iPod servis
(1 korsinik/a gleda/ju temu) (1) Gost

iPod servis

27.01.2004 | 23:35
Da li na iPod vrijedi medjunarodno jamstvo kao i na powerbook. Imam mali problemcic iPod ne svira nego svaki puta kada zelim pustiti neku pjesmu on se resetira. Dok igrice mogu igrati i po sest sati bez problema
28.01.2004 | 11:33
Jesi li probao da ga resetiras? Ako to ne upali - spoji ga na komp i restoriraj novi sitem preko starog, sve pobrisi.
29.01.2004 | 18:18
Resetirao sam ga, usao u diagnostic mode, provjerio sve moguce opcije i on svira samo i jedino pod uvjetom da je spojen na struju. Sve ostalo radi i bez toga ali mogu slusati muziku samo kad je ukljucen u struju. Vidio sam da apple besplatno mijenja baterije u garanciji, nasao sam site gdje se nudi kit za zamjenu baterija, itd. Posto je kupljen u canadi nadam se da postoji opcija da se servisira tu, pa me zato interesira vriedi li na njega medjunarodno jamstvo. Zna li netko? Btw., zvao sam u svetu nedjelju ali vjerovali ili ne rekli su mi da moraju provjeriti da li iPod ima medjunarodno jamstvo, tj. oni ne znaju ima li ili nema.
06.02.2004 | 23:30
Kako sada stvari stoje mozda i nece biti potrebno da se salje na popravak. Danas sam ga otvorio i vidio to cudo dizajna iznutra a najvise me je zanimao kako izgleda mali 10GB disk. (galerija) Cim sam ga otvorio i vidio bateriju zvao sam u Djordjicevu ali je oni ne mogu nabaviti pa sam ga zatvorio. Izgleda da konektor na HDD nije bio najkvalitetnije spojen jer nakon toga radi bez baterije direktono napajanja iz zida bezprijekorno.
07.02.2004 | 21:45
a kako si ga otvorio? Jesi ga zgrebao? Dali je to primjetno?
08.02.2004 | 18:06
Primjetno je ako pazljivo gledas odnosno ako ti ja kazem gdje sam ga otvorio. Slijedio sam upute sa www.ipoding.com a i u novom macformatu sam vidio iste. Napravio sam i par fotki i bas sam poslao mail da vidim kako da ih sve ubacim u jednu odvojenu rubriku ili barem podrubriku. Za sada jedina odnosno prva slika nalazi se u zanimljivostima.
Detaljno:
Otisao samu chipoteku i kupio set urarskih odvijaca (10 kuna)
Dosao doma i pazljivo jedno pet puta pogledao instrukcije kako otvoriti iPod
Uz malo hrabrosti i sile (treba ju upotrijebiti) otvorio sam iPod
Izvadio sam HDD (malo cudo od 10GB)
Izvadio bateriju
Nazvao u Djordjicevu i baterijski centar za zamjensku. (Dobio odgovor da nema sanse da mi nabave novu)
Slegnuo ramenima
Pokusao naruciti bateriju - nista od toga jer je isporucuju samo u USA, Canadu i Australiu
Zatvorio iPod
Kada sam poceo zatvarati iPod shvatio sam da sam se malo pomucio da spojim ponovno hard disk. ( To mi je dalo nadu da mozda jednostavno nije bio pricvrscen)
Pri kraju samo moras paziti da on/off prekidac stavis tocno kako ti ne bi ostao visiti u zraku pa ne bi mogao onda koristiti hold.
Vremenski trebalo mi je otprilike 25-30 minuta za sve to ali sam barem 15-20 minuta potrosio na telefoniranje frendovima da im kazem sto sam i kako napravio. Onog trenutka kada sam ga otvorio ostao sam zapanjen kako sve to izgleda iznutra.
Na kraju tko zna sto je bilo jer ne mogu sa sigurnoscu reci niti da je baterija niti da je hdd ali je on proradio i prvi test je pokazao da je radio bez ikakvih problema oko 7 sati. (Deklarirano je 8).
Moj iPod je 10 GB slim type.
08.02.2004 | 20:07
Otvorio sam poseban dio u galeriji za 'rastavljanje ipoda' pa posalji sve tamo

Update - nisam, imam bolju ideju! Posalji slike s komentarima meni na mail pa cu sloziti to kao article! Vjerojatno ce vise ljudi to zanimati!
Moderatori: Bertone
  • Stranica:
  • 1

Vikalica™

Zadnja poruka: pred 23 sati, 48 minuta
  • jura22: Nema mjesta za ekspanziju jer je tako Apple odlucio. Sigurno bi se mogla graficka ustekati ili vise njih. Mozda memorija i nema smisla.
  • vjeko1: Realno me ne čudi ovo za Mac Pro jer desktop lineup nije imao previše smisla sa Studio i Pro. S druge strane, arhitektura sa Apple Silicon je takva da nema previše mjesta za expanziju tako da.. RIP
  • Piko: Samo da velim da sam "ukrao" ideju za vikalicu .... i napravio svoju implementaciju na [link] ....
  • Soffoklo: Apple odustaje od Mac Proa - [link]
  • Yonkis: @CoffeePod koristiš li ono punjenje do 80% ili si light user? Moj iPhone 15 je nakon 26 mj izgubio samo 6% a 2 različita SIMa (priv posl). Tako da 1% je sasvim ok.
  • drlovric: @Coffe: Po gruboj racunici moze ti trajati do kraja stoljeca taj telefon. Nista ne azuriraj :)
  • CoffeePod: Ja sqm i dalje na iOS18 i ne planiram jos updejtat. Nakon 9 mjeseci baterija na 16PRO pala je samo za 1% od max kapaciteta
  • ZoPaj: eh, da je bar više tih OS updatea bez novih featuresa:) optimiziranih i očišćenih od bugova pored famoznih sigurnosnih patcheva.. mislim da Snow Leopard nije imao ni jednu jedinu novost? 26.4 mi se čini brz i stabilan...
  • miomika: 26.4 je vani, ali ništa od Geminija. Samo APlle Music i fora s koncertima. Neznam dal je vrijedno i skidati
  • Borisone: [link]
  • Borisone: Jel to Apple MD dostupan od 14.4. u HR? [link]
  • zoranowsky: @rak21, ja nisam, upravo sam dobio info da mi je narudžba stornirana zbog ograničenih količina. Netko je očito zeznuo kalkulaciju...
  • Yonkis: WWDC26 June 8–12, 2026 [link]
  • rak21: Je li netko ulovioacbook pro M5 pro za 2200 u instaru? Baš me zanima jel prošla narudžba ili su stornirali jjer su bili jeftiniji 500€ i više od drugih.
  • smayoo: Ja sam nedavno imao tako raspadnut prikaz oglasa u Firefoxu, ispalo je da je problem bio u Ghosteryju
  • CoffeePod: Probao sam Tahoe na M4 MBP i M2 Airu i ono je sramotno na sto lici i kako performa
  • CoffeePod: Ima netko da i dalje odbija preci na Tahoe i iOS26?
  • drlovric: Na iPadu u Sagari oglasnik se raspao. Tekst se preklapa i necitljiv je ispod fotografije artikla.
  • zoranowsky: Kod mene na firefoxu i safariju sve ok s oglasima
  • Yonkis: [link]
  • Yonkis: Jedino na Braveu izgledaju normalno. Firefox, Edge, Safari ne.
  • smayoo: Što se desilo? Meni izgledaju normalno.
  • Yonkis: Što se desilo sa Oglasima? Npr.[link]
  • superstric: obavljeno
  • Yonkis: Obavio svoje
  • dpasaric: Imenso, obavljeno! :)
  • Djuro genijalac: rješeno. Bilo bi lakše da si objavio i točne odgovore, but here we are ;-)
  • imenso: Hvala!
  • Sarek: Riješeno i podijeljeno dalje
  • zoranowsky: Ispunjena anketa
  • smayoo: ispunjena
  • imenso: Svaki glas je važan i hvala unaprijed svakome na rješavanju i(ili) dijeljenju linka. To mi je za sina, za diplomski
  • Yonkis: Nema nas 200 ovdje, samo 300!!!
  • imenso: Ekipa, molio bih ako imate pet minuta vremena da riješite anketu, ne treba više od 5 minuta, moraju skupiti barem 200 odgovora: [link]
  • Djuro genijalac: Meni najbolje: Sori kume, samo Hajduk živi vječno!
  • Ender: chuck norris je pobedio zivot :)
  • smayoo: Rak je prebolio Chucka Norrisa... :)
  • Yonkis: [link] P.U.M Carlos Ray Norris
  • zoranowsky: R.I.P. Chuck Norris
  • Yonkis: generative AI apps paid Apple close to $900 million in App Store fees last year - [link]
  • cariblanco: [link]
  • drlovric: Team MacBook Pro M. Deremo. Ovo je jedna od rijetkih situacija gdje sam ja u vecini :)
  • dpasaric: Anketa je ažurirana novim modelom, znači i dalje ima smisla, govori nam što tko koristi ovdje.
  • Yonkis: p.s. kad će neka nova anketa? :)
  • Yonkis: Može netko Tim Apple pitati što je sa ovim AirDropom, jesu magneti u pitanju ili atmosferski pritisak u pitanju da radi kako je oglašavano?
  • dpasaric: Juhu za Poguea! :)
  • Yonkis: Ajde napokon da se tu nešto slatko pojede, neka bude i kalorijska bomba, preživjeti ćemo :)
  • Performita: Javio mi se David Pogue, pripremam poslasticu za Jabučnjak ????????
  • Yonkis: Ovo nije mjesec ovo je jutro [link]
  • Air: Ha ha, evo radi sa iPhonea - pitam se kad će već ova čuda implementirati u ozbiljnije fotoaparate?

Za vikanje moraš biti prijavljen.

Prijava

Novo na Jabučnjaku

Teme

Komentari

Anketa

Koji Mac koristite?

Page Speed 0.52 Seconds

Provided by iJoomla SEO