DVD R Pioneer 109 i šire
(1 korsinik/a gleda/ju temu) (1) Gost

DVD R Pioneer 109 i šire

27.01.2005 | 15:49
1.) Da li netko zna da li ima za kupit novi Pioneer 109?

2.) Da li ovo (SONY) radi s Macom, i da li lošije od Pioneera 108 ili 109 kao interni-ima li tko to, da li jako ruži?:
DVD pisač, DVD±RW & DVD±R, SONY DRX710UL, 16x, 2.4x dual layer 8.5 GB, FireWire + USB 2.0

3.) Kako se "pukne gore" pri instalaciji novog dvdr-a umjesto super drivea, "PATCHBURN" i što je to, driver? Što znači da Pioneer nema Firmware za Apple ili Apple nema Firmware za Pioneer 108micu? Postoji li kakav Manual za promjenu SUPERDRIVEA s Pioneerom 108 ili 109? Može li se to dobiti u pdf-u?

Hvala unaprijed!
27.01.2005 | 16:04
imas sve informacije o promjeni na xlr8yourmac.com.

Gore je sve super objasnjeno. Kako otvorit, zamijenit, zatvorit i pokrenut patchburn da sve radi. koji mac imas?

sta nije ovaj sony eksterna przilica? mislim da to nemozes ugurat unutra.
27.01.2005 | 16:09
Hvala, Sony mi je samo jedna od solucija, externi ima svoje prednosti, ali i mane, zanimalo me da li je to bolje od Pioneer 108 i je li kompatibilno s mojom G5! A sve nakon neuspjelog današnjeg pokušaja kupnje 108-ice!
27.01.2005 | 16:34
sad sam dobio mail od hg-spota. kazu da bi im trebale obje przilice doci pocetkom iduceg tjedna
27.01.2005 | 16:48
Neki su mi pretpostavili Pioneer NECu, s obzirom da je defaultno u Appleu Pioneer, cijena je malo u korist Necu, ali... ili... podsjeća me na onu tko će koju, dođe treći i moram čekati da se pojavi novi komad (109, 3520)
05.02.2005 | 01:36
Pioneer 109 konačno u prodaji, i kod mene doma!
  • MAK
  • Korisnik
  • 13
05.02.2005 | 12:14
Javi dojmove
07.02.2005 | 08:51
odmah je sve proradilo,
kao external,

kupil sam FW kućište, nešto prestrašno, ali jeftilen, lego kockice su se složile kao igračke iz kinderjaja, no tko kod toga gleda na vizualno, ukljućil u struju, FW u Mac, i odmah sve dela. No...
Ne odgovara mi istini brzina koju nudi, tako za DVD nudi 12x, a za običan CD 4x maximalnu brzinu?!?
Dakle za sad služi svrsi, tak mali a Čita, piše, no jeli to kraj ili se može bolje uskladiti, ostat će otvoreno dok netko od znalaca to ne kupi pa skuži i ponosno veli nama malim neznalicama
20.02.2005 | 06:54
Da li je već netko kupil 109-ku i našel rješenje za krive brzine ili lažne indikatore brzina?
  • yonki1
  • Posjetitelj
23.02.2005 | 21:52
ja sam kupio 109 jucer, i nagurao sam ju unutra a sony-a koji vise nemre przit dvd izbacio. imeni pise 12 puta kod dvd ali mozda je to sto jos nisam stavio niti jedan 16x medij, kod cd bez problema ispisuje sve brzine do 40x, mozda je zbilja stroj neispravan ili nesto OS gnjavi. ja vrtim 10.2. Sto se tice odlokavanja za ostale programe kazu mi da patchburn bi trebao rjesiti sve probleme, doduse developer kaze da ver3 ne radi sa jaguarom. Al zato ima starija ver1.1.
Moderatori: Bertone
  • Stranica:
  • 1

Vikalica™

Zadnja poruka: pred 11 sati, 18 minuta
  • Bertone: *ćeš
  • Bertone: Ja sretan što ste Vi sretni,... di žeš bolji početak dana ;)
  • Tomek: I sad vidio rješenje problema sa keyboardom... :D
  • Tomek: Hvala Bertone...
  • Tomek: Sad sam skužio da sam i ja pisao u toj temi... :D E sad, još da se ne pali na bilo koji pritisak tipkovnice...
  • miomika: Hvala ti Bertone. KONAČNO!!! :)
  • smayoo: Ae. Hvala, Bertone! Ovo nisam ni upratio. :)
  • Bertone: Ima tema: [link] i ima rješenje od samog Apple-a (zadnji moj post u temi)
  • Tomek: :'(
  • smayoo: ima tema, nema rješenja :(
  • Tomek: Pozdrav svima, prije nego pokrenem temu, da li je možda obrađeno pitanje automatskog "Power on" na MacBook PRO M4 kad takneš tipkovnivu ili ga otvoriš?? To me užano živcira... Nemrem očistiti tipkovnicu a da ga ne upalim...
  • dpasaric: Spremam novi članak za pro usere Macova! :)
  • cariblanco: bijeli dim..MVGA ;)
  • drlovric: Jel imamo slucajno ovdje nekoga da je uposlenik hrvatskog telecoma?
  • Gjuroo: Ipak se kreće. aiPhone. [link]
  • dpasaric: Ja sam danas naručivao što se još može od lagera s QWERTY, pa ćemo vidjeti što ću dobiti! :)
  • zvone: Zvao istyle da interveniraju da ostavw qwerty posto ionako prave tipkovnice posebno za ht trziste. Krajnje su nezainteresirani. Ali kazu da se ljudi jako žale.
  • Bertone: Sused, ni to tema za vikalicu, trebao si to pitati u temi o budućnosti čovječanstva ;)
  • cariblanco: [link]
  • cariblanco: Vidi komentare ispod ovog teksta !!
  • cariblanco: Zadatak za smayoo...zašto je nestalo struje
  • dpasaric: Vidim da će stare QWERTY tipkovnice odjednom dobiti na cijeni! :)
  • zvone: Nervira me jer mijenjaju bez veze.
  • smayoo: Ali zašto je to takav stress? Ako su potpuno ukinuli stari layout, posložiš si kako ti paše pomoću Ukelele
  • smayoo: QWERTZ je uvijek i oduvijek hrvatski standard tipkovnice, a ovaj apple QWERTY hibrid je izmišljotina iz nekadašnjeg "zastupnika" PEL Velebit.
  • IgorD: Prvo su prebacili @ pa sad stalno stišćem ™ a od zadnjeg sistema ni € nije gdje je bio
  • IgorD: Ja na iOSu ionako uvijek imam EN tipkovnicu, samo kad mi treba đ prebacim na hr. Frka je što su i s Macovima krenule qwertz tipkovnice
  • zvone: Ako se vrati u postavkama automatski se vraca na qwertz. Iritantno do bola.
  • zvone: Kupio novu tipkovnicu za m4 ipad pro. Hrvatska je ali vise nije qwerty nego qwertz. Razocaran.
  • drlovric: Ja nemam dres Osijeka :)
  • VanjusOS: ako ćeš obući dres Osijeka, ja ti nabavim kartu bez problema
  • VanjusOS: drlovric, nema više karata za Hajduka
  • drlovric: Ako ima neko iz Osijeka molim da mi se privatno javi. Trebam uslugu. Hvala puno :)
  • JOHN: Počivao u miru Božjem :(
  • Borisone: U oglasniku mini Pro ako nekog zanima.
  • Gjuroo: Počivao u miru.
  • smayoo: Ode nam Papa Franjo, na Uskrsni ponedjeljak. Počinak je zaslužio, i više od toga. Neka se Crkvi primi barem nešto od njegovog nasljeđa.
  • VanjusOS: Sretan Uskrs!
  • Damirst: Srstan Uskrs!
  • smayoo: Sretan Uskrs svima! :)
  • Tomek: Sretan Uskrs !!
  • ping: Sretan Uskrs
  • dpasaric: Mira i ljubavi! :)
  • Gjuroo: Sretan Uskrs!
  • Yonkis: Sretan Uskrs svima!
  • Zdravac: Sretan Uskrs!
  • drpongrac23: Sretan Uskrs svima koji slave!
  • Tomek: sad dok se ja ponovo uštekam u MACOS sustav, imat ću pitanja pa ću biti malo dosadniji :D
  • Tomek: Hvala svima... Kakav je stroj, računam s njime barem 10 godina...
  • dpasaric: Welcome back! :)

Za vikanje moraš biti prijavljen.

Prijava

Prisutni jabučari

1v@n, Riba, Tomek, zoranowsky, Anonimci (412)

Novo na Jabučnjaku

Teme

Oglasi

Komentari

Anketa

Koji Mac koristite?

Page Speed 1.14 Seconds

Provided by iJoomla SEO