laptop stands
(1 korsinik/a gleda/ju temu) (1) Gost

laptop stands

03.01.2008 | 18:24
drito - jel ima u rh za kupit mStand ili iLap ili nesto slicno??
ubija me vrat a lagano i ledja...
11.01.2008 | 02:34
bump!

dajte ljudi bilo kakav input....
11.01.2008 | 12:03
nema za Maca ako to misliš ali možeš staviti recimo jedno dva Englesko - Hrvatska rječnika, ili po izboru, i dodati tastaturu. Umjesto rječnika može i manji panj recimo od hrasta, što daje posebnu čar radnom prostoru a i odlično se uklapaju materijali prema nekoj skandinavskoj filozofiji Feng-shuia
12.01.2008 | 13:48
ma nije meni stvar u visini, nego u kutu... pogledaj malo mStand
  • MAK
  • Korisnik
  • 13
13.01.2008 | 01:16
Topla preporuka Macworld od veljače 2008. Pun ih je oglas. Torrent jr na The Pirate Bayu, i onda sleti PDF od cca 20 MB

Usput: zašto se na stolu mučiš s laptopovom tastaturom?
Kupi pravu tastaturu kojoj se mijenja kut i pune je širine, a sigurno je jeftinija od standa. I funkcionalnija.
I neka ostane na stolu.
13.01.2008 | 18:48
zato kaj mi nije problem u macbook tastaturi. stvarno nije, volim touchpad. nemrem radit bez njega. stvar je u displayu, prenisko mi je i pod glupim kutem.

vijdet cu, mozda ubodem tastaturu, al onda moram i misa. a ne bi to. i jos uvijek moram izmislit nacin da mi display bude u nekom ergonosmki ispravnom polozaju.
18.01.2008 | 12:49
Ima toga na e-bayu pa vidi...
Ja sam kupovao neke RAMove, iFire isl. i sve mi je uredno stiglo (iz Njemačke), jedino što paket otvore na našoj carini pa s njima pregovaraš...
18.01.2008 | 17:43
fala, pogledat cu

e da. glede ebaya. jel ima hrvatska paypal ili kako to radi kod nas?
18.01.2008 | 23:31
Ima već skoro godina dana da imam Paypal account vezan na svoju Amex karticu.

Dakle - da.
18.01.2008 | 23:43
VERI najs! I likes!
  • Dijete
  • Posjetitelj
19.01.2008 | 19:34
ja furam ovo..

prezadovoljan..

kupljeno u svetoj nedjelji za manje od 300kn..

ustvari, dobio ga za rodjendan ili novu pa ne bih smio znati cijenu..

regmedia.co.uk/2007/04/02/griffin_elev_1.jpg
19.01.2008 | 20:33
kool. al to mi isto ne pase.kuzis treba mi nesto sto ce mi dic razinu displaya, ne cijeli macbook. tastatura mi je na ok poziciji...
19.01.2008 | 23:43
..prijedlog,a da uzmeš tastaturu normalnu UeSBeaš ju u laptop, u nju miša..i viola :o)
ili recimo bežičnu..:o)
  • Dijete
  • Posjetitelj
20.01.2008 | 00:01
onda ja definitivno ne kuzim kaj ti oces kupit.. Po mene moj lift ima funkciju ko mstand za kaj si inicijalno pitao
20.01.2008 | 15:35
ma nesto sta ce mi dic straznji kraj i nakosit ga, da mi tastatura ostane u nivou da mogu pisat, a da se display digne u neku normalnu razinu.

mstand i tastatura i mis su malo prekomplicirano rjesenje, da ne velim da ce to kostat preko 800 kuna. ako ne i 1000.
20.01.2008 | 15:38
mozda je iLap najslicniji tome. tko uopce u rh (ili radije zagreb i okoloiica) dila takve stvari??? help ljudi I'm dying here....
20.01.2008 | 22:59
Čekaj malo... Koristim se notebookom (nije MacBook, ali mislim da za ovu priču nije ni bitno) već godinama i uopće ne kužim što želiš, odnosno mislim da kužim, ali ne kužim da ti misliš da ti je to dobro rješenje???

Što . sad te ubija vrat pa bi plohu na kojoj je tipkovnica nakosio tako da ti display bude dovoljno visoko.

A kako će ti onda stajati šake? Zar misliš da te onda neće boljeti podlaktice i zapešća?

Mislim da si zabrijao. To se radi tako da imaš miša i tipkovnicu ekstra, a notebook staviš na stalak kao npr onaj koji je predložilo Dijete (ili na par debelih knjiga - sabrana djela Vladimira Bakarića su dosta prikladna ).

Ako ti je skupa Mac tipkovnica i miš, kupiš obične USB. Miš 40 kn, tipkovnica možda 70. Bakarića dobiješ za 10 kn u antikvarijatu, sveukupno max 120 kn.
20.01.2008 | 23:12
chill cijenim input, al objasnio sam zasto necu misha/tastaturu. u bar 2 posta.

mislim da bi mi iLap rijesio probleme, ili nesto u tom stilu. vidio sam jednom kod jednog tipa nesto slicno, ima slican efekt ko iLap. tako da bilo shta slicno dolazi u obzir. samo ne znam di da trazim.

a s vremenom cu kupit cinema display pa to bit rijeseno na taj nacin. e sad samo da opljackam Kras.....

vjerujem da sam blago dosadan s ovim topicom, al wtv...
  • Dijete
  • Posjetitelj
21.01.2008 | 00:35
Ja sa elvejtrom ne koristim dodatnog misa i tastaturu.. mislio sam da ce bit nemoguc rad bez tastature i misa, ali bio sam u krivu..

kad ga koristim na stolu, onda usput dodatno rade tricepsi jer se ne oslonjavam konstantno donjim dijelom dlanovima o PB sto ce se s vremenom pokazati kao odlicna vjezba za povecanje tonusa pa cu konacno izgledati kao popaj..

kad ga koristim u krevetu, vrecica u kojoj mi spermici plivaju ne premasuje svoju preporucenu temperaturu tako da sam siguran, barem u pogledu laptopa za plodnost..

kad ga koristim u klubovima, PB je van dosega prolivenih pica (da kucnem od drvo).. par puta je neko u neposrednoj blizini prolio casu, flasu, a tekucina se razlila po pultu ili sanku i samo je lagano klizila ispod, bez stete po opremu..

a jel bi tebi ovo odgovaralo? www.thegadgetlocker.com/product_info.php/products_id/1201
ili ovo rasprodano
www.lunarloot.com/blog.php?dat=209

meni je malko ruzno, ali podici ce stranji dio kompa..

sljedece na wish listu krevetnih pomagala mi je www.belkin.com/laptopathome/cushtop/

meni nisi dosadan, doduse ima nekih koji mi idu na ganglije, ali wtf
21.01.2008 | 00:48
lol @ cushtop

jos uvijek mi je iLap najprimamljiviji. jos samo da ga nadjem negdje u regiji....btw di je taj ducan u svetoj nedjelji??? jel ima neki sajt ili slicno?

ja sam u samoboru, a u zg tak i tak nije neka ponuda shto se ovog tiche...
22.01.2008 | 11:42
Ukoliko tvoja potraga još nije završena, evo još nađenih..

laptoping.com/logitech-alto.html
m.amazon.com/tag/notebook/products?tags=laptop%20stand
www.amazon.com/Logitech-Alto-Express-Not...-Stand/dp/B000RZNI48

..meni osobno..zadnji :o)
  • Dijete
  • Posjetitelj
22.01.2008 | 12:44
Sve je to divno i krasno ali čovjek bi kupio nešto od tog kod nas..

store.apple.hr odeš na Dodaci pa na Extras (hihihi) i bit će ti tamo elvejtr.. ko zna, možda jednog dana dođe jeoš nešto u ponudu. npr jastučić za mene..
22.01.2008 | 22:55
zadnji je cool fala, bearfarie.

elevator je viable opcija... vidjet cemo. mozda fakat kupim monitor pa rijesena stvar.
18.05.2008 | 22:53
Da malo izvadim topic iz naftalina
Kay jesi uzeo nesto na kraju? Bas gledam iLap za dragu na Amazonu i na Macsales ali postarina dodje kao i sam stalak pa se malo ne isplati
Jel ima nesto zgodno kod nas? Primarna namjena je surfanje iz lezeceg/polulezeceg/zavaljen u krevet polozaja
19.05.2008 | 00:29
pa zapravo nisam. modificirao sam stol u neke druge svrhe tak da je to odgodjeno do daljnjeg. nisam se ni raspitivao... al javi ak nabavis nes
19.05.2008 | 13:10
U USA na dosta mjesta nude ovo:
MaylineLaptopCaddy.jpg

Cini mi se kao idealno rjesenje, podesava se po visini o potrebi, u slucaju da imas krevet ili lezaj koji ne stoji na podu vec na nogama mozes ga namjestiti za rad, a kosta oko 60 USD. Ozbiljno sam kontemplirao da jednog utrpam u torbu i donsesm jer nesto slicno ovdje nisam nasao, a ako i ima siguran sam da je dvostruko skuplje.
  • Dijete
  • Posjetitelj
19.05.2008 | 13:16
Ovo me podsjeca na moj stalak koji mi je u podrumu koji sluzi za projektor i/ili vjezbanje političkih govora.
19.05.2008 | 14:43
2 Riba: Ovo je odlicno rjesenje, fino ima i za miseka stolic
19.05.2008 | 15:58
Ovo me podsjeca na moj stalak koji mi je u podrumu koji sluzi za projektor i/ili vjezbanje političkih govora.

Mene podsjeca na stalak za infuziju, s tom razlikom sto ovo uglavnom donosi smrt i bol.

Evo i fancy verzija koja drzi i printer.

M_951Lg.jpg
19.05.2008 | 22:28
Rekoh gore da se ne isplati narucivati iz vana ali izgleda da sam se prevario jer ipak zivimo u Hrvatskoj
Naime, nadjoh iLap i kod nas ali gospoda traze 770kn za njega! Preko macsales.com ili amazona stvar dodje 60usd i postarina je dosta velika i iznosi 40tak usd sto je ukupno nekih 470kn. Raspitivao sam se za taj stalak, ram i novu bateriju i to bi me kod nas doslo 2500kn a preko macsalesa 1250kn ukljucujuci postarinu! Nasi trgovci nekad stvarno nemaju granica i nikako da shvate da im je bolje zaraditi malo nego nista kao sto ce biti i u ovom slucaju
Moderatori: Bertone
  • Stranica:
  • 1
  • 2

Vikalica™

Zadnja poruka: pred 4 dana, 1 sat
  • stefanjos: airpods 2 pro a da mu fale slusalice. Meni treba samo charging case?
  • stefanjos: Ima li tko
  • IgorD: Imam ja VMWare od malena ali nemam Win 11 licencu
  • Borisone: Pa besplatni su od negdje kad ih je preuzeo Broadcom. [link]
  • IgorD: Unutar VMWare, naravno
  • IgorD: Ja razmišljam o tom već mjesecima ali nikako da kupim licencu i krenem u to
  • VanjusOS: ljudi, da otvaram temu ili ne - da li netko stavio Windows 11 na Macbook sa intel procesorima..?
  • Bertone: *ćeš
  • Bertone: Ja sretan što ste Vi sretni,... di žeš bolji početak dana ;)
  • Tomek: I sad vidio rješenje problema sa keyboardom... :D
  • Tomek: Hvala Bertone...
  • Tomek: Sad sam skužio da sam i ja pisao u toj temi... :D E sad, još da se ne pali na bilo koji pritisak tipkovnice...
  • miomika: Hvala ti Bertone. KONAČNO!!! :)
  • smayoo: Ae. Hvala, Bertone! Ovo nisam ni upratio. :)
  • Bertone: Ima tema: [link] i ima rješenje od samog Apple-a (zadnji moj post u temi)
  • Tomek: :'(
  • smayoo: ima tema, nema rješenja :(
  • Tomek: Pozdrav svima, prije nego pokrenem temu, da li je možda obrađeno pitanje automatskog "Power on" na MacBook PRO M4 kad takneš tipkovnivu ili ga otvoriš?? To me užano živcira... Nemrem očistiti tipkovnicu a da ga ne upalim...
  • dpasaric: Spremam novi članak za pro usere Macova! :)
  • cariblanco: bijeli dim..MVGA ;)
  • drlovric: Jel imamo slucajno ovdje nekoga da je uposlenik hrvatskog telecoma?
  • Gjuroo: Ipak se kreće. aiPhone. [link]
  • dpasaric: Ja sam danas naručivao što se još može od lagera s QWERTY, pa ćemo vidjeti što ću dobiti! :)
  • zvone: Zvao istyle da interveniraju da ostavw qwerty posto ionako prave tipkovnice posebno za ht trziste. Krajnje su nezainteresirani. Ali kazu da se ljudi jako žale.
  • Bertone: Sused, ni to tema za vikalicu, trebao si to pitati u temi o budućnosti čovječanstva ;)
  • cariblanco: [link]
  • cariblanco: Vidi komentare ispod ovog teksta !!
  • cariblanco: Zadatak za smayoo...zašto je nestalo struje
  • dpasaric: Vidim da će stare QWERTY tipkovnice odjednom dobiti na cijeni! :)
  • zvone: Nervira me jer mijenjaju bez veze.
  • smayoo: Ali zašto je to takav stress? Ako su potpuno ukinuli stari layout, posložiš si kako ti paše pomoću Ukelele
  • smayoo: QWERTZ je uvijek i oduvijek hrvatski standard tipkovnice, a ovaj apple QWERTY hibrid je izmišljotina iz nekadašnjeg "zastupnika" PEL Velebit.
  • IgorD: Prvo su prebacili @ pa sad stalno stišćem ™ a od zadnjeg sistema ni € nije gdje je bio
  • IgorD: Ja na iOSu ionako uvijek imam EN tipkovnicu, samo kad mi treba đ prebacim na hr. Frka je što su i s Macovima krenule qwertz tipkovnice
  • zvone: Ako se vrati u postavkama automatski se vraca na qwertz. Iritantno do bola.
  • zvone: Kupio novu tipkovnicu za m4 ipad pro. Hrvatska je ali vise nije qwerty nego qwertz. Razocaran.
  • drlovric: Ja nemam dres Osijeka :)
  • VanjusOS: ako ćeš obući dres Osijeka, ja ti nabavim kartu bez problema
  • VanjusOS: drlovric, nema više karata za Hajduka
  • drlovric: Ako ima neko iz Osijeka molim da mi se privatno javi. Trebam uslugu. Hvala puno :)
  • JOHN: Počivao u miru Božjem :(
  • Borisone: U oglasniku mini Pro ako nekog zanima.
  • Gjuroo: Počivao u miru.
  • smayoo: Ode nam Papa Franjo, na Uskrsni ponedjeljak. Počinak je zaslužio, i više od toga. Neka se Crkvi primi barem nešto od njegovog nasljeđa.
  • VanjusOS: Sretan Uskrs!
  • Damirst: Srstan Uskrs!
  • smayoo: Sretan Uskrs svima! :)
  • Tomek: Sretan Uskrs !!
  • ping: Sretan Uskrs
  • dpasaric: Mira i ljubavi! :)

Za vikanje moraš biti prijavljen.

Prijava

Prisutni jabučari

drlovric, Ender, tino1, Tomek, zvone, Anonimci (756)

Novo na Jabučnjaku

Teme

Oglasi

Komentari

Anketa

Koji Mac koristite?

Page Speed 1.05 Seconds

Provided by iJoomla SEO