Ovako imam pitanje idem za par dana u eng i mislo sam tamo kupiti macbook black, e sad muci me tipkovnivca dali se moze zamjeniti u appleu u hr da bude hr tipkovnica i koliko bi to doslo, i problem napajanja koliko odprilike kosta taj prikljucak 220V, i dali mi se isplati s obzirom da tam u ducanu dodje oko 9000 kn a ovdje 12700kn i dali mi garancija vrijedi u hr hvala pozz
Zamijeniti ne može, da li se može kupiti kao rezervni dio - vjerojatno može, ali neće biti jeftino. Svi Macovi, uz svega 1-2 iznimke, već desetljećima imaju napajanje prilagođeno za bilo koju mrežu. Garancija za notebooke je worldwide. Da li se isplati, pa vjerujem da 3700 kn nije sitnica...
hvala, opet ja i pitanja, jeli velika razlika jeli ovi 2.2Processor black ili white osim hard diska, mislim neki dodatni software ili... tak nesto, neznam bas previse o macovima dosad sam imao samo pc imao i ful me zanimaju ti sitni detalji
Svaki Mac User ima iLife, iWork i jos masu toga. Sigurno ces naci nekog u blizini da ti to sprzi za neku MacKavicu (znaci: pivo i cevapi:-), a svrati i na news grupu gdje ima dosta informacija...
Dakako, uvijek se moze skinuti i s Neta.
se ti prog moraju org kupuiti ili se moze nabavit kopirani ili skinut s neta
Nšta se ne mora...sve se može, ja isto tražim Leoparda (za čudo nema ga ni u jednoj šumi oko Velike Gorice) iLife 8. također. No zapao sam u neku letargiju pa mislim da ću sve prebaciti za proljeće.
vjeko1: Realno me ne čudi ovo za Mac Pro jer desktop lineup nije imao previše smisla sa Studio i Pro. S druge strane, arhitektura sa Apple Silicon je takva da nema previše mjesta za expanziju tako da.. RIP
Piko: Samo da velim da sam "ukrao" ideju za vikalicu .... i napravio svoju implementaciju na [link] ....
Yonkis: @CoffeePod koristiš li ono punjenje do 80% ili si light user? Moj iPhone 15 je nakon 26 mj izgubio samo 6% a 2 različita SIMa (priv posl). Tako da 1% je sasvim ok.
drlovric: @Coffe: Po gruboj racunici moze ti trajati do kraja stoljeca taj telefon. Nista ne azuriraj
CoffeePod: Ja sqm i dalje na iOS18 i ne planiram jos updejtat. Nakon 9 mjeseci baterija na 16PRO pala je samo za 1% od max kapaciteta
ZoPaj: eh, da je bar više tih OS updatea bez novih featuresa optimiziranih i očišćenih od bugova pored famoznih sigurnosnih patcheva.. mislim da Snow Leopard nije imao ni jednu jedinu novost? 26.4 mi se čini brz i stabilan...
miomika: 26.4 je vani, ali ništa od Geminija. Samo APlle Music i fora s koncertima. Neznam dal je vrijedno i skidati
rak21: Je li netko ulovioacbook pro M5 pro za 2200 u instaru? Baš me zanima jel prošla narudžba ili su stornirali jjer su bili jeftiniji 500€ i više od drugih.
smayoo: Ja sam nedavno imao tako raspadnut prikaz oglasa u Firefoxu, ispalo je da je problem bio u Ghosteryju
CoffeePod: Probao sam Tahoe na M4 MBP i M2 Airu i ono je sramotno na sto lici i kako performa
CoffeePod: Ima netko da i dalje odbija preci na Tahoe i iOS26?
drlovric: Na iPadu u Sagari oglasnik se raspao. Tekst se preklapa i necitljiv je ispod fotografije artikla.
zoranowsky: Kod mene na firefoxu i safariju sve ok s oglasima