Graficka iz linka je namijenjena za ugradnju u Mac Pro bez ikakvih hackova,koliko kuzim. Ako vec slazes hackintosh nadji bilo koju graficku koja je kompatibilna.
Nisi mi jasan, tko bi bio tolko lud da skuplju Mac grafičku gura u Hackintosh? Čemu to? Imaš je viška od nekog Mac Pro jer si uzeo za njega GTX285 ili što?
zato i pitam...googlao sam ali ono nisam ništ pametno našao..A jako mi se sviđa taj monitor kojeg bi čak mogao i kupit,ali da sad kupujem još mac pro to nemogu...A grafu nabavim za 700kn i sve normalno imam
Tomek: Pozdrav svima, prije nego pokrenem temu, da li je možda obrađeno pitanje automatskog "Power on" na MacBook PRO M4 kad takneš tipkovnivu ili ga otvoriš?? To me užano živcira... Nemrem očistiti tipkovnicu a da ga ne upalim...
dpasaric: Spremam novi članak za pro usere Macova!
dpasaric: Ja sam danas naručivao što se još može od lagera s QWERTY, pa ćemo vidjeti što ću dobiti!
zvone: Zvao istyle da interveniraju da ostavw qwerty posto ionako prave tipkovnice posebno za ht trziste. Krajnje su nezainteresirani. Ali kazu da se ljudi jako žale.
Bertone: Sused, ni to tema za vikalicu, trebao si to pitati u temi o budućnosti čovječanstva