web\"n\"walk Stick!!!-help!
(1 korsinik/a gleda/ju temu) (1) Gost

web\"n\"walk Stick!!!-help!

• ladymac
  • Posjetitelj
31.01.2008 | 18:30
Molim vas da mi netko odgovori ako zna nešto u vezi ovoga.naime danas sam u t-mobileu uzela taj usb stick za internet,instalirala i kad sam se išla konektirat-ništa!kaže da se ne može konektirat i naravno zvala sam službu za korisnike ali oni su mi rekli da mi ne mogu pomoć jer nisu osposobljeni odgovarat na pitanja za ovakvu vrstu uređaja-mac!tako da ako netko nešto zna, ja sam isprobala sve moguće,pomozite!hvala!
01.02.2008 | 08:53
Probaj na njihovoj stranici vidit ima li drivera za mac za taj stick.

Ja imam vip vodafone usb modem i drivere sam skinuo s njihove stranice i radi.

A ako nema drivera nema ni kruva
  • ladymac
  • Posjetitelj
01.02.2008 | 10:37
Problem je bio u APN codu,nisu mi ga uopće dali kad sam kupila stick,pa sam opet zvala i dali su mi taj cod,upisala sam ga,i uspjela sam se konektirat,mislim piše da je konektiran na net i odbrojava se vrijeme,al kad otvorim sarari - ništa! piše da nisam konekirana na net,a net radi!ne kužim!!!
  • ddeva
  • Posjetitelj
01.02.2008 | 12:57
Ni ja fkt neznam zašto t-mobile ne želi imati nikakve veze sa apple proizvodima, kad ih pitaš neko pitanje uvezi pc-a i nečeg njihovog odgovore ti bez problema, a za mac, nedo bog da kažu jednu riječ
01.02.2008 | 23:29
mene isto muci taj apn code, i stalno mi javlja no card found. neznam sta da radim s tim... ako odem do njih oce mi znat napravit nesto ili idem bez veze?
  • ladymac
  • Posjetitelj
15.02.2008 | 12:16
Evo čisto jedna informacija- t-mobileov web\"n\"walk stick ne podržava najnovije verzije mac booka!
15.02.2008 | 16:26
A po cemu tu to najnovije verzije macbooka tolko drugacije da ne bi prepoznale 1 obican usb modemcic?
  • ladymac
  • Posjetitelj
17.02.2008 | 21:02
E pa to ni meni nije jasno,na kutiji od sticka koju sam dobila kad sam ga kupila piše da stick podržava sve verzije mac-a,i s tim sam čačkala 3 tjedna,nosila kod ljudi koji s time rade,i na kraju odnijela baš kod ljudi koji su u Rijeci ovlašteni za prodaju i servisiranje mac-a,mislim ljudi rade isključivo na toj platformi i stvarno se kuže,sve su isprobali i rekli su mi da nema šanse,da mi komp uopće ne podržava taj usb stick!
17.02.2008 | 23:39
Nije vezano za model Maca, nego za OS. Leopard nije podržan i tu je kraj priče.
18.02.2008 | 12:01
Dpasaric je u pravu.Sin je i sebi uzeo taj stik za MB star oko 3 god.i ima Leoparda te ni njemu ne radi.Dao ga je bratu za PC,jer radi vani na brodu pa je htio dok je doma imati bežični internet.Ja imam VIP usb modem viška koji radi meni na iMac-u sa Leopardom.Dakle ,vrati im taj stik i uzmi provjereno (preporuka).
Moderatori: Bertone
  • Stranica:
  • 1

Vikalica™

Zadnja poruka: pred 7 sati, 34 minuta
  • dpasaric: Osvrt je na naslovnici...
  • dpasaric: Ja bih samo Siri koja radi kako treba.
  • stefanjos: pa nije da ikome treba, ali radije bi to nego iakkav AI image generator haha
  • drlovric: Top je stvar. Razmazi oci i plus dobijes par sat i baterije usput.
  • dpasaric: Kome to uopće treba? :)
  • drlovric: Slazem se. Natjerala ih AI blamaza a ne dobra volja :)
  • stefanjos: 120hz na obicnom iphoneu. Napokon!
  • stefanjos: Drpongrac. Nema uvrede. Autoagnostik sam ali volim svoj polo :)
  • drpongrac23: Bez uvrede, isprika svakome, imao san bekutanera kockici m3, golfa 4 i polo sdi - sve redom šrot!!!!
  • drpongrac23: @stefanjos - fauwe = krampwagen! Hyundai rulez!!!!
  • drpongrac23: Uskoro event! Euforija počinje!!!! Gemišti na hlađenju!!!!
  • stefanjos: @yonkis, a stvarno je tino haha. samo fauve :P
  • Borisone: [link]
  • Borisone: Kao i svake godine u rujnu, nova generacija iPhona, te eventualno AirPodsi, Apple TV, i sl.
  • Yonkis: A što se predstavlja?
  • dpasaric: Danas Appleov Keynote u 19 sati po našem vremenu!
  • Yonkis: tino1 mora pješke jer ga izdao Bayerische Motoren Werke :)
  • stefanjos: ?
  • Yonkis: [link] tužno
  • smayoo: Rijeka je treći grad u Europi po godišnjoj precipitaciji. Prva je Genova u Italiji, a drugi je Nikšić u Crnoj Gori
  • smayoo: Nije istina. London ima više kišnih dana godišnje, ali Rijeka ima veću godišnju precipitaciju (kumulativnu količinu padalina u mm po m2)
  • hal9000: @yonkis • Navodno je.
  • Yonkis: Jel' ovo istina za Rijeku? [link]
  • smayoo: Riječani i ostali zainteresirani, kavica i ćakula ovu subotu (30.08.) ujutro u 10h u gradskoj kavani Renard
  • drlovric: @vanjus: Barem si imao mogucnost izbora. Odaberes banku koja ima Apple Pay i cao :) biH je doslovce prije tjedan-dva dobila Apple Pay, nije uopce bilo dostupno u drzavi.
  • VanjusOS: pa znam da je Apple pay bio dostupan preko PBZ-a već godinama, ali tek od jučer je to moguće i preko HPB.
  • Yonkis: @smayoo - mogli bi subotu ujutro. Ima li još zainteresiranih, gdje je tino1?
  • Yonkis: @VanjusOS - to misliš kao "napokon" tj sarkastično?
  • smayoo: @yonkis - ja mogu u subotu ujutro. U nedjelju popodne-navečer možda također, ali nisam siguran.
  • VanjusOS: ljudi, tehnološka revolucija! od danas Apple Pay i preko HPB-a!!
  • Yonkis: Jel netko za kakvu kavu ovaj vikend? U Ri mislim :)
  • Yonkis: Glede Tita.. u Splitu: [link]
  • smayoo: @drlovric, nema na čemu, drago mi je. :)
  • mbp2009: Titini kriteriji: onaj koji je bio protiv njega. Kao i kriteriji svakog drugog kriminalca i diktatora :)
  • drlovric: @Smayoo: Isli u plavo bijeli. Sasvim pristojna hrana. Nismo uopce razocarani. Hvala :)
  • jura22: Da, tocno tako. Sakupljao po ulici! Zene, djecu, starce. Po redu. Bez kriterija.
  • smayoo: U samom Osijeku, nažalost, po mom iskustvu ništa nije baš trajno na visokom nivou. Ako bih morao preporučiti bar jedno mjesto, to bi bio "Plavo-bijeli". Klasični restoran, kad vidiš kako su konobari odjeveni, izgleda kao da su još osamdesete, ali hrana je konzistentno vrlo dobra. Ali to je nekakav standardni restoranski jelovnik, nema nekih baš tradicionalno slavonskih jela
  • smayoo: Varga u Bilju, pojeli smo zbilja dobar čobanac prije koju godinu. Još je bolji u Sokaku u Đakovu, kod ergele, ali to ti nije blizu Osijeka
  • drlovric: Sutra sam u Osijeku. Molim lokalce za preporuku za dobru slavonsku hranu.
  • Air: U protivnom je imao vanzemaljsku sreću da je baš smaknuo one koji su mu smetali.
  • Air: @jura22 ja sam nekoj logici siguran da je Tito imao kriterije po kojima je to činio.
  • smayoo: Kako misliš - da je nekog dao smaknuti bez kriterija? Skupljao je nasumično ljude po ulici pa ih vodio na smaknuće?
  • Yonkis: Što je kriterij?
  • jura22: “kriterija”
  • smayoo: Što je krizerij?
  • jura22: Danas se sjecamo svih koje je Tito dao smaknuti bez krizerija.
  • Bertone: e da je ufatiti svu tu struju nekako i pospremiti je za kasnije ;D
  • smayoo: Leleee... :)
  • Yonkis: Evo par slika od jutros, slikano iPadom: [link]
  • mbp2009: Sve ok, pbz radi na beti

Za vikanje moraš biti prijavljen.

Prijava

Prisutni jabučari

Novo na Jabučnjaku

Teme

Oglasi

Anketa

Koji Mac koristite?