alu tastatura...
(1 korsinik/a gleda/ju temu) (1) Gost

alu tastatura...

04.01.2008 | 22:52
Evo mene. (moj drugi post) Fotoreporter sam nekih 10-ak godina i s Mac-ovima sam se druzio u prve tri godine posla, iskljucivo na poslu. Onda sam promijenio posao i otkrio da mi je na nekom terenskom snimanju jednaka panika kako ce laptop (kruska) raditi i hoce li uopce; kao i sve druge stvari. Kada je prije neke dvije godine doslo vrijeme da i ja nesto investiram \"za doma\" izbor je bio vrlo jasan .. I evo je i dan danas na stolu.. mala bijela kockica. ok, ok, fali mi rama!!! nadam se da cu to uskoro rijesiti. (i fali mi jedna igrica s pisija,,,, al nema veze). mislio sam prijeci na intel (ili kako se to vec zove) ali ekstra rama ce me zadovoljiti neko vrijeme i naravno!!!! nova tastatura koju sam jucer dobio za Bozic (znam da je prosao davno al jbg)...
Problem je u tome sto ju ne smijem prikopcati!!! kaze bolja polovica (baka mraz) nista dok ne pospremis stol . I tako sada taj prekrasan komad aluminija i malih bijelih kvadratica stoji,, jos u celofanu
Lastane, Lastane sto da radim?
p.s. samo ozbiljni prijedlozi! bez \"ocisti stol\" ili \"ostavi curu\"
04.01.2008 | 23:05
Premjesti sve u drugu prostoriju gje je čist stol
05.01.2008 | 03:58
Vidiš, to je još jedno pozitivno djelovanje Maca - tjera ljude da postanu malo uredniji.
05.01.2008 | 10:06
Rješenje je jednostavno, ali sada je ćini mi se malo kasno. Prije nego što si kupio tastaturu trebao si baki mraz dati nešto novaca za šoping. Doduše još traju rasprodaje pa pokušaj. Kod moje uvijek pali.

pozdrav!
05.01.2008 | 10:11
dpasaric je napisao:
Vidiš, to je još jedno pozitivno djelovanje Maca - tjera ljude da postanu malo uredniji.

Ajde to ponovi Ribi i meni u istoj prostoriji !
  • Dijete
  • Posjetitelj
05.01.2008 | 15:31
Breed je napisao:

Pridruzujem se listi..
05.01.2008 | 17:03
Breed je napisao:

S obzirom da sam u više navrata vidio tvoj stol, pod, ormariće i tako dalje, jasno je da ne spadaš u Davorovu predodžbu urednog i pedantnog Mac korisnika!

A vidim, Riba i Dijete se isto spominju, a žalosti me što u istu kategoriju (kad je riječ o stolovima) moram i sebe staviti na ovaj popis.
05.01.2008 | 21:07
Ma ti i Dijete ste newbovi
06.01.2008 | 14:20
\"Clean desk is a sign of a sick mind.\"

Mini je idealan jer ti omogućava da na stol stane više smeća.
06.01.2008 | 17:30
Riba je napisao:
\"Clean desk is a sign of a sick mind.\"

Dobro zboriš!

Ako se čovjek potrudi, i uz MacProa na stolu stane poprilična količina smeća, kablova, hardveraja...
06.01.2008 | 17:37
Riba je napisao:

Mini je preglomazan jer u suradnji sa Cinemom opet zauzima više mjesta nego recimo, iMac. Nemaš pojma!
Moderatori: Bertone
  • Stranica:
  • 1

Vikalica™

Zadnja poruka: pred 3 sati, 15 minuta
  • dpasaric: Osvrt je na naslovnici...
  • dpasaric: Ja bih samo Siri koja radi kako treba.
  • stefanjos: pa nije da ikome treba, ali radije bi to nego iakkav AI image generator haha
  • drlovric: Top je stvar. Razmazi oci i plus dobijes par sat i baterije usput.
  • dpasaric: Kome to uopće treba? :)
  • drlovric: Slazem se. Natjerala ih AI blamaza a ne dobra volja :)
  • stefanjos: 120hz na obicnom iphoneu. Napokon!
  • stefanjos: Drpongrac. Nema uvrede. Autoagnostik sam ali volim svoj polo :)
  • drpongrac23: Bez uvrede, isprika svakome, imao san bekutanera kockici m3, golfa 4 i polo sdi - sve redom šrot!!!!
  • drpongrac23: @stefanjos - fauwe = krampwagen! Hyundai rulez!!!!
  • drpongrac23: Uskoro event! Euforija počinje!!!! Gemišti na hlađenju!!!!
  • stefanjos: @yonkis, a stvarno je tino haha. samo fauve :P
  • Borisone: [link]
  • Borisone: Kao i svake godine u rujnu, nova generacija iPhona, te eventualno AirPodsi, Apple TV, i sl.
  • Yonkis: A što se predstavlja?
  • dpasaric: Danas Appleov Keynote u 19 sati po našem vremenu!
  • Yonkis: tino1 mora pješke jer ga izdao Bayerische Motoren Werke :)
  • stefanjos: ?
  • Yonkis: [link] tužno
  • smayoo: Rijeka je treći grad u Europi po godišnjoj precipitaciji. Prva je Genova u Italiji, a drugi je Nikšić u Crnoj Gori
  • smayoo: Nije istina. London ima više kišnih dana godišnje, ali Rijeka ima veću godišnju precipitaciju (kumulativnu količinu padalina u mm po m2)
  • hal9000: @yonkis • Navodno je.
  • Yonkis: Jel' ovo istina za Rijeku? [link]
  • smayoo: Riječani i ostali zainteresirani, kavica i ćakula ovu subotu (30.08.) ujutro u 10h u gradskoj kavani Renard
  • drlovric: @vanjus: Barem si imao mogucnost izbora. Odaberes banku koja ima Apple Pay i cao :) biH je doslovce prije tjedan-dva dobila Apple Pay, nije uopce bilo dostupno u drzavi.
  • VanjusOS: pa znam da je Apple pay bio dostupan preko PBZ-a već godinama, ali tek od jučer je to moguće i preko HPB.
  • Yonkis: @smayoo - mogli bi subotu ujutro. Ima li još zainteresiranih, gdje je tino1?
  • Yonkis: @VanjusOS - to misliš kao "napokon" tj sarkastično?
  • smayoo: @yonkis - ja mogu u subotu ujutro. U nedjelju popodne-navečer možda također, ali nisam siguran.
  • VanjusOS: ljudi, tehnološka revolucija! od danas Apple Pay i preko HPB-a!!
  • Yonkis: Jel netko za kakvu kavu ovaj vikend? U Ri mislim :)
  • Yonkis: Glede Tita.. u Splitu: [link]
  • smayoo: @drlovric, nema na čemu, drago mi je. :)
  • mbp2009: Titini kriteriji: onaj koji je bio protiv njega. Kao i kriteriji svakog drugog kriminalca i diktatora :)
  • drlovric: @Smayoo: Isli u plavo bijeli. Sasvim pristojna hrana. Nismo uopce razocarani. Hvala :)
  • jura22: Da, tocno tako. Sakupljao po ulici! Zene, djecu, starce. Po redu. Bez kriterija.
  • smayoo: U samom Osijeku, nažalost, po mom iskustvu ništa nije baš trajno na visokom nivou. Ako bih morao preporučiti bar jedno mjesto, to bi bio "Plavo-bijeli". Klasični restoran, kad vidiš kako su konobari odjeveni, izgleda kao da su još osamdesete, ali hrana je konzistentno vrlo dobra. Ali to je nekakav standardni restoranski jelovnik, nema nekih baš tradicionalno slavonskih jela
  • smayoo: Varga u Bilju, pojeli smo zbilja dobar čobanac prije koju godinu. Još je bolji u Sokaku u Đakovu, kod ergele, ali to ti nije blizu Osijeka
  • drlovric: Sutra sam u Osijeku. Molim lokalce za preporuku za dobru slavonsku hranu.
  • Air: U protivnom je imao vanzemaljsku sreću da je baš smaknuo one koji su mu smetali.
  • Air: @jura22 ja sam nekoj logici siguran da je Tito imao kriterije po kojima je to činio.
  • smayoo: Kako misliš - da je nekog dao smaknuti bez kriterija? Skupljao je nasumično ljude po ulici pa ih vodio na smaknuće?
  • Yonkis: Što je kriterij?
  • jura22: “kriterija”
  • smayoo: Što je krizerij?
  • jura22: Danas se sjecamo svih koje je Tito dao smaknuti bez krizerija.
  • Bertone: e da je ufatiti svu tu struju nekako i pospremiti je za kasnije ;D
  • smayoo: Leleee... :)
  • Yonkis: Evo par slika od jutros, slikano iPadom: [link]
  • mbp2009: Sve ok, pbz radi na beti

Za vikanje moraš biti prijavljen.

Prijava

Prisutni jabučari

Borisone, miomika, Riba, Anonimci (673)

Novo na Jabučnjaku

Teme

Oglasi

Anketa