MacBook - odvajanje plastike
(1 korsinik/a gleda/ju temu) (1) Gost

MacBook - odvajanje plastike

• zorz3
  • Posjetitelj
06.01.2008 | 22:03
imam macbook...star oko 2-3 tjedna. primjetio sam da je na nekim mjestima ono gornja plastika malo odvojena. nesto kao oov na slici ali puuuuuuuuuuuuno blaze. hoce li se to poceti odvojati jos vise i vise...ili je to normalno??
Prilozi:
  • zorz3
  • Posjetitelj
06.01.2008 | 22:07
molim vas odgovorite mi sto prije
07.01.2008 | 01:48
Vrijeme je za reklamaciju pod garantnim rokom
07.01.2008 | 03:16
da. a i upisi u google> squishy macbook .

jako zanimljiva tema... recimo na mojem macbooku malo izrazena, imam frenda na cijem je totalno smijesno.
  • zorz3
  • Posjetitelj
07.01.2008 | 14:26
cekaj, KAY...i na tvom je macbooku to odvojeno? jesi reklamirao?
e da...i zanima me, ako to reklamiram, koliko ce dugo trajat popravak. ne mogu si priustit dugo vremena bez njega. ali nije mi jasno...pa taj macbook kosta 11 000 kn!!!!takve se stvari ne bi smjele dogadat!
ova je slicnija mojemu
Prilozi:
07.01.2008 | 20:05
ma ne odvaja se, nego je squishy znaci kad ga stisnes na tom mjestu onda malo upadne unutra. onako milimetar ili dv.
inace cuo sam hrpu takvih stvari, cak i kod MBP se piga karoserija. bah. shta ces. sto se popravka tice, nazicaj ih zamjenski mac ako ce predugo trajat. budi naporan, zahtjevaj svoje. jos najbolje da ne....
  • zorz3
  • Posjetitelj
15.01.2008 | 23:34
jel gubim garanciju, ako to zalijepim sam...mislim ono...samo je malo, pa nije problem...stavim kapljicu ljepila. ???
15.01.2008 | 23:49
Mislim da da, meni je napuknulo kuciste i poslao sam im ga, nakon 5 dana sam dobio novo (sve izvan garancijskog roka) besplatno... kao apple priznaje te stvari kao njihovu grešku...
A što se tice macbooka, postoji zanimljiva prića o one dvije vide na desnoj strani: navodno nisu prave vec su tu samo radi simetrije... evo link: http://macenstein.com/default/archives/949
  • zorz3
  • Posjetitelj
15.01.2008 | 23:51
ja sam mislio na odvajanje plastike, ne na squishy...to su ti iz powercoma besplatno popravili ili?? ako jesu, ne mogu vjerovat
16.01.2008 | 00:11
pazi kako bi bilo da nisu? mislim da sam imao pravo na taj popravak, nisam ja birao vrstu plastike koja ide u macbooka, zar ne? niti sam ja odredivao koliko ce vida zavidati na njega? imas pravo na popravak, posalji i cekaj, a trazi zamjensko racunalo svakako.. mozda ti daju zamjenski macbookair
  • zorz3
  • Posjetitelj
16.01.2008 | 00:13
snovi, snovi
16.01.2008 | 17:24
air cekamo jos barem mjesec dana
Moderatori: Bertone
  • Stranica:
  • 1

Vikalica™

Zadnja poruka: pred 7 sati, 40 minuta
  • dpasaric: Osvrt je na naslovnici...
  • dpasaric: Ja bih samo Siri koja radi kako treba.
  • stefanjos: pa nije da ikome treba, ali radije bi to nego iakkav AI image generator haha
  • drlovric: Top je stvar. Razmazi oci i plus dobijes par sat i baterije usput.
  • dpasaric: Kome to uopće treba? :)
  • drlovric: Slazem se. Natjerala ih AI blamaza a ne dobra volja :)
  • stefanjos: 120hz na obicnom iphoneu. Napokon!
  • stefanjos: Drpongrac. Nema uvrede. Autoagnostik sam ali volim svoj polo :)
  • drpongrac23: Bez uvrede, isprika svakome, imao san bekutanera kockici m3, golfa 4 i polo sdi - sve redom šrot!!!!
  • drpongrac23: @stefanjos - fauwe = krampwagen! Hyundai rulez!!!!
  • drpongrac23: Uskoro event! Euforija počinje!!!! Gemišti na hlađenju!!!!
  • stefanjos: @yonkis, a stvarno je tino haha. samo fauve :P
  • Borisone: [link]
  • Borisone: Kao i svake godine u rujnu, nova generacija iPhona, te eventualno AirPodsi, Apple TV, i sl.
  • Yonkis: A što se predstavlja?
  • dpasaric: Danas Appleov Keynote u 19 sati po našem vremenu!
  • Yonkis: tino1 mora pješke jer ga izdao Bayerische Motoren Werke :)
  • stefanjos: ?
  • Yonkis: [link] tužno
  • smayoo: Rijeka je treći grad u Europi po godišnjoj precipitaciji. Prva je Genova u Italiji, a drugi je Nikšić u Crnoj Gori
  • smayoo: Nije istina. London ima više kišnih dana godišnje, ali Rijeka ima veću godišnju precipitaciju (kumulativnu količinu padalina u mm po m2)
  • hal9000: @yonkis • Navodno je.
  • Yonkis: Jel' ovo istina za Rijeku? [link]
  • smayoo: Riječani i ostali zainteresirani, kavica i ćakula ovu subotu (30.08.) ujutro u 10h u gradskoj kavani Renard
  • drlovric: @vanjus: Barem si imao mogucnost izbora. Odaberes banku koja ima Apple Pay i cao :) biH je doslovce prije tjedan-dva dobila Apple Pay, nije uopce bilo dostupno u drzavi.
  • VanjusOS: pa znam da je Apple pay bio dostupan preko PBZ-a već godinama, ali tek od jučer je to moguće i preko HPB.
  • Yonkis: @smayoo - mogli bi subotu ujutro. Ima li još zainteresiranih, gdje je tino1?
  • Yonkis: @VanjusOS - to misliš kao "napokon" tj sarkastično?
  • smayoo: @yonkis - ja mogu u subotu ujutro. U nedjelju popodne-navečer možda također, ali nisam siguran.
  • VanjusOS: ljudi, tehnološka revolucija! od danas Apple Pay i preko HPB-a!!
  • Yonkis: Jel netko za kakvu kavu ovaj vikend? U Ri mislim :)
  • Yonkis: Glede Tita.. u Splitu: [link]
  • smayoo: @drlovric, nema na čemu, drago mi je. :)
  • mbp2009: Titini kriteriji: onaj koji je bio protiv njega. Kao i kriteriji svakog drugog kriminalca i diktatora :)
  • drlovric: @Smayoo: Isli u plavo bijeli. Sasvim pristojna hrana. Nismo uopce razocarani. Hvala :)
  • jura22: Da, tocno tako. Sakupljao po ulici! Zene, djecu, starce. Po redu. Bez kriterija.
  • smayoo: U samom Osijeku, nažalost, po mom iskustvu ništa nije baš trajno na visokom nivou. Ako bih morao preporučiti bar jedno mjesto, to bi bio "Plavo-bijeli". Klasični restoran, kad vidiš kako su konobari odjeveni, izgleda kao da su još osamdesete, ali hrana je konzistentno vrlo dobra. Ali to je nekakav standardni restoranski jelovnik, nema nekih baš tradicionalno slavonskih jela
  • smayoo: Varga u Bilju, pojeli smo zbilja dobar čobanac prije koju godinu. Još je bolji u Sokaku u Đakovu, kod ergele, ali to ti nije blizu Osijeka
  • drlovric: Sutra sam u Osijeku. Molim lokalce za preporuku za dobru slavonsku hranu.
  • Air: U protivnom je imao vanzemaljsku sreću da je baš smaknuo one koji su mu smetali.
  • Air: @jura22 ja sam nekoj logici siguran da je Tito imao kriterije po kojima je to činio.
  • smayoo: Kako misliš - da je nekog dao smaknuti bez kriterija? Skupljao je nasumično ljude po ulici pa ih vodio na smaknuće?
  • Yonkis: Što je kriterij?
  • jura22: “kriterija”
  • smayoo: Što je krizerij?
  • jura22: Danas se sjecamo svih koje je Tito dao smaknuti bez krizerija.
  • Bertone: e da je ufatiti svu tu struju nekako i pospremiti je za kasnije ;D
  • smayoo: Leleee... :)
  • Yonkis: Evo par slika od jutros, slikano iPadom: [link]
  • mbp2009: Sve ok, pbz radi na beti

Za vikanje moraš biti prijavljen.

Prijava

Prisutni jabučari

Novo na Jabučnjaku

Teme

Oglasi

Anketa

Koji Mac koristite?