ne znam di da to napisem pod hardware il pod software, al ok
kako da instaliram smacbook...mislim,,znam sve, samo kad instaliram ne radi ono na lupkanje, samo s misem mogu...jel trebam nest ugradit ili kaj?
imam macbook 2.16 GHz
Igrao sam se prije sa smackbookom i shadowbookom koji mi je bio drazi jer mi se bas ne svidja ideja lupanja kompa..
Pratio sam upute i sve je proradilo iz prve tako da ovako na pamet ne znam kaj bi moglo biti..
Vrlo brzo sam odustao jer osobno nemam potrebu za Spaces niti volim u tolikoj mjeri zadirat u mjenjanje sistema koji je napravljen da bude čvrst i postojan.
Tomek: Pozdrav svima, prije nego pokrenem temu, da li je možda obrađeno pitanje automatskog "Power on" na MacBook PRO M4 kad takneš tipkovnivu ili ga otvoriš?? To me užano živcira... Nemrem očistiti tipkovnicu a da ga ne upalim...
dpasaric: Spremam novi članak za pro usere Macova!
dpasaric: Ja sam danas naručivao što se još može od lagera s QWERTY, pa ćemo vidjeti što ću dobiti!
zvone: Zvao istyle da interveniraju da ostavw qwerty posto ionako prave tipkovnice posebno za ht trziste. Krajnje su nezainteresirani. Ali kazu da se ljudi jako žale.
Bertone: Sused, ni to tema za vikalicu, trebao si to pitati u temi o budućnosti čovječanstva