MacBook - odvajanje plastike
(1 korsinik/a gleda/ju temu) (1) Gost

MacBook - odvajanje plastike

• zorz3
  • Posjetitelj
06.01.2008 | 22:03
imam macbook...star oko 2-3 tjedna. primjetio sam da je na nekim mjestima ono gornja plastika malo odvojena. nesto kao oov na slici ali puuuuuuuuuuuuno blaze. hoce li se to poceti odvojati jos vise i vise...ili je to normalno??
Prilozi:
  • zorz3
  • Posjetitelj
06.01.2008 | 22:07
molim vas odgovorite mi sto prije
  • MAK
  • Korisnik
  • 13
07.01.2008 | 01:48
Vrijeme je za reklamaciju pod garantnim rokom
07.01.2008 | 03:16
da. a i upisi u google> squishy macbook .

jako zanimljiva tema... recimo na mojem macbooku malo izrazena, imam frenda na cijem je totalno smijesno.
  • zorz3
  • Posjetitelj
07.01.2008 | 14:26
cekaj, KAY...i na tvom je macbooku to odvojeno? jesi reklamirao?
e da...i zanima me, ako to reklamiram, koliko ce dugo trajat popravak. ne mogu si priustit dugo vremena bez njega. ali nije mi jasno...pa taj macbook kosta 11 000 kn!!!!takve se stvari ne bi smjele dogadat!
ova je slicnija mojemu
Prilozi:
07.01.2008 | 20:05
ma ne odvaja se, nego je squishy znaci kad ga stisnes na tom mjestu onda malo upadne unutra. onako milimetar ili dv.
inace cuo sam hrpu takvih stvari, cak i kod MBP se piga karoserija. bah. shta ces. sto se popravka tice, nazicaj ih zamjenski mac ako ce predugo trajat. budi naporan, zahtjevaj svoje. jos najbolje da ne....
  • zorz3
  • Posjetitelj
15.01.2008 | 23:34
jel gubim garanciju, ako to zalijepim sam...mislim ono...samo je malo, pa nije problem...stavim kapljicu ljepila. ???
15.01.2008 | 23:49
Mislim da da, meni je napuknulo kuciste i poslao sam im ga, nakon 5 dana sam dobio novo (sve izvan garancijskog roka) besplatno... kao apple priznaje te stvari kao njihovu grešku...
A što se tice macbooka, postoji zanimljiva prića o one dvije vide na desnoj strani: navodno nisu prave vec su tu samo radi simetrije... evo link: http://macenstein.com/default/archives/949
  • zorz3
  • Posjetitelj
15.01.2008 | 23:51
ja sam mislio na odvajanje plastike, ne na squishy...to su ti iz powercoma besplatno popravili ili?? ako jesu, ne mogu vjerovat
16.01.2008 | 00:11
pazi kako bi bilo da nisu? mislim da sam imao pravo na taj popravak, nisam ja birao vrstu plastike koja ide u macbooka, zar ne? niti sam ja odredivao koliko ce vida zavidati na njega? imas pravo na popravak, posalji i cekaj, a trazi zamjensko racunalo svakako.. mozda ti daju zamjenski macbookair
  • zorz3
  • Posjetitelj
16.01.2008 | 00:13
snovi, snovi
16.01.2008 | 17:24
air cekamo jos barem mjesec dana
Moderatori: Bertone
  • Stranica:
  • 1

Vikalica™

Zadnja poruka: pred 4 dana, 12 sati
  • stefanjos: airpods 2 pro a da mu fale slusalice. Meni treba samo charging case?
  • stefanjos: Ima li tko
  • IgorD: Imam ja VMWare od malena ali nemam Win 11 licencu
  • Borisone: Pa besplatni su od negdje kad ih je preuzeo Broadcom. [link]
  • IgorD: Unutar VMWare, naravno
  • IgorD: Ja razmišljam o tom već mjesecima ali nikako da kupim licencu i krenem u to
  • VanjusOS: ljudi, da otvaram temu ili ne - da li netko stavio Windows 11 na Macbook sa intel procesorima..?
  • Bertone: *ćeš
  • Bertone: Ja sretan što ste Vi sretni,... di žeš bolji početak dana ;)
  • Tomek: I sad vidio rješenje problema sa keyboardom... :D
  • Tomek: Hvala Bertone...
  • Tomek: Sad sam skužio da sam i ja pisao u toj temi... :D E sad, još da se ne pali na bilo koji pritisak tipkovnice...
  • miomika: Hvala ti Bertone. KONAČNO!!! :)
  • smayoo: Ae. Hvala, Bertone! Ovo nisam ni upratio. :)
  • Bertone: Ima tema: [link] i ima rješenje od samog Apple-a (zadnji moj post u temi)
  • Tomek: :'(
  • smayoo: ima tema, nema rješenja :(
  • Tomek: Pozdrav svima, prije nego pokrenem temu, da li je možda obrađeno pitanje automatskog "Power on" na MacBook PRO M4 kad takneš tipkovnivu ili ga otvoriš?? To me užano živcira... Nemrem očistiti tipkovnicu a da ga ne upalim...
  • dpasaric: Spremam novi članak za pro usere Macova! :)
  • cariblanco: bijeli dim..MVGA ;)
  • drlovric: Jel imamo slucajno ovdje nekoga da je uposlenik hrvatskog telecoma?
  • Gjuroo: Ipak se kreće. aiPhone. [link]
  • dpasaric: Ja sam danas naručivao što se još može od lagera s QWERTY, pa ćemo vidjeti što ću dobiti! :)
  • zvone: Zvao istyle da interveniraju da ostavw qwerty posto ionako prave tipkovnice posebno za ht trziste. Krajnje su nezainteresirani. Ali kazu da se ljudi jako žale.
  • Bertone: Sused, ni to tema za vikalicu, trebao si to pitati u temi o budućnosti čovječanstva ;)
  • cariblanco: [link]
  • cariblanco: Vidi komentare ispod ovog teksta !!
  • cariblanco: Zadatak za smayoo...zašto je nestalo struje
  • dpasaric: Vidim da će stare QWERTY tipkovnice odjednom dobiti na cijeni! :)
  • zvone: Nervira me jer mijenjaju bez veze.
  • smayoo: Ali zašto je to takav stress? Ako su potpuno ukinuli stari layout, posložiš si kako ti paše pomoću Ukelele
  • smayoo: QWERTZ je uvijek i oduvijek hrvatski standard tipkovnice, a ovaj apple QWERTY hibrid je izmišljotina iz nekadašnjeg "zastupnika" PEL Velebit.
  • IgorD: Prvo su prebacili @ pa sad stalno stišćem ™ a od zadnjeg sistema ni € nije gdje je bio
  • IgorD: Ja na iOSu ionako uvijek imam EN tipkovnicu, samo kad mi treba đ prebacim na hr. Frka je što su i s Macovima krenule qwertz tipkovnice
  • zvone: Ako se vrati u postavkama automatski se vraca na qwertz. Iritantno do bola.
  • zvone: Kupio novu tipkovnicu za m4 ipad pro. Hrvatska je ali vise nije qwerty nego qwertz. Razocaran.
  • drlovric: Ja nemam dres Osijeka :)
  • VanjusOS: ako ćeš obući dres Osijeka, ja ti nabavim kartu bez problema
  • VanjusOS: drlovric, nema više karata za Hajduka
  • drlovric: Ako ima neko iz Osijeka molim da mi se privatno javi. Trebam uslugu. Hvala puno :)
  • JOHN: Počivao u miru Božjem :(
  • Borisone: U oglasniku mini Pro ako nekog zanima.
  • Gjuroo: Počivao u miru.
  • smayoo: Ode nam Papa Franjo, na Uskrsni ponedjeljak. Počinak je zaslužio, i više od toga. Neka se Crkvi primi barem nešto od njegovog nasljeđa.
  • VanjusOS: Sretan Uskrs!
  • Damirst: Srstan Uskrs!
  • smayoo: Sretan Uskrs svima! :)
  • Tomek: Sretan Uskrs !!
  • ping: Sretan Uskrs
  • dpasaric: Mira i ljubavi! :)

Za vikanje moraš biti prijavljen.

Prijava

Prisutni jabučari

Novo na Jabučnjaku

Teme

Oglasi