Koje, i gdje da kupim usb i firewire hubove za mac mini? govore ljudi da bi trebali biti sa vanjskim napajanjem zbog nedostatka struje kod minija... koji su najbolji i gdje se u zg mogu dobiti najpovoljnije?
manje-više svi rade(nisam naišo ni na jednog da ne radi)...odi u dućan, vidi koji ti se najviše sviđa, provjeri jel ima vanjsko napajanje i kupi.... (govorim samo o USB2 hubovima, sa FW hubovima se nisam zezo (nisu mi trebali))
U principu ti ne treba FW hub jer gotovo svi eksterni FW diskovi dolaze sa napajanjem i svaki ima po barem 2 FW priključka, tako da uređaje spajaš serijski, jedan na drugi. A Mini će iPoda na FW izdržati bez problema.
Da ne otvaram novi topic zanima me zapravo isto.
Dakle iMac 20\" i trebao bi mi neki usb hub jer mi 3 porta nisu dovoljna. Znaci treba mi neki sa vanjskim napajanjem? Jel ima bas nekih apple hubova kod nas pa da bude lepi beli kao i ostatak?
smayoo: @Yonkis - meni je to sve poisključivano, uvijek i oduvijek. Jedino imam uključeno da stavlja točku kad lupim dva razmaka i da automatski stavlja veliko slovo iza točke.