gdje mogu nabaviti ove zvucnike?
(1 korsinik/a gleda/ju temu) (1) Gost

gdje mogu nabaviti ove zvucnike?

• zorz3
  • Posjetitelj
06.02.2008 | 00:21
gdje ih mogu kupiti?
Prilozi:
  • zorz3
  • Posjetitelj
06.02.2008 | 00:29
Harman Kardon SoundSticks II
06.02.2008 | 09:38
Ispravite me ako griješim, ali kod nas je zastupnik za Harmand Kardon godinama bila splitska firma media audio. Da, www.mediaaudio.hr, imaš ih gore i kad skineš cjenik naći ćeš cijenu od tričavih 1490 kuna:ohmy:
Sori. Imaju dućkas u Splitu i Zagrebu, ali, kaj da ti dalje bajam, imaš sve na netu pa istraži njihove stranice
06.02.2008 | 10:45
Ja ih platia 1100 kn prije godinu i po dvi u hgspota. Nisu imali kutiju pa bili na popustu. Ali isplati se dati i 1500 kn jer zvuk svaku lipu isplati.
06.02.2008 | 11:15
1460kn za gotovinu u City Centru..ako se nekome da odlaziti do tamo.
  • zorz3
  • Posjetitelj
06.02.2008 | 14:06
a ima ih i na ebayu jeftino...valjda vrijede koristeni, a ima i novih jeftinih na ebayu..shipping: worldwide.. ah sta ces, ameri kupuju po duplo manjim cijenama... cca 640 kn
  • ddeva
  • Posjetitelj
06.02.2008 | 14:16
Tebe će koštat više od 640kn jer još moraš platit i poštarinu, i carinu,.........
  • ddeva
  • Posjetitelj
06.02.2008 | 14:16
Tak da će te vjerojatno doć ko oni u city centru
06.02.2008 | 14:30
koliko se sjećam na testiranju u BUGu su ispali totalna katastrofa
  • Dijete
  • Posjetitelj
06.02.2008 | 14:50
Bill je napisao:
na testiranju u BUGu

06.02.2008 | 16:54
Bill je napisao:
koliko se sjećam na testiranju u BUGu su ispali totalna katastrofa

testove zvucnika u Bugu pratim godinama i svaki put se iznenadim rezultatima koje procitam,al dobro....

SoundSticks su izvrsni zvucnici u domeni kompjuterskih zvucnika, a takodjer bih preporucio jos jedan model u istom rangu za nesto manje novaca - Logitech z2300
06.02.2008 | 17:19
Da razmisljam o kupnji zvucnika za 1500 kn izvukao bi odnekud jos 400 kn za Bose Companion 3
06.02.2008 | 17:48
Ne znam bas kolko zvuk moze bit dobar na malim platicnim zvucnicima. Tesko 5 puta bolji koliko je cijena veca od sasvim pristojnog logitechovog modela x-210.
Dobar je dizajn, dobar je zvuk, glasni su...dobro bi doso samo hardverski ekvilajzer jer je s flat postavkom bass brutalan
06.02.2008 | 19:04
Nek me prekine neko ako baljezgam, ali ja još uvijek mislim da su lampini zvučnici najbolje kaj se IKAD isporučivalo s nekim kompovima....
06.02.2008 | 21:48
Ja sam SoundSticksima jako zadovoljan, imam ih godinama doma, a imamo ih i na poslu. Naravno da postoji bolje, ali oni sasvim vrijede svoju cijenu. U manjim prostorijama (do 10m2) su nevjerojatni dobri za tu klasu. U većim bas izgubi snagu, ali je i dalje solidan.
  • zorz3
  • Posjetitelj
06.02.2008 | 22:01
ddeva, na ebayu ih ima i za 200-300 kn, a ima ih i za 70 kn...ovo je original cijena
06.02.2008 | 22:02
Društvo, primite moju audiofilsku sućut.

Pričate o komadima plastike kao da su pravi zvučnici...
  • ddeva
  • Posjetitelj
06.02.2008 | 22:12
da 70 kn al na licitaciji, kasnije im se cijena povreca do 350 400,ako ne i bise pluc carina koja nije predobra... vjeruj mi
Moderatori: Bertone
  • Stranica:
  • 1

Vikalica™

Zadnja poruka: pred 4 dana, 4 sati
  • stefanjos: airpods 2 pro a da mu fale slusalice. Meni treba samo charging case?
  • stefanjos: Ima li tko
  • IgorD: Imam ja VMWare od malena ali nemam Win 11 licencu
  • Borisone: Pa besplatni su od negdje kad ih je preuzeo Broadcom. [link]
  • IgorD: Unutar VMWare, naravno
  • IgorD: Ja razmišljam o tom već mjesecima ali nikako da kupim licencu i krenem u to
  • VanjusOS: ljudi, da otvaram temu ili ne - da li netko stavio Windows 11 na Macbook sa intel procesorima..?
  • Bertone: *ćeš
  • Bertone: Ja sretan što ste Vi sretni,... di žeš bolji početak dana ;)
  • Tomek: I sad vidio rješenje problema sa keyboardom... :D
  • Tomek: Hvala Bertone...
  • Tomek: Sad sam skužio da sam i ja pisao u toj temi... :D E sad, još da se ne pali na bilo koji pritisak tipkovnice...
  • miomika: Hvala ti Bertone. KONAČNO!!! :)
  • smayoo: Ae. Hvala, Bertone! Ovo nisam ni upratio. :)
  • Bertone: Ima tema: [link] i ima rješenje od samog Apple-a (zadnji moj post u temi)
  • Tomek: :'(
  • smayoo: ima tema, nema rješenja :(
  • Tomek: Pozdrav svima, prije nego pokrenem temu, da li je možda obrađeno pitanje automatskog "Power on" na MacBook PRO M4 kad takneš tipkovnivu ili ga otvoriš?? To me užano živcira... Nemrem očistiti tipkovnicu a da ga ne upalim...
  • dpasaric: Spremam novi članak za pro usere Macova! :)
  • cariblanco: bijeli dim..MVGA ;)
  • drlovric: Jel imamo slucajno ovdje nekoga da je uposlenik hrvatskog telecoma?
  • Gjuroo: Ipak se kreće. aiPhone. [link]
  • dpasaric: Ja sam danas naručivao što se još može od lagera s QWERTY, pa ćemo vidjeti što ću dobiti! :)
  • zvone: Zvao istyle da interveniraju da ostavw qwerty posto ionako prave tipkovnice posebno za ht trziste. Krajnje su nezainteresirani. Ali kazu da se ljudi jako žale.
  • Bertone: Sused, ni to tema za vikalicu, trebao si to pitati u temi o budućnosti čovječanstva ;)
  • cariblanco: [link]
  • cariblanco: Vidi komentare ispod ovog teksta !!
  • cariblanco: Zadatak za smayoo...zašto je nestalo struje
  • dpasaric: Vidim da će stare QWERTY tipkovnice odjednom dobiti na cijeni! :)
  • zvone: Nervira me jer mijenjaju bez veze.
  • smayoo: Ali zašto je to takav stress? Ako su potpuno ukinuli stari layout, posložiš si kako ti paše pomoću Ukelele
  • smayoo: QWERTZ je uvijek i oduvijek hrvatski standard tipkovnice, a ovaj apple QWERTY hibrid je izmišljotina iz nekadašnjeg "zastupnika" PEL Velebit.
  • IgorD: Prvo su prebacili @ pa sad stalno stišćem ™ a od zadnjeg sistema ni € nije gdje je bio
  • IgorD: Ja na iOSu ionako uvijek imam EN tipkovnicu, samo kad mi treba đ prebacim na hr. Frka je što su i s Macovima krenule qwertz tipkovnice
  • zvone: Ako se vrati u postavkama automatski se vraca na qwertz. Iritantno do bola.
  • zvone: Kupio novu tipkovnicu za m4 ipad pro. Hrvatska je ali vise nije qwerty nego qwertz. Razocaran.
  • drlovric: Ja nemam dres Osijeka :)
  • VanjusOS: ako ćeš obući dres Osijeka, ja ti nabavim kartu bez problema
  • VanjusOS: drlovric, nema više karata za Hajduka
  • drlovric: Ako ima neko iz Osijeka molim da mi se privatno javi. Trebam uslugu. Hvala puno :)
  • JOHN: Počivao u miru Božjem :(
  • Borisone: U oglasniku mini Pro ako nekog zanima.
  • Gjuroo: Počivao u miru.
  • smayoo: Ode nam Papa Franjo, na Uskrsni ponedjeljak. Počinak je zaslužio, i više od toga. Neka se Crkvi primi barem nešto od njegovog nasljeđa.
  • VanjusOS: Sretan Uskrs!
  • Damirst: Srstan Uskrs!
  • smayoo: Sretan Uskrs svima! :)
  • Tomek: Sretan Uskrs !!
  • ping: Sretan Uskrs
  • dpasaric: Mira i ljubavi! :)

Za vikanje moraš biti prijavljen.

Prijava

Prisutni jabučari

Gjuroo, Tomek, zvone, Anonimci (347)

Novo na Jabučnjaku

Teme