AppleTV cijena
(1 korsinik/a gleda/ju temu) (1) Gost

AppleTV cijena

20.02.2008 | 10:54
Kako sam si pozelio AppleTV, bacio sam pogled na cijene i moram priznati da me malo sokiralo kad sam vidio da u US AppleTV kosta 156 EURa (229 $), dok je u EU cijena 299 EUR. Znam da je u HR cijena vjerojatno jos visa...
Mislim, kad podvuces crtu, ipak je to samo AV player, nista mudro.
20.02.2008 | 14:39
Kod nas je 3500 kn model od 160 GB. Ne isplati se to nikako kupit u zemlji koja nema iTunes, a pogotovo ne za ovakvu cijenu.
20.02.2008 | 17:15
Ma da to je onaj poznati \"tečaj\" $ = E. Tako je sa apsolutno svim kompoonentama, najefintiji MBA u USA je 1799$ u Njemačkoj 1799E a pak u Hrvatskoj 1900 E.
Što se tiče Apple TV-a nedavno mu je snižena cijena na 229$ pa bi analogno trebala i u EU storovima bit 229E.. e sad zašto nije pitaj boga....
Ugloavnom Apple TV se da hacknut da postane respektabilan media centar ;D .. a za Itunes Store Account se čak i u hrvatskoj uvijek da snaći... uglavnom meni jako dobra stvarčica, još da uhvatim vremena da ga hacknem i mir ;D
  • Dijete
  • Posjetitelj
20.02.2008 | 22:38
mi doma nemamo appleTV, ali imamo minija koji glumi epltivi i to radi fantastično..

preporučujem, ako baš želiš da ti media centar bude brendiran na jabuke, potražiš polovnog minjaka..
21.02.2008 | 02:30
Kak funkcionira to s minijem? Moze li se pretvoriti u nesto slicno windows media centru da se njime moze upravljati daljinskim da snima sprogram i takve stvari?
  • Dijete
  • Posjetitelj
21.02.2008 | 02:50
Iskreno, zemaljski tv program hvatamo sa jednom antenom koja je dosla davno uz neku tv karticu i to samo u trenucima kada netko javi EEE DAJ POGLE MILICA JE NA KVIZU ili tak nekaj.. jednostvano nismo ljudi od teve programa..

Digitalni tv program takodjer ne konzumiramo, nego jednostavno imamo minija u dnevnoj sobi i u njega natrpamo ono kaj nam se gleda i to kroz klasični frontrou puštamo.. naravno sa pripadjucim daljinskim..

bio sam isprobavao i neke varijante sa drugim programima koji zamjenjuju frontrow i sve je to divno radilo, ali meni nije imalo smisla jer nemamo usb tuner pa nismo niti mogli snimat tv program pa tako niti nismo dobili nista više od onog što FR nudi..ali vjerujem da se bez problema moze izvesti..

isto tako vidio sam na netu da ljudi stavljaju verziju OSa od apple tva u minija što po meni nema nikakvog smisla..
21.02.2008 | 12:43
Dijete je napisao:
mi doma nemamo appleTV, ali imamo minija koji glumi epltivi i to radi fantastično..

preporučujem, ako baš želiš da ti media centar bude brendiran na jabuke, potražiš polovnog minjaka..

Probao sam razne Windows programe, pa sam na kraju zapeo na Netgear EVA700 standalone playeru s kojim uopce nisam zadovoljan. Minija imam u radnoj sobi i nekako mi ga se ne predaje da sluzi opcem dobru...
Ipak je on i ponesto skuplji od AppleTV...
Moderatori: Bertone
  • Stranica:
  • 1

Vikalica™

Zadnja poruka: pred 7 sati, 57 minuta
  • Riba: Zalosno je vidjeti kako mac prodaja stagnira.
  • Yonkis: Ili ovako nešto? [link]
  • Yonkis: Gdje staviti ovakve vijestice? [link]
  • gladhr2: [link] ima li netko pametan da mi malo pomogne sa ovim problemom..?
  • dpasaric: Nema indoor mapa kod nas AFAIK.
  • Yonkis: Jeste li znali za bolji anti-reflective sloj na 17ici? [link]
  • Yonkis: Ima li u Rijeci ili igdje u HR ovo implemetirano? [link]
  • Yonkis: Novi AirTag: [link]
  • Yonkis: Bijah u Smart Doctoru, zamjenska je 100€ a originalna je 170€
  • smayoo: @Yonkis, pitao si kome vjerujemo :)
  • marioart: @Yonkis ovisno o aparatu koji imas, nije ti zgorega ni provjeriti cijene u sluzbenom servisu... ja sam u mediamarktu u njemackoj platio zamjenu za 13pro 88eura ... spojis ugodno sa korisnim i u Graz u shoping i servis
  • Yonkis: A ovi u Rijeci, Smart Doctor? Evo linka:[link]
  • Yonkis: Novi firmware ako nekome treba: [link]
  • Yonkis: Nevjerovatno da je cijena skočila na 150€ a znam da je prije 2 godine bila cca 70€. Prestrašno!
  • smayoo: @Yonkis - nažalost, u Rijeci više nikom. :( U Zagrebu je Davor više puta spomenuo da ima dobra iskustva s Agramservisom
  • VanjusOS: pa ti vratim
  • VanjusOS: ako imaš kabl kojeg trebaš isprobati možeš poslati meni da isprobam spojiti Mac pro
  • VanjusOS: i ja tražim već thunderbolt 2 kabel, iz Osijeka sam
  • zoranowsky: Jel ima netko u ZG za posuditi thunderbolt 2 kabel? Imam issue sa minijem M4 i thunderbolt 27 displayem pa trebam testirati neke kombinacije...
  • Yonkis: Kome vi u Rijeci vjerujete za zamjenu baterije na iPhonu jer u iStyleu je 150 € i čeka se par tjedana
  • Yonkis: :(
  • smayoo: [link]
  • smayoo: RIP Scott Adams :(
  • Gjuroo: Za sad to može zvučati i kao Affinity priča. Not great but not that bad.
  • Soffoklo: Za to vrijeme Apple se lagano pretvara u Adobe - [link]
  • drlovric: Sve je bolje od ove blamaze sa Apple AI i cekanja pametnije Siri koja nikako da dodje :)
  • IkoIko: Apple i Google sklopili ugovor o korištenju Gemini AI... Zanimljiv razvoj situacije
  • ZeljkoB: Spigen - [link]
  • Riba: Moza zato da mozes koristiti BT tipkovnicu i mouse i dok je zaklopljen?
  • user: glupo: zatvorim laptop, BT i dalje upaljen, što ne bi trebalo ovo **** se ugasit kad ga poklopim
  • rusty: date hack je samo na par sekundi. vratiš datum, startaš app čisto da se digne i vratiš datum opet. To je to. Čisto da loada profile i postavke
  • smayoo: Date hack nisam htio raditi jer potrga druge stvari. Krenuo sam instalirati staru verziju LogiOptions preko homebrewa, ali riješili su problem prije nego sam dospio to napraviti
  • rusty: Osobno mislim da je 12h predugo za cert problem I nisam mogao doć na sebe kakav su problem napravili. Ono što je još gore, ovo im nije prvi put za taj isti slučaj. Dakle kako ne naučiš nešto iz ovoga. Dodano, date hack rješava problem da se ne mora drugi put čekati 12h
  • Bertone: A jučer nisam koristio MBP nego T14s pa nisam iskusio veselje sa certifikatima :D
  • Bertone: Imam MXMastera već godinama [link] i jedina dobra stavr kod njega je što ga mogu koristiti sa MBP, Tnink Padom i desktop računalom bez pretjeranog petljanja, no da je (pre)skup za ono što nudi, je.
  • smayoo: I, na kraju, ako za neki komad hardvera koji sam u životu kupio mogu reći da NIJE preskupo plaćen, to je sigurno Logitech MX Master 3. Jučer ujutro jesam bio spreman popi... na njih, ali činjenica je da su problem riješili unutar cca 12h otkad se pojavio.
  • smayoo: Osim toga, hardver radi s bazičnim postavkama, ali svi tweakovi i custom podešenja - ne.
  • smayoo: Radi se o softveru koji mora dobiti dozvolu korisnika da zakopa dosta duboko pod haubu radi komunikacije s periferijom.
  • smayoo: Ne mora biti spojeno na internet. Sigurnosni certifikat aplikacije je bio istekao i Apple ga je blokirao, a Logitech nije pazio na datum isteka certifikata i nije izdao update s novim certifikatom na vrijeme
  • Bertone: Ček malo, preskupo plaćeni hardver ne dela na Apple računalu ako računalo nije spojeno na internet (na stranu sad istekli certifikat) ili sam propustio nešto
  • smayoo: Da, jučer sam imao natezanje oko toga. Ali moram im priznati da su brzo riješili.
  • Yonkis: [link]
  • smayoo: @mrobert, forum, tema "eOI - opet diskriminacija"
  • stefanjos: SRETNA NOVA!
  • drlovric: [link]
  • signout: Sretna Nova!
  • zoranowsky: Sretna Nova!
  • dpasaric: Sretno nam svima! :)
  • Borisone: Sretna vam 2026-ta godina!
  • Gjuroo: Sretna i berićetna 2026.!

Za vikanje moraš biti prijavljen.

Prijava

Novo na Jabučnjaku