logitech v470-vasa misljennja o njemu
(1 korsinik/a gleda/ju temu) (1) Gost

logitech v470-vasa misljennja o njemu

03.12.2008 | 21:41
Ja posjedujem tog misonju ,naravno bijele boje,i mogu samo reci da uopce nisam zadovoljan.Po mom misljenju je neprecizan,prilicno cudljiv na razlicitim podlogama itd.
Dali ima neko iskustva sa istim?
07.12.2008 | 21:03
Taj konkretno nisam nikad vidio ni probao, ali inače su moja iskustva s Logitechom dosta loša, upravo iz ovih istih razloga. Iako je bio jedan koji nije od toga bolovao, ali je crko prije isteka garancije.
07.12.2008 | 22:33
vidis, bas zanimljivo...jer moja iskustva s logitechom su bas suprotna...mislim da je logitech najjaci sto se tice periferije i preferiam njihove miseve i tipkovnice ...

doma imam mx 518 i s njim se igram i mogu reci da mi je to najbolji gejmerski mis kojeg sam probala.

Za rad koristim mighty mouse i apple keyboard i to mi odlicno pase za rad, ali za igranje....samo logitech periferija (govrim o "pravim" igrama, FPSovi i slicno, nikakvi soliteri i takve bedastoce )

@ sirius - na zalost nisam probala misa o kojem govoris pa ne mogu reci da li valja ili ne
07.12.2008 | 23:24
podrzavam flare u potpunosti

Kod mene je sve Logitech. Misevi, tipkovnice, zvucnici...

Ja ne kupujem nista drugo i imam super iskustva s tim proizvodjacem.

Zvucnici X-230 (oko 400kn) pjevaju i sviraju vec godinama, po meni prilicno kvalitetan zvuk...

Mis ni najjeftiniji od 70kn mi nikada nije crkao.

v470 sam imao i maaaaaalo mi je premalen u ruci.
08.12.2008 | 00:27
Pretpostavljam da je stvar i u tome za što se koristi. Ja sam jedva dočekao i usb (radi bolje rezolucije), i optičke (radi neproklizavanja) miševe, jer sam u doba onih s kuglicama redovito imao 2-3 u ladici (jer bi dobivao 7 živčanih slomova kad bi počeli proklizavati). A sve zbog AutoCAD-a gdje se strašno gubi na brzini ako je miš neprecizan i "nervozan". Logitech me grozno razočarao upravo kad sam prije dosta godina nemalo platio njegov USB optički model samo da bi ustanovio da je jednako neprecizan kao i PS2. I loše je radio na površini stola (ultrapas) pa sam morao držati list papira pod njim. Pa je taj list papira izazivao "nervozu" miša kad bi mi se pod rukom pomaknuo. Grrrr... Završio je u smeću za tjedan dana. Onda me je netko prije godinu-dvije nagovorio da probam opet jer su to "najbolji miševi u svemiru" pa sam kupio jedan (opet USB optički, najobičniji) i zaključio da je isti kao i onaj prije. Čak i dalje ima problem s određenim podlogama (što je manji problem jer više nemam stol od ultrapasa). Ali je svejedno završio kod moje drage, uz njezin laptop.

Appleov Mighty Mouse nema nijedan od ovih problema i općenito sam jako zadovoljan njime. Osim toga, mogu preporučiti i Genius.
Moderatori: Bertone
  • Stranica:
  • 1

Vikalica™

Zadnja poruka: pred 3 dana, 20 sati
  • stefanjos: airpods 2 pro a da mu fale slusalice. Meni treba samo charging case?
  • stefanjos: Ima li tko
  • IgorD: Imam ja VMWare od malena ali nemam Win 11 licencu
  • Borisone: Pa besplatni su od negdje kad ih je preuzeo Broadcom. [link]
  • IgorD: Unutar VMWare, naravno
  • IgorD: Ja razmišljam o tom već mjesecima ali nikako da kupim licencu i krenem u to
  • VanjusOS: ljudi, da otvaram temu ili ne - da li netko stavio Windows 11 na Macbook sa intel procesorima..?
  • Bertone: *ćeš
  • Bertone: Ja sretan što ste Vi sretni,... di žeš bolji početak dana ;)
  • Tomek: I sad vidio rješenje problema sa keyboardom... :D
  • Tomek: Hvala Bertone...
  • Tomek: Sad sam skužio da sam i ja pisao u toj temi... :D E sad, još da se ne pali na bilo koji pritisak tipkovnice...
  • miomika: Hvala ti Bertone. KONAČNO!!! :)
  • smayoo: Ae. Hvala, Bertone! Ovo nisam ni upratio. :)
  • Bertone: Ima tema: [link] i ima rješenje od samog Apple-a (zadnji moj post u temi)
  • Tomek: :'(
  • smayoo: ima tema, nema rješenja :(
  • Tomek: Pozdrav svima, prije nego pokrenem temu, da li je možda obrađeno pitanje automatskog "Power on" na MacBook PRO M4 kad takneš tipkovnivu ili ga otvoriš?? To me užano živcira... Nemrem očistiti tipkovnicu a da ga ne upalim...
  • dpasaric: Spremam novi članak za pro usere Macova! :)
  • cariblanco: bijeli dim..MVGA ;)
  • drlovric: Jel imamo slucajno ovdje nekoga da je uposlenik hrvatskog telecoma?
  • Gjuroo: Ipak se kreće. aiPhone. [link]
  • dpasaric: Ja sam danas naručivao što se još može od lagera s QWERTY, pa ćemo vidjeti što ću dobiti! :)
  • zvone: Zvao istyle da interveniraju da ostavw qwerty posto ionako prave tipkovnice posebno za ht trziste. Krajnje su nezainteresirani. Ali kazu da se ljudi jako žale.
  • Bertone: Sused, ni to tema za vikalicu, trebao si to pitati u temi o budućnosti čovječanstva ;)
  • cariblanco: [link]
  • cariblanco: Vidi komentare ispod ovog teksta !!
  • cariblanco: Zadatak za smayoo...zašto je nestalo struje
  • dpasaric: Vidim da će stare QWERTY tipkovnice odjednom dobiti na cijeni! :)
  • zvone: Nervira me jer mijenjaju bez veze.
  • smayoo: Ali zašto je to takav stress? Ako su potpuno ukinuli stari layout, posložiš si kako ti paše pomoću Ukelele
  • smayoo: QWERTZ je uvijek i oduvijek hrvatski standard tipkovnice, a ovaj apple QWERTY hibrid je izmišljotina iz nekadašnjeg "zastupnika" PEL Velebit.
  • IgorD: Prvo su prebacili @ pa sad stalno stišćem ™ a od zadnjeg sistema ni € nije gdje je bio
  • IgorD: Ja na iOSu ionako uvijek imam EN tipkovnicu, samo kad mi treba đ prebacim na hr. Frka je što su i s Macovima krenule qwertz tipkovnice
  • zvone: Ako se vrati u postavkama automatski se vraca na qwertz. Iritantno do bola.
  • zvone: Kupio novu tipkovnicu za m4 ipad pro. Hrvatska je ali vise nije qwerty nego qwertz. Razocaran.
  • drlovric: Ja nemam dres Osijeka :)
  • VanjusOS: ako ćeš obući dres Osijeka, ja ti nabavim kartu bez problema
  • VanjusOS: drlovric, nema više karata za Hajduka
  • drlovric: Ako ima neko iz Osijeka molim da mi se privatno javi. Trebam uslugu. Hvala puno :)
  • JOHN: Počivao u miru Božjem :(
  • Borisone: U oglasniku mini Pro ako nekog zanima.
  • Gjuroo: Počivao u miru.
  • smayoo: Ode nam Papa Franjo, na Uskrsni ponedjeljak. Počinak je zaslužio, i više od toga. Neka se Crkvi primi barem nešto od njegovog nasljeđa.
  • VanjusOS: Sretan Uskrs!
  • Damirst: Srstan Uskrs!
  • smayoo: Sretan Uskrs svima! :)
  • Tomek: Sretan Uskrs !!
  • ping: Sretan Uskrs
  • dpasaric: Mira i ljubavi! :)

Za vikanje moraš biti prijavljen.

Prijava

Prisutni jabučari

Bertone, Ender, m@xym, Tomek, zvone, Anonimci (391)

Novo na Jabučnjaku

Teme

Oglasi

Komentari

Anketa

Koji Mac koristite?

Page Speed 0.86 Seconds

Provided by iJoomla SEO