Macbook PRO 2,2 Procjena
(1 korsinik/a gleda/ju temu) (1) Gost

Macbook PRO 2,2 Procjena

06.03.2009 | 00:43
Zanima me vaša procjena ovog laptopa:

2.2 GHz Intel Core Duo
15 mjeseci star
120 GB HD
GeForce 8600M GT 128 MB
2 GB RAM

u odličnom stanju
06.03.2009 | 18:04
Malo pogledaj na ovu stranicu www.mac2sell.net/ i uvijek je dobro pogledat na eBayu kako se krecu cijene.....pa nadjes "zlatnu" sredinu
06.03.2009 | 18:34
11-12,000 kn (PDV ukljucen).
  • Dijete
  • Posjetitelj
07.03.2009 | 00:52
Davore?

*bigbraderovskim glasom*: Objasni..

p.s. si krejzi?
07.03.2009 | 02:13
Pa kontam ako je novi 2.4 model nesto preko 15,000 kn, a ovaj je super očuvan, a za 11-12 možeš dobiti tek mali MacBook 13", ja bih radije uzeo 15" Pro. Baterija bi morala još biti jako dobra, a sam hardver se nije bitno mijenjao niti na ovoj novoj verziji. E sada, ako ćemo gledati "karoseriju", onda da - novi ipak izgledaju solidnije, pa je moguće da netko tko drži do toga ne bi pristao na stariji... u tom slučaju još milja dolje...
07.03.2009 | 02:38
Dakle za 3000 kuna manje dobijes polovni stari model bez garancije? Zaista prava prilika.
07.03.2009 | 04:13
Uzmi donju granicu, dakle za 4000 kn, a to je mnogima mjesec dana rada. I gledaj ovako - možeš imati 13" consumer ili 15" Pro za iste pare, a garancija ionako manje-više, Macove koje sam ja vidio da su se pokvarili mogu nabrojati na prste jedne ruke. Zapravo najveći minus starijeg modela je tastatura. Ja volim novu, a opet čuo sam neke koji vole da je sve srebrno. Dakle, tržište postoji.
07.03.2009 | 09:38
Novi 2.4 je 13.800 kn onda ovaj nemre kostati vise od 9000 kn. Mislim kak ljudi kod nas cijene polovne macove ovaj bi mogao kostati i 13750 kn
07.03.2009 | 09:44
Pa kao sto vidite, upravo se prodaje 24" iMac 2.8 za samo 10.000 kn. A novi. ne bi vjerovali, kosta 10.000kn + PDV. Prava prilika.

Ja sam razmisljao o kupovini macbooka, ali kad sam skuzio da su svi polovni modeli cijenjeni minimalno 5000 pa na vise (ima ih cak i po 7500kn), zakljucio sam da mi se vise isplati kupiti novi.
07.03.2009 | 17:01
Evo jednog u oglasima za 8500.
www.njuskalo.hr/oglas354149
Pozdrav
11.03.2009 | 02:42
Zanima me procjena ovog: Macbook pro (15,4 Early 2008) 2,4 Ghz, 200Gb, 2Gb.
Dakle, zadnji model prije unibody serije...

Računalo ima još 3-4 mjeseca garanciju.
11.03.2009 | 08:33
dpasaric je napisao:
Uzmi donju granicu, dakle za 4000 kn, a to je mnogima mjesec dana rada. I gledaj ovako - možeš imati 13" consumer ili 15" Pro za iste pare, a garancija ionako manje-više, Macove koje sam ja vidio da su se pokvarili mogu nabrojati na prste jedne ruke. Zapravo najveći minus starijeg modela je tastatura. Ja volim novu, a opet čuo sam neke koji vole da je sve srebrno. Dakle, tržište postoji.

Kvare se itekako, ja sam na akademiji gdje je sve opremljeno apple kompjuterima i masa ljudi ima apple laptope i kvare se itekako.
Apple je lijep kompjuter ali idolopoklonstvo nekada stvarno zna biti nerealno kod apple korisnika.

Meni je na Pro 17 incnom laptopu, otisla maticna, dvd, kuler, baterija mi je umalo explodirala i jos neke stvari u godinu i tri mjeseca. Kompjuter je otisao u smece jer ga se ne isplati servisirati, cijena sitnica kao i sve iz apple trgovine.

Procijena,neka ti neki frend donese lap iz USA ili Hong Konga jos jeftinije ako je moguce a ak ne mislim da Tito mudro zbori.
Moderatori: Bertone
  • Stranica:
  • 1

Vikalica™

Zadnja poruka: pred 19 sati, 39 minuta
  • vjeko1: Realno me ne čudi ovo za Mac Pro jer desktop lineup nije imao previše smisla sa Studio i Pro. S druge strane, arhitektura sa Apple Silicon je takva da nema previše mjesta za expanziju tako da.. RIP
  • Piko: Samo da velim da sam "ukrao" ideju za vikalicu .... i napravio svoju implementaciju na [link] ....
  • Soffoklo: Apple odustaje od Mac Proa - [link]
  • Yonkis: @CoffeePod koristiš li ono punjenje do 80% ili si light user? Moj iPhone 15 je nakon 26 mj izgubio samo 6% a 2 različita SIMa (priv posl). Tako da 1% je sasvim ok.
  • drlovric: @Coffe: Po gruboj racunici moze ti trajati do kraja stoljeca taj telefon. Nista ne azuriraj :)
  • CoffeePod: Ja sqm i dalje na iOS18 i ne planiram jos updejtat. Nakon 9 mjeseci baterija na 16PRO pala je samo za 1% od max kapaciteta
  • ZoPaj: eh, da je bar više tih OS updatea bez novih featuresa:) optimiziranih i očišćenih od bugova pored famoznih sigurnosnih patcheva.. mislim da Snow Leopard nije imao ni jednu jedinu novost? 26.4 mi se čini brz i stabilan...
  • miomika: 26.4 je vani, ali ništa od Geminija. Samo APlle Music i fora s koncertima. Neznam dal je vrijedno i skidati
  • Borisone: [link]
  • Borisone: Jel to Apple MD dostupan od 14.4. u HR? [link]
  • zoranowsky: @rak21, ja nisam, upravo sam dobio info da mi je narudžba stornirana zbog ograničenih količina. Netko je očito zeznuo kalkulaciju...
  • Yonkis: WWDC26 June 8–12, 2026 [link]
  • rak21: Je li netko ulovioacbook pro M5 pro za 2200 u instaru? Baš me zanima jel prošla narudžba ili su stornirali jjer su bili jeftiniji 500€ i više od drugih.
  • smayoo: Ja sam nedavno imao tako raspadnut prikaz oglasa u Firefoxu, ispalo je da je problem bio u Ghosteryju
  • CoffeePod: Probao sam Tahoe na M4 MBP i M2 Airu i ono je sramotno na sto lici i kako performa
  • CoffeePod: Ima netko da i dalje odbija preci na Tahoe i iOS26?
  • drlovric: Na iPadu u Sagari oglasnik se raspao. Tekst se preklapa i necitljiv je ispod fotografije artikla.
  • zoranowsky: Kod mene na firefoxu i safariju sve ok s oglasima
  • Yonkis: [link]
  • Yonkis: Jedino na Braveu izgledaju normalno. Firefox, Edge, Safari ne.
  • smayoo: Što se desilo? Meni izgledaju normalno.
  • Yonkis: Što se desilo sa Oglasima? Npr.[link]
  • superstric: obavljeno
  • Yonkis: Obavio svoje
  • dpasaric: Imenso, obavljeno! :)
  • Djuro genijalac: rješeno. Bilo bi lakše da si objavio i točne odgovore, but here we are ;-)
  • imenso: Hvala!
  • Sarek: Riješeno i podijeljeno dalje
  • zoranowsky: Ispunjena anketa
  • smayoo: ispunjena
  • imenso: Svaki glas je važan i hvala unaprijed svakome na rješavanju i(ili) dijeljenju linka. To mi je za sina, za diplomski
  • Yonkis: Nema nas 200 ovdje, samo 300!!!
  • imenso: Ekipa, molio bih ako imate pet minuta vremena da riješite anketu, ne treba više od 5 minuta, moraju skupiti barem 200 odgovora: [link]
  • Djuro genijalac: Meni najbolje: Sori kume, samo Hajduk živi vječno!
  • Ender: chuck norris je pobedio zivot :)
  • smayoo: Rak je prebolio Chucka Norrisa... :)
  • Yonkis: [link] P.U.M Carlos Ray Norris
  • zoranowsky: R.I.P. Chuck Norris
  • Yonkis: generative AI apps paid Apple close to $900 million in App Store fees last year - [link]
  • cariblanco: [link]
  • drlovric: Team MacBook Pro M. Deremo. Ovo je jedna od rijetkih situacija gdje sam ja u vecini :)
  • dpasaric: Anketa je ažurirana novim modelom, znači i dalje ima smisla, govori nam što tko koristi ovdje.
  • Yonkis: p.s. kad će neka nova anketa? :)
  • Yonkis: Može netko Tim Apple pitati što je sa ovim AirDropom, jesu magneti u pitanju ili atmosferski pritisak u pitanju da radi kako je oglašavano?
  • dpasaric: Juhu za Poguea! :)
  • Yonkis: Ajde napokon da se tu nešto slatko pojede, neka bude i kalorijska bomba, preživjeti ćemo :)
  • Performita: Javio mi se David Pogue, pripremam poslasticu za Jabučnjak ????????
  • Yonkis: Ovo nije mjesec ovo je jutro [link]
  • Air: Ha ha, evo radi sa iPhonea - pitam se kad će već ova čuda implementirati u ozbiljnije fotoaparate?
  • Air: [link]

Za vikanje moraš biti prijavljen.

Prijava

Novo na Jabučnjaku

Teme

Komentari

Anketa

Koji Mac koristite?

Page Speed 0.55 Seconds

Provided by iJoomla SEO