Novi macbook i macbook pro
(1 korsinik/a gleda/ju temu) (1) Gost

Novi macbook i macbook pro

14.10.2008 | 21:32
Kaj sam ja prvi? Kaj se veli o novim kompovima? Kolko sam videl, zgodan je macbook koji sa dima puno bolju grafiku, ali ne dopada mi se kaj nema firewire... I kaj se tiče BlueRay-a veli Štef da su problemi oko tantijema da je skupo ko vrag pa zasad samo superdrive. No, suma sumarum, dopada mi se macbook i mogu ga zamislit kao svoj komp....

Kaj vi velite, poštovana gospodo?
14.10.2008 | 21:34
Da, Riba, pitanje u anketi ne stoji više. Stigli novi modeli I za 1299 baksa to je to....
14.10.2008 | 21:43
Ma MacBook nema FireWire ... nikakav.... po meni veliki minus...

Grafička je OK, mada mene nikada nije pretjerano interesiralo igranje na laptopu, brži bus itd...

... za sada mi se stari MacBook još uvijek čini bolji izbor za ne-igrače.
29.10.2008 | 18:51
jel moze neko od onih koji su kupili novi macbook uraditi review (prednosti, mane) za one koji se dvoume izmedju novog aluminum-a i white-a.
29.10.2008 | 19:54
Misliš - kao onaj što je Riba napisao u novostima neki dan?
29.10.2008 | 20:14
ovo sam procito. al sam konkretno mislio na neke greske pri proizvodnji (razloge zbog kojih mozda nebi trebalo uzeti, ako ih ima). neka licna iskustva, probleme...
29.10.2008 | 23:05
Aha... Paaaa... možda je malo prerano za očekivati da netko već ima takva iskustva?
29.10.2008 | 23:47
jest al sam mislio da nema mozda nekakvih uocljivih problema i tako to, al eto molim svakog ko primijeti neki problem/gresku da to napise u ovom threadu kako bi pomogao ostalima
30.10.2008 | 16:21
Koliko ja znam najveća greška do sada je šta macbookov monitor nije nešto posebno napredova i idalje je lošiji od Airova i MBPova

zadnji članak na tu temu je :
gizmodo.com/5070723/screen-shootout-macb...k-old-vs-macbook-air

Zbog toga sam ja naručio MBP
30.10.2008 | 19:56
gdje si narucio. mozeli se dobiti u m-computersu ili filex-u mozda odmah il se mora cekati. meni ne smeta glossy ekran
03.11.2008 | 01:44
Naručio sam ga kod sebe
Čeka se, neznam koliko, tjedan, dva a možda i tri
A rekli su da će prvi primjerci stići ovaj tjedan
Moderatori: Bertone
  • Stranica:
  • 1

Vikalica™

Zadnja poruka: pred 3 dana, 19 sati
  • stefanjos: airpods 2 pro a da mu fale slusalice. Meni treba samo charging case?
  • stefanjos: Ima li tko
  • IgorD: Imam ja VMWare od malena ali nemam Win 11 licencu
  • Borisone: Pa besplatni su od negdje kad ih je preuzeo Broadcom. [link]
  • IgorD: Unutar VMWare, naravno
  • IgorD: Ja razmišljam o tom već mjesecima ali nikako da kupim licencu i krenem u to
  • VanjusOS: ljudi, da otvaram temu ili ne - da li netko stavio Windows 11 na Macbook sa intel procesorima..?
  • Bertone: *ćeš
  • Bertone: Ja sretan što ste Vi sretni,... di žeš bolji početak dana ;)
  • Tomek: I sad vidio rješenje problema sa keyboardom... :D
  • Tomek: Hvala Bertone...
  • Tomek: Sad sam skužio da sam i ja pisao u toj temi... :D E sad, još da se ne pali na bilo koji pritisak tipkovnice...
  • miomika: Hvala ti Bertone. KONAČNO!!! :)
  • smayoo: Ae. Hvala, Bertone! Ovo nisam ni upratio. :)
  • Bertone: Ima tema: [link] i ima rješenje od samog Apple-a (zadnji moj post u temi)
  • Tomek: :'(
  • smayoo: ima tema, nema rješenja :(
  • Tomek: Pozdrav svima, prije nego pokrenem temu, da li je možda obrađeno pitanje automatskog "Power on" na MacBook PRO M4 kad takneš tipkovnivu ili ga otvoriš?? To me užano živcira... Nemrem očistiti tipkovnicu a da ga ne upalim...
  • dpasaric: Spremam novi članak za pro usere Macova! :)
  • cariblanco: bijeli dim..MVGA ;)
  • drlovric: Jel imamo slucajno ovdje nekoga da je uposlenik hrvatskog telecoma?
  • Gjuroo: Ipak se kreće. aiPhone. [link]
  • dpasaric: Ja sam danas naručivao što se još može od lagera s QWERTY, pa ćemo vidjeti što ću dobiti! :)
  • zvone: Zvao istyle da interveniraju da ostavw qwerty posto ionako prave tipkovnice posebno za ht trziste. Krajnje su nezainteresirani. Ali kazu da se ljudi jako žale.
  • Bertone: Sused, ni to tema za vikalicu, trebao si to pitati u temi o budućnosti čovječanstva ;)
  • cariblanco: [link]
  • cariblanco: Vidi komentare ispod ovog teksta !!
  • cariblanco: Zadatak za smayoo...zašto je nestalo struje
  • dpasaric: Vidim da će stare QWERTY tipkovnice odjednom dobiti na cijeni! :)
  • zvone: Nervira me jer mijenjaju bez veze.
  • smayoo: Ali zašto je to takav stress? Ako su potpuno ukinuli stari layout, posložiš si kako ti paše pomoću Ukelele
  • smayoo: QWERTZ je uvijek i oduvijek hrvatski standard tipkovnice, a ovaj apple QWERTY hibrid je izmišljotina iz nekadašnjeg "zastupnika" PEL Velebit.
  • IgorD: Prvo su prebacili @ pa sad stalno stišćem ™ a od zadnjeg sistema ni € nije gdje je bio
  • IgorD: Ja na iOSu ionako uvijek imam EN tipkovnicu, samo kad mi treba đ prebacim na hr. Frka je što su i s Macovima krenule qwertz tipkovnice
  • zvone: Ako se vrati u postavkama automatski se vraca na qwertz. Iritantno do bola.
  • zvone: Kupio novu tipkovnicu za m4 ipad pro. Hrvatska je ali vise nije qwerty nego qwertz. Razocaran.
  • drlovric: Ja nemam dres Osijeka :)
  • VanjusOS: ako ćeš obući dres Osijeka, ja ti nabavim kartu bez problema
  • VanjusOS: drlovric, nema više karata za Hajduka
  • drlovric: Ako ima neko iz Osijeka molim da mi se privatno javi. Trebam uslugu. Hvala puno :)
  • JOHN: Počivao u miru Božjem :(
  • Borisone: U oglasniku mini Pro ako nekog zanima.
  • Gjuroo: Počivao u miru.
  • smayoo: Ode nam Papa Franjo, na Uskrsni ponedjeljak. Počinak je zaslužio, i više od toga. Neka se Crkvi primi barem nešto od njegovog nasljeđa.
  • VanjusOS: Sretan Uskrs!
  • Damirst: Srstan Uskrs!
  • smayoo: Sretan Uskrs svima! :)
  • Tomek: Sretan Uskrs !!
  • ping: Sretan Uskrs
  • dpasaric: Mira i ljubavi! :)

Za vikanje moraš biti prijavljen.

Prijava

Prisutni jabučari

Damirst, imenso, Tomek, VanjusOS, zvone, Anonimci (472)

Novo na Jabučnjaku

Teme

Oglasi

Komentari

Anketa

Koji Mac koristite?

Page Speed 0.90 Seconds

Provided by iJoomla SEO