Apple MagSafe Power Adapter 60W
(1 korsinik/a gleda/ju temu) (1) Gost

Apple MagSafe Power Adapter 60W

02.09.2010 | 19:03
imam laptop macbook i riknuo mi je navedeni punjac...sada me zanima ima li ga u Rijeci gdje za kupiti...i dal ga mogu kupit negdje u hrvatskoj .ili ga moram narucit iz vana amerika itd....
02.09.2010 | 22:02
Na koji je nacin riknuo?
02.09.2010 | 22:08
Kad sam kupovao MBP, odmah sam tražio i još jedan napajač, i dobio ga. U Kreativnom odjelu. Cijena je ta koja jest, dakle jeftin nije... Jeftinije možeš proći, naravno, ako kupiš polovni na E-bayu ili slično.
02.09.2010 | 22:08
neznam...odjednom mi jee prestao punit i kompjuter mi se ugasio nakon sto se baterija ispraznila...
03.09.2010 | 12:18
Pitao sam iz razloga ako se radi o "strain relief" problemu imas pravo na besplatni novi punjac od Apple-a makar je stroj van garancije.
Zaguglaj magsafe strain relief pa vidi imas li takav problem ili je nesto drugo.
EDIT: Imas jedan na njuskalu za 300kn (mislim da je cijena OK)
23.10.2019 | 14:03
Crko punjac Mag Safe 2 za MacBook Pro iz 2014. Mac je bio sekundarni i nije puno bio ni koristen jer bi uglavnom koristio sluzbeni. Punjac je samo prestao puniti odjednom.
Originalni 85w, 60 i 45 kostaju isto - 750 Kn!?!
No ajde jos i mozda i uzeo da na US Storeu nisam naisao na par stotina losih reviewova koji se zale da ti preskupi punjaci prestanu raditi nakon godinu dvije...
Pogledajte 407 revieowa a prosjecna ocjena malo preko 1 zvjezdice
www.apple.com/shop/reviews/MD506LL/A/app...-with-retina-display

U US dode $79. sto je opet puno... Ako kupim tamo (USA) onda mogu samo ovaj steker zamjeniti na nas EU, jel tako? Sva elektronika je u cigli i ona je ta koja brine o tome kakav je napon u mrezi, jel tako?

Netko mi je ponudio zamjeniski za 400Kn Isto izgleda ko original ali nema jabuku i umjesto jabuke pise +class. Ima ko iskustva sa tim?
Imate li prijedlog di sto kupiti?
23.10.2019 | 16:56
BIla je (jako davno, prije 10+ godina) jedna serija starih Magsafe punjača od 75W koja je bila loša, krepavali su relativno brzo. Ali to je bila iznimka. Evo, vidiš gore moj post od prije 9 godina. Taj za kojeg sam naručio rezervni unaprijed je bio krepao nakon cca 3 godine, možda 4. Tada sam bio kupio neki bzvz noname zamjenski na E-bayu, koji je opet krepao nakon jedno 3-4 godine. Ovaj drugi, kojeg sam odmah bio uzeo kao rezervnog (2008. godine) još uvijek radi uredno, a korišten je praktički svakodnevno (dakle, 11 godina svakodnevno korišten i radi). Još 4 originalna Magsafea (što 1, što 2), stari od 7 do 4 godine, svi korišteni svakodnevno, svi uredno rade. I jedan neki noname zamjenski, također star jedno 6 godina, isto uredno radi.
Rekao bih da nema pravila. Činjenica je da zamjenski hoće više iskriti kad se uštekavaju-ištekavaju u utičnicu. Neki članovi ovdje tvrde da to može štetiti Macu (ITelektronika je napisao i dosta detaljno na tu temu, popratio mjerenjem i tumačenjem, potraži malo po forumu), ja osobno nemam takva iskustva.

Kupovina iz USA ti neće uštedjeti koliko očekuješ, jer će ti naša carina naplatiti još 25% PDV povrh cijene plus trošak slanj. Jedino ako ti netko fizički donese u ruke, tko je sada tamo, a putuje ovamo.

Uzmi u obzir da reviewe pišu ozlojeđeni kupci koji imaju loša iskustva, a oni zadovoljni ne pišu ništa, ni ne sjete se.
23.10.2019 | 18:39
Uzeo sam macbook pro 13' 2015 iz Engleske. Jel ja mogu za njega uzet magsafe 2 85w ili je za 13' samo 65w?

Ja sam gledao u nas kupit dođe nekih 700kn, a na njemačkom amazonu cca 560.
03.11.2019 | 17:09
Je kod nas je to grozno skupo
Pazi samo na Amazonu, procitaj reviewove prije i to one sa malo zvjezdica prvo. Neki se ljudi bune da to nisu originalni punjaci i da se brzo pokvare.
Ne kazem da nije ok kupiti zamjenski punjac nego sam da nije ok reklamirati nesto kao originalan proizvod sto nije. Navodno i account koji prodaje se zove Apple a to nije pravi ducan. (informacije su neprovjerene - ja sam citao na netu - tako da ih uzmi sa rezervom
03.11.2019 | 21:14
Jači punjač uvijek radi i na "manjem" Macbooku.
Slažem se, ako netko oglašava prodaju originalnog proizvoda, a prodaje nešto zamjensko, to je prijevara, bez obzira o kojem se brandu radi. Meni osobno je to glavni razlog zašto preferiram E-bay ispred Amazoona. Amazon se u takvim situacijama drži dosta nezainteresirano. Na E-bayu platim paypalom. Bilo što da ne štima i da trgovac pravi neki problem, dignem dispute i u tjedan dana max je sve riješeno. Nekoliko puta su mi vratili sav novac, a trgovac nije ni tražio da mu vraćam proizvod.
Moderatori: Bertone
  • Stranica:
  • 1

Vikalica™

Zadnja poruka: pred 4 dana, 8 sati
  • smayoo: Riječani i ostali zainteresirani, kavica i ćakula ovu subotu (30.08.) ujutro u 10h u gradskoj kavani Renard
  • drlovric: @vanjus: Barem si imao mogucnost izbora. Odaberes banku koja ima Apple Pay i cao :) biH je doslovce prije tjedan-dva dobila Apple Pay, nije uopce bilo dostupno u drzavi.
  • VanjusOS: pa znam da je Apple pay bio dostupan preko PBZ-a već godinama, ali tek od jučer je to moguće i preko HPB.
  • Yonkis: @smayoo - mogli bi subotu ujutro. Ima li još zainteresiranih, gdje je tino1?
  • Yonkis: @VanjusOS - to misliš kao "napokon" tj sarkastično?
  • smayoo: @yonkis - ja mogu u subotu ujutro. U nedjelju popodne-navečer možda također, ali nisam siguran.
  • VanjusOS: ljudi, tehnološka revolucija! od danas Apple Pay i preko HPB-a!!
  • Yonkis: Jel netko za kakvu kavu ovaj vikend? U Ri mislim :)
  • Yonkis: Glede Tita.. u Splitu: [link]
  • smayoo: @drlovric, nema na čemu, drago mi je. :)
  • mbp2009: Titini kriteriji: onaj koji je bio protiv njega. Kao i kriteriji svakog drugog kriminalca i diktatora :)
  • drlovric: @Smayoo: Isli u plavo bijeli. Sasvim pristojna hrana. Nismo uopce razocarani. Hvala :)
  • jura22: Da, tocno tako. Sakupljao po ulici! Zene, djecu, starce. Po redu. Bez kriterija.
  • smayoo: U samom Osijeku, nažalost, po mom iskustvu ništa nije baš trajno na visokom nivou. Ako bih morao preporučiti bar jedno mjesto, to bi bio "Plavo-bijeli". Klasični restoran, kad vidiš kako su konobari odjeveni, izgleda kao da su još osamdesete, ali hrana je konzistentno vrlo dobra. Ali to je nekakav standardni restoranski jelovnik, nema nekih baš tradicionalno slavonskih jela
  • smayoo: Varga u Bilju, pojeli smo zbilja dobar čobanac prije koju godinu. Još je bolji u Sokaku u Đakovu, kod ergele, ali to ti nije blizu Osijeka
  • drlovric: Sutra sam u Osijeku. Molim lokalce za preporuku za dobru slavonsku hranu.
  • Air: U protivnom je imao vanzemaljsku sreću da je baš smaknuo one koji su mu smetali.
  • Air: @jura22 ja sam nekoj logici siguran da je Tito imao kriterije po kojima je to činio.
  • smayoo: Kako misliš - da je nekog dao smaknuti bez kriterija? Skupljao je nasumično ljude po ulici pa ih vodio na smaknuće?
  • Yonkis: Što je kriterij?
  • jura22: “kriterija”
  • smayoo: Što je krizerij?
  • jura22: Danas se sjecamo svih koje je Tito dao smaknuti bez krizerija.
  • Bertone: e da je ufatiti svu tu struju nekako i pospremiti je za kasnije ;D
  • smayoo: Leleee... :)
  • Yonkis: Evo par slika od jutros, slikano iPadom: [link]
  • mbp2009: Sve ok, pbz radi na beti
  • ZeljkoB: Moze se napraviti downgrade na iOS18.x ako nesto ne radi....
  • mbp2009: Nije problem staviti bankarstvo na betu, samo ako ne radi, onda mi se ne da do banke :D
  • big_mac: Jel radi pbz na 26 beta 7?
  • Riba: Mislim da ovdje mijesamo beta aplikacije sa trojancem.
  • dpasaric: Tako da o tome treba voditi računa kada se igra sa softverima još u razvoju.
  • dpasaric: Da se nešto slučajno dogodi sva odgovornost je na beta korisniku.
  • drlovric: Tako je moj prijatelj prije par godina crackiran password manager pa upao u probleme.
  • drlovric: Stavljati bankarstvo na beta aplikacije ne bih nazvao pametnom zivotnom strategijom :)
  • ZeljkoB: IOS26 dev Beta 6, ZABA, OTP, Revolut, Finax…. Sve radi od potencijalno problematičnih app
  • ZeljkoB: iOS26 public beta 2 - ZABA i OTP rade
  • ZoPaj: a Rolling Stonesi planiraju turneju 2026…
  • ZoPaj: RIP! odlaze legende …
  • Gjuroo: Počivala u miru...
  • smayoo: RIP Gabi Novak
  • VanjusOS: možda nije obrisano zbog "piratstva" već zbog toga što se u vikalici ne bi trebamo objašnjavati nego u temama?
  • drlovric: Svi gledamo nesot piratsko. Apsurd je pricati o tome. Ja Hajduku placam pretplatu i clanarinu, a kradem HDTV od 2e, jer ne postoji nacin da ga legalno kupim :)
  • Zdravac: Eto, malo analogije za kraj!
  • Zdravac: Ali ok, svaki privatnik u svome restoranu može svojevoljno određivati cijene, a na nama je opet volja hoćemo li ići u taj restoran ili ne.
  • Zdravac: Shvatite da NIJE ilegalno instalirati Kodi na AppleTV
  • Zdravac: Pomalo je frustrirajuće kad znaš da nisi napisao apsolutno ništa ilegalno, a svejedno su ti postovi čak i u vikalici pobrisani jer, eto, moderatori smatraju kao "neprikladno" :?
  • VanjusOS: probao sam preko Xcode neki način ali trebam apple develpper acc
  • VanjusOS: da li je netko instalirao KODI na Apple TV 4K?
  • ZeljkoB: Kakvih problema? Ja koristim public beta vreziju i nikakvih problema.

Za vikanje moraš biti prijavljen.

Prijava

Prisutni jabučari

drpongrac23, Ender, Riba, skunic, Anonimci (662)

Novo na Jabučnjaku

Teme

Oglasi

Anketa

Koji Mac koristite?

Page Speed 0.97 Seconds

Provided by iJoomla SEO