Zelio bi stavit 2 x 4 gb rama pa bi molio ako mi moze netko dati savjet koje da uzmem i gdje bi mogao uzeti. Mbp je i5 2,4ghz i sad ima 4 gb ddr3. Svaki savjet je dobrodosao!
Unaprijed se zahvaljujem!
Zelio bi stavit 2 x 4 gb rama pa bi molio ako mi moze netko dati savjet koje da uzmem i gdje bi mogao uzeti. Mbp je i5 2,4ghz i sad ima 4 gb ddr3. Svaki savjet je dobrodosao!
Unaprijed se zahvaljujem!
Uzeo sam u linksu gskill 1333 mhz, CL9. Al bilo kaj takvog ce ti radit.
Ja sam isto uzeo preko macsales-a 2x4 GB ali za macbook.
Došla mi je memorija za točno 30 dana ali je možda i problem bio taj što sam naručio 11 na 12 mjesec pa je sigurno negdje i štekalo zbog blagdana.
Uglavnom, za $53 mi je došlo doma bez carine i sličnih davanja.
Radi ko urica. Svakako preporučujem.
Meni je memorija od OWCa došla za 10ak dana prije cca 2-3 mjeseca. Jučer sam na carini podigao od njih externu ladicu sa FW800, eSata itd platio 180 kn carinske troškove, a naručio je 12.12. dakle, prije 20 dana. Za memorije ništa, jer ih je poštar donio doma. Možda imam protekciju kad mi brže stiže.
Ja cu isto naruciti od OWC-a, cijena je dobra a i nije mi problem cekati cca mjesec dana. probat cu i ja narucit express pa mozda i mene pomiluje sreca!
Ja sam naručio 17.12. i preuzeo danas. Ali u biti za isti novac ima te iste memorije i kod nas. Ja sam naručio kod OWC jer nisam uspijevao kod nas naći 1066 MHz memoriju i onda je netko ovdje dao link drugi dan nakon što sam naručio.
Ovdje u CH je relativno skupa, barem ovdje gdje sam ja gledao zato bi radije isao na drugu varijantu znaci hr ili negdje "vani¨!
razlika u cijeni je ogromna i ne isplati mi se ovdje kupovati.
Sta si cekao 10 mjeseci?
Uspio sam ovdje naci 2 kingston-ova keksa od po 4 gb za sve skupa 58 chf.
Malo mi je cudno ali probat cu narucit pa sta bude neka bude, ako ne bude valjalo bar mogu direkt u shop po povrat novca ili uzet druge!
Da ne otvaram novu temu napisat cu ovdje.
Moj prijatelj ima mbp 5.1, njegova memorija radi na 1067 mhz ako se ne varam, ima unutra 2 gb, e sad ja bi mu htio pokloniti mojih 4 gb ddr3 1333mhz. da li se moze ubacit u njegov komp i ako moze da li treba nesto modificirati ili ne?
Vjerovatno su 2 slota za memoriju. Onih 2GB neka ostavi i nek doda tvojih 4GB. U tom slučaju će mu spustiti takt na 1067. Ipak u ovakvim slučajevima postiji mogućnost da memorija zeza ali najčešće radi kako treba. Nek doda tih 4GB i vozi.
Yonkis: @CoffeePod koristiš li ono punjenje do 80% ili si light user? Moj iPhone 15 je nakon 26 mj izgubio samo 6% a 2 različita SIMa (priv posl). Tako da 1% je sasvim ok.
drlovric: @Coffe: Po gruboj racunici moze ti trajati do kraja stoljeca taj telefon. Nista ne azuriraj
CoffeePod: Ja sqm i dalje na iOS18 i ne planiram jos updejtat. Nakon 9 mjeseci baterija na 16PRO pala je samo za 1% od max kapaciteta
ZoPaj: eh, da je bar više tih OS updatea bez novih featuresa optimiziranih i očišćenih od bugova pored famoznih sigurnosnih patcheva.. mislim da Snow Leopard nije imao ni jednu jedinu novost? 26.4 mi se čini brz i stabilan...
miomika: 26.4 je vani, ali ništa od Geminija. Samo APlle Music i fora s koncertima. Neznam dal je vrijedno i skidati
rak21: Je li netko ulovioacbook pro M5 pro za 2200 u instaru? Baš me zanima jel prošla narudžba ili su stornirali jjer su bili jeftiniji 500€ i više od drugih.
smayoo: Ja sam nedavno imao tako raspadnut prikaz oglasa u Firefoxu, ispalo je da je problem bio u Ghosteryju
CoffeePod: Probao sam Tahoe na M4 MBP i M2 Airu i ono je sramotno na sto lici i kako performa
CoffeePod: Ima netko da i dalje odbija preci na Tahoe i iOS26?
drlovric: Na iPadu u Sagari oglasnik se raspao. Tekst se preklapa i necitljiv je ispod fotografije artikla.
zoranowsky: Kod mene na firefoxu i safariju sve ok s oglasima