Apple MagSafe Power Adapter 60W
(1 korsinik/a gleda/ju temu) (1) Gost

Apple MagSafe Power Adapter 60W

02.09.2010 | 19:03
imam laptop macbook i riknuo mi je navedeni punjac...sada me zanima ima li ga u Rijeci gdje za kupiti...i dal ga mogu kupit negdje u hrvatskoj .ili ga moram narucit iz vana amerika itd....
02.09.2010 | 22:02
Na koji je nacin riknuo?
02.09.2010 | 22:08
Kad sam kupovao MBP, odmah sam tražio i još jedan napajač, i dobio ga. U Kreativnom odjelu. Cijena je ta koja jest, dakle jeftin nije... Jeftinije možeš proći, naravno, ako kupiš polovni na E-bayu ili slično.
02.09.2010 | 22:08
neznam...odjednom mi jee prestao punit i kompjuter mi se ugasio nakon sto se baterija ispraznila...
03.09.2010 | 12:18
Pitao sam iz razloga ako se radi o "strain relief" problemu imas pravo na besplatni novi punjac od Apple-a makar je stroj van garancije.
Zaguglaj magsafe strain relief pa vidi imas li takav problem ili je nesto drugo.
EDIT: Imas jedan na njuskalu za 300kn (mislim da je cijena OK)
23.10.2019 | 14:03
Crko punjac Mag Safe 2 za MacBook Pro iz 2014. Mac je bio sekundarni i nije puno bio ni koristen jer bi uglavnom koristio sluzbeni. Punjac je samo prestao puniti odjednom.
Originalni 85w, 60 i 45 kostaju isto - 750 Kn!?!
No ajde jos i mozda i uzeo da na US Storeu nisam naisao na par stotina losih reviewova koji se zale da ti preskupi punjaci prestanu raditi nakon godinu dvije...
Pogledajte 407 revieowa a prosjecna ocjena malo preko 1 zvjezdice
www.apple.com/shop/reviews/MD506LL/A/app...-with-retina-display

U US dode $79. sto je opet puno... Ako kupim tamo (USA) onda mogu samo ovaj steker zamjeniti na nas EU, jel tako? Sva elektronika je u cigli i ona je ta koja brine o tome kakav je napon u mrezi, jel tako?

Netko mi je ponudio zamjeniski za 400Kn Isto izgleda ko original ali nema jabuku i umjesto jabuke pise +class. Ima ko iskustva sa tim?
Imate li prijedlog di sto kupiti?
23.10.2019 | 16:56
BIla je (jako davno, prije 10+ godina) jedna serija starih Magsafe punjača od 75W koja je bila loša, krepavali su relativno brzo. Ali to je bila iznimka. Evo, vidiš gore moj post od prije 9 godina. Taj za kojeg sam naručio rezervni unaprijed je bio krepao nakon cca 3 godine, možda 4. Tada sam bio kupio neki bzvz noname zamjenski na E-bayu, koji je opet krepao nakon jedno 3-4 godine. Ovaj drugi, kojeg sam odmah bio uzeo kao rezervnog (2008. godine) još uvijek radi uredno, a korišten je praktički svakodnevno (dakle, 11 godina svakodnevno korišten i radi). Još 4 originalna Magsafea (što 1, što 2), stari od 7 do 4 godine, svi korišteni svakodnevno, svi uredno rade. I jedan neki noname zamjenski, također star jedno 6 godina, isto uredno radi.
Rekao bih da nema pravila. Činjenica je da zamjenski hoće više iskriti kad se uštekavaju-ištekavaju u utičnicu. Neki članovi ovdje tvrde da to može štetiti Macu (ITelektronika je napisao i dosta detaljno na tu temu, popratio mjerenjem i tumačenjem, potraži malo po forumu), ja osobno nemam takva iskustva.

Kupovina iz USA ti neće uštedjeti koliko očekuješ, jer će ti naša carina naplatiti još 25% PDV povrh cijene plus trošak slanj. Jedino ako ti netko fizički donese u ruke, tko je sada tamo, a putuje ovamo.

Uzmi u obzir da reviewe pišu ozlojeđeni kupci koji imaju loša iskustva, a oni zadovoljni ne pišu ništa, ni ne sjete se.
23.10.2019 | 18:39
Uzeo sam macbook pro 13' 2015 iz Engleske. Jel ja mogu za njega uzet magsafe 2 85w ili je za 13' samo 65w?

Ja sam gledao u nas kupit dođe nekih 700kn, a na njemačkom amazonu cca 560.
03.11.2019 | 17:09
Je kod nas je to grozno skupo
Pazi samo na Amazonu, procitaj reviewove prije i to one sa malo zvjezdica prvo. Neki se ljudi bune da to nisu originalni punjaci i da se brzo pokvare.
Ne kazem da nije ok kupiti zamjenski punjac nego sam da nije ok reklamirati nesto kao originalan proizvod sto nije. Navodno i account koji prodaje se zove Apple a to nije pravi ducan. (informacije su neprovjerene - ja sam citao na netu - tako da ih uzmi sa rezervom
03.11.2019 | 21:14
Jači punjač uvijek radi i na "manjem" Macbooku.
Slažem se, ako netko oglašava prodaju originalnog proizvoda, a prodaje nešto zamjensko, to je prijevara, bez obzira o kojem se brandu radi. Meni osobno je to glavni razlog zašto preferiram E-bay ispred Amazoona. Amazon se u takvim situacijama drži dosta nezainteresirano. Na E-bayu platim paypalom. Bilo što da ne štima i da trgovac pravi neki problem, dignem dispute i u tjedan dana max je sve riješeno. Nekoliko puta su mi vratili sav novac, a trgovac nije ni tražio da mu vraćam proizvod.
Moderatori: Bertone
  • Stranica:
  • 1

Vikalica™

Zadnja poruka: pred 21 sati, 35 minuta
  • dpasaric: [link]
  • dpasaric: 50 godina Applea u srijedu u 19.30 u Pikiju!
  • jura22: Nema mjesta za ekspanziju jer je tako Apple odlucio. Sigurno bi se mogla graficka ustekati ili vise njih. Mozda memorija i nema smisla.
  • vjeko1: Realno me ne čudi ovo za Mac Pro jer desktop lineup nije imao previše smisla sa Studio i Pro. S druge strane, arhitektura sa Apple Silicon je takva da nema previše mjesta za expanziju tako da.. RIP
  • Piko: Samo da velim da sam "ukrao" ideju za vikalicu .... i napravio svoju implementaciju na [link] ....
  • Soffoklo: Apple odustaje od Mac Proa - [link]
  • Yonkis: @CoffeePod koristiš li ono punjenje do 80% ili si light user? Moj iPhone 15 je nakon 26 mj izgubio samo 6% a 2 različita SIMa (priv posl). Tako da 1% je sasvim ok.
  • drlovric: @Coffe: Po gruboj racunici moze ti trajati do kraja stoljeca taj telefon. Nista ne azuriraj :)
  • CoffeePod: Ja sqm i dalje na iOS18 i ne planiram jos updejtat. Nakon 9 mjeseci baterija na 16PRO pala je samo za 1% od max kapaciteta
  • ZoPaj: eh, da je bar više tih OS updatea bez novih featuresa:) optimiziranih i očišćenih od bugova pored famoznih sigurnosnih patcheva.. mislim da Snow Leopard nije imao ni jednu jedinu novost? 26.4 mi se čini brz i stabilan...
  • miomika: 26.4 je vani, ali ništa od Geminija. Samo APlle Music i fora s koncertima. Neznam dal je vrijedno i skidati
  • Borisone: [link]
  • Borisone: Jel to Apple MD dostupan od 14.4. u HR? [link]
  • zoranowsky: @rak21, ja nisam, upravo sam dobio info da mi je narudžba stornirana zbog ograničenih količina. Netko je očito zeznuo kalkulaciju...
  • Yonkis: WWDC26 June 8–12, 2026 [link]
  • rak21: Je li netko ulovioacbook pro M5 pro za 2200 u instaru? Baš me zanima jel prošla narudžba ili su stornirali jjer su bili jeftiniji 500€ i više od drugih.
  • smayoo: Ja sam nedavno imao tako raspadnut prikaz oglasa u Firefoxu, ispalo je da je problem bio u Ghosteryju
  • CoffeePod: Probao sam Tahoe na M4 MBP i M2 Airu i ono je sramotno na sto lici i kako performa
  • CoffeePod: Ima netko da i dalje odbija preci na Tahoe i iOS26?
  • drlovric: Na iPadu u Sagari oglasnik se raspao. Tekst se preklapa i necitljiv je ispod fotografije artikla.
  • zoranowsky: Kod mene na firefoxu i safariju sve ok s oglasima
  • Yonkis: [link]
  • Yonkis: Jedino na Braveu izgledaju normalno. Firefox, Edge, Safari ne.
  • smayoo: Što se desilo? Meni izgledaju normalno.
  • Yonkis: Što se desilo sa Oglasima? Npr.[link]
  • superstric: obavljeno
  • Yonkis: Obavio svoje
  • dpasaric: Imenso, obavljeno! :)
  • Djuro genijalac: rješeno. Bilo bi lakše da si objavio i točne odgovore, but here we are ;-)
  • imenso: Hvala!
  • Sarek: Riješeno i podijeljeno dalje
  • zoranowsky: Ispunjena anketa
  • smayoo: ispunjena
  • imenso: Svaki glas je važan i hvala unaprijed svakome na rješavanju i(ili) dijeljenju linka. To mi je za sina, za diplomski
  • Yonkis: Nema nas 200 ovdje, samo 300!!!
  • imenso: Ekipa, molio bih ako imate pet minuta vremena da riješite anketu, ne treba više od 5 minuta, moraju skupiti barem 200 odgovora: [link]
  • Djuro genijalac: Meni najbolje: Sori kume, samo Hajduk živi vječno!
  • Ender: chuck norris je pobedio zivot :)
  • smayoo: Rak je prebolio Chucka Norrisa... :)
  • Yonkis: [link] P.U.M Carlos Ray Norris
  • zoranowsky: R.I.P. Chuck Norris
  • Yonkis: generative AI apps paid Apple close to $900 million in App Store fees last year - [link]
  • cariblanco: [link]
  • drlovric: Team MacBook Pro M. Deremo. Ovo je jedna od rijetkih situacija gdje sam ja u vecini :)
  • dpasaric: Anketa je ažurirana novim modelom, znači i dalje ima smisla, govori nam što tko koristi ovdje.
  • Yonkis: p.s. kad će neka nova anketa? :)
  • Yonkis: Može netko Tim Apple pitati što je sa ovim AirDropom, jesu magneti u pitanju ili atmosferski pritisak u pitanju da radi kako je oglašavano?
  • dpasaric: Juhu za Poguea! :)
  • Yonkis: Ajde napokon da se tu nešto slatko pojede, neka bude i kalorijska bomba, preživjeti ćemo :)
  • Performita: Javio mi se David Pogue, pripremam poslasticu za Jabučnjak ????????

Za vikanje moraš biti prijavljen.

Prijava

Novo na Jabučnjaku

Teme

Komentari

Anketa

Koji Mac koristite?

Page Speed 0.54 Seconds

Provided by iJoomla SEO