Pozdrav,posjedujem PowerBook G4 15" sa 512 MB memorije,pa bi htio to update-ati barem za gigu,odnosno dvije Koja memorija je kompatibilna,di je kod nas kupit najjeftinije,neki korisni savjeti?Hvala!
Mislim da se radi o DDR SODIMM-u. Teško ćeš ih naći u ponudi, svi sada nude samo DDR2 memorije. Vjerojatno ti je najbolja opcija naručiti sa www.macsales.com, šalju u Hrvatsku i proći ćeš najjeftinije a i bez problema ćeš naći ispravnu memoriju baš za svoj model.
Tomek: Pozdrav svima, prije nego pokrenem temu, da li je možda obrađeno pitanje automatskog "Power on" na MacBook PRO M4 kad takneš tipkovnivu ili ga otvoriš?? To me užano živcira... Nemrem očistiti tipkovnicu a da ga ne upalim...
dpasaric: Spremam novi članak za pro usere Macova!
dpasaric: Ja sam danas naručivao što se još može od lagera s QWERTY, pa ćemo vidjeti što ću dobiti!
zvone: Zvao istyle da interveniraju da ostavw qwerty posto ionako prave tipkovnice posebno za ht trziste. Krajnje su nezainteresirani. Ali kazu da se ljudi jako žale.
Bertone: Sused, ni to tema za vikalicu, trebao si to pitati u temi o budućnosti čovječanstva