MBP 13 Up memory
(1 korsinik/a gleda/ju temu) (1) Gost

MBP 13 Up memory

04.01.2012 | 02:51
Zelio bi stavit 2 x 4 gb rama pa bi molio ako mi moze netko dati savjet koje da uzmem i gdje bi mogao uzeti. Mbp je i5 2,4ghz i sad ima 4 gb ddr3. Svaki savjet je dobrodosao!
Unaprijed se zahvaljujem!
04.01.2012 | 03:19
ja sam narucio preko macsales.com

eshop.macsales.com/item/Other%20World%20Computing/1333DDR3S08S/

Cekam da mi stignu
04.01.2012 | 03:26
Koliko se odprilike ceka na paket?
04.01.2012 | 03:39
prijatelj je narucio i doslo mu je tocno za 4tjedna. ja sam narucio prosli tjedan
04.01.2012 | 09:13
Ninjago kaže:
Zelio bi stavit 2 x 4 gb rama pa bi molio ako mi moze netko dati savjet koje da uzmem i gdje bi mogao uzeti. Mbp je i5 2,4ghz i sad ima 4 gb ddr3. Svaki savjet je dobrodosao!
Unaprijed se zahvaljujem!

Uzeo sam u linksu gskill 1333 mhz, CL9. Al bilo kaj takvog ce ti radit.
04.01.2012 | 10:52
Ja sam isto uzeo preko macsales-a 2x4 GB ali za macbook.
Došla mi je memorija za točno 30 dana ali je možda i problem bio taj što sam naručio 11 na 12 mjesec pa je sigurno negdje i štekalo zbog blagdana.

Uglavnom, za $53 mi je došlo doma bez carine i sličnih davanja.
Radi ko urica. Svakako preporučujem.
04.01.2012 | 12:36
Meni je memorija od OWCa došla za 10ak dana prije cca 2-3 mjeseca. Jučer sam na carini podigao od njih externu ladicu sa FW800, eSata itd platio 180 kn carinske troškove, a naručio je 12.12. dakle, prije 20 dana. Za memorije ništa, jer ih je poštar donio doma. Možda imam protekciju kad mi brže stiže.
04.01.2012 | 14:19
Ja cu isto naruciti od OWC-a, cijena je dobra a i nije mi problem cekati cca mjesec dana. probat cu i ja narucit express pa mozda i mene pomiluje sreca!
04.01.2012 | 14:53
Ja sam naručio 17.12. i preuzeo danas. Ali u biti za isti novac ima te iste memorije i kod nas. Ja sam naručio kod OWC jer nisam uspijevao kod nas naći 1066 MHz memoriju i onda je netko ovdje dao link drugi dan nakon što sam naručio.
04.01.2012 | 14:59
Ovdje u CH je relativno skupa, barem ovdje gdje sam ja gledao zato bi radije isao na drugu varijantu znaci hr ili negdje "vani¨!
razlika u cijeni je ogromna i ne isplati mi se ovdje kupovati.
Sta si cekao 10 mjeseci?
04.01.2012 | 15:05
Kako 10 mjeseci? Naručio sam 17. prosinca (decembra) 2011. i danas preuzeo (4. siječnja / januara 2012). Dakle 19 dana.
04.01.2012 | 15:10
Krivo sam procitao, ja mislio 17.2, nisam vidio jedinicu ispred!
Radim paralelno tri stvari pa ne stignem sve dobro pratiti!
04.01.2012 | 15:24
Inace su mi paketi stizali unutar 10 dana, a zadnjem je trebalo oko 20-ak, ali to pripisujem blagdanskoj ludnici
13.01.2012 | 20:09
Uspio sam ovdje naci 2 kingston-ova keksa od po 4 gb za sve skupa 58 chf.
Malo mi je cudno ali probat cu narucit pa sta bude neka bude, ako ne bude valjalo bar mogu direkt u shop po povrat novca ili uzet druge!
22.02.2012 | 14:39
Da ne otvaram novu temu napisat cu ovdje.
Moj prijatelj ima mbp 5.1, njegova memorija radi na 1067 mhz ako se ne varam, ima unutra 2 gb, e sad ja bi mu htio pokloniti mojih 4 gb ddr3 1333mhz. da li se moze ubacit u njegov komp i ako moze da li treba nesto modificirati ili ne?
22.02.2012 | 14:43
Mislim da može. Takt će se spustiti na niži.
22.02.2012 | 15:16
Vjerovatno su 2 slota za memoriju. Onih 2GB neka ostavi i nek doda tvojih 4GB. U tom slučaju će mu spustiti takt na 1067. Ipak u ovakvim slučajevima postiji mogućnost da memorija zeza ali najčešće radi kako treba. Nek doda tih 4GB i vozi.
22.02.2012 | 15:33
Probat cemo pa sta bude neka bude!
Zahvaljujem na pomoci!
24.02.2012 | 10:53
Stavio sam Ram-e u njegov Mac i pise da rade na 1333 mhz. Da li to samo pise ili stvarno rade?
24.02.2012 | 11:03
Samo piše.

Rade na taktu koji je podržan.
24.02.2012 | 13:25
Evo stavio i ja 8gb iz OWC stigli za 7 dana! Prezadovoljan sam!
Moderatori: Bertone
  • Stranica:
  • 1

Vikalica™

Zadnja poruka: pred 2 dana, 22 sati
  • dpasaric: Osvrt je na naslovnici...
  • dpasaric: Ja bih samo Siri koja radi kako treba.
  • stefanjos: pa nije da ikome treba, ali radije bi to nego iakkav AI image generator haha
  • drlovric: Top je stvar. Razmazi oci i plus dobijes par sat i baterije usput.
  • dpasaric: Kome to uopće treba? :)
  • drlovric: Slazem se. Natjerala ih AI blamaza a ne dobra volja :)
  • stefanjos: 120hz na obicnom iphoneu. Napokon!
  • stefanjos: Drpongrac. Nema uvrede. Autoagnostik sam ali volim svoj polo :)
  • drpongrac23: Bez uvrede, isprika svakome, imao san bekutanera kockici m3, golfa 4 i polo sdi - sve redom šrot!!!!
  • drpongrac23: @stefanjos - fauwe = krampwagen! Hyundai rulez!!!!
  • drpongrac23: Uskoro event! Euforija počinje!!!! Gemišti na hlađenju!!!!
  • stefanjos: @yonkis, a stvarno je tino haha. samo fauve :P
  • Borisone: [link]
  • Borisone: Kao i svake godine u rujnu, nova generacija iPhona, te eventualno AirPodsi, Apple TV, i sl.
  • Yonkis: A što se predstavlja?
  • dpasaric: Danas Appleov Keynote u 19 sati po našem vremenu!
  • Yonkis: tino1 mora pješke jer ga izdao Bayerische Motoren Werke :)
  • stefanjos: ?
  • Yonkis: [link] tužno
  • smayoo: Rijeka je treći grad u Europi po godišnjoj precipitaciji. Prva je Genova u Italiji, a drugi je Nikšić u Crnoj Gori
  • smayoo: Nije istina. London ima više kišnih dana godišnje, ali Rijeka ima veću godišnju precipitaciju (kumulativnu količinu padalina u mm po m2)
  • hal9000: @yonkis • Navodno je.
  • Yonkis: Jel' ovo istina za Rijeku? [link]
  • smayoo: Riječani i ostali zainteresirani, kavica i ćakula ovu subotu (30.08.) ujutro u 10h u gradskoj kavani Renard
  • drlovric: @vanjus: Barem si imao mogucnost izbora. Odaberes banku koja ima Apple Pay i cao :) biH je doslovce prije tjedan-dva dobila Apple Pay, nije uopce bilo dostupno u drzavi.
  • VanjusOS: pa znam da je Apple pay bio dostupan preko PBZ-a već godinama, ali tek od jučer je to moguće i preko HPB.
  • Yonkis: @smayoo - mogli bi subotu ujutro. Ima li još zainteresiranih, gdje je tino1?
  • Yonkis: @VanjusOS - to misliš kao "napokon" tj sarkastično?
  • smayoo: @yonkis - ja mogu u subotu ujutro. U nedjelju popodne-navečer možda također, ali nisam siguran.
  • VanjusOS: ljudi, tehnološka revolucija! od danas Apple Pay i preko HPB-a!!
  • Yonkis: Jel netko za kakvu kavu ovaj vikend? U Ri mislim :)
  • Yonkis: Glede Tita.. u Splitu: [link]
  • smayoo: @drlovric, nema na čemu, drago mi je. :)
  • mbp2009: Titini kriteriji: onaj koji je bio protiv njega. Kao i kriteriji svakog drugog kriminalca i diktatora :)
  • drlovric: @Smayoo: Isli u plavo bijeli. Sasvim pristojna hrana. Nismo uopce razocarani. Hvala :)
  • jura22: Da, tocno tako. Sakupljao po ulici! Zene, djecu, starce. Po redu. Bez kriterija.
  • smayoo: U samom Osijeku, nažalost, po mom iskustvu ništa nije baš trajno na visokom nivou. Ako bih morao preporučiti bar jedno mjesto, to bi bio "Plavo-bijeli". Klasični restoran, kad vidiš kako su konobari odjeveni, izgleda kao da su još osamdesete, ali hrana je konzistentno vrlo dobra. Ali to je nekakav standardni restoranski jelovnik, nema nekih baš tradicionalno slavonskih jela
  • smayoo: Varga u Bilju, pojeli smo zbilja dobar čobanac prije koju godinu. Još je bolji u Sokaku u Đakovu, kod ergele, ali to ti nije blizu Osijeka
  • drlovric: Sutra sam u Osijeku. Molim lokalce za preporuku za dobru slavonsku hranu.
  • Air: U protivnom je imao vanzemaljsku sreću da je baš smaknuo one koji su mu smetali.
  • Air: @jura22 ja sam nekoj logici siguran da je Tito imao kriterije po kojima je to činio.
  • smayoo: Kako misliš - da je nekog dao smaknuti bez kriterija? Skupljao je nasumično ljude po ulici pa ih vodio na smaknuće?
  • Yonkis: Što je kriterij?
  • jura22: “kriterija”
  • smayoo: Što je krizerij?
  • jura22: Danas se sjecamo svih koje je Tito dao smaknuti bez krizerija.
  • Bertone: e da je ufatiti svu tu struju nekako i pospremiti je za kasnije ;D
  • smayoo: Leleee... :)
  • Yonkis: Evo par slika od jutros, slikano iPadom: [link]
  • mbp2009: Sve ok, pbz radi na beti

Za vikanje moraš biti prijavljen.

Prijava

Prisutni jabučari

Novo na Jabučnjaku

Teme

Oglasi

Komentari

Anketa