najavljeni novi iBookovi i PowerBookovi
(1 korsinik/a gleda/ju temu) (1) Gost

najavljeni novi iBookovi i PowerBookovi

19.04.2004 | 17:46
Apple najavio nove iBookove i PowerBookove. Brzine podignute i izgleda nešto manje cene.
19.04.2004 | 23:05
Sada samo čekamo isporuke! Nadam se da čemo jih dobiti prije iPoda mini!
20.04.2004 | 05:47
Daklem, bez obzira na sve, Apple je odlucio izmusti jos jednu hrpicu novaca uvaljujuci nam stari G4. Sljedece sto mozemo ocekivati jest obnova iMac linije -- zivo me zanima hoce li i taj stroj jos jednom ponijeti G4 procesor, iako po svim pravilima logike u nj bi trebao stati G5 bez imalo problema.

Ponese li G4, onda definitivno Apple NIJE USPIO u migraciji na G5. Koliko im onda treba? Jedna godina ocigledno nije dostatna - onda 3 .. 5 godina?

Dobro sam rekao, jako je dobro sto se Apple ne paca u polje digitalne fotografije. Sad bi svi njihovi korisnici stali i ostali na 3 MP kamerama a Apple bi ih hipnotizirao govoreci kako je to cool!

Ima biti da su proteklu godinu izgubili u pravljenju softwera za Pixar, drugu Jobsobu zanimaciju.
20.04.2004 | 18:27
Ajme, krepa sam od smija kad sam cita ovaj post negdje na Internetu

- This is a disappointing update. Still no sign of the G5. Motorola sucks. I will not even consider a PowerBook until it has a 5GHz G5. Dude, I'm getting a Dell.

- Nobody needs a G5 PowerBook. Hell, most people don't even need a G4 PowerBook...it's just wasted processing power. I'm running PhotoShop, Illustrator, Final Cut Pro, GarageBand, Logic and Unreal Tournament 2004 all simultaneously on my 266MHz G3 PowerBook and it runs GREAT!!!. I deeply resent any suggestion that anyone needs more processing power than me. I am the benchmark.

- I can buy a 3.4GHz Dell Inspiron for $29.95 and have it personally delivered by Michael Dell. Only a fool would by a PowerBook.

- That Dell weighs 27.9kg and is made out of cardboard. I know, I worked in an office where we had 5000 Dell Inspirons and they all failed. Every single one of them. My 300MHz G3 toilet-seat iBook runs faster than those things anyway. MHz myth!!! MHz myth!!! Only a fool would buy a Dell. Their support staff are all in India, and instead of sending replacement parts they send stale chapatti.

- Nice updates, but I wish they had 1024MB of video RAM as an option. That would make that slow GeForce FX 5200 FLY!!!!

- 4MB of VRAM is way too much. If anything Apple should get rid of the VRAM chips and replace them with a small image of Steve Jobs. The GeForce FX 5200 in my 12" PowerBook runs UT2004 at 500fps. I don't know what you're talking about. Go back to the Wintel world, fanboi.

- <GROAANN!!> I only ordered a pallet-full of the old 17" PowerBooks yesterday!!!

- You fool. You should have followed the PowerBook rumours. They've all been 100% reliable. We've had new PowerBooks released every Tuesday since January, you idiot!!!

Does anyone else want to add anything else?
Moderatori: Bertone
  • Stranica:
  • 1

Vikalica™

Zadnja poruka: pred 10 sati, 54 minuta
  • IgorD: Zašto ne bi bilo istina? O tom se govori danima, neki ljudi slave što je Dye otišao. Trebao si otvoriti temu
  • Djuro genijalac: Sve mi se čini da je ovo istina..?
  • Djuro genijalac: [link]
  • IgorD: ovo je bilo na 17
  • IgorD: [link]
  • IgorD: Meni radi paste, iPhone Max 15, nije zadnji ios
  • smayoo: Ne možeš s iphonea
  • Djuro genijalac: Jbm, kak se pastea link u vikalicu?
  • Djuro genijalac: Ne znam jel ovo istina, ali....
  • Air: Ja sam u Zg, reci što i kada trebaš?
  • drlovric: Ima li neka dobra dusa iz Zagreba da mi preuzme hedan mali paket i preusmjeri ga na paketomat ili kakogod u Zupanju? :)
  • smayoo: [link]
  • ydrea: @Vanjuška - imamo! Poslao sam ti pp ;)
  • drlovric: Akom znate nekoga da prodaje SteamDeck, ja bih to kupio...
  • Piko: Zašto WP ? .... ima .... samo ja radim u Laravelu, no WP mi nije stran.. što konkretno treba ?
  • dpasaric: Svi otišli u keramičare. Naš ex-voditelj weba radi s mramorom sada. :)
  • Vanjuška: Imamo li na Jabučnjaku ikoga tko je vičan WordPressu i općenito web hokus pokus?
  • Riba: Anker ili Baseus i na miru si.
  • drlovric: Ja vjerujem Ankeru. Godinama bez problema
  • dpasaric: Ne kupuj nikada jeftine punjače za auto, gomila je uništenih iPhonea na taj način.
  • Yonkis: ima netko za preporučiti autopunjač a da ima USB C i USB A? Ne vjerujem ovima ovim artiklima od 5€.
  • zvone: Vrhunski. Moj prvi OS je 7.5. Digao ga i igrao Sim Tower satima. Kao u stara dobra vremena.
  • smayoo: Evo stavio sam ja [link]
  • dpasaric: To je vrijedan link, nemoj da se izgubi na Vikalici, imamo u forumu grupu MacOS Classic, pa ostavi tamo da ostane
  • IgorD: Da, mogao bih nekom to amjestit full scree da se šokira kad se vrati a komp
  • smayoo: hvala!
  • drlovric: Ovo je tako cool. Svaka cast!!
  • Ender: @IgorD: ovo je sjajno! hvala!
  • IgorD: > Infinite Mac is a collection of classic Macintosh and NeXT system releases and software, all easily accessible from the comfort of a web browser
  • IgorD: Upravo otkrio: [link]
  • m@xym: RIP Deajn Ristanović, jedan od rijetkih koji je postao legenda još za svog života (barem nama koji smo pratili same početke kompjuterizacije u bivšoj državi.
  • smayoo: :(
  • IgorD: Računari itd. RIP
  • Yonkis: Zar Apple nije mogao napraviti bolji emoji za miša, tj za magic mouse?
  • Miro Spiro: Umro Dejan Ristanović :( RIP
  • MacSin: OS stari do X je bio cool
  • MacSin: na poslu su svi na win lenovo aliu kad dodem doma je melem za oci ali kad treba nesto upgarde napravit tad je vec probelm
  • MacSin: OS je i dalje miljama od ostalih no sto se tice hardware to je vec diskutabilno
  • VanjusOS: neki mi javi se privatno, barem ako može kratko posuditi na probu
  • VanjusOS: ljudi, ima li možda netko viška Thunderbolt 2 to Thunderbolt 2 Cable
  • drpongrac23: Davno sam vozio "kockicu"
  • drpongrac23: @Yonkis - Kakav BMW - Uskoro kupujem za sebe Citrć Berlingo, jbg, godine...
  • drpongrac23: A zamjena ekrana preko 500 EUR!
  • drpongrac23: WTF?!? Ušle mi neke "bubice" u ekran na MBA M1. Totalni hit!!! 3 kom. BUBA ŠVABE!!!
  • Yonkis: Drpongrac23: a M5? Ne mislim na BMW.
  • drpongrac23: Preko 30 god. vjerni Apple korisnik - sada je vrijeme da zahvalim svima, ali Apple u mojim očima više nije što je nekad bio.
  • drpongrac23: Ovaj novi MacOS - bye, bye Apple!!! Ćesme od svega!
  • drpongrac23: PC za 400 EUR iz Pevexa žvače taj prastari MacPro za gablec :)
  • drpongrac23: U PC svijetu je DDR5 RAM polako standard - o čemu vi pričate?!?
  • BigMac: i ja kažem, prvo bolja pasta, nego zadnji put, i nižaa temperatura, očito prvi put nisam dobro stegao hladnjake, pa su procesori radili na nižem taktu :(

Za vikanje moraš biti prijavljen.

Prijava

Prisutni jabučari

dpasaric, Ender, Riba, tino1, VanjusOS, ZeljkoB, Anonimci (1766)

Novo na Jabučnjaku

Teme

Oglasi

Anketa

Koji Mac koristite?

Page Speed 0.58 Seconds

Provided by iJoomla SEO