Kabel iliti konverter iz fw400 u fw800
(1 korsinik/a gleda/ju temu) (1) Gost

Kabel iliti konverter iz fw400 u fw800

29.04.2009 | 01:52
Dakle imam MBP unibody te on ima samo fw 800 ulaz.
Imam mini DV kamericu koja ima fw 400 kabel.
Trebam konverter kako bi mogao prebaciti sadrzaj sa kazetice na laptop!? Zna li netko gdje se ovo moze nabaviti?!
Treba li paziti na nesto?!

Dakle kabel koji sam dobio sa kamerom je (ona strana koja ide u kemeru) 4 pinski (lijeva strana) a druga strana 6 pinska.(desno)

Trebam nekako napraviti put od fw 400 (4 pinski) do fw 800!?!?!

Stovise imam kabel (dobio ga sa mybookom) koji je s jedne strane fw 800 a s druge fw 400 ... no fw 400 6 pinski. POstoji li neki spoj(produzetak) sa 400 (6 pinski) na 400 (6 pinski)? Pa da jesnostavno spojim ta dva kabela (ovaj s fotke i taj sto ga dobih sa mybookom?!
Fala
29.04.2009 | 01:57
zapravo koja god kombinacija funkcionira i jednostavno je dobavljiva (domaci ducani) ... je kul.
29.04.2009 | 02:16
Već me to netko pitao i u domaćim dućanima nije bilo ni traga tome. Mislim da Belkin ima u ponudi 800-400 adapter.
29.04.2009 | 07:33
ovo što ti tražiš ne postoji.
jedino riješenje je neki externi uredjaj koji ima na
sebi FW 400 i FW 800 (G DRIVE recimo) pa da putem
njega ostvariš konverziju
  • Dijete
  • Posjetitelj
29.04.2009 | 08:06
Prvo skoči pa reci hop..
Naravno da postoji.. npr eshop.macsales.com/item/Sonnet%20Technology/FAD824/

eshop.macsales.com/search/800+to+400+cable

Al isto tak funkcionira i to sa hard disk ladicama.. iomega koja sljaka kod mene to radi..
29.04.2009 | 09:27
Kao sto kaze Dijete, ima rjesenja; onaj Sonnet je odlican, nevelik, neskup i RADI (meni stigao jučer s njemackog Amazona).
29.04.2009 | 10:22
Mislim da sam u HG spotu vidio taj konektor. Sretno
29.04.2009 | 11:41
Istina barem za ovaj adapter!
A so obzirom da imam kabel koji je sa jedne strane fw 800 a s druge fw 400 6 pinski onda mi je ovaj dio rjesenje problema.

S druge strane rado bih da ne kupujem cijeli kit jer imam kablove vec pa .. ako tko zna gdje ima ovo sta dijete preporuca (kod nas!, jer trebam to u nekom roku od dan dva) bio bih zahvalan.
Ako ne onda cu kupiti kit pa kud puklo

Hvala svima
29.04.2009 | 19:49
sory, moram priznati da mi je davno trebao i nisam ga mogao naći, pa sam brzopleto izleteo, hvala bogu da još ima "djece" koja paze na ovakve gluposti, jedino je pitanje koliko će na kraju doći adapter kod nas u hr, sa 20 usd na 70 - 80
30.04.2009 | 02:58
evo ti ga u phoenix računala

www.feniks-kompjutori.hr/index.php?&...32945&kateg=1703
Moderatori: Bertone
  • Stranica:
  • 1

Vikalica™

Zadnja poruka: pred 1 dan, 13 sati
  • dpasaric: Osvrt je na naslovnici...
  • dpasaric: Ja bih samo Siri koja radi kako treba.
  • stefanjos: pa nije da ikome treba, ali radije bi to nego iakkav AI image generator haha
  • drlovric: Top je stvar. Razmazi oci i plus dobijes par sat i baterije usput.
  • dpasaric: Kome to uopće treba? :)
  • drlovric: Slazem se. Natjerala ih AI blamaza a ne dobra volja :)
  • stefanjos: 120hz na obicnom iphoneu. Napokon!
  • stefanjos: Drpongrac. Nema uvrede. Autoagnostik sam ali volim svoj polo :)
  • drpongrac23: Bez uvrede, isprika svakome, imao san bekutanera kockici m3, golfa 4 i polo sdi - sve redom šrot!!!!
  • drpongrac23: @stefanjos - fauwe = krampwagen! Hyundai rulez!!!!
  • drpongrac23: Uskoro event! Euforija počinje!!!! Gemišti na hlađenju!!!!
  • stefanjos: @yonkis, a stvarno je tino haha. samo fauve :P
  • Borisone: [link]
  • Borisone: Kao i svake godine u rujnu, nova generacija iPhona, te eventualno AirPodsi, Apple TV, i sl.
  • Yonkis: A što se predstavlja?
  • dpasaric: Danas Appleov Keynote u 19 sati po našem vremenu!
  • Yonkis: tino1 mora pješke jer ga izdao Bayerische Motoren Werke :)
  • stefanjos: ?
  • Yonkis: [link] tužno
  • smayoo: Rijeka je treći grad u Europi po godišnjoj precipitaciji. Prva je Genova u Italiji, a drugi je Nikšić u Crnoj Gori
  • smayoo: Nije istina. London ima više kišnih dana godišnje, ali Rijeka ima veću godišnju precipitaciju (kumulativnu količinu padalina u mm po m2)
  • hal9000: @yonkis • Navodno je.
  • Yonkis: Jel' ovo istina za Rijeku? [link]
  • smayoo: Riječani i ostali zainteresirani, kavica i ćakula ovu subotu (30.08.) ujutro u 10h u gradskoj kavani Renard
  • drlovric: @vanjus: Barem si imao mogucnost izbora. Odaberes banku koja ima Apple Pay i cao :) biH je doslovce prije tjedan-dva dobila Apple Pay, nije uopce bilo dostupno u drzavi.
  • VanjusOS: pa znam da je Apple pay bio dostupan preko PBZ-a već godinama, ali tek od jučer je to moguće i preko HPB.
  • Yonkis: @smayoo - mogli bi subotu ujutro. Ima li još zainteresiranih, gdje je tino1?
  • Yonkis: @VanjusOS - to misliš kao "napokon" tj sarkastično?
  • smayoo: @yonkis - ja mogu u subotu ujutro. U nedjelju popodne-navečer možda također, ali nisam siguran.
  • VanjusOS: ljudi, tehnološka revolucija! od danas Apple Pay i preko HPB-a!!
  • Yonkis: Jel netko za kakvu kavu ovaj vikend? U Ri mislim :)
  • Yonkis: Glede Tita.. u Splitu: [link]
  • smayoo: @drlovric, nema na čemu, drago mi je. :)
  • mbp2009: Titini kriteriji: onaj koji je bio protiv njega. Kao i kriteriji svakog drugog kriminalca i diktatora :)
  • drlovric: @Smayoo: Isli u plavo bijeli. Sasvim pristojna hrana. Nismo uopce razocarani. Hvala :)
  • jura22: Da, tocno tako. Sakupljao po ulici! Zene, djecu, starce. Po redu. Bez kriterija.
  • smayoo: U samom Osijeku, nažalost, po mom iskustvu ništa nije baš trajno na visokom nivou. Ako bih morao preporučiti bar jedno mjesto, to bi bio "Plavo-bijeli". Klasični restoran, kad vidiš kako su konobari odjeveni, izgleda kao da su još osamdesete, ali hrana je konzistentno vrlo dobra. Ali to je nekakav standardni restoranski jelovnik, nema nekih baš tradicionalno slavonskih jela
  • smayoo: Varga u Bilju, pojeli smo zbilja dobar čobanac prije koju godinu. Još je bolji u Sokaku u Đakovu, kod ergele, ali to ti nije blizu Osijeka
  • drlovric: Sutra sam u Osijeku. Molim lokalce za preporuku za dobru slavonsku hranu.
  • Air: U protivnom je imao vanzemaljsku sreću da je baš smaknuo one koji su mu smetali.
  • Air: @jura22 ja sam nekoj logici siguran da je Tito imao kriterije po kojima je to činio.
  • smayoo: Kako misliš - da je nekog dao smaknuti bez kriterija? Skupljao je nasumično ljude po ulici pa ih vodio na smaknuće?
  • Yonkis: Što je kriterij?
  • jura22: “kriterija”
  • smayoo: Što je krizerij?
  • jura22: Danas se sjecamo svih koje je Tito dao smaknuti bez krizerija.
  • Bertone: e da je ufatiti svu tu struju nekako i pospremiti je za kasnije ;D
  • smayoo: Leleee... :)
  • Yonkis: Evo par slika od jutros, slikano iPadom: [link]
  • mbp2009: Sve ok, pbz radi na beti

Za vikanje moraš biti prijavljen.

Prijava

Prisutni jabučari

Novo na Jabučnjaku

Teme

Oglasi

Komentari

Anketa