Ne možeš s iphonea
  • Djuro genijalac: Jbm, kak se pastea link u vikalicu?
  • Djuro genijalac: Ne znam jel ovo istina, ali....
  • Air: Ja sam u Zg, reci što i kada trebaš?
  • drlovric: Ima li neka dobra dusa iz Zagreba da mi preuzme hedan mali paket i preusmjeri ga na paketomat ili kakogod u Zupanju? :)
  • smayoo: [link]
  • ydrea: @Vanjuška - imamo! Poslao sam ti pp ;)
  • drlovric: Akom znate nekoga da prodaje SteamDeck, ja bih to kupio...
  • Piko: Zašto WP ? .... ima .... samo ja radim u Laravelu, no WP mi nije stran.. što konkretno treba ?
  • dpasaric: Svi otišli u keramičare. Naš ex-voditelj weba radi s mramorom sada. :)
  • Vanjuška: Imamo li na Jabučnjaku ikoga tko je vičan WordPressu i općenito web hokus pokus?
  • Riba: Anker ili Baseus i na miru si.
  • drlovric: Ja vjerujem Ankeru. Godinama bez problema
  • dpasaric: Ne kupuj nikada jeftine punjače za auto, gomila je uništenih iPhonea na taj način.
  • Yonkis: ima netko za preporučiti autopunjač a da ima USB C i USB A? Ne vjerujem ovima ovim artiklima od 5€.
  • zvone: Vrhunski. Moj prvi OS je 7.5. Digao ga i igrao Sim Tower satima. Kao u stara dobra vremena.
  • smayoo: Evo stavio sam ja [link]
  • dpasaric: To je vrijedan link, nemoj da se izgubi na Vikalici, imamo u forumu grupu MacOS Classic, pa ostavi tamo da ostane
  • IgorD: Da, mogao bih nekom to amjestit full scree da se šokira kad se vrati a komp
  • smayoo: hvala!
  • drlovric: Ovo je tako cool. Svaka cast!!
  • Ender: @IgorD: ovo je sjajno! hvala!
  • IgorD: > Infinite Mac is a collection of classic Macintosh and NeXT system releases and software, all easily accessible from the comfort of a web browser
  • IgorD: Upravo otkrio: [link]
  • m@xym: RIP Deajn Ristanović, jedan od rijetkih koji je postao legenda još za svog života (barem nama koji smo pratili same početke kompjuterizacije u bivšoj državi.
  • smayoo: :(
  • IgorD: Računari itd. RIP
  • Yonkis: Zar Apple nije mogao napraviti bolji emoji za miša, tj za magic mouse?
  • Miro Spiro: Umro Dejan Ristanović :( RIP

Za vikanje moraš biti prijavljen.

Prijava

Prisutni jabučari

Novo na Jabučnjaku

Teme

Oglasi

Anketa

Koji Mac koristite?

Page Speed 0.66 Seconds

Provided by iJoomla SEO