Baš me zanima kad će biti nekih novosti za Time Capsule.Očito je da ne ide kako bi trebalo,ili kako bi mi htjeli.Novu informaciju još nemam,tek za koji dan ću znat ima li šta nova.Dotle živimo u nadi !
"Pilam" središnjicu po tom pitanju svako toliko. Slažem se, ovo postaje saga s isporukom kao s prvim alu iMacom. Zadnja informacija koju imam je da postoje "velike šanse" da dođu 22-og.
Da, navodno su došla 4(!?) i od toga su dva završila kod nas! Tko ne bi volio Apple - kada kupješ hard disk imaš osjećaj kao da si naručio Aston s nestandardnom bojom kože.
Tomek: Pozdrav svima, prije nego pokrenem temu, da li je možda obrađeno pitanje automatskog "Power on" na MacBook PRO M4 kad takneš tipkovnivu ili ga otvoriš?? To me užano živcira... Nemrem očistiti tipkovnicu a da ga ne upalim...
dpasaric: Spremam novi članak za pro usere Macova!
dpasaric: Ja sam danas naručivao što se još može od lagera s QWERTY, pa ćemo vidjeti što ću dobiti!
zvone: Zvao istyle da interveniraju da ostavw qwerty posto ionako prave tipkovnice posebno za ht trziste. Krajnje su nezainteresirani. Ali kazu da se ljudi jako žale.
Bertone: Sused, ni to tema za vikalicu, trebao si to pitati u temi o budućnosti čovječanstva